Com convertir un PDF en JPG amb Mac Has descarregat al teu Mac un document PDF ple d'imatges que t'agradaria poder guardar en format JPG però no saps com fer-ho? No et preocupis! Probablement no ho sabies, però macOS inclou totes les eines que necessita per fer això, i mostraré com fer-les servir avui. Temps cinc minuts i t'asseguro que aprendràs Com transformar un PDF a JPG amb Mac d'una manera molt simple

Com convertir un PDF en JPG amb Mac pas a pas

Eines predefinides amb Mac

Primer, tractem d'entendre Com transformar un PDF a JPG amb Mac usant aquells que són eines predefinides incloses en macOS: vista Prèvia  y Automator. Per a més informació, segueix llegint.

vista Prèvia

Si el document PDF que necessita transformar en una foto es compon d'unes poques pàgines, recomano vista Prèvia, L'aplicació macOS amb la qual s'obren imatges i PDF per defecte.

permet exportar PDF a JPG, però malauradament no processa més d'una pàgina alhora, de manera que no pot usar-se amb documents particularment «complets».

Per utilitzar Vista Prèvia per al seu propòsit, obriu el document per treballar i seleccioneu l'opció miniatures de menú vista.

En aquest punt, feu clic dret a la vista prèvia de la pàgina per convertir-la en un arxiu JPG que apareix a la barra lateral esquerra de la finestra de el programa i seleccioneu l'element Exporta com des del menú que apareix.

A la finestra que s'obre, seleccioneu JPEG des del menú desplegable Format i passeu l'exportació de la pàgina seleccionada indicant el nom que vols assignar-los, la ubicació en el qual guardar l'arxiu, ajustant la configuració relacionada amb la Qualitat i la resolució i finalment prement el botó Desar. Repetiu l'operació amb totes les pàgines de el PDF que voleu extreure i ja està.

Automator

Si necessita convertir un arxiu PDF a JPG actuant sobre un document amb moltes pàgines, pot crear un script en Automator.

Si mai havia sentit parlar d'ell, Automator és una aplicació inclosa en macOS que li permet automatitzar diverses operacions en arxius i carpetes basades en scripts, de fet, o petites aplicacions creades per l'usuari.

Per crear el seu convertidor de PDF a JPG, comenceu Automator seleccionant de la carpeta més dels Plataforma de llançament (El que té la icona d'un robot ). A la finestra que s'obre, feu clic al botó nou document i feu doble clic a la icona de Sol · licitud.

Seleccioneu biblioteca des de la barra lateral esquerra i feu doble clic a primer Sol·licitar articles de l'Finder>   Converteix pàgines PDF en imatges > Moure elements de l'Finder, Perquè els tres elements apareguin a la part dreta de la finestra.

En aquest punt, seleccioneu l'element Desar de menú Arxius  situat a la part superior esquerra de la pantalla i guarda el seu «petit programa» verificant que en correspondència amb el menú desplegable Format d'arxiu l'opció està seleccionada Sol · licitud (En cas contrari, li va proporcionar), indicant la posició per guardar i prement el botó Desar.

Ara tot el que ha de fer és obrir l'aplicació que acaba de crear a Automator, seleccionar el document PDF per convertir-lo a JPG i en uns segons trobarà totes les pàgines de l'arxiu guardat a l'escriptori del MacOS en forma de fotos JPEG.

Programes per a convertir un PDF a JPG amb Mac

Passem als programes de tercers gràcies a la qual cosa és possible transformar documents PDF en imatges JPG. A continuació, hi ha les que, al meu entendre, representen els millors en la categoria.

PDF Toolkit +

El primer dels programes de tercers que et convido a considerar és PDF Toolkit +. És una aplicació lleugera i compacta que li permet modificar o convertir documents PDF de diverses maneres.

Una mena de ganivet suís per documents electrònics, en resum. No és gratuït, costa 2,29 euros, però puc assegurar-li que la despesa pràcticament insignificant s'ho val.

Per usar-lo, compri-i descarregueu en el seu Mac connectant-se a la secció corresponent de l' Mac App Store en línia, Prement el botó Veure en la Mac App Store i després fent clic al botó amb el preu a la finestra de la Mac App Store que es va obrir a l'escriptori.

Finalment, autoritzi la compra ingressant la contrasenya del seu compte d'Apple (si cal) o usant el Touch ID (Si tens una Mac amb Touch ID).

