Necessita convertir arxius DWG fets amb AutoCAD a PDF? Bé, no veig on està el problema. Aneu a menú d'exportació d'AutoCAD i seleccioneu l'element per guardar els arxius en PDF. Com es diu Estàs treballant actualment en una Pc en què no pots fer servir aquest programa? Ja veig. Per tant, vol dir que adoptarà una solució alternativa, afortunadament, hi ha diverses. Per saber quins, llegiu aquesta guia meva en Com convertir DWG n PDF i veurà que en molt poc temps tindrà idees perfectament clares.

De fet, a continuació trobareu diverses solucions, tant tradicionals sense connexió com basades en el núvol, gràcies a les quals és possible convertir dibuixos 2D i 3D realitzats amb AutoCAD a documents PDF que es poden mostrar en qualsevol programari o dispositiu adequat per a aquest propòsit. Quant costen? Aquí hi ha una altra bona notícia: totes les solucions que vaig a recomanar són totalment gratuïtes. No està malament, oi?

Per tant, tot el que ha de fer és triar la solució per convertir DWG a PDF que millor s'adapti a les seves necessitats i donar-li «en el menjar» els arxius que necessita per «transformar». T'asseguro que és una de les coses més fàcils en aquest món, no necessites tenir habilitats especials per tenir èxit! Llavors? Què diries si finalment prohibiéramos la xerrada i immediatament ens poséssim en acció?

Adobe Illustrator (Windows / macOS)

El primer sistema que vull suggerir-li que faci servir per convertir DWG a PDF, tant en Windows com en MacOS, és Illustrator, El programa d'Adobe especialitzat en el dibuix d'il·lustracions. El programari és gratuït, però es pot descarregar i utilitzar sense cost durant un període de prova.

Per saber com baixar Adobe Illustrator al seu Pc, seguiu les instruccions que li vaig donar al meu guia sobre com descarregar Adobe. Un cop completada la descàrrega, feu clic al fitxer per instal·lar Illustrator i segueixi el senzill assistent que es mostra a la pantalla per iniciar i completar la configuració.

Després, comenceu Illustrator fent clic a la seva icona i després premeu l'element expedient adjunt a la barra de menú a la part superior esquerra, feu clic a Obre ... i seleccioneu el fitxer en format DWG en el seu PC que voleu desar en PDF.

Una vegada que l'arxiu es mostra a la finestra principal del programa, feu clic a l'element novament expedient que es troba a la cantonada superior esquerra i selecciona Desa ... des del menú que se't mostra. Després seleccioneu l'article Adobe PDF (pdf) des del menú desplegable format: adjunt a la nova finestra que es va obrir, indiqui la ubicació en el seu PC on voleu desar el fitxer un cop convertit i després feu clic al botó primer Desar i després en el botó Desar PDF per a completar el procediment pel qual convertir DWG a PDF. Fet!

Autodesk DWG TrueView (Windows)

Els usuaris de Windows que necessiten una solució més pràctica i ràpida que l'anterior per a convertir arxius DWG a PDF poden confiar en Autodesk DWG TrueView, Una aplicació gratuïta llançada pel mateix fabricant d'AutoCAD que li permet veure tots els projectes realitzats amb aquest últim i exportar-los en diversos formats, inclòs, per a la nota, el PDF.

Per descarregar Autodesk DWG TrueView en el seu PC, connectat a la pàgina web de el programa a través del enllaç que acabo de proporcionar, després identifiqui l'element DWG TrueView, Utilitzeu el menú desplegable a continuació per seleccionar 32 bits o 64 bits depenent de el tipus de sistema operatiu en ús, indiqui l'idioma en què prefereix traduir la interfície de el programa utilitzant l'altre menú desplegable i després feu clic al botó verd Autodesk DWG TrueView.

Una vegada que es completa la descàrrega (pot durar una estona, ja que l'aplicació pesa gairebé 500 MB), feu doble clic al fitxer que acaba d'obtenir (p. Ex. DWGTrueView_2017_Enu_64bit_v2.sfx.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic al botó bo. Espereu que s'extreguin tots els arxius necessaris per instal·lar Autodesk DWG TrueView i feu clic a per començar la configuració real de el programa. Si se li demana que reinicieu el seu PC, accepti.

