Com convertir NRG a ISO. Heu trobat arxius en format NRG però es veu incapaç d'obrir-los i accedir als seus continguts? No es preocupi: els arxius NRG no són més que arxius d'imatge de CD i DVD que es generen amb Nero, un popular programari de gravació. Si algun dels programes del seu PC fossin compatibles, podria evitar el problema transformant-los en arxius ISO comuns. Després, es gravarien o muntarien amb qualsevol programari que serveixi per a aquest propòsit.

 Afortunadament, també hi ha programes gratuïts (compatibles amb Windows i macOS ) Amb una gran taxa de fiabilitat. Alternativament, si aquesta solució no té èxit, podria considerar extreure o muntar directament els arxius NRG, utilitzant altres solucions (de les que parlarem aquí).

Com convertir NRG a ISO en PC

Si utilitzeu un PC amb Windows i li agradaria aprendre com convertir NRG a ISO, segueixi llegint:

NRG a ISO

NRG a ISO és l'aplicació més recomanable. És molt lleuger d'espai, completament gratuït i, per funcionar, no requereix cap procés d'instal·lació. És ideal per a aquells vulguin descobrir com convertir NRG a ISO sense perdre massa temps.

Per descarregar NRG a ISO en el seu PC, entri al lloc web oficial de el programa i feu clic a l'enllaç descarregar present a la dreta, sota la redacció darrera versió. Després, traieu la carpeta amb el Arxiu Codi postal i executi el arxiu.exe present a l'interior.

Quan vegi la finestra del programari a l'escriptori, feu clic al botó Obrir que trobes en la redacció NRG File i seleccioneu el fitxer NRG que voleu convertir. Després, premeu el botó convertir i espereu que s'iniciï i completi el procés de conversió. L'arxiu final es guardarà en la mateixa ubicació que l'original.

Poweriso

Si el programa ja aconsellat falla en la seva missió, prova amb Poweriso, Un programari comercial que li permet administrar els arxius d'imatge de CD i DVD a 360 graus. És de pagament (costa $ 29.95), però està disponible en una versió de prova gratuïta que té l'única limitació de no poder processar imatges que pesin més de 300 MB.

Per descarregar PowerISO, ha d'anar a la pàgina web de el programa i fer clic en l'element Descarregar PowerISO v6.1 (64 bits de), si utilitzeu el Windows de 64 bits o en això Descarregar PowerISO v6.1 (32 bits), si utilitzeu el Windows de 32 bits.

Quan es completi la descàrrega, obriu el arxiu .exe obtingut i, en la finestra que apareix a l'escriptori, premeu els botons , Estic d'acord e instal·lar. Després feu clic al botó Següent i finalment finalitzar, Per concloure la configuració.

Ara només ha d'iniciar PowerISO, clicant a través del enllaç que va ser agregat al Escriptori o mitjançant el Menú d'inici. Una vegada que la finestra del programari apareix a la pantalla, feu clic al botó Continua provant, Per utilitzar el programa en versió de prova gratuïta.

Després fes clic al menú de instruments situat en la cantonada superior esquerra i selecciona l'opció convertir D'aquest últim. A la finestra addicional que s'obre, feu clic a la icona de carpeta situat sota de la capçalera Arxiu font. Trieu l'arxiu NRG que vulgui convertir a ISO i asseguri (en correspondència amb el menú desplegable Format d'arxiu d'imatge), Que l'opció està seleccionada sigui arxiu de imatge ISO estàndard. 

Finalment, feu clic al botó acceptar, Per iniciar el procés de conversió d'arxius. La imatge final es guardarà en la mateixa posició que l'original.

AnyToISO

Un altre programa a què pot recórrer per realitzar l'operació coberta per aquesta guia és  AnyToISO : És un programari que li permet convertir arxius ISO a qualsevol altre format d'arxiu d'imatge i viceversa. També li permet crear CD, DVD i Blu-Ray a partir dels arxius en qüestió. És bastant fàcil d'usar, i tot i que és de pagament (costa 22,95 euros), pot descarregar-lo en una versió de prova gratuïta que funciona durant un període limitat de temps.

Per descarregar-lo, vagi a la pàgina web oficial de el programa, feu clic al botó Descàrrega gratuïta i, posteriorment, en Baixa per Windows.

Quan es completi la descàrrega, obriu el arxiu .exe obtingut i feu clic al botó a la finestra que s'obre a l'escriptori. Després feu clic al botó Següent marqui la casella Accepto els termes de l'acord de llicència. i feu clic de nou al botó Següent tres vegades seguides, després en això instal·lar i, finalment, en el botó final.

