Com connectar el iPhone un Chromecast

Finalment vas rebre el Cromecast i ara no pots esperar a usar-lo per replicar al teu TV totes les pel · lícules i sèries de TV que has estat veient des que vas néixer. iPhone. No obstant això, al no estar familiaritzat amb la tecnologia, no saps per on començar a connectar els dos dispositius.

Així és com és, no? Llavors no et preocupis. Si vols, sóc aquí per ajudar-te. En les següents línies d'aquest tutorial, de fet, m'encarregaré d'explicar- com connectar l'iPhone a Chromecast per fer la primera configuració de la segona i, després, llistaré una sèrie d'aplicacions per l'iPhone compatibles amb la «clau» de google, Per a ser usades per transmetre el teu contingut favorit a la teva TV.

Així que, sense esperar més, poseu-vos còmode i llegiu atentament tot el que he d'explicar sobre el tema: estic segur que, a la fi de la lectura d'aquesta guia, serà molt conscient dels passos a seguir per tenir èxit en la seva petita empresa personal. Ara, no tinc res més a fer que desitjar-te bona lectura i ... bona visió!

 • Com configurar el Chromecast amb l'iPhone
  • Com connectar l'iPhone a Chromecast sense WiFi
 • Aplicació per connectar l'iPhone a Chromecast
 • Com duplicar la pantalla d'l'iPhone amb Chromecast

Com configurar el Chromecast amb l'iPhone

Per tal de configurar Chromecast amb l'iPhone... comença amb la connexió física de el dispositiu: insereix el dongle en un dels ports ... HDMI lliure de la televisió i després connectar-lo a una font d'energia, usant un port USB o una presa de corrent (indispensable si tens Chromecast Ultra ).

A continuació, has de descarregar l'aplicació oficial Inici de Google disponible de forma gratuïta en l'App Store. Per obtenir-lo, visiteu l'enllaç que acabo de proporcionar de la seva «melafonino», feu clic al botó Aconseguir / instal·lar i, si cal, verifica la teva identitat utilitzant la contrasenya del Identificació facial, Touch ID o ID d'Apple.

Quan la descàrrega s'hagi completat, si encara no ho has fet, connecta el teu telèfon intel·ligent a la xarxa Wi-Fi que vulguis configurar en Chromecast, i després llança l'aplicació. Inici de Google i tocar el botó OK dues vegades seguides per donar a la aplicació els permisos per detectar i connectar-se als dispositius de la xarxa i per utilitzar el Bluetooth.

Ara, toca el botó comença i configurar el compte de Google per accedir a l'servei introduint les credencials en els camps proposats; si ja s'han instal·lat i configurat altres aplicacions de Google a l'iPhone, es pot optar per utilitzar el compte ja present en aquestes (simplement fent clic en el seu nom i després en el botó OK ).

Quan acabi de connectar-se, feu clic al botó següent i configura un nou Inici (És a dir, un entorn virtual «intel·ligent» en què utilitzar els dispositius de Google aparellats amb el compte), seguint el breu tutorial proposat: després assigna un sobrenom a casa, escrivint-ho en el camp apropiat, també introdueixi el Direcció (Si ho desitja), premi el botó següent i, si se sol·licita, permetre que el accés a la posició a la pàgina d'inici de Google (tocant el Paràmetres i seleccionant el Permetre quan s'utilitza l'aplicació de el panell en pantalla).

Un cop hagis acabat de crear el teu «llar» en l'aplicació de Google Gome, hauries de començar a buscar automàticament nous dispositius; si no, toca la tecla (+) situat a la part inferior, seleccioneu els elements Configura el dispositiu e Configura nous dispositius i després tocar al nom de la casa que vas crear abans.

Ara, espera uns moments perquè el teu telèfon mòbil detecti el Chromecast i quan ho faci, toca el botó següent i verificar que l' codi que apareix a la pantalla és la mateixa que la visible a la pantalla de la televisió; si és així, premi el botó per passar a el següent pas, en el qual haurà de triar si compartir algunes dades sobre l'ús de Chromecast amb Google i indicar la públic on es troba el dispositiu.

