Com convertir una foto en PDF des del teu mòbil. Si et passa això estem aquí per ajudar-te: «Necessites inscriure en un portal web en particular i, donada la situació, has decidit fer-ho a través del seu telèfon mòbil. Per desgràcia, has patit un retrocés en el procés d'enviament dels documents requerits per completar el procediment: encara que aquests s'emmagatzemen al telèfon, que es guarden com fotografies «simples», mentre que el portal exigeix ​​expressament que les dades necessàries s'envien en forma de arxiu PDF«.

Ja està pensant en posposar el registre, prometent completar el més aviat possible, utilitzant la Pc? No tens per què. Hi ha nombroses aplicacions dissenyades per a transforma una foto en PDF des del teu mòbil i, dins d'aquesta guia meva, pretenc il·lustrar aquells que, en la meva humil opinió, són els més simples d'utilitzar.

Llavors, què més esperes començar? Preneu-vos uns minuts de temps lliure, poseu-vos còmode i lleis belles amb molta cura tot el que he de dir sobre el tema: Estic segur que a la fi d'aquesta lectura, que serà perfectament capaç de convertir les seves fotos a documents PDF, El que condueix a terme la tan desitjada inscripció. Bona lectura i bona feina!

Com convertir una foto en PDF des del teu mòbil. Exporta PDF

El primer mètode per transforma una foto en PDF des del teu mòbil, Així com el més simple, que suggereixo que utilitzi implica l'ús d'una funció integrada en les versions més recents de android  y iOS : Exportació directa de PDF. De fet, utilitzant la funció d'impressió, és possible convertir qualsevol tipus de document sobre la marxa (incloses les fotos) en un arxiu PDF: a continuació explico com.

Android

Si tens una terminal android, Obre l'aplicació imatges (L'aplicació galeria o qualsevol altra aplicació que faci servir per administrar imatges de el telèfon) i seleccioneu la foto que desitja convertir PDF; després toques el botó (Â <®) i tocar la veu impressió present en el menú proposat.

El joc està pràcticament acabat: pressiona'l al menú desplegable situat a la part superior o pressiona el botó resident a la cantonada superior dreta, després seleccioneu l'element Desar en PDF des del menú que apareix a la pantalla. Finalment, feu clic al botó amb la icona PDF col·locat a la part superior i, per concloure, indica la nom arxiu en el quadre proveït i premeu el botó Desar per emmagatzemar l'arxiu convertit a la carpeta descarregar d'Android.

iPhone

De manera bastant similar al que vam veure anteriorment, és possible aprofitar la funcionalitat «oculta» de imprimir en un arxiu fins i tot en iPhone (y Protectors ). Com? T'ho explicaré immediatament!

Primer, obre l'aplicació imatges i seleccioneu la foto que voleu convertir, premeu el botó compartir (El quadrat amb fletxa apuntant cap amunt ) I toca la icona impressió adjunt a el panell proposat a la pantalla.

En aquest punt, en lloc de seleccionar la impressora AirPrint com ho faria normalment, es toca el doble de la miniatura de les fotos col·locades a la sala de premsa: d'aquesta manera, a punt per guardar un document PDF es generarà de forma automàtica!

Finalment, premeu el botó compartir col·locat a la vista prèvia de el PDF generat anteriorment, triï l'opció Guardar a arxiu i, a través de la següent pantalla, que indica si voleu desar el document així creada a la memòria interna de l'iPhone, iCloud o altres vies proporcionada per l'aplicació instal·lada en el seu «iPhone per». Tot molt simple, no et sembla?

Scanbot

Si la solució anterior no ho va convèncer en absolut o si el seu sistema operatiu no admet la funció d'arxiu a arxiu, pot obtenir un resultat força similar utilitzant l'aplicació Scanbot, Disponible de forma gratuïta per Android i iOS.

Si la foto del seu interès no està ja present en la memòria del seu dispositiu, feu clic a Veure per abans de començar l'aplicació: això es deu a la capacitat de escanejar a través del marc està dissenyat per treballar amb el reconeixement òptic de caràcters (OCR o), de manera que el tret pot no ser apropiat amb el resultat que vol aconseguir.

No obstant això, un cop descarregat i instal·lat la botiga d'aplicacions pel codi del seu aparell, que s'inicia des del calaix d'Android o iOS des de la pantalla d'inici i, per començar, premi contínuament el botó seguit, Així com per saltar la guia d'introducció inicial.

Quan arribi a la pantalla d'escaneig, premeu el botó Importació situat a la part inferior per seleccionar la imatge de la galeria de sistema, seleccioneu el àlbum del seu interès i toca la vista prèvia de la foto que voleu convertir. A la següent pantalla, utilitzeu els «cercles» situats en les vores de l'rectangle de selecció per incloure tota la imatge en el PDF que es generarà i premeu el botó Desar.

En aquest punt, indiqueu el nom que desitja assignar a l'arxiu convertit i toqueu el botó Desar per afegir-, en format PDF, a l'administrador de Scanbot: pot compartir fàcilment l'arxiu amb el botó quota que apareix en la següent pantalla.