A continuació, iniciï el programa fent clic al seu icona (El que té el martell i el document PDF ) Afegit a Plataforma de llançament.

aneu a Text / Fotos adjunt a la finestra emergent en pantalla, arrossegueu el document a convertir en ell i configuri l'opció JPEG al menú desplegable situat a la part inferior dreta.

Finalment, assegureu-vos que hi hagi valor Alta resolució (300 ppp) establert al menú desplegable situat sota de la capçalera gravar com imatges i pressiona el botó convertir per triar la carpeta en la qual guardar les imatges JPG i finalitzar l'operació.

Convertidor d'imatges Pixillion

Un altre programa que pots considerar és Convertidor d'imatges Pixillion. És un programari de pagament que es pot utilitzar de forma gratuïta per a ús no comercial que actua com un convertidor d'imatges i PDF i que també integra diverses eines útils per editar i corregir els elements seleccionats.

Per descarregar-lo a la seva Pc, connecteu-vos al seu lloc web oficial i feu clic al botó descarregar Mac situat a la part alta de centre.

Una vegada que es completi la descàrrega, traieu el Arxiu Codi postal obtingut, obriu el paquet.dmg contingut en ell, feu clic al botó estar d'acord en la finestra que apareix a l'escriptori i arrossegueu el icona de programa (El que té imatges ) A la carpeta aplicacions des de macOS.

Després, feu clic dret sobre ell i seleccioneu l'element obrir dues vegades seguides, per obrir Pixillion Image Converter a l'sortejar les limitacions imposades per Apple en aplicacions que provenen de desenvolupadors no certificats.

Ara que veu la finestra de el programari a l'escriptori, arrossegament sobre els arxius PDF que voleu convertir a JPG.

Alternativament, seleccioneu els documents a mà fent clic al botó Afegeix arxiu (s) dalt a l'esquerra Si ho desitja, també pot seleccionar una carpeta que contingui arxius per convertir prement el botó Afegeix una carpeta (Sempre col·locat a la part superior, a l'esquerra).

En aquest punt, seleccioneu l'opció JPG des del menú desplegable Format de sortida situat a la part inferior, feu clic al botó Configuracions de Compressió adjacent per ajustar la configuració de compressió d'imatge i especificar la carpeta de sortida prement el botó Navega a la banda de l'article Carpeta de sortida (Per defecte aquesta és la carpeta fotos ).

Si ho desitja, feu qualsevol s'ajusti al que serà la imatge final prement el botó Efectes. Per concloure i, per tant, per començar la conversió, feu clic al botó convertir que està a la dreta.

Serveis en línia per a transformar un PDF en JPG amb Mac

Com vaig dir a el principi de l'article, pot transformar els seus arxius PDF en JPG també recorrent a l'ús de solucions no incloses en macOS.

En aquest sentit, si no voleu descarregar noves aplicacions en el seu Mac, li suggereixo que avaluï l'ús d'una de les serveis en línia utilitzat a propòsit per al propòsit que proporcionaré per indicar aquí a continuació.

ILovePDF

Un altre gran servei en línia que li recomano que recorri és iLovePDF. Fins i tot en aquest cas, és una eina web que ofereix diverses opcions per convertir i editar arxius PDF.

No requereix registres i protegeix la privacitat dels usuaris a l'eliminar automàticament els arxius carregats en els seus servidors. És gratuït i té un límit de càrrega de 200 MB.

Per usar-lo, enllaça a la seva pàgina dedicada a la conversió de PDF a JPG i arrossega, a la finestra de el navegador, els documents sobre els quals vols actuar. Alternativament, feu clic al botó Seleccionar arxiu PDF i seleccioneu-manualment. També pot descarregar arxius des Dropbox a google Conduir, Fent clic als botons rellevants a la dreta.

Després triï, fent clic als botons apropiats a continuació, si voleu convertir les pàgines completes a JPG ( pàgines JPG ) O per extreure imatges d'arxius PDF ( extreure imatges ) I feu clic al botó Convertir JPG situat a la part inferior de la pantalla per començar a processar i descarregar imatges que es descarregaran en un arxiu ZIP.

Si no ha canviat la configuració per defecte del seu navegador, el arxiu ZIP final es guardarà a la carpeta DESCÀRREGUES des de macOS.

Fins aquí l'entrada sobre com convertir un PDF en JPG amb Mac.