En cas que l'aplicació no detecti el Chromecast, intenta anar a menú ajustaments; Wi-Fi de l'iPhone, per connectar temporalment a la xarxa Wi-Fi que té com a nom Cromecast [caratteri vari] i repetir la configuració en l'aplicació.

Una vegada que es passa aquest pas, la llista dels Xarxes Wi-Fi per seguir endavant, toca al nom de la xarxa que voleu configurar al Chromecast (presumiblement la que ja està connectada), premi al següent... inseriu el ... Contrasenya en el camp apropiat i triar si s'utilitza la mateixa xarxa Wi-Fi per instal·lar altres dispositius a la casa en el futur, utilitzant el requadre que figura a continuació.

Quan acabis, toca el botó connecta i el joc està fet: si tot ha anat bé, el Chromecast hauria connectar-se a la xarxa Wi-Fi triada i configurar-se, automàticament, amb el seu compte de Google.

Ja gairebé arribem: ara toca el botó continua indica si ha de registrar-se o no en la butlletí de notícies de Google, toca el següent i, si està interessat en veure un tutorial sobre l'ús de Chromecast, premi en un dels requadres relacionats amb els serveis proposats, per obtenir informació sobre com iniciar la transmissió d'un contingut; per sortir de la pantalla de configuració de el dispositiu, en el seu lloc, premi a la veu Ignorar el tutorial i després en el botó Acabar el tutorial.

El joc està finalment acabat! A partir d'ara, podràs començar a transmetre continguts en Chromecast utilitzant qualsevol dispositiu compatible, inclòs l'iPhone, connectat a la xarxa Wi-Fi ús.

Com connectar l'iPhone a Chromecast sense WiFi

Espera, m'estàs dient que t'agradaria utilitzar Chromecast utilitzant la teva connexió cel·lular perquè no tens una connexió Wi-Fi a casa? No et preocupis, pots compensar-se fàcilment amb un petit «truc»: has de configurar el dispositiu amb un segon smartphone o tauleta i connectar-lo, quan sigui necessari, a l'hotspot Wi-Fi generat pel teu iPhone.

Un cop completada la configuració, n'hi haurà prou amb activar el punt d'accés «melafonino» abans d'iniciar el Chromecast, perquè aquest pugui connectar fàcilment a ell i utilitzar la xarxa de dades de el telèfon mòbil. Per a més informació, consulteu el meu guia sobre com utilitzar Chromecast sense Wi-Fi, en la qual vaig explicar tots els passos a seguir per tenir èxit.

Aplicació per connectar l'iPhone a Chromecast

aplicació per connectar l'iPhone a Chromecast després de completar la configuració d'aquest últim, realment hi ha molts d'ells! En general, excepte en casos excepcionals, es poden connectar a l' «dongle» tocant el botó de transmissió (el forma d'ona ) Col·locat en l'aplicació del seu interès i seleccionant el nom nom de l'Cromecast de la llista de dispositius detectats.

Un cop connectat, tot el que has de fer és triar el contingut a mostrar, usant el teu smartphone (que llavors actuarà com un «control remot«). A continuació es mostra una llista d'algunes de les aplicacions més populars de l'iPhone que suporten Chromecast.

