Com connectar un iPhone a un PC com a mòdem

Alguna vegada va necessitar una connexió a Internet en el seu Pc portàtil i es va trobar en un lloc sense xarxes en què confiar? Aposto a que si, i això és un gran problema. Però sàpiga que si té un iPhone amb una subscripció de dades activa, pot resoldre aquest tipus d'emergència de forma ràpida i senzilla. Em preguntes com Bé, simple: activant la funció anomenada Personal Hotspot.

El punt d'accés personal és una característica molt útil que Apple s'ha afegit als iOS[1] que permet transformar l'iPhone en un mòdem que funciona mitjançant Wi-Fi, USB o Bluetooth que es pot usar amb qualsevol dispositiu: no només PC, sinó també tauletes, consoles de videojocs, etc. Gràcies a ell, és possible utilitzar la xarxa de dades 3G / 4G per navegar per Internet i descarregar arxius quan no hi ha connexions Wi-Fi disponibles.

Interessant, oi? Així que no perdem més temps i vegem immediatament. com connectar iPhone a PC com a mòdem per aprofitar aquesta possibilitat. Aquesta és una operació extremadament simple i ràpida. En el tutorial utilitzaré un iPhone 6S equipat amb iOS 9.3.3, però el procediment a seguir és el mateix en els altres models de «iPhone d'» i en versions anteriors de l' sistema operatiu Apple. Només algunes funcions, que detallaré i que resulten ser essencialment útils per accelerar els passos per activar i desactivar el servei, estan disponibles exclusivament per a models d'iPhone basats en iOS 11 o posterior. Dit això, et desitjo una bona lectura!

  • operacions preliminars
  • Fes servir l'iPhone com a mòdem
  • Ometre restriccions d'ancoratge

operacions preliminars

Si vols aprendre a connectar l'iPhone a la PC com un mòdem, primer has d'anar a la configuració del teu iDevice i activar la xarxa de dades a la màxima velocitat possible. Per fer això, premeu la icona de configuracions que es troba a la pantalla d'inici de iOS, aneu a Telèfon mòbil i pujar EN la palanca d'opcions Dades de l'cel·lular (Si encara no està actiu).

Després, «toca» en l'element Opcions de dades mòbils, puja Veu i dades i habilitar la navegació en 4G establint la marca de verificació al costat de l'opció apropiada. Òbviament, si no tens un pla de dades que inclogui l'ús de la xarxa 4G, només pots navegar en 3G.

A més de la manera que acabo d'indicar, si utilitzes un iPhone amb iOS 11 o versions posteriors instal·lades, també pots activar la connexió de dades mòbils directament i còmodament des del Centre de control recordant aquest últim lliscant el dit des de la part inferior cap a la part superior de la pantalla i després tocant el botó amb el símbol de antena que a el fer-ho es tornarà de color verd.

Un altre control molt important que has de fer és assegurar-te que el teu el pla de dades admet tethering, És a dir, compartir la connexió de dades amb altres dispositius. Si aquest no és el cas, el tràfic consumit a l'transformar l'iPhone en un mòdem podria consumir tot el crèdit de la seva targeta o augmentar dràsticament el cost de la factura.

Per conèixer les característiques del teu pla de dades, busca a Internet o contacta directament amb el teu operador telefònic: en el meu manual sobre com parlar amb un operador Vodafone, TIM, 3 o Wind trobaràs explicat exactament com fer-ho.

Fes servir l'iPhone com a mòdem

Després de comprovar la compatibilitat del seu pla de dades amb la funció d'ancoratge, aneu a la pantalla d'inici del seu iPhone, premeu el configuracions (El que té el engranatge ) I després aturi en Punt d'accés personal després mogui la palanca relativa a l'article Punt d'accés personal a la dreta (perquè es posi verd). A el fer-ho, la manera mòdem de l' «iPhone per» s'activarà instantàniament.

Si ho desitja, també pot canviar la contrasenya que s'utilitzarà per connectar-se a la xarxa sense fils creada per l'iPhone. Tot el que has de fer és seleccionar l'article Clau de wifi al menú Personal Hotspot i escriviu la clau de seguretat que voleu utilitzar per a la seva xarxa sense fils. Els canvis s'aplicaran instantàniament.

Si utilitzeu un iPhone amb una versió de iOS igual o posterior a la 11 instal·lada, també pot activar la funció de punt d'accés des del centre de taulells. Per a això, crida a aquest últim lliscant el dit de baix a dalt, fes una pulsació llarga (i ferma, si el que estàs fent servir és un iPhone que admeti 3D Touch) sobre el botó Dades de l'cel·lular després seleccioneu el botó de menú obert Punt d'accés personal (El que té el Cadena ) Que a el fer-ho es tornarà verd i això és tot.

La correcta activació de la funció vindrà assenyalada per l'aparició d'un barra blava a la part superior de la pantalla a través del qual també podràs consultar el nombre total de dispositius que posteriorment connectaràs.

