Com convertir-se en policia a GTA

Després de jugar les moltes activitats dels diferents capítols de la sèrie Grand Theft Acte en el paper de delinqüent, t'agradaria ara vestir els de el bon policia que, de fet, els roba, però encara no has entès com fer-ho. Com es diu? Són les coses realment així? Llavors et alegrarà saber que has vingut a el lloc correcte en el moment correcte!

A la guia d'avui, de fet, et il·lustraré en detall. com esdevenir policia en GTA mostrant-en detall com aconseguir aquest el teu objectiu en els capítols principals d'aquesta famosa sèrie de Rockstar Games.

Si estàs impacient per començar a llegir aquesta guia, llegeix atentament els suggeriments que trobaràs en els pròxims capítols i posa en pràctica els consells que et donaré. Ja sigui que vulguis jugar a GTA 5, GTA 4 o GTA San Andreas, Trobaràs alguna cosa per les teves dents. Dit això, només he de desitjar-te una bona lectura i, sobretot, que ho passis bé!

  • Com convertir-se en policia a GTA 5
  • Com convertir-se en policia a GTA 4
  • Com convertir-se en policia en GTA San Andreas

Com convertir-se en policia a GTA 5

Si tu vols converteix-te en policia a GTA 5, Un dels capítols més recents de la sèrie de Grand Theft Acte, He advertir-los que, lamentablement, a diferència dels seus predecessors, tal professió mai s'ha implementat.

En GTA 5, però, hi ha missions o activitats que, d'alguna manera, et permeten fer complir la llei. Per exemple, com Trevor pots realitzar missions per Maude, Una dona que li encomanarà la tasca de trobar i «aturar» als pròfugs.

Sempre jugant com Trevor, entre els personatges de Strangers i Fools, coneixeràs Joe es Josef, Dos agents de la Guàrdia Civil de Fronteres amb els que realitzaran algunes missions a la recerca de presumptes ciutadans irregulars en territori americà.

Finalment, en la missió de la història principal, titulada Vaig lluitar contra la llei, Tant Michael com Trevor assumiran el paper de dues policies en motocicleta que, en connivència amb Franklin, hauran de detenir dos nens que brunzeixen en les seves actuacions pels carrers de Los Santos.

És en aquesta última missió que tindràs la possibilitat de desbloquejar, tant per a Michael com per Trevor, el uniforme de policia, Que pots usar en qualsevol moment durant les teves sessions de joc en GTA 5. Tot el que has de fer és anar a el refugi de el personatge que estàs controlant i usar el guarda-roba per posar-te l'uniforme.

Això sí, com ja he comentat, disfressar-se de policia i, potser, conduir un vehicle policial no és el mateix que fer activitats relacionades amb aquesta professió com ho era, en canvi, en els capítols anteriors de la sèrie GTA. Però encara pots divertir-te com policia, desfent els delictes que tenen lloc a l'atzar en els carrers dels Sants, patrullant els carrerons i detenint als delinqüents que porten a terme robatoris i segrestos.

Ara que té un uniforme d'oficial de policia, ha d'aconseguir un vehicle adequat. Els cotxes de policia estan disponibles en gairebé tot arreu al mapa de GTA 5. Fins i tot pots trucar a l' número d'emergència amb el telèfon per rebre assistència de la policia, i després robar el vehicle (amb les conseqüències de el cas).

Un millor mètode per aconseguir un Cotxe de policia és accedir a un dels vehicles aparcats en els dipòsits de les forces de l'ordre, com el Caserna de el xèrif a Ranxo o el de Vinya, Només per donar-te alguns exemples. Ja sigui en el estacionament interior o exterior, trobarà cotxes de policia aparcats.

Et adverteixo que tan aviat com prenguis el vehicle, els policies propers es alarmarán i el teu rang de recerca augmentarà. Tot el que has de fer és posar en pràctica totes les estratègies que has après en GTA 5 per a assegurar-te de deixar enrere als perseguidors i, per tant, poder conduir el cotxe de la policia sense que et molestin.

Com convertir-se en policia a GTA 4

En GTA 4, llauna converteix-te en policia simplement iniciant sessió en qualsevol vehicle policial i començant una de les missions des de la Pc de bord.

Tens diverses alternatives per aconseguir un vehicle policial: pots accedir als aparcats fora de les comissaries, com el de Varsity Heights en Algonquin o trucar a un volant a través del telèfon.

De qualsevol manera, apoderar d'un vehicle policial inevitablement farà que es deslliguin, i et buscaran i et perseguiran. L'únic que cal fer és sembrar, per eliminar qualsevol grau d'apetència i, per tant, poder conduir la roda sense problemes.

Una vegada que tingui accés complet a el vehicle policial, premeu el botó corresponent que se li va mostrar tan aviat com es va pujar a l'volant per activar la Pc de bord. Això et permetrà accedir a certa informació relacionada amb els delictes en curs i els més buscats.

Quant als crims, consisteixen en missions completades amb un marcador al mapa; els més buscats, però, s'amaguen per tot Liberty City i hauràs de trobar-los gràcies a les pistes del seu últim albirament. Aquestes tasques de «policia» també són útils si el seu objectiu és completar el 100% de GTA 4.

Com convertir-se en policia en GTA San Andreas

Un altre títol famós de la sèrie GTA és Sant Andreas: considerat innovador quan es va llançar el 2004, encara és molt discutit i estimat per la seva disponibilitat per descarregar en moltes plataformes de jocs, incloses les actuals, com Pcs, PS4, Telèfons mòbils i tauletes.

També en GTA Sant Andreas pots convertir-te en policia a través de la professió de justicier: l'objectiu és eliminar les amenaces dels criminals que es t'informen. En total, hi ha 12 missions de vigilants i gradualment t'enfrontaràs a desafiaments cada vegada més difícils.

Dur a terme aquest tipus de missions és important per dues raons bàsiques: et permet completar el joc a el 100% i augmenta l'armadura de CJ, el personatge principal de GTA San Andreas.

Tot el que has de fer per començar aquestes missions és ubicar un vehicle policial (un volant, una motocicleta o el tanc) i després prémer el botó apropiat que se't mostra com una superposició a la pantalla, per activar la tasca. .