¿Ha descarregat algunes imatges en format TIFF (o TIF) de Internet, Li agradaria convertir-les a PDF o combinar-les en un sol arxiu però no sap quins programes utilitzar? Li van enviar un arxiu TIFF de diverses pàgines. Voleu convertir-lo a PDF perquè pugui llegir-lo més còmodament a la seva tauleta però no té la menor idea de com fer-ho? En aquest cas, em complau anunciar que ha vingut a el lloc correcte en el moment correcte.

Amb guia d'avui, de fet, anem a veure junts Com convertir TIFF a PDF utilitzant un programari gratuït que pot descarregar fàcilment d'Internet o, segons creu, ja pot estar en el seu Pc! També hi ha serveis en línia utilitzats específicament per al propòsit, accessible des de qualsevol navegador i sistema operatiu. Aposto al fet que es sorprendrà per la qualitat dels documents que maneja aconseguir!

Llavors? Puc saber el que encara estàs fent allà? Preneu-vos uns minuts de temps lliure per a vostè, col·loqui còmodament i immediatament comenci a llegir el meu tutorial sobre el tema. Estic segur que, a la fi, podrà dir-li satisfet i satisfet amb el que ha après. Bon «treball»!

Programes per convertir TIFF a PDF

desitjar convertir TIFF a PDF servir un «tradicional» programa per PC? Després provi les eines que trobi a la llista a continuació. Hi ha dos per a Finestres això per MacOS i tots ells són lliures. També triï lliurement el que creu que pot fer més per vostè i utilitzeu-lo immediatament.

XnView NP (Windows / macOS / Linux)

El primer programari útil per al propòsit que els convido a considerar és XnView NP. És visor d'imatges que es poden llegir tots els principals formats d'arxius gràfics, i inclou algunes funcions d'edició simples. A més de complir amb el propòsit en qüestió, és capaç de transformar imatges TIFF a PDF, de manera que vaig triar parlar-ne en el meu guia. Mobifriends (però només per a fins no comercials) i es pot utilitzar tant en Windows com en Mac OS (així com en Linux).

Per descarregar-lo a la seva Pc, visiteu el lloc web de el programa i feu clic al botó 64bit Cremallera Guanyar (Si estàs fent servir Windows d' 64 bits de ), En això 32bit Zip Win (Si estàs fent servir Windows de 32 bits ) Oa OSX DMG 64bit (Si estàs fent servir MacOS ).

Una descàrrega completada, si feu servir Finestres, Extreure el arxiu ZIP fixar en qualsevol posició, obriu el fitxer xnviewmp.exe contingut dins d'ell i, en la finestra que apareix, feu clic al botó raça. Si a el fer-ho veus un missatge d'error, Feu clic a la icona de el programa i seleccioneu l'entrada correcta executar com a administrador des del menú que s'obre, per iniciar XnView NP amb privilegis d'administrador.

Si, d'altra banda, està emprant MacOS obre el paquet .dmg obtingut i mou el Icona XnView NP a la carpeta aplicacions, Després feu clic dret sobre ell i seleccioneu la redacció obert per dues vegades consecutives, per obrir el programa però evitant les limitacions que Apple imposa a les aplicacions que provenen de desenvolupadors no certificats (una operació que s'ha de fer només des del primer inici).

Ara que, sense importar el sistema operatiu, veu la finestra principal del programa a la pantalla, va anar a menú Eines> Configuracions XnView NP, seleccionar l'element general des de la barra lateral esquerra (a la finestra addicional que s'obre) i estableix el Italià al menú desplegable idioma, Després feu clic al botó bo dues vegades seguides i reiniciar el programa.

Ara estàs realment llest per treballar! Així que veu a menú Crea> arxiu de diverses pàgines del programari, elimina tots els arxius enumerats a la finestra que s'obre (seleccionant-amb el ratolí i prement el botó treure ) I seleccioneu les imatges TIFF per convertir PDF. Pot arrossegar-se directament a la finestra XnView o fer clic al botó afegir i seleccioneu-«manualment».

En aquest punt, organitzi les imatges en l'ordre en què voleu que es respectin al arxiu PDF final (utilitzant el fletxes en y baix ubicat al lateral), configureu l'opció Format de document portàtil De menú desplegable al costat de camp Nom d'arxiu (A baix a la dreta) i especificar la carpeta per guardar el document de sortida fent clic al botó (...) col·locat a la banda de l'article carpeta. Finalment, premeu el botó CREAR i esperi que el seu document es produeixi en format PDF.

No vol fusionar múltiples arxius TIFF en un PDF, però vol convertir un TIFF de diverses pàgines en un PDF de diverses pàgines? Cap problema Ha de seguir el mateix procediment que acabem de veure junts, l'única diferència és que abans de començar la conversió de el document, s'ha de col·locar la marca de verificació al costat de l'element Totes les pàgines / imatges de XnView.

