Necessita convertir una pel·lícula per poder veure-la en la seva tauleta o telèfon mòbil però no té idea de com fer-ho? Voleu canviar el format d'alguns vídeos emmagatzemats en el seu PC a XNUMX «més lleuger» per intentar estalviar un espai preciós en el disc dur però no sap com procedir? Puc ajudar-lo, no es preocupi. Com es diu T'interessa però no vol gastar diners? No hi ha problema! Avui només volia oferir-li la lectura d'aquesta guia sobre com convertir vídeos gratis. Feliç?

En les següents línies, de fet, li mostraré com aconseguir convertir els vídeos en la seva Pc d'un format a un altre, simple i ràpidament i, per descomptat, sense haver de ficar la mà en la seva cartera. Abans que puguis espantar i pensar qui sap el que vull fer-te saber immediatament que, a diferència de les aparences, és una operació molt fàcil de realitzar i per al registre de la qual no és essencial ser un «geek» «Confia en mi .

Llavors? Pots saber el que encara estàs fent amb ells? Preneu-vos uns minuts de temps lliure, poseu-vos còmode i comenci a concentrar-se en llegir aquest manual sobre com convertir vídeos de forma gratuïta. Estic segur que a la fi podrà dir que està content i satisfet amb el que va aprendre i que, si cal, també estarà disponible per proporcionar totes les explicacions de el cas als seus amics que necessitin rebre un consell similar.

Converteix vídeos gratuïts en Windows

Freemake Video Converter

Estàs utilitzant una Pc amb Windows instal·lat i estàs tractant d'entendre com convertir videos gratis? Llavors no puc evitar suggerir-li que recorri a l'ús de Freemake Video Converter. És el que probablement es pugui anomenar el convertidor de vídeo gratuït més complet i potent disponible per a PC. No obstant això, això és bo per assenyalar immediatament, el programari de promoció molest sovint s'inclou en el seu paquet d'instal·lació que no sempre és fàcil de «esquivar», així que ... compte amb la configuració! També afegeix el seu logotip als vídeos convertits i una pantalla personalitzada a del principi i a la fi d'aquest últim (limitacions que només poden superar-comprant la versió completa de el programa per € 19.95 per única vegada o € 9.95 / any).

En cas contrari, el programari és pràcticament perfecte. És molt fàcil d'usar, admet tots els principals formats d'arxius de vídeo (així com àudio) i fins i tot li permet gravar / Extreure DVD. També inclou funcions per afegir subtítols, marques d'aigua i per tallar els vídeos que es convertiran.

Per poder usar-lo en la seva Pc, connectat al seu lloc web oficial de Freemake Video Converter mitjançant l'enllaç que li vaig proporcionar fa un moment i feu clic al botó Descàrrega gratuïta. La descàrrega està completa oberta, fent doble clic, l'arxiu FreemakeVideoConverterSetup.exe acaba de descarregar i, a la finestra que s'obre, feu clic primer a i després en bo y Següent. Eliminar la marca de l'entrada Ajudeu a millorar el programari Freemake enviant automàticament estadístiques anònimes d'ús i informes de problemes a Freemake si no voleu enviar estadístiques d'ús de programari a Freemake.

En aquest punt, poseu la marca de verificació al costat de l'element instal·lació personalitzada i anul·li la selecció de totes les opcions a continuació (p. ex. Instal·lar el navegador Opera ) Per evitar la instal·lació de programari promocional. Després feu clic a Següent dues vegades seguides, respongui no gràcies a la sol·licitud de descàrregues de programari promocional addicionals i esperi que es descarreguin de Internet tots els arxius necessaris per a la instal·lació d'Freemake. A la fi de l'operació, premeu el botó final per acabar la configuració.

Després, esperi uns moments perquè la finestra de el programa sigui visible a l'escriptori. Si això no succeeix, feu doble clic a la icona Freemake Video Converter adjunt a l' Menú d'inici. En aquest punt, pot començar a convertir vídeos de forma gratuïta fent clic al botó + vídeo situat a la part superior esquerra i seleccionant l'arxiu a transformar.

Després feu clic a la icona relacionat amb el format de sortida desitjat (de menú a continuació) i premeu el botó convertir per començar a processar el vídeo. També podeu seleccionar la carpeta de destinació de la pel·lícula convertida fent clic al botó (...) i seleccioneu una resolució diferent de la de l'arxiu original a través del menú desplegable perfils.