En aquest punt, feu clic al botó Instal·lar en aquesta Pc que es troba a la finestra que s'obre, accepta les condicions d'ús de el programa col·locant la marca de verificació al costat de l'element Estic d'acord i feu clic primer Següent i després en instal·lar y acabat per completar tot el procés d'instal·lació d'Autodesk DWG TrueView i tots els components de programari necessaris per al seu funcionament.

Ara només ha de fer-ho si no s'inicia Autodesk DWG TrueView, obriu el arxiu DWG per convertir-lo a PDF fent clic a la icona de l' carpeta situat a la part superior esquerra i realitza una d'aquestes dues operacions.

  • Feu clic a Logotip de TrueView situat a la part superior esquerra, seleccioneu l'element exportació i després això PDF des del menú que apareix i triï la carpeta en la qual guardar l'arxiu en format PDF.
  • Feu clic al botó parcel·la situat a la barra d'eines d'Autodesk DWG TrueView (a la pestanya Casa ), S'expandeixi el menú desplegable nom, Triï un perfil d'exportació dels disponibles (p. Ex. AutoCAD PDF Impressió d'alta qualitat per obtenir PDF d'alta resolució adequats per imprimir o AutoCAD PDF L'arxiu més petit per obtenir petits PDF adequats per a distribució en línia) i feu clic al botó bo per triar la carpeta en què exportar l'arxiu en format PDF.

Si en el primer inici de el programa se li demana que associï arxius DWG amb TrueView, accepti fent clic al botó Sempre associats arxius DWG amb DWG TrueView.

CloudConvert (en línia)

Necessita convertir DWG a PDF però no pot o no vol descarregar nous programes en el seu PC? Llavors, ¿per què no recorres a CloudConvert ? De fet, és una altra solució molt convenient en aquestes circumstàncies. Més precisament, estic parlant d'un servei en línia totalment gratuït, que no requereix registres, no té límits de càrrega estrictes i funciona en tots els programes de navegació més populars: Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari, etc.

Per usar-lo, vinculat a la pàgina principal a través del enllaç, trobareu algunes línies més i arrossegament els arxius DWG per convertir-los a PDF a la finestra de el navegador (pot convertir diversos arxius alhora). Alternativament, feu clic al botó seleccionar arxius i seleccioneu el fitxer directament des del seu PC o feu clic a fletxa apuntant cap avall que està a la banda i tria el vídeo per actuar prenent-directament d'Internet (proporcionant la URL) O d'un dels serveis de emmagatzematge en el núvol compatibles.

Després feu clic al botó Inicia conversió. Després, esperi que tots els documents es processin i descarreguin en el seu PC fent clic al botó descarregar que apareix a la banda dels seus noms. Si no ha realitzat cap canvi en la configuració per defecte de l' navegador web que utilitzeu, trobareu l'arxiu DWG convertit a format PDF a la carpeta descarregar de la PC.

nota: CloudConvert protegeix la privacitat dels usuaris a l'eliminar tots els arxius que es carreguen en els seus servidors. Aquesta operació generalment es realitza automàticament dins de les 24 hores, però, si ho desitja, pot accelerar fent clic a x que està a la banda de el nom de el document que voleu eliminar.

Zamzar (en línia)

Si CloudConvert no està disponible, o per alguna raó no compleix les seves expectatives, pot convertir els seus arxius DWG a PDF fins i tot amb Zamzar, Un dels serveis de conversió en línia més famosos de l'món.

Zamzar respecta la privacitat dels usuaris i funciona en tots els navegadors populars, com CloudConvert, però a diferència d'aquest últim, proporciona un límit de càrrega (100 MB) i requereix que l'usuari ingressi una adreça de correu electrònic vàlida; direcció a la qual s'envien els enllaços per descarregar arxius a la fi de la conversió.

Per transformar arxius DWG en PDF amb Zamzar, vinculats a la seva pàgina d'inici utilitzant l'enllaç que li vaig proporcionar anteriorment i arrossegament els documents a tractar en el quadre verd. Després seleccioneu l'article pdf des del menú desplegable pas 2, Escriviu la vostra adreça de correu electrònic en el camp pas 3 i després feu clic al botó convertir.

En uns minuts rebrà correus electrònics amb enllaços per descarregar els documents convertits en format PDF. ¿Més fàcil que això?