Com copiar arxius a iPad des de PC. Si està buscant una manera de transferir arxius de PC a iPad sense activar la sincronització automàtica de totes les dades amb iTunes, ha trobat el tutorial correcte.

¿Acaba de comprar el teu primer iPad i vol que li doni un cop de mà per copiar vídeos, cançons o llibres? Anem a fer-ho.

Li vaig a ensenyar com gestionar els fitxers en l'iPad gràcies a les eines que Apple ens ofereix i algunes aplicacions desenvolupades per tercers, tant gratuïtes com de pagament, capaços de simplificar el procés de transferència de dades entre iPad i Pc.

Com copiar arxius a iPad des de PC pas a pas

iTunes (Windows / macOS)

iTunes és el programari oficial per administrar dispositius iOS d'Pc. Li permet sincronitzar música, Vídeos i llibres entre els dispositius mòbils d'Apple i la Pc, però també, i això no ho sap tot, per importar i exportar arxius en les aplicacions individuals instal·lades als iDevices.

S'inclou «estàndard» en tots els Mac, Fins macOS 10.14 Mojave, mentre que està disponible com a descàrrega gratuïta en PC.

Si té una Pc equipada amb Windows però encara no l'ha instal·lat, corríjala immediatament obrint la Botiga de Windows 10 de Microsoft i descarregant des d'allà.

Si, en canvi, fa servir una versió anterior de Windows (p. Ex. Windows 7 ), Connectat a la pàgina web d'Apple i descàrrega iTunes fent clic al botó corresponent.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el file.exe que acaba de descarregar al seu PC i completa la configuració fent clic primer al botó Següent, Instal·lar, Sí (Per dues vegades consecutives) i final.

Ara realment pots passar a l'acció!

inicia iTunes, Accepti els termes i condicions d'ús del programari (si és la primera vegada que l'usa) i connecti el seu iPad al seu PC amb el cable Lightning / USB-C subministrat.

Si és la primera vegada que connecta l'iPad al seu Pc, ha d'autoritzar als dos dispositius a comunicar-se entre si fent clic primer a autoritzar que apareix a la pantalla de la tauleta i després en el botó Següent que en el seu lloc apareix a l'escriptori de PC / Mac. A continuació, també haurà escriure el PIN llançament en l'iPad.

Ara està a punt per copiar fitxers a l'iPad des de la PC.

Ha de saber que hi ha dues formes d'aconseguir això: la primera és sincronitzar els arxius amb la biblioteca d'iTunes (pel que tots els canvis realitzats a la PC també s'apliquen a la tauleta, i viceversa). La segona, en canvi, proporciona la transferència directa d'arxius a la memòria de l'iPad (sense sincronització amb la Pc).

Per sincronitzar música, vídeos o llibres amb iTunes, seleccioneu el icona d'iPad que apareix a la cantonada superior esquerra de la finestra principal d'iTunes.

Després feu clic en els elements música, cinema, llibres o imatges ubicat a la barra lateral esquerra (a la secció ajustos ) I poseu la marca de verificació al costat de l'opció Sincronitzar música / pel · lícules / llibres / fotos.

Si no voleu sincronitzar TOTS els biblioteques de música, pel·lícules, llibres o fotos amb iPad, però només certs continguts, poseu la marca de verificació al costat de Llistes de reproducció, artistes, àlbums i gèneres seleccionats. (Per a música), llibres seleccionats (Per a llibres) o al costat de les miniatures de cinema o de la imatges per a ser traslladat a l'iPad (per vídeos i fotos).

Seleccioneu els continguts a sincronitzar i premeu sincronitzar, Que es troba a la part inferior dreta, per completar l'operació.

Prefereixes transferir els teus arxius a l'iPad sense activar la seva sincronització automàtica amb iTunes?

En aquest cas, ha de seleccionar l'element Música, pel·lícules o llibres des de la barra lateral esquerra (a la secció En el dispositiu en lloc d'en la secció «Configuració») i arrossegament els arxius per copiar a la tauleta a la finestra d'iTunes.

Si sembla que arrossegar arxius no us funciona, feu resum des de la barra lateral d'iTunes, marqui la casella a la banda Administrar música i vídeos manualment (o Administrar vídeos manualment ) I feu clic al botó final (A baix a la dreta) per guardar els canvis.