Convertidor de mitjans mòbils

Convertidor de mitjans mòbils és un altre convertidor de vídeo per a Windows (però possiblement també disponible en versions de macOS i Linux) que, a diferència del que vaig proposar a l'inici de la guia, es pot usar en mode portàtil. Té menys funcions que Freemake Video Converter, però segueix sent fàcil d'usar i admet tots els formats d'arxius multimèdia principals: AVI, MP4, WMV, FLV, MOV, 3GP, etc.

Per descarregar Mobile Media Converter a l'ordinador, connectat al seu lloc web oficial a través de l'enllaç que acabo d'indicar i feu clic primer al botó Baixa'l ara i després en la veu portàtil present en el centre de la pàgina que s'obre.

Després s'inicia l'executable Mobile Media Converter xx Portable.exe, Arrossegament els vídeos que voleu convertir a la finestra de el programa i trieu un dels formats de sortida disponibles al menú desplegable Conversió a.

Finalment, feu clic al botó. (...), Seleccioneu la carpeta a la que guardarà els vídeos convertits i iniciï el procés de conversió d'arxius fent clic al botó convertir.

Si voleu personalitzar els paràmetres de sortida d'una manera més avançada, primer feu clic al fletxa situat a la part inferior dreta i després al botó Avançada ....

Converteix vídeos gratuïts en macOS

Adaptador

Estàs utilitzant una Mac i estàs buscant un sistema per convertir videos gratis? Llavors et suggereixo que recorris a Adaptador. És un convertidor de vídeo gratuït per a macOS (però també per a Windows!) Basat en FFMPEG, Conegut programari de codi obert per processar arxius multimèdia.

Admet tots els formats principals d'arxius de vídeo, tant entrants com sortints, i inclou diverses característiques interessants, com la inserció de marques d'aigua, subtítols i pistes d'àudio addicionals en les pel·lícules convertides. El seu únic defecte és que no li permet triar les pistes d'àudio que es guardaran en els vídeos amb àudio multipista (converteix només la pista principal) però si per a vostè no és rellevant, certament ha trobat la solució correcta tu.

Per servir, connecteu-vos a la pàgina web de l'adaptador a través del enllaç que li vaig proporcionar fa un moment i feu clic al botó descarregar present a la part superior. Després obri el paquet en format Adaptador-2.1.x.dmg que va descarregar de la pàgina web de el programa i arrossegament la icona que conté a la carpeta aplicacions per macOS. Després, ha de fer clic amb el botó dret a la icona de l'adaptador (el que va arrossegar a la carpeta d'aplicacions) i iniciar el programa fent clic a l'element obert dues vegades seguides

La primera vegada que iniciï l'adaptador, se li demanarà que descarregueu FFMPEG. Feu clic al botó continuar acceptar i esperar uns segons perquè es completi el procediment. Després, arrossegueu el vídeo per convertir-lo en la finestra principal del programari, aneu a menú desplegable situat a la part inferior central i seleccioneu el format de sortida que prefereixi: en Vídeo> General trobi tots els formats d'arxiu genèrics (per exemple, AVI, MP4, WMV) mentre selecciona les opcions poma, pastilles, Nintendo etcètera Podeu obtenir vídeos optimitzats per a diversos models de telèfons mòbils, tauletes i consoles de videojocs.

Si necessita ajustar els paràmetres de sortida de vídeo en detall, feu clic a la icona de l' engranatge que es troba a la part inferior esquerra i usa les opcions que apareixen a la barra lateral dreta. Si vol evitar l ' «efecte a quadres» no exactament agradable, li suggereixo que ajusti la qualitat de sortida des del menú desplegable Qualitat en alt o molt alt.

Si voleu afegir subtítols, marques d'aigua o pistes d'àudio als vídeos a convertir, arrossegueu a el camp capes que es troba a la part inferior de la barra lateral dreta.

Després d'ajustar tots els paràmetres segons les seves preferències, feu clic al botó convertir present a la part inferior i el procés de conversió de vídeo s'iniciarà instantàniament. La carpeta de sortida serà la mateixa on es guarden els arxius d'origen.

Total Video Converter Lite

Una altra eina que puc suggerir-li que usi si voleu convertir videos gratis a Mac és Total Video Converter Lite. Gràcies a aquesta eina, és possible transformar fàcilment tots els formats principals d'arxius de vídeo sense gastar ni un cèntim.

Per instal·lar l'aplicació en el seu PC, connecteu-vos a la pàgina en línia de Mac App Store dedicada a través del enllaç que acabo de proporcionar i després feu clic al botó Veure en la Mac App Store situat a l'esquerra. A la finestra que s'obre, feu clic al botó obtenir / Instal l'aplicació i escriviu la contrasenya (si cal) de la seva ID d'Apple per completar l'operació.

