Acabes de rebre aquest document PDF que estava buscant i, després d'avaluar acuradament el seu contingut, ha decidit afegir parts de el text a la feina que està desenvolupant. Copiar manualment moltes línies de text resulta bastant inconvenient, per la qual cosa necessitaria seleccionar el text que li interessa amb el ratolí, per a poder copiar-lo i enganxar-lo directament en el seu informe.

No obstant això, el problema és que no ha realitzat aquesta operació abans, per tant, ha obert google a la recerca d'instruccions sobre com copiar text de PDF, Acabant just en aquesta meva guia. Bé, avui és definitivament el teu dia de sort. De fet, a continuació, tinc la intenció d'explicar-li a fons com dur a terme aquesta operació, ja sigui començant des d'un PDF amb text seleccionable «naturalment» o començant des d'un document digitalment escanejat que requereix reconeixement òptic per llegir els caràcters en que contenia

No us preocupeu si tot sembla difícil a del principi, no té cap raó: puc garantir que els programes i procediments que li mostraré són fàcils d'usar fins i tot per a aquells que, com vostè, no estan molt familiaritzats amb el món de la informàtica. Com es diu T'he convençut i ara no pots esperar per començar? Perfecte! Sense demorar més, continueu amb la lectura d'aquesta guia meva: estic segur que el resultat el satisfarà completament. Bon treball!

Programes per copiar text de PDF

Si té un document PDF generat a través de programari de processament de text (p. Ex. Microsoft Word, LibreOffice Writer, pàgines i així successivament), l'operació de còpia de text és molt més simple del que puguis imaginar. A continuació, indico els passos a seguir en alguns dels programes més coneguts adequats per veure documents PDF.

Microsoft Edge (Windows 10)

si tens Windows 10 i generalment veus documents PDF a la teva disposició a través de microsoft Edge, el navegador per defecte (Així com el lector de PDF) de l'últim sistema operatiu de Microsoft, pot copiar el text de certs documents d'una manera extremadament simple.

Llavors, per començar, obre Explorador de fitxers (La icona en forma de carpeta groga ubicat a la safata de sistema de Windows), ubicat a la carpeta que conté l'arxiu que li interessa i feu doble clic per obrir-lo en Edge; alternativament, feu clic dret al fitxer en qüestió i seleccioneu les entrades Obre amb> Microsoft Edge des del menú contextual que es mostra a la pantalla.

El joc està pràcticament acabat: col·loca el ratolí sobre el primera lletra de la primera paraula copiar fins que assumeixi l'aparença d'un cursor, Després premeu el botó esquerre de el ratolí i, mentre el manté pressionat, «arrossegament» el cursor cap última lletra de l'última paraula per copiar, després deixeu-lo anar: si tot va sortir bé, el text seleccionat ha de ser de color blau.

En aquest punt, hauria d'aparèixer una mena de «panell de botons» en correspondència amb la selecció que acaba de crear: per copiar el text, ha de fer clic a la icona en forma de fulles superposades annexat a aquest últim: tot aquí!

Si el teclat no apareix, encara pot copiar el text seleccionat fent clic dret en qualsevol àrea que pertanyi a la selecció i triant l'element Còpia de menú proposat. Si ho desitja, pot enviar el text seleccionat directament a un contacte o una aplicació instal·lada (per exemple, Windows Mail o Office OneNote) utilitzant l'entrada quota des del mateix menú que l'anterior.

Vista prèvia (macOS)

tens una Mac i usar el visor predeterminat de MacOS, preestrena, Per gestionar documents PDF? Has de saber que copiar text des de dins és realment un joc de nens!

Per fer això, obriu l'arxiu que li interessa utilitzar Vista prèvia i poseu el ratolí sobre el primera lletra de la primera paraula de el text del seu interès, fins que el «dard» es converteixi en un cursor de text. En aquest punt, premeu el botó esquerre de el ratolí i, tot i mantenint-pressionat, arrossegueu la selecció fins arribar a l' última lletra de l'última paraula això t'interessa

Finalment, feu clic dret en un punt buit en la selecció, trieu l' Còpia des del menú que s'obre a la pantalla: el text seleccionat es copiarà al porta-retalls de macOS i es pot enganxar on ho desitgi. Molt fàcil, no et sembla?

Acrobat Reader DC (Windows / macOS)

No vas gaudir les solucions anteriors? Llavors podries donar l'oportunitat de Acrobat Reader DC, El lector de PDF gratuït per Finestres y MacOS desenvolupat per Adobe, que inclou la capacitat de copiar text d'un document PDF.

Per usar-lo, connectat a la pàgina de descàrrega de el programa, assegureu-vos que les caselles relacionades amb la instal·lació de Chrome per Acrobat Reader, McAfee Security Scan Plus y McAfee Safe Connect (O qualsevol altra casella similar) no estan marcades, per evitar la instal·lació de programari addicional, i feu clic al botó instal·lar ara per descarregar el programa d'instal·lació al Pc.

Una vegada que es completi el procés, iniciï l'arxiu que acaba de descarregar i seguiu acuradament les instruccions en pantalla per finalitzar la configuració: si està en Finestres, Només pressiona el botó i espereu que es completi la instal·lació.

Si, d'altra banda, estàs en MacOS, Has de fer clic al botó Instal Adobe Acrobat Reader DC que apareix a la pantalla, confirmi la voluntat d'iniciar l'executable fent clic al botó obert i, quan se li demani, indiqueu el contrasenya d'administració Mac (el que fas servir per iniciar sessió, per dir-ho) i espera a que finalitzi la instal·lació.

Una vegada que es completi la configuració de el programa, inícielo i aneu a menú Arxiu> Obre ... per importar el document del seu interès a través de el panell de Explorar arxiu / cercador. Una vegada que es completi aquesta operació, feu clic a l'eina selecció (El que té la forma de dard de ratolí ) Situat a la part superior, moveu-vos amb el ratolí primera lletra de la primera paraula de el text del seu interès, fins que assumeixi l'aparença d'un cursor de text, Després mantingueu premut el botó esquerre de l'ratolí i ressalta tot l'text que es copiarà.

Finalment, feu clic dret en qualsevol lloc de la selecció, trieu l' Còpia des del menú de context que s'obre a la pantalla: el text es copiarà al porta-retalls de el sistema operatiu i es pot enganxar al programa que consideri més apropiat.

Foxit Reader (Windows / macOS)

Una altra excel·lent solució per copiar text de PDF és el lector de PDF Foxit Reader, Disponible gratis Finestres y MacOS. Si els programes que es mostren a dalt no van aconseguir satisfer-te, has de donar-los una oportunitat. Per a la seva informació, es pot obtenir una versió més «completa» d'aquest programa amb la compra d'una llicència comercial, però, per als fins d'aquesta guia, la seva versió gratuïta és més que suficient.

Per descarregar-immediatament al seu Pc, connectat a aquest lloc web, feu clic a la pestanya programari lliure i després en el botó Descàrrega gratuïta corresponent a l'article Foxit Reader. A continuació, seleccioneu el sistema operatiu (p. Ex. Finestres ) I l'idioma (p. Ex. Italià ) A través dels dos menús desplegables que es mostren a la pantalla i feu clic al botó descarregar per iniciar la descàrrega de l'instal·lador.

Una vegada que tingui l'arxiu en qüestió, executeu-lo sense dubtar-ho: si està en Finestres pressioni els botons , OK, Següent 6 vegades consecutives, marqui l'element No instal una versió de prova gratuïta de 14 dies de Foxit PhantomPDF per evitar la descàrrega automàtica de programari addicional i, finalment, premeu els botons A continuació, instal lar y final.

Si, d'altra banda, estàs en MacOS, Has de fer clic dues vegades en el botó seguit, Després en els botons acceptar y Insalla i, quan se li sol·liciti, introduïu el Clau de Mac en el camp apropiat, per finalitzar el procés prement el botó prop. Un cop fet això, pot iniciar Foxit Reader a través d'la icona agregat a la carpeta aplicacions de la Mac.

Una vegada que el programa ha començat, si està en Finestres, Premeu el botó Ara no per ometre el procediment de registre, feu clic al botó amb forma carpeta col·locat a la cantonada superior esquerra i, amb l'ajuda de el panell Explorador de fitxers, Obriu el document des del qual voleu copiar el text.

Alternativament, feu clic a la pestanya expedient, Seleccioneu l'article obert, Pressiona els botons Ordinador y Navega i seleccioneu el arxiu PDF del seu interès.

Quant a la Mac, Obrir l'arxiu és encara més fàcil: premeu el botó gran (+) col·locat en el centre de la pantalla i, utilitzant el descobridor, Trieu el fitxer que li interessa fer.

Un cop s'hagi obert el document PDF en Windows, feu clic al botó seleccionar (En forma T amb fletxa de el ratolí) Situat a la part superior, trieu l' Seleccionar text i imatge des del menú contextual que s'obre; No obstant això, aquest pas no és necessari en Mac.

En aquest punt, segueix endavant primera lletra de la primera paraula copiar i, quan el ratolí pren la forma d'un cursor per text, «Prengui» la primera lletra amb el botó esquerre de l'ratolí per iniciar la selecció i «arrossegament» el ratolí per última lletra de l'última paraula del seu interès

Un cop fet això, premeu el botó en forma de fulles superposades adjunt a l'petit panell que apareix a la pantalla per copiar immediatament el text a l'portapapers; alternativament, feu clic dret en qualsevol lloc de la selecció i feu clic a l'element Copiar / Copia a al porta-retalls des del menú contextual que s'obre.

Altres programes per a copiar text de PDF

Les que et vaig enumerar són només algunes de les solucions que es poden usar per a copiar text de PDF D'una manera simple. No obstant això, en general, he de dir-li que gairebé tots els programes adequats per veure aquests arxius ofereixen la possibilitat de copiar text des d'ells, a través de procediments bastant similars als analitzats anteriorment.

Si necessita més informació sobre els millors programes per veure i administrar PDF, Li suggereixo que mireu el meu tutorial sobre el tema.

Programes per extreure text de PDF (OCR)

Si no ho vas fer copiar text de PDF amb les solucions que li vaig mostrar en les línies anteriors d'aquesta guia, és possible que hagi de bregar amb documents obtinguts mitjançant escanejos directes d'escàners. Això vol dir que, a l'contrari del que succeeix quan es genera un PDF a través d'un processador de textos, els caràcters no estan «codificats» a l'arxiu com a tals, sinó com parts d'una imatge inclosa en un PDF.

En aquest cas, per extreure el text dels arxius PDF, cal utilitzar un programari amb funcionalitat OCR és a dir reconeixement òptic de caràcters : En la pràctica, aquests programes poden «comprendre» quan un PDF generat per un escaneig conté text, extraient mitjançant l'associació entre el disseny i la forma dels caràcters. A continuació et mostro algunes solucions adequades.

FreeOCR

El primer programa amb funcionalitat OCR que vull dir-te és FreeOCR : Aquest programari gratuït, compatible amb Windows, està dissenyat principalment per aplicar el reconeixement òptic de caràcters a l'escanejar documents, però té una característica interessant que li permet realitzar la mateixa operació a partir d'un arxiu PDF.

Per descarregar-immediatament al seu Pc, connecteu-vos al seu lloc web i premeu el botó descarregar aquí situat a la