IrfanView (Windows)

Com a alternativa a el programa ja esmentat, pot confiar IrfanView, És un altre visor d'imatges bastant versàtil i lleuger que inclou funcions per al processament per lots d'arxius gràfics.

Per descarregar-lo, connecteu-vos a la pàgina web de el programa i feu clic al botó descarregar col·locat a la dreta, en correspondència amb el Versió de Windows utilitzeu al teu PC. A la nova pàgina que s'obre, després pressiona el botó Baixa'l ara i espereu que s'iniciï i completi la descàrrega de programari.

A continuació, obriu el arxiu .exe obtingut, feu clic, en la finestra que apareix a la pantalla, en els botons lo y Següent (Quatre vegades seguides), després pressiona el botó fet per completar la configuració.

En aquest punt, torneu a la pàgina web de IrfanView, seleccioneu l'element idiomes a la part superior i feu clic a l'enllaç instal·lador present en correspondència amb la redacció Italià, Per descarregar l'arxiu de traducció en italià. A continuació, iniciï l'arxiu relacionat amb la localització en italià i feu clic en els botons. instal·lar y bo a la finestra que s'obre.

A través de la finestra IrfanView que va aparèixer mentrestant a l'escriptori (si el programa no s'ha iniciat automàticament, anomeneu-des del Menú d'inici), Feu clic a la redacció OPCIONS situat a la part superior, seleccioneu l'element canviar idiomafeu clic a ITALIAN.DLL des del quadre de la dreta i després al botó bo. A el fer-ho, traduirà la interfície de el programa a l'italià.

Un cop fet això, tot el que ha de fer és accedir a menú Arxiu> Convertir / canviar el nom en sèrie (A dalt a l'esquerra) i, a la finestra addicional que s'obre, marqui la frase Convertir sèrie. Després configuri l'article PDF - Format de document portàtil des del menú desplegable Format de destinació.

Després seleccioneu els arxius TIFF a convertir, utilitzant l'Explorador d'arxius a la dreta, i feu clic al botó afegir tot (A baix) per importar-en el programa. Després feu clic a Navega per seleccionar la carpeta a la qual exportar les imatges després de la transformació i pressioni Iniciar accions en sèrie per començar el procés de conversió.

Si ho desitja, també podem ajustar la qualitat de l'arxiu de sortida fent clic al botó OPCIONS de IrfanView i usant la barra d'ajust a la finestra que s'obre.

Vista prèvia (macOS)

Tens un Mac? Llavors tinc excel·lents notícies per donar-te: pots convertir els teus arxius TIFF a PDF sense haver de recórrer a programes externs. Tot el que necessites és preestrena, El programari predeterminat de MacOS per a la visualització d'imatges i documents en format PDF.

El procediment que ha de seguir és molt simple. Després d'obrir el primer arxiu TIFF que es convertirà a PDF, activi la visualització de miniatures Vista prèvia a la selecció de l'opció corresponent al menú vista (A dalt a l'esquerra). Arrossegueu i després els altres arxius que voleu convertir a la barra lateral de el programa i organitzar en l'ordre que prefereixi.

En aquest punt, truqueu a la comanda impressió de menú expedient (Sempre en la part superior esquerra), seleccioneu l'element Guardar com PDF des del menú desplegable situat a la part inferior de la finestra que s'obre i indica la carpeta en què exportar el document de sortida.

Per convertir TIFF de diverses pàgines PDF, el mateix: obrir el document, invocar la comanda impressió de menú expedient i seleccioneu l'article Guardar com PDF des del menú desplegable situat a la part inferior esquerra de la finestra que s'obre. Molt fàcil!

Serveis en línia per a convertir TIFF a PDF

Com es va anticipar a el principi de l'article, pot convertir els seus arxius TIFF a documents PDF fins i tot utilitzant alguns especials. serveis en línia. Em preguntes quins? Bé, per exemple, els que he proporcionat per assenyalar a continuació que, en la meva modesta visió, representen alguns dels millors en la categoria. Proveu-ara, veurà que estarà a punt per donar-me una raó!

CloudConvert

El primer dels serveis en línia per al propòsit que suggereixo que provi és CloudConvert. És una eina web dissenyada no només per convertir els formats en qüestió, sinó també per a molts altres tipus d'arxius: vídeos, imatges, música i tots els documents creats amb Microsoft Office o LibreOffice. Permet carregar arxius amb un pes màxim d'1 GB i és gratuït (però és possible subscriure a un dels plans pagaments, a partir de 8,54 euros / mes, per eludir el límit de càrrega i obtenir altres avantatges). Recordeu que tots els fitxers carregats al servei s'eliminen en unes poques hores.

Per usar-lo, connecteu-vos a la pàgina web de l'servei i arrossegament tots els arxius TIFF per convertir-los a PDF a la finestra de navegador. Alternativament, pot carregar manualment fent clic al botó seleccionar arxius i seleccionant de la Pc. Si els arxius sobre els quals desitja actuar estan en línia (per exemple, la seva Dropbox o google Conduir ), Prem el botó amb fletxa, Seleccioneu l'opció que prefereixi al menú que s'obre i carregueu-los des d'allà.