És bo especificar que, si a la ID d'Apple associada amb l'iPad hi ha activada una subscripció a el servei de transmissió de música Apple Music i / o la funció de biblioteca de fotos iCloud, No és possible copiar música i vídeos «manualment» a la tauleta. Cal passar necessàriament a causa de les biblioteques en el núvol d'aquests serveis.

Com es va esmentar anteriorment, també hi ha aplicacions per iPad (i iPhone) Que li permeten exportar o importar arxius dins d'ells a través d'iTunes. Per aprofitar aquesta funció, feu clic al icona de la tauleta a la finestra principal de el programa (a dalt a l'esquerra) i seleccioneu l'element compartir arxius des de la barra lateral.

En aquest punt, desplaça la pantalla que s'obre fins el quadre compartir arxius, Seleccioneu l'aplicació en la que voleu copiar els seus arxius i arrossegament aquest últim a el quadre documents d'iTunes (situat a la banda).

Per eliminar un arxiu copiat prèviament en l'iPad, simplement actuï directament des del dispositiu, o pot usar els menús d'iTunes (seleccionant l'arxiu per eliminar i prement el botó Eliminar o Enrere en l' teclat de la Pc).

Finder (macOS)

Si fa servir MacOS 10.15 Caterina o una versió posterior de macOS, en lloc d'iTunes (ja no està disponible), de fer servir el descobridor, Seleccionant la icona de iPad  des de la barra lateral esquerra i anant a la pestanya Arxius. Els passos a seguir, llavors, són els mateixos que et vaig il·lustrar prèviament per iTunes.

Unitat iCloud (Windows / macOS / iOS)

Si, com molt probablement, ha associat el seu iPad amb un ID d'Apple, Pot aprofitar l'espai de emmagatzematge en el núvol que Apple li ofereix ( iCloud Drive, El pla gratuït proporciona 5 GB d'espai en línia) per intercanviar arxius entre tots els seus dispositius.

En poques paraules, pot guardar un arxiu en la carpeta d'iCloud en el seu PC, ja sigui un PC amb Windows o un Mac, i trobar-sincronitzat automàticament en l'iPad, així com en l'iPhone i en tots els altres dispositius Apple que tingui en el seu poder (XNUMX sempre que estiguin associats amb el mateix compte).

Per començar, aneu a ajustos de la seva iPad (el icona d'engranatge que es troba a la pantalla d'inici) i verifica que a la pantalla que s'obre, a dalt a l'esquerra, és a el seu nom. En cas d'un resultat negatiu, premi l'entrada per iniciar sessió en iPad i entreu amb el seu ID d'Apple (o creï una nova tocant l'opció adequada i seguint les instruccions de la pantalla).

Una vegada que associï una ID d'Apple amb l'iPad, ha de fer el mateix al seu Pc. Si tens un PC amb Windows, Necessites instal·lar aquest últim en client d'iCloud, Que permet, precisament, sincronitzar dades entre el servei d'emmagatzematge en el núvol d'Apple i la Pc.

Si utilitzeu un Mac, en comptes d'això, necessita ingressar a les Preferències de Sistema i accedir a iCloud usant la mateixa ID configurada en l'iPad.

Per descarregar el client iCloud en Windows, connectat a la pàgina web d'Apple i feu clic al botó descarregar. Després obri el arxiu .exe obtingut i, a la finestra que s'obre, col·loqui la marca de verificació a la casella acceptar els termes de l'acord de llicència.

Feu clic als botons instal·lar, y final per completar la configuració i reiniciar l'ordinador.

Quan Windows es torna a arrencar, entreu al client d'iCloud amb les dades de la seva ID d'Apple (la mateixa que la configurada en l'iPad), comproveu que hi hagi una marca de verificació al costat de l'entrada iCloud Drive i usa el Explorador de fitxers per copiar els arxius que voleu transferir a l'iPad en una de les carpetes d'iCloud Drive.

Si utilitza un Mac, en el seu lloc, pot activar la sincronització de dades entre el PC i iCloud sense utilitzar un programari extern.

Tot el que has de fer és anar a Preferències de sistema ( icona d'engranatge ubicat a la barra Dock), l'entrada per icloud des de la finestra que s'obre i verifiqui que s'hagi accedit al mateix compte configurada en l'iPad.

