Has eliminat descuidadament una cançó no disponible de la teva Pc. Tens una il·luminació: encara està en la teva iPod! Brillant, pots copiar del teu iPod al teu PC amb uns pocs clics i reparar el dany causat.

Com? Gràcies a el programa gratuït. PC iPodPermetre copiar cançons de iPhone i iPod en el teu PC Usar-lo és molt simple. Aquí hi ha tots els consells pràctics.

En primer lloc, connecteu-vos a el lloc de Internet de PC iPod i feu clic al botó blau Descarregar ara! per descarregar el programa al teu PC. Per al correcte funcionament de la PC iPod, ha de tenir instal·lat iTunes, Que ja s'utilitza per sincronitzar les cançons entre el seu Pc i el seu iPod o iPhone.

Un cop completada la descàrrega, feu doble clic al fitxer d'instal·lació de PC iPod. A la primera finestra que s'obre, feu clic al botó Següent. En la següent finestra, verifiqui l'element Estic d'acord amb l'acord, Sempre feu clic a Següent i després en instal·lar.

A la fi de l'procés d'instal·lació, feu clic al botó. acabat. Connecteu l'iPod o iPhone des del qual voleu copiar les cançons a la seva Pc, tanca iTunes i feu doble clic a la icona de l'iPod de la PC al Escriptori. A la finestra que s'obre, seleccioneu la cançó que voleu copiar i feu clic al botó iPod / iPhone a PC per guardar-lo en la PC.