Ara que veu la finestra del programari a la pantalla, assegureu-vos que la pestanya estigui seleccionada Converteix / extreure arxius ISO (Altrament proporcionar), després feu clic al botó imatge oberta que trobes a la banda de l'entrada Arxiu d'imatge d'origen i seleccioneu l'arxiu en format NRG que voleu convertir a ISO.

Finalment, feu clic al botó convertir i espereu que es completi el procediment. el arxiu ISO que se li retornarà es guardarà en la mateixa ubicació que l'arxiu original.

Com convertir NRG a ISO en Mac

Si utilitzeu MacOS i li agradaria saber com convertir un arxiu NRG a ISO amb el seu propi sistema operatiu, Utilitzeu els recursos que trobarà a continuació, molt fàcils d'utilitzar.

Terminal

La primera de les eines que li suggerim que provi per poder convertir arxius NRG a format ISO en Mac es Terminal. És una eina inclosa en tots els Mac, que serveix per interactuar amb el sistema des de la línia d'ordres. Per usar-lo, inícielo i emeti una ordre específic.

El primer pas que ha de donar és obrir Terminal fent clic al seu icona (El que té la finestra negra amb la línia de codi ) Que trobes a la carpeta de  Plataforma de llançament.

Una vegada que aparegui la finestra Terminal a la pantalla, escriviu la següent comanda que li donem a continuació. Tingueu present que ha de reemplaçar la ruta i als noms dels dos arxius amb les rutes i noms reals de les imatges que voleu tractar. Després, pressiona el botó introduïu:

dd if=/Users/tuonome/Desktop/immagine.nrg of=/Users/tuonome/Desktop/immagine.iso bs=512 skip=600

Recordeu que aquest procediment modifica lleugerament l'arxiu NRG, eliminant 600 bytes de la imatge. Quedarà a més guardat amb una extensió ISO.

AnyToISO

Si no està satisfet amb l'ús de Terminal o si va trobar problemes a l'usar-lo, pot convertir NRG a ISO usant AnyToISO. També està disponible per macOS en aquest cas el seu funcionament resulta molt simple.

Per descarregar el programari en el seu Mac, visiti el seu lloc web oficial, i feu clic al botó Descàrrega gratuïta. Després, a la nova pàgina mostrada, aquesta Baixa per macOS.

Quan es completi la descàrrega, traieu el arxiu ZIP obtingut en qualsevol ubicació del seu pc. arrossegueu el icona de el programa (El que té logotip de programari ) A la carpeta aplicacions de macOS. Feu clic dret sobre ell i seleccioneu Obrir des del menú per iniciar AnyToISO.

Ara que veu la finestra principal de AnyToISO en el seu escriptori, els passos que ha de seguir per convertir els seus arxius NRG a imatges ISO són ​​pràcticament els mateixos que els que vam donar a Windows.

Com gravar o muntar arxius ISO

Seguint les instruccions proporcionades a les línies anteriors, ja vam aconseguir convertir arxius NRG en imatges ISO. Ara hauríem d'aprendre com gravar o muntar aquest disc. Li recomanem buscar informació sobre gravar i muntar ISO en aquesta mateixa pàgina.

Com extreure arxius NRG

Si no està interessat en convertir arxius NRG a imatges ISO, però vol accedir-hi i extreure el seu contingut, aquí trobarà el programari adequat per a aquest propòsit.

IsoBuster (Windows)

Si el que estàs fent servir és un PC amb Windows, Per extreure el contingut dels arxius d'imatge en format NRG, pot contactar IsoBuster : És un programa famós per recuperar dades de CD i DVD danyats i realitzar nombroses operacions relacionades amb arxius ISO (així com altres tipus d'arxius d'imatge). Es paga (costa $ 39.95), però està disponible en una versió de prova gratuïta que li permet provar totes les seves funcions durant un període de 30 dies.

Per descarregar la versió de prova de IsoBuster en el seu Pc, aneu a la pàgina web de el programa i feu clic al botó descarregar IsoBuster. Quan es completi la descàrrega, obriu el arxiu .exe obtingut. A la finestra emergent, feu clic als botons , acceptar i Següent (Quatre vegades seguides), instal·lar, final y , Per concloure la configuració.

En aquest punt, fes clic al botó tancar. Per tancar la finestra on se li demana que registri la còpia de el programa, feu clic al botó si. Per habilitar la cerca automàtica d'actualitzacions, seleccioneu el menú expedient (A dalt a l'esquerra) i triï l'opció Obre un fitxer d'imatge,  i després seleccioneu el fitxer NRG que voleu extreure.

Un cop fet això, a la part inferior esquerra de la finestra, trobareu l'estructura de les particions que componen l'arxiu d'imatge. A la dreta pot veure la part d'arxius i carpetes de cadascuna d'elles. Després, arrossegueu els elements del seu interès fora de la finestra del programari i deixeu-los anar en la posició que prefereixi.