En aquest punt, verifiqui que hi hagi una marca de verificació al costat de l'element iCloud Drive (Altrament el poses) i usa el descobridor per copiar els arxius que voleu transferir a l'iPad en una de les carpetes sincronitzades amb iCloud Drive.

Per accedir als arxius sincronitzats amb iCloud Drive en el seu iPad, comenceu l'aplicació Dossier  d'iOS (la icona de la carpeta blava sobre un fons blanc que pot trobar a la pantalla d'inici) i seleccioneu l'element relacionat amb iCloud Drive des de la barra lateral esquerra.

Si no troba la icona Arxiu a la pantalla d'inici del seu iPad, és possible que hi hagi desinstal l'aplicació: en aquest cas, descarregueu-novament des de l'App Store.

Si, d'altra banda, fa servir una versió d'iOS anterior a la 11, no pot tenir l'aplicació File: en el seu lloc, ha d'usar l'aplicació iCloud Drive.

AirDrop (macOS / iOS)

Si té una Mac bastant recent, pots copiar arxius del teu PC a l'iPad usant Airdrop, Una tecnologia d'Apple que utilitza Bluetooth i Wi-Fi directe per compartir dades d'un dispositiu a un altre sense cables.

AirDrop està disponible en tots els MacBook Pro fabricats a partir de 2008 (excepte el MBP de 17 «a finals de 2008), el MacBook Air fabricat a partir de finals de 2010, els MacBooks fabricats a partir de finals de 2008 en endavant (excepte el MacBook d'extrem blanc 2008) i els iMacs produïts a partir de 2009 equipats amb YOSEMITE o macOS posteriors, iPads up de quarta generació, Mini iPad, IPad Air i iPad Pro amb iOS 7 o superior.

Per copiar un arxiu de la Mac a l'iPad usant AirDrop, segur de les connexions Bluetooth y Wi-Fi estan actius en tots dos dispositius (si no sap com fer-ho, seguiu el meu guia dedicada).

Feu clic amb el botó dret de ratolí a l'arxiu que s'enviarà a l'iPad, seleccioneu les entrades Compartir> AirDrop des del menú de context i feu clic a la icona de l'iPad al menú AirDrop. Un cop transferit a l'iPad, pot decidir quines aplicacions obrirà els arxius rebuts a través d'AirDrop.

Si no podeu utilitzar AirDrop, assegureu-vos que no hi hagi massa distància entre la Mac i l'iPad (tots dos dispositius han d'estar dins de l'abast de Bluetooth) i assegureu-vos que la tauleta no tingui la pantalla apagada.

Com copiar arxius a iPad des de PC amb Documents de Readdle (iOS)

Una altra solució que pot utilitzar per a transferir arxius de PC a iPad és l'administrador de documents gratuït de Readdle, que li permet tenir una mena d'Explorador de fitxers / cercadors en iOS, en molts aspectes més complet que l'aplicació d'arxius «estàndard» inclosa en iOS 11 i versions posteriors.

Readdle Documents admet l'intercanvi d'arxius a iTunes (la funció per importar i exportar arxius directament a aplicacions, del que vam parlar anteriorment) i la transferència sense fil de dades.

Això vol dir que a l'connectar tauletes i PC a la mateixa xarxa Wi-Fi, pot obrir el navegador en el seu PC i copiar els arxius a l'iPad sense fer servir altres aplicacions (usant només la xarxa Wi-Fi local).

Per aprofitar la transferència sense fil de dades a Documents, l'entrada Transferència de wifi des de la barra lateral esquerra i permetre que l'aplicació accedeixi a la càmera de el dispositiu.

En aquest punt, obriu el navegador en el seu PC, connecteu-vos a la direcció docstransfer.com i s'emmarqui el Codi QR que apareix a la pantalla amb la càmera de l'iPad.

Perfecte: ara només necessites fer clic al botó Carrega al navegador (a dalt a la dreta), seleccioneu els arxius per carregar en l'iPad i esperi que finalitzi la càrrega. L'arxiu estarà disponible a la aplicació Documents a la tauleta.

Només recordi, a la fi de la transferència, pressiona el botó desconnectar en l'iPad. D'aquesta manera tancarà la comunicació entre la tauleta i la Pc.

Fins aquí l'entrada sobre com copiar arxius a iPad des de PC.