 • YouTube - l'aplicació dedicada a la plataforma multimèdia més coneguda de Google, com és fàcil d'imaginar, suporta la transmissió de continguts a Chromecast. Més informació aquí.
 • pel·lícula de Google Joc - també la plataforma de vídeo promoguda per «Big G» permet la transmissió de continguts a Chromecast. Més informació aquí.
 • Nexflix - el molt popular servei de transmissió de vídeo, que no necessita presentació, ofereix total compatibilitat amb el Chromecast de Google. Més informació aquí.
 • Vídeos de l'Amazònia - el servei de streaming inclòs en la subscripció a Amazon Prime, Ple d'interessants sèries de televisió i pel·lícules, també és compatible amb Chromecast. Més informació aquí.
 • RaiPlay - Aquesta és l'aplicació dedicada a l'streaming (també a la carta) de continguts transmesos per les xarxes de Rai. Més informació aquí.
 • Mediaset Play - és l'aplicació oficial de Mediaset, que permet revisar ficcions, sèries de televisió, programes i altres continguts emesos per Canale 5, Italia 1, Rete 4 i tots els altres canals de Mediaset. Més informació aquí.
 • ARA TV - l'aplicació dedicada a l'servei propietari de Sky, dedicada a la transmissió per Internet dels millors continguts de la coneguda televisió de pagament, permet la transmissió de vídeo a través d'Chromecast. Més informació aquí.
 • DAZN - la plataforma esportiva que, des de fa alguns anys, també emet els partits de la Sèrie A, ofereix una compatibilitat total amb el dongle de Google. Més informació aquí.
 • Spotify - la famosa aplicació dedicada a la transmissió de música (Tant gratuïta com de pagament) és nativament compatible amb Chromecast. Més informació aquí.

Les que els he comentat són només algunes de les aplicacions que permeten connectar l'iPhone a Chromecast i començar a transmetre imatges, àudio, vídeo i qualsevol altra cosa a la televisió; per aprofundir en aquesta discussió, els remeto al meu guia sobre el funcionament de Google Cast, en la qual, a més de parlar de el protocol de transmissió utilitzat per Chromecast, he enumerat encara més aplicacions per connectar els dos dispositius en qüestió.

Nota En alguns casos, quan comenci a transmetre, l'aplicació pot demanar-li permís per accedir i controlar els seus dispositius de xarxa. Si us plau, respongui sí a aquesta advertència per poder comunicar-se correctament amb Chromecast.

Com duplicar la pantalla d'l'iPhone amb Chromecast

¿Perdó? T'agradaria duplicar la pantalla d'l'iPhone amb Chromecast i ho transmeten directament a la televisió? Tot i que aquesta funcionalitat no està integrada en el iOS, encara pots obtenir bons resultats fent servir l'aplicació rèplica El contingut de la pantalla «melafonino» pot ser replicat a Google Chromecast (i en Fire TV Stick) Utilitzant la funció de gravació de pantalla (amb un lleuger retard de transmissió en comparació amb el que es pot fer en els dispositius Android, Que suporten de forma nativa la transmissió a Chromecast).

Bàsicament, Rèplica és una aplicació gratuïta, però, ofereix la possibilitat de subscriure a un pla Premium per una quota (que costa 9,99/6 mesos i proporciona una prova gratuïta de dues setmanes) que permet el desbloqueig de característiques addicionals, com l'elecció de l'retard, la qualitat i la manera de transmissió, i elimina la publicitat in-app.

M'estàs preguntant com es fa servir? És molt simple. Després de descarregar l'aplicació, iníciala, toca el continua i, quan se li demana, tocar dues vegades consecutives en el OK perquè l'aplicació tingui permisos d'accés a la xarxa i als el Bluetooth.

Ara, si està interessat en subscriure a el pla Premium, feu clic al continua i completar la transacció iniciant sessió amb la contrasenya de Face ID, Touch ID o App Store; si vol continuar amb la versió gratuïta de l'aplicació, només ha de tocar el No de moment... situat a la cantonada superior dreta.

Quan arribis a la pantalla principal de l'aplicació, hauries de mostrar la nom de l'Cromecast Quan això succeeixi, toqueu la caixa corresponent i toqueu el botó Inicia la transmissió per començar a replicar la pantalla d'el telèfon immediatament. A partir d'ara, pots tancar l'aplicació i veure tot el que passa a la pantalla del teu iPhone al teu TV.

Quan acabis, pots aturar el show tocant el indicador vermell col·locat a la part superior de la pantalla de l' «melafonino» i després en el botó aturi.

Si ha adquirit Rèplica Premium, pot definir la manera de transmissió, l'orientació de la pantalla i molts altres paràmetres de visualització prement el botó reguladors situat a la part superior de l'aplicació.