Com convertir arxius.  A mesura que augmenta el programari i els dispositius disponibles, ara estem cada vegada més obligats a convertir els nostres arxius perquè siguin compatibles amb reproductors portàtils, telèfons mòbils, tauletes, consoles, etc. Res particularment complicat, però això significa instal·lar una quantitat desproporcionada de convertidors a l'ordinador per transformar documents, àudio, vídeo i fotos d'un format a un altre.

¿No seria millor tenir un convertidor universal pot transformar qualsevol tipus d'arxiu en un altre? Et donaré algunes bones notícies: Existeix.

Índex

Com convertir arxius amb Fileminx

es diu Fileminx i és un servei en línia completament gratuït que, sense instal·lar cap programari a l'ordinador, li permet convertir qualsevol tipus de document o arxiu multimèdia en tots els formats principals disponibles actualment. Li permet convertir arxius PDF a Word, cançons WMA a MP3, vídeos Flash a AVI i molt més. aquí com convertir arxius usar-lo. La mida màxima dels arxius a convertir ha de ser de 50 MB.

Si vols esbrinar com convertir arxius sense instal·lar dotzenes de convertidors a l'ordinador, tot el que ha de fer és connectar-se a la pàgina web de Fileminx, triï el document a convertir, configuri el format que voleu obtenir i esperi uns segons.

Per exemple, si voleu convertir un document de Word 2010 en un document DOC clàssic o un PDF, XNUMX RTF o un document d'OpenOffice, ha de fer clic al botó Navega present a la pàgina d'inici, seleccioneu el fitxer a transformar des del seu PC i feu clic a continuar. En aquest punt, feu clic al botó relacionat amb el format de destinació que voleu obtenir (p. Ex. Adobe Portable Document File ) I espera uns segons.

Quan es completa la conversió (la durada de l'procés depèn de la mida de l'arxiu a convertir i de el grau de disponibilitat dels servidors Fileminx), apareixerà una pàgina amb el nom de l'arxiu transformat al centre. Feu clic i la descàrrega de el document convertit començarà al seu PC.

Converteix arxius multimèdia

No vols convertir un document, sinó un arxiu multimèdia? Cap problema Fileminx et permet convertir arxius àudio, vídeo i imatges cap i des de tots els formats principals: pot transformar una cançó AAC en MP3, un vídeo MKV en AVI o vídeo per iPad, Una imatge PSD en JPG i molt més. Per obtenir una llista de tots els formats disponibles per a cada tipus d'arxiu, només consulti els quadres situats a la banda esquerra de les pàgines de Fileminx.

Per exemple, per convertir un vídeo WMV a AVI, simplement feu clic al botó Navega present a la pàgina principal de Fileminx i seleccioneu el vídeo a transformar. Després, ha de seleccionar el format de destí preferit (AVI en aquest cas, però també hi ha MPG, 3GP, RM, Flash, etc.) i esperar que finalitzi la conversió.

També pot convertir arxius que ja estan en Internet en lloc de carregar-des del seu PC. Només selecciona la targeta des d'Internet des de la pàgina principal de l'servei, s'enganxi la direcció (URL) De l'arxiu en línia per a convertir en el camp de text que apareix i feu clic a continuar. La resta de l'procediment és el mateix que el vist per als arxius carregats des de la PC.