Unarchiver (macOS)

Si aquestes usant MacOS, Per poder extreure arxius NRG Unarchiver és una aplicació fiable, que li permet extreure el contingut de tots els principals formats d'arxiu comprimit (per exemple, ZIP, RAR i 7Z), i també admet alguns tipus d'arxius d'imatge, com ISO i NRG.

Per descarregar-lo en el seu Mac, visita la secció corresponent de la Mac App Store, feu clic al botó Veure en la Mac App Store i, a la finestra que s'obre, feu clic al botó Obtenir / Instal·lar. Si cal, autoritzi la descàrrega escrivint com contrasenya el seu ID d'Apple o mitjançant Touch ID (Si la Mac que utilitzeu és compatible amb la tecnologia anterior).

Una vegada que es completi el procés de descàrrega i instal·lació, feu doble clic a la imatge NRG que no va poder obrir abans i, si tot va anar bé, El Unarchiver extraurà el contingut a la carpeta que hagi triat. Alternativament, feu clic dret en l'arxiu que li interessa i seleccioneu els elements Obre amb> The Unarchiver des del menú.

Com muntar arxius NRG

Arribats a aquest punt ja hem aconseguit convertir arxius NRG a ISO, o al menys extreure els seus continguts en una carpeta. No obstant això, si necessita muntar arxius NRG en una unitat virtual, sense convertir-lo primer a ISO, ha de recórrer a solucions específiques, com Eines del dimoni.

Daemon Tools és un programa que li permet «muntar» arxius NRG (així com molts altres tipus d'arxius d'imatge) en unitats virtuals, per consultar el seu contingut i copiar al seu PC. Per a Windows està disponible tant en una versió gratuïta (anomenada Daemon Tools Lite ) I per una tarifa (amb un preu base a partir de 5 € / mes) pot accedir a funcions addicionals, com la possibilitat de gravar imatges i crear memòries USB d'arrencada. No obstant això, per macOS, només està disponible a la versió de pagament (amb un preu base de 9 euros / mes), però es pot descarregar en una versió de prova gratuïta durant 20 dies.

Per descarregar Daemon Tools Lite en Windows, per tant, visiteu el lloc web oficial de el programa i feu clic al botó descarregar. Completada la descàrrega, obriu el arxiu .exe obtingut i, en la finestra que apareix a l'escriptori, i premeu , llicència gratisinstal·lar,  respectivament.

Després de seleccionar l'opció llicència gratis, Feu clic a Estic d'acord i continuar. Traieu la marca de la casella relacionada amb la instal·lació de programes extra i feu clic en els botons instal·lar y activar. Si també se li demana que instal el controlador durant la fase de configuració de Discoteca, També de li a estar d'acord. Recordeu rebutjar qualsevol sol·licitud relacionada amb la instal·lació d'un altre programari.

Ara que veu la finestra de el programari a l'escriptori, feu clic al botó Muntar de forma ràpida, situat a la part inferior esquerra i seleccioneu el fitxer NRG guardat en el seu pc amb el que desitgi treballar. Després, trobarà l'arxiu en qüestió com una unitat de CD / DVD virtual a la secció Aquesta PC / Pc de l' ' Explorador de fitxers Finestres.

Si utilitzeu macOS, per descarregar Daemon Tools, aneu a la pàgina web indicada per macOS i feu clic al botó descarregar, Al cim. Quan es completi la descàrrega, obriu el paquet .dmg obtingut, arrossegueu el icona de programari (El que té logo de el programa ) A la carpeta aplicacions de macOS, feu clic dret sobre ell i seleccioneu l'element obrir dues vegades seguides, per iniciar l'aplicació eludint les limitacions que Apple imposa a les aplicacions de desenvolupadors no certificats (una operació que s'ha de fer només des del primer inici).

A la finestra que ara es mostra a l'escriptori, feu clic al botó Estic d'acord. Introduïu la contrasenya del seu compte d'usuari en macOS i feu clic al botó Assistent d'instal·lació. Si veus un advertiment sobre un bloqueig en l'extensió de sistema, Aneu a Preferències de sistema fent clic a la icona amb el engranatge ubicat al Barra de moll. Seleccioneu la icona de Seguretat i privacitat a la finestra que s'obre i feu clic a permetre, Ubicat a la part inferior. Després feu clic a continuar y obrir DAEMON Tools.

En aquest punt, feu clic als botons executar tancar. Així s'iniciarà el període de prova gratuït de el programa i podrà muntar l'arxiu NRG que desitgi, prement el botó muntar ràpidament situat a la part inferior esquerra. Finalment seleccioneu el fitxer d'imatge que desitgi muntar. Després d'això, pot accedir des de la barra lateral de l' cercador a Escriptori, Executant com si fos un disc comú.