A continuació, iniciar el procés de conversió prement el botó Inicia conversió col·locat a la part inferior dreta. Una vegada que es completi la conversió, pot descarregar els seus arxius fent clic al botó descarregar present al costat de el nom de cada un d'ells.

Si abans de començar la conversió voleu fusionar totes les imatges TIFF en un sol arxiu PDF, premeu el botó combinar tot en un i tria l'opció pdf des del menú que s'obre. En aquest cas, però, procedirem per endavant a carregar els arxius TIFF en l'ordre en què voleu que apareguin al PDF final.

A més, si vol evitar haver de descarregar els diversos PDF retornats un per un, sempre pot optar per realitzar una única descàrrega en forma d'arxiu comprimit fent clic al botó. crear arxiu que troba a la dreta i indica el format del seu interès al menú que s'obre.

PDF Candy

PDF Candy És una eina molt vàlida que cau dins dels rangs d'aquells a través dels quals és possible dur a terme diverses operacions de conversió des de i cap al format PDF. És, de fet, un lloc que ofereix als seus usuaris diverses característiques dissenyades específicament distància amb el propòsit que es tracti. Entre les diverses opcions, també és una eina útil només per a convertir arxius TIFF a PDF. És gratis, no imposa límits particulars pel que fa a el pes màxim dels arxius i la quantitat de documents que es poden carregar a diari i els arxius processats s'eliminen automàticament en unes poques hores.

Per usar-lo, visita la secció de la pàgina web de PDF Candy dedicada a convertir arxius TIFF a PDF i arrossegament en la finestra de el navegador les imatges en què està interessat a intervenir. Alternativament, seleccioneu el fitxer a mà fent clic al botó + Afegeix arxiu i triï l'últim de la teva Pc. Llavors, si el fitxer TIFF és en el seu compte Google Drive o Dropbox, Feu clic a la icona per al servei de referència, entreu en aquest últim i «recójalo» des d'allà.

Una vegada que el procés de càrrega, feu clic al botó Converteix / Converteix N arxius que es troba sota, esperi uns moments perquè s'iniciï i completi el procés de conversió, descarregueu els PDF obtinguts fent clic al botó descarregar arxiu. Si ho desitja, també pot guardar l'arxiu final en Dropbox o al Google Drive fent clic a les icones relacionats.

TIFF a PDF

Alguna de les solucions web de les que ja he parlat no et va convèncer d'una manera particular i va buscar una alternativa? llavors intenta TIFF a PDF. Tan fàcilment deduïble de el nom en si, és un servei en línia que fa una cosa però ho fa gran: convertir imatges en format TIFF a documents PDF. Mobifriends és li permet treballar en fins a 20 arxius alhora i també ofereix una opció pràctica per combinar tots els fitxers en un sol document final. Pel que fa a l'discurs de política, els documents carregats en el servei es retiren d'aquí a unes poques hores.

Per usar-los, connecteu-vos a la pàgina d'inici de TIFF a PDF i arrossegament les imatges que li interessen per anar a el centre de la pàgina. Alternativament, carregueu-los manualment fent clic al botó Pujar arxius i la selecció dels arxius de la finestra que s'obre.

Després esperi que les imatges TIFF es carreguin en el servei, després escolliu si voleu descarregar els arxius individuals que s'acaba de convertir, fent clic als botons descarregar present en les vistas previas respectives, o si les combina en un sol PDF i després descarrega un sol arxiu, fent clic al botó combinar col·locat sota.

Aplicació per convertir TIFF a PDF

Necessita convertir TIFF a PDF però no té la seva Pc a mà? En aquest cas, em plau informar-li que pot fer tot directament i còmodament des del seu telèfon mòbil, utilitzant aplicació perquè Android y iOS Especialment utilitzat per a la conversió. Em preguntes quins? Bé, els que vaig enumerar a continuació són, al meu entendre, els millors en la categoria. Prova'ls immediatament!

  • Convertidor de format d'imatge (Android): aplicació només per dispositius Android que li permet convertir pràcticament qualsevol format d'imatge a un altre, així com a PDF. Òbviament, entre els diversos formats admesos, TIFF també està inclòs. La interfície d'usuari és bastant escassa, però bastant intuïtiva. És gratis, però amb les compres en l'aplicació (des € 2.19) pots desbloquejar funcions addicionals.
  • Convertidor d'imatge (Android): una altra aplicació d'Android per a aquest propòsit. És específic per a Android i li permet realitzar les més diverses operacions de conversió en imatges. L'única cosa a tenir en compte és que no funciona fora de línia. Mobifriends però ofereix compres en l'aplicació (des de 0,99 €) per desbloquejar característiques addicionals.
  • Lector TIF/TIFF (IOS) - iOS gratuïtes aplicació que permet visualitzar imatges en format TIFF. A través de compres en l'aplicació (a partir de 1,09 euros) també pot convertir els arxius en qüestió en format PDF.