Per convertir un vídeo amb Total Video Converter Lite, comenceu l'aplicació, arrossegament la pel·lícula en la qual desitja actuar per actuar a la finestra de el programa i acciona el menú desplegable situat a la part superior per seleccionar el format en què transformar l'arxiu : pots triar entre diversos tipus de dispositius, a través del menú Jugador de butxaca i tipus d'arxius de vídeo, a través del menú Arxius de vídeo.

Finalment, seleccioneu la carpeta en la qual guardar l'arxiu de sortida i després feu clic al botó triar per començar la conversió.

Converteix vídeos gratuïts en línia

Convertidor de vídeo en línia

Necessita convertir videos gratis però no pot afegir un nou programari a la seva Pc? En aquest cas podria ser útil. Convertidor de vídeo en línia, Un convertidor de vídeo que funciona directament des del navegador, sense haver d'instal·lar complements o una altra «bruixeria» a la Pc.

El servei és compatible amb tots els principals programes de navegació, no requereix Flash Player, No requereix registre i és compatible amb tots els principals formats d'arxius multimèdia.

Per començar a convertir vídeos gratuïts en línia, aneu a la pàgina d'inici de l'servei a través de l'enllaç que acabo d'indicar, feu clic al botó obrir arxiu i seleccioneu el vídeo per convertir. Si ho desitja, pot seleccionar la pel·lícula en la qual intervenir també des del seu compte de google Drive, des Dropbox o, si està present directament en línia, pot indicar la seva URL fent clic en els elements rellevants a la pantalla.

Una vegada que es completa la càrrega (els temps de càrrega poden ser molt llargs, tot depèn de la mida de el vídeo), seleccioneu el format de sortida fent clic en un dels botons situats a la part superior (p. Ex. MP4, AVI o FLV ), Tria una resolució des del menú desplegable apropiat i feu clic al botó convertir per començar a convertir primer i després descarregar el vídeo.

Si vols, fent clic al botó ajustos, Pot ajustar fins i tot la configuració de sortida més avançada, com el còdec d'àudio i el pes de l'arxiu de sortida (clarament, com més petit sigui el conjunt de «pes» i menor també serà la qualitat de el vídeo final).

CloudConvert

El servei per convertir videos gratis que vaig proposar fa uns anys no ha pogut atreure la seva atenció en particular? No? llavors pots recórrer a CloudConvert. És un excel·lent convertidor tot en un que també es pot fer servir directament des del navegador, que no només pot convertir vídeos a diversos formats, sinó que també li permet fer el mateix amb imatges, música, Documents d'Office, PDF i molts altres. altres tipus d'arxius (més de 200 en total).

El servei és gratuït però hi ha algunes limitacions a tenir en compte: el nombre màxim d'arxius que es poden convertir cada dia és 25 (10 si no es registra creant un compte gratuïta), el seu pes pot ser de fins a 1 GB i no es poden fer més de 5 conversions simultànies. A més, les conversions no poden prendre més de 25 minuts i si porta més temps, s'aturen automàticament. Totes aquestes limitacions es poden eliminar registrant-se a un pla pagament.

Per començar a fer servir CloudConvert, connecteu-vos a la pàgina principal de el servei a través de l'enllaç que li acabo de proporcionar i després arrossegueu el vídeo per convertir-lo en la finestra de navegador. Alternativament, feu clic al botó seleccionar arxius i seleccioneu el fitxer directament des del seu PC o feu clic al fletxa apuntant cap avall que està a la banda i triï el vídeo per actuar prenent-directament d'Internet (proporcionant la URL) o d'un dels serveis de emmagatzematge en el núvol compatibles.

Després feu clic a l'element a (extensió d'arxiu) situat a la part superior de la pàgina, feu clic a l'element vídeo al menú que se li mostra i seleccioneu el format de sortida que desitja obtenir.

A l'fer clic al botó amb el clau anglesa que trobi a la banda de el nom de el vídeo, d'altra banda, pot ajustar diversos paràmetres relacionats amb aquest últim, com la resolució, la qualitat, el còdec utilitzat i molt més. Una vegada que es realitzen els canvis, feu clic al botó per confirmar-los

Finalment, feu clic al botó. Inicia conversió situat a la part inferior dreta, esperi que es completi la conversió dels seus arxius i descarregui cada un d'ells en el seu PC prement el botó descarregar que apareix a la banda dels seus noms.