En aquest punt, vos de deixar l'iPhone en un lloc on el senyal de la xarxa de dades sigui bona i enceneu la Pc (PC o Mac). Després comenci la recerca de noves xarxes sense fils i feu clic a la xarxa nomenada iPhone [el teu Nome]. Després escriviu la Clau de wifi configureu en el seu telèfon per connectar-se a Internet i llest: ara la seva Pc està connectada a Internet a través d'un iPhone, que actua com un mòdem utilitzant la xarxa de dades del seu operador!

Com es diu? No estàs segur de com activar la recerca de noves xarxes Wi-Fi en el teu PC? No es preocupi, això és realment un joc de nens! Tant en Windows com en Mac, tot el que ha de fer és fer clic a icona de xarxa situat al costat de l'rellotge de sistema (els tacs de Wi-Fi) i seleccioneu el nom del seu iPhone en el quadre que s'obre. Després d'això, ha de escriure la contrasenya per accedir a la xarxa i això és tot.

També va assenyalar que la funció de punt d'accés entre iPhone i Mac pot ser completament automàtica. Déjame explicar-te: si fas servir un Mac produïda després de 2012 amb OS X Yosemite o superior com a sistema operatiu i un iPhone equipat amb iOS 8.1 o més tard, no cal activar manualment la funció de punt d'accés personal.

Si el telèfon i la Pc estan molt junts, el nom de l'iPhone apareixerà automàticament a la llista de connexions disponibles a la Mac que, si es selecciona, li permetrà activar instantàniament el punt d'accés personal. A la fi de la navegació, l'ús compartit de la xarxa es desactivarà automàticament per estalviar bateria en el «iPhone per».

En tots els altres casos, ¿vol evitar que la seva Pc es connecti automàticament a el punt d'accés de l'iPhone quan està funcionant? Llavors, abans de connectar-se per primera vegada a la xarxa de l'iPhone, recordi treure la marca de verificació de l'element relacionat amb l'emmagatzematge de contrasenyes i llest.

Ja vas permetre que el teu PC recordi la contrasenya de l'hotspot? Pot solucionar-fàcilment seguint les instruccions a continuació.

  • Si utilitzeu un ordinador personal finestres, Feu clic al botó començament (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i obriu el panell de controlar buscant-al menú que s'obre. llavors segueix Xarxa i Internet i després en xarxes i recursos compartits. A la finestra que s'obre, feu clic a la redacció Administri xarxes sense fils que està a la barra lateral esquerra, trieu la connexió relacionada amb l'iPhone i feu clic al botó Eliminar.
  • Si tens un Mac, Obre l'aplicació Accés a l'clauer (Ubicat a la carpeta Un altre del Plataforma de llançament), Seleccioneu els elements Sistema es Contrasenya a la barra lateral esquerra, feu clic dret en el nom de la xarxa generada per l'iPhone i feu clic a l'element Eliminar al menú que apareix.

Si el seu Pc no és compatible amb Wi-Fi, pot connectar l'iPhone a la PC com un mòdem a través de la presa USB (utilitzant el cable Lightning / Dock subministrat, el qual s'utilitza per a la sincronització amb iTunes) o mitjançant la xarxa Bluetooth, sempre que el seu PC sigui compatible amb aquesta tecnologia.

Un cop hagueu acabat de navegar, per desactivar la manera hotspot en l'iPhone, torni a menú Configuració> Hotspot personal iOS (a què també pot accedir ràpidament tocant el barra blava situat a la part superior de la pantalla) i mogui la palanca de l'opció cap a l'esquerra novament Punt d'accés personal. Alternativament, pot desactivar la funció anant a Configuració> Cel·lular> Punt d'accés personal i continuant APAGAT la palanca relativa o, de nou, recuperant el centre de control, fent una pulsació llarga sobre el símbol de dades mòbils i desseleccioneu la icona de punt d'accés (que al fer-ho es tornarà gris). ¿Més fàcil que això?

Ometre restriccions d'ancoratge

El seu operador bloqueja l'ancoratge o aplica recàrrecs a aquest últim? En aquest cas, pot evitar el problema fent el escapar del teu iPhone, com vaig explicar en detall en el meu tutorial sobre el tema, i a l'instal·lar un retocar adequat per al propòsit. vull dir TetherMe que li permet eludir les limitacions imposades pels operadors telefònics sobre l'ancoratge i compartir la connexió sense cost addicional.

Per descarregar TetherMe, ha d'obrir Cydia (La botiga alternativa de dispositius amb jailbreak) i busqui l'ajust en la secció corresponent d'aquest últim. Una vegada que es completi la instal·lació, aneu a menú Configuració> TetherMe del teu iPhone, activa l'interruptor de l'opció Anul·lar font de dades, Comproveu que els APN de connexió estiguin configurats correctament ( Xarxa de dades mòbils ) I activi la funció de punt d'accés personal.

TetherMe costa $ 4,99, és totalment compatible amb totes les versions de iOS fins a 10 i hauria de funcionar amb la majoria dels operadors internacionals. En qualsevol cas, abans d'utilitzar-, fes una recerca en google i comprova la seva compatibilitat amb el teu operador.


  1. Com el present en terminals Android y Windows Phone. Com també li vaig explicar al meu tutorial sobre com utilitzar un telèfon mòbil com a mòdem, l'iPhone no és l'únic telèfon mòbil que ofereix una funció per compartir la connexió a Internet. ↩︎