D'aquesta manera, els documents generats es guarden automàticament a la carpeta per defecte de Scanbot, a la qual pot accedir fàcilment simplement iniciant l'aplicació; per canviar-lo i configurar un personalitzat, pressiona el botó (Â <®) situat a la part superior, tria l'article ajustos des del menú proposat i toqueu l'element Posició d'estalvi per triar la nova carpeta.

Tiny Scanner / Scanner ++

Si les aplicacions anteriors no ho satisfeien, pot donar-li a Tiny Scanner l'oportunitat, tant per android com per iOS, El seu «company» Scanner ++: les dues aplicacions, dissenyades per l'escaneig ràpid de documents, li permeten convertir qualsevol tipus d'imatge sobre la marxa en un arxiu PDF.

No obstant això, les versions gratuïtes d'aquestes aplicacions tenen limitacions: Tiny Scanner, per exemple, bloqueja certes característiques (no necessàries per als fins d'aquesta guia), mentre que Scanner ++, d'altra banda, proporciona un límit màxim de dos escanejos gratuïts . Aquestes restriccions es poden eludir comprant les versions Pro de les aplicacions, disponibles respectivament en google Play Store ( 3.29 € ) I en l'App Store ( 4.99 € ).

tiny Scanner

Si tens una terminal android, Descarregui i instal l'aplicació des tiny Scanner i després iniciï i atorgui autorització per accedir a la memòria i la càmera de el dispositiu. En aquest punt, només has de clicar a la icona en forma de àlbum (El que es troba a la part inferior dreta, a la banda de el botó amb forma de càmera), Seleccioneu la foto per convertir i premeu el botó situat a la part superior dreta.

En aquest punt, utilitzeu el rectangle de selecció per ressaltar-les completa, toqueu el botó resident a la cantonada inferior dreta i toca la icona en forma de imatge per evitar afegir filtres automàtics a la foto.

Ja gairebé arribem: toca el botó de nou situat a la part inferior dreta, indica el nom fitxer fent servir el quadre apropiat en la part superior i premeu el botó situat a la part superior dreta per generar el PDF.

Finalment, per compartir l'arxiu amb una de les aplicacions instal·lades, premeu el botó compartir (i tres punts formant un triangle obert ), Assegureu-vos de que la selecció de verificació estigui establerta en l'element PDF, Feu lliscar cap a l'esquerra a la columna inferior d'opcions fins que trobi l'opció més i toqueu per accedir a menú per compartir el sistema.

Scanner ++

Si, en canvi, tens un iPhone, Has de confiar en scanner ++, L'anàleg de Tiny Scanner dissenyat per iOS. Encara que ambdues aplicacions van ser escrites pel mateix desenvolupador, el funcionament de Scanner ++ és lleugerament diferent a el de l'aplicació ja vista per Android, encara que igualment simple.

Primer, per tant, instal i iniciï l'aplicació i, quan se li sol·liciti, atorgui el permís per accedir a la càmera ; fet això, toca el botó (+) col·locat a la part inferior i després a la icona en forma de imatge per accedir a la secció d'importació de fotos.

Des de la pantalla, seleccioneu el àlbum que conté la imatge del seu interès, seleccioneu la foto que voleu convertir, toca el botó amb el quatre fletxes cap a l'exterior per seleccionar-per complet (alternativament, pot utilitzar el rectangle de selecció que es mostra a la pantalla).

En aquest punt, toqueu l'element fet col·locat a la part inferior dreta, a continuació, la icona amb el tres cercles (El segon des de l'esquerra) i després toca la icona en forma de imatge per eliminar tots els filtres agregats automàticament.

Quan acabis, toca el botó Desar i premeu el botó quota que apareix en la següent pantalla: assegureu-vos que la configuració estigui seleccionada PDF i, per guardar l'arxiu generat en la memòria de l'iPhone o en iCloud, toqueu els botons obrir en y Guardar a arxiu.

Altres solucions per convertir una foto en PDF des de mòbil

Has llegit acuradament els consells que et vaig donar abans però, però, t'agradaria conèixer algunes alternatives a les aplicacions il·lustrades en aquesta guia? No hi ha problema: hi ha tants mètodes per transforma una foto en PDF des del teu mòbil. A continuació, li mostraré breument algunes solucions addicionals en què pot confiar per fer això.

  • Microsoft Office Lens.  (Android / iOS): aquesta és una aplicació gratuïta per android  y iOS. Va ser dissenyat per Microsoft per fer trets en temps real, utilitzant la càmera de el telèfon, i transformar-los en arxius d'Office o documents PDF en tan sols un parell de tocs.

 

  • Convertidor d'imatge a PDF (Android): és una aplicació per a Android que, a diferència de les solucions vistes anteriorment, va néixer amb la intenció específica de convertir les imatges de la galeria en documents PDF. La seva versió gratuïta té limitacions, que poden eliminar-se comprant la versió Pro des de la pròpia aplicació (pel preu de 4,59 € ).

 

  • Convertidors en línia - No tens ganes d'instal·lar cap aplicació? Ha de saber que hi ha nombrosos llocs de Internet que li permeten convertir imatges en PDF amb només uns pocs tocs, capaços de funcionar tant des del seu PC com des de telèfons mòbils i tauletes. He il·lustrat alguns d'ells en els meus guies sobre com transformar imatges en PDF i com convertir JPG a PDF.