Com convertir lletres en nombres. Alguna vegada va haver de copiar números d'un arxiu d'Excel a un altre i es va trobar amb problemes de càlcul o confusió en l'ordre de les dades, ja que el programari els va tractar incorrectament i formatació com text, després de enganxar-los, en lloc de com xifres? Alguna vegada has treballat en un projecte que necessitava convertir lletres en nombres binaris i no saps com fer-ho? Aposto al fet que sí, ja que ets aquí i estàs llegint aquesta guia sobre com convertir lletres a números. De totes maneres, cap problema: ja sigui un estudiant, un professional o un simple entusiasta, ara il·lustraré els passos per arribar a la solució que sigui més convenient per a vostè.

Pel que fa a Excell, els números copiats en un full de treball de vegades adquireixen arxivat en cel com si fossin text. Aquest tipus de problema generalment passa quan s'importen dades de fonts externes, probablement perquè originalment es formato d'una manera diferent. En aquest cas, els números formatats com a text apareixen desplaçats cap a l'esquerra i no cap a la dreta a la cel·la, i en general, s'indiquen mitjançant un indicador d'error. No obstant això, és un problema fàcil de resoldre.

Pel que fa als projectes que inclouen el tractament de nombres binaris o el xifrat d'un text transformant lletres en nombres, les solucions disponibles per a vostè també són múltiples i fàcils d'adoptar. Anem, junts, a entendre com fer-ho.

Com convertir lletres en nombres en Excel

Té problemes per copiar números d'un full d'Excel a una altra, ja que els números, un cop enganxats, tenen format de text? Explicaré com resoldre aquest problema de diverses maneres usant Microsoft Excel.  És famós programari de full de càlcul inclòs en el paquet d'Office (però també disponible en una versió independent a les botigues Windows i macOS) i compatible amb Windows i macOS.

Conversió mitjançant comprovació d'errors

El primer mètode per resoldre el problema que proposo és el basat en comprovació d'errors present en Excel, actualment només disponible per a versions Escriptori aplicació.

Com ja haurà notat, els números emmagatzemats com a text estan alineats a l'esquerra de les cel·les individuals. Després seleccioneu la cel·la o cel·les que voleu convertir, feu clic a la icona amb el signe d'exclamació al costat de l'nombre i després, al menú desplegable que apareix, feu clic a Convertir nombre.

Si aquesta opció no està disponible, seleccioneu la cel·la o cel·les a convertir (o la columna completa, si és necessari; l'important és que les cel · les estiguin en la mateixa columna), després a la pestanya dades situat a la part superior dreta, feu clic al botó Text en columnes. A la finestra que apareix, feu clic immediatament al botó. final, Llavors si fas servir Finestres premeu el botó Ctrl juntament amb el botó 1.

Si, d'altra banda, fa servir un Mac, Premeu el botó Comando juntament amb el botó 1. Des de la finestra que apareix, anomenada formatar cel·les, Seleccioneu la categoria a l'esquerra nombre, Després escrigui en el quadre central quants llocs decimals desitja veure i, finalment, en el quadre a continuació, el format de visualització de números negatius. Quan estigui segur d'haver personalitzat correctament la visualització general de números, feu clic al botó bo, A baix a la dreta.

Una alternativa a l'procediment abans esmentat (també vàlid per a Excel en línia ) És obrir des de la targeta Casa menú desplegable central pressionant fletxa a la dreta de la redacció general, Després seleccioneu l'última opció Altres formats de nombres. Des de la finestra Format de nombre que s'obrirà, seleccioneu la categoria a l'esquerra nombre, Personalitzant el nombre general es mostra com vulgui a l'escriptori. Finalment feu clic a bo, A baix a la dreta, per convertir la cel·la o cel·les desitjades en nombres.

Si utilitzeu Excel a través de l'aplicació de Android en el seu telèfon mòbil, Premi en el seu lloc fletxa situat a la part inferior dreta (assegurant-se que el menú de l'esquerra estigui configurat en Casa ), O si està actuant com una tauleta, premeu la pestanya Casa col·locat a la part superior. Després vos per les opcions fins a arribar a el paràgraf Format de nombre, Pressiona'l i toca nombre, Especificant com voleu mostrar els números negatius.

Usant l'aplicació Excel per iOS o iPadOS, has d'anar a la secció Casa (A través del menú a la part inferior de l' iPhone o la pestanya a la part superior de l' iPad), Premeu el botó ABC123 situat sota el botó vista i finalment seleccioni l'opció nombre.

Conversió a través de la funció «Valor»

Com a alternativa al que hem vist al capítol anterior, podeu utilitzar una fórmula nativa d'Excel per convertir lletres en nombres: és el Funció de valor, que retorna el valor numèric de el text ingressat. El següent procediment és vàlid per a tots dos versions d'escriptori tant per Excel en línia, Mentre que difereix en el versions mòbils.

Primer inseriu una nova columna a la banda de les cel·les que contenen les lletres a convertir fent clic amb el botó dret del ratolí  en la lletra d'identificació de la columna, després seleccionant l'opció Entrar des del menú desplegable. Vos de no crear un de nou a partir de què voleu convertir; en cas contrari, la fórmula no funcionarà.

Dins d'una cel·la a la nova columna, escriviu el terme = VALOR () i després, col·locant el cursor de l'ratolí entre els dos claudàtors, feu clic a una cel·la que tingui el valor que voleu convertir a un format numèric (en aquest cas, la cel·la E3); la referència de cel·la ha d'aparèixer entre els dos claudàtors. Finalment premeu Enter perquè el valor aparegui finalment en format numèric.

Ara aneu a baix de l'ratolí haciala cantonada inferior dreta de la cel recentment convertida, fins que prengui la forma d' signe més (+) : Feu clic i arrossegueu cap avall, utilitzant el botó esquerre de l'ratolí, Duplicant així la fórmula en les cel·les a continuació.

En aquest punt, hi haurà obtingut una nova columna de valors en format numèric; pot usar-los directament, o pot copiar-los i enganxar-los a la columna original a la seva conveniència.

Si voleu copiar a la columna des de la qual va començar, seleccionar cel·les que acaba d'omplir amb la funció Valor, premi Ctrl juntament amb el botó C ( Comando juntament amb el botó c, Si fa servir una Mac), feu clic a la primera cel·la de la columna original. a la versió d'escriptori seleccioneu la targeta Casa, A la cantonada superior esquerra, després feu clic a fletxa a prop de el botó Agafar, Seleccioneu l'últim element de menú desplegable pasta especial i seleccioneu el camp valors, A la part superior esquerra, finalment fent clic a acceptar a versió en línia seleccioneu la targeta Casa, A la part superior esquerra, feu clic al fletxa sota el botó Agafar i seleccioneu directament Enganxa valors.

En cas que estigui usant el Versió d'Android d'Excel, Inseriu una nova columna al costat de les cel·les que contenen les lletres, tocant una columna existent que no sigui la que es va a convertir, aneu a la secció casa, pressioni Inserir i eliminar, I després toqueu inserir columnes.

Ara toca dues vegades en una cel·la de la nova columna, escriu el terme usant el teclat numèric = VALOR (), Poseu el cursor entre els dos claudàtors, prement una cel·la amb el valor a convertir i finalment toqueu el botó amb el tick  verd a dalt a la dreta. Repetiu les operacions anteriors individualment per a cada cel · la que voleu convertir, fins que hagi obtingut una nova columna de valors en format numèric.

Si voleu copiar a la columna inicial, seleccioneu la primera cel·la que s'acaba de convertir, després totes les altres, arrossegant el punt verd a la part inferior dreta de la cel·la al llarg de tota la columna; de menú que s'obrirà, triï l'opció Còpia (Representat amb dues fulles una a una el costat de l'altra ). Després dos a la primera cel·la original, seleccioneu la fletxa cap avall al costat de l'comentari al menú que s'obre, després escolliu l'opció valors.

Si ets un usuari en el seu lloc IOS / iPadOS, Toc una columna existent que no sigui la que es va a convertir, després seleccioneu l'opció Entrar. Toca dues vegades en la primera cel·la de la nova columna, escriu el terme amb el teclat = VALOR (), Poseu el cursor entre els dos claudàtors, seleccioneu una cel·la per convertir i després premeu el botó verd amb marca de verificació situat a la part superior dreta. Per obtenir la nova columna plena de valors numèrics, s'haurà de repetir cada un dels passos anteriors.

Per copiar els nous valors a la columna inicial, toqueu la primera cel·la convertida, després seleccioneu tots els altres, arrossegant el punt verd baix a la dreta de la cel·la al llarg de tota la columna. De el menú que s'obrirà, seleccioneu l'opció Còpia, Després feu doble clic a la cel inicial, triï l'opció Enganxa especial i finalment l'opció valors.

Conversió utilitzant les funcions «Enganxat especial» i «Multiplicar»

Si no ha pogut convertir lletres a nombres en Excel amb els mètodes anteriors, llavors això pot ser per a vostè: és molt útil, especialment per convertir diverses columnes a el mateix temps.

Primer selecciona un cel·la buida no involucrat en el problema de conversió, escriviu botó 1 dins i pressiona el botó seus . premis Ctrl juntament amb el botó C ( Comando amb la clau c, Si fa servir un Mac) per copiar-lo, seleccioneu les cel·les que necessita convertir de lletres a format numèric.

De la targeta Casa, A la cantonada superior esquerra, després feu clic a fletxa a la banda de el botó Agafar, Feu clic a l'últim element pasta especial, Després des del menú operació feu clic al camp multiplicar i finalment pressionar cap amunt bo (A baix a la dreta).

A el fer-ho, acaba d'ordenar a Excel que multipliqui cada cel·la per 1, convertint efectivament les lletres en nombres. Si voleu canviar el seu format, premi Ctrl juntament amb el botó 1 ( Comando juntament amb el botó 1, Si fa servir Mac) per obrir la finestra formatar cel·les, Seleccioneu el format que prefereixi de menú categoria esquerra i finalment feu clic a bo baix a la dreta.

Aquest mètode és adequat per a la versió. Escriptori Excel; sobre les versions en el seu lloc en línia, androidiOS, Pot aplicar les següents pautes basades en la meva manual sobre com multiplicar en Excel.

Com desactivar la comprovació d'errors

Si a l'introduir un nombre en una cel·la veus un triangle verd a la part superior esquerra de la cel en si, vol dir que la comprovació d'errors està activa (funcionalitat activa només en la versió Escriptori Excel). Podeu aturar la visualització seleccionant l'element de menú general fórmules, Després fent clic al botó Error a l'verificar, Després en el botó OPCIONS, A sota a l'esquerra, i finalment traient el xec de l'article Números formatats com a text.

Convertir lletres a números binaris

Si busques en lloc de convertir lletres a números binaris, Per plaer o per feina, sàpiga que hi ha diverses eines adequades per a aquest propòsit: descobrim algunes de les més interessants i veurà que trobarà la que sigui adequada per a vostè. Ja sigui que estigui treballant en un projecte de TI d'avantguarda o vulgui aprendre els conceptes bàsics de la criptografia binària, estic segur que estarà satisfet.

Convertir text a binari (en línia)

Convertir text a binari és un servei en línia eficient que permet la conversió de lletres en nombres binaris. A l'clicar a l'enllaç que he proporcionat, arribarà a la pàgina llest per rebre el text que voleu convertir, per a ser inserit en el camp Dades d'entrada.

Primer assegureu-vos que l'eina convertir, Al mig de la pàgina, es posiciona en l'opció text a números paperera (Com haurà endevinat, l'opció d'altres números binaris a text fa exactament el contrari), després entreu manualment o copia i enganxa les lletres que voleu convertir. El notarà immediatament, al camp a continuació. sortida, El text que va ingressar es va convertir en codi binari.

Traductor de codi binari (Android)

Binary Code Translator és un servei de conversió vàlid de lletres en nombres binaris disponible per als usuaris Android.  Si toca des del seu telèfon mòbil o tauleta a l'enllaç anterior, es connectarà immediatament a Play Store, Des d'on pot descarregar l'aplicació prement el botó instal·lar.

Un cop instal·lat al dispositiu, prement el botó obert et trobaràs cara a cara amb Binary Code Translator: comprova que ets a la secció Text a binari (El primer a l'esquerra) i no en «Binari a text», així que escrigui o enganxeu el text que va a codificar en binari. En acabar, toc la comanda codi situat a la part inferior esquerra: immediatament notarà el text traduït sota del que va escriure fa un moment.

L'aplicació té dos ordres molt útils: Còpia (Pot trobar-just a la banda de Encode) li permet copiar el text traduït al seu porta-retalls i enganxar-lo manualment en altres aplicacions en el seu telèfon mòbil, mentre compartir  (L'últim a la part inferior dreta) també l'ajuda a compartir el seu codi binari directament amb altres aplicacions instal·lades.

Text a binari (iOS / iPadOS)

Text To Binary també és una excel·lent eina per convertir lletres en nombres binaris, però dedicada exclusivament a usuaris que prefereixen l'ús d'un iPhone o iPad. Per usar-lo, toqueu el enllaç que acabo de proporcionar, després premeu el botó Obtenir / Instal·lar dels App Store, Verifiqui la seva identitat a través de Identificació facial, Touch ID o Apple ID contrasenya (si cal) i finalment premeu el botó obert.

Pot escriure immediatament el que prefereixi a la barra situada a la part superior, fins i tot si cal copiant i enganxant el text d'una altra aplicació en ús. És possible que hi hagi notat que l'aplicació tradueix en temps real el que escriu, de manera que no necessita confirmar l'entrada o realitzar més operacions: simple, no?

Ara pot copiar fàcilment el codi binari que va obtenir, usant la comanda Copiar a l'portapapers col·locat just sota el text traduït. Tindrà confirmació que l'ha copiat correctament si apareix una finestra emergent amb un missatge escrit Copiat correctament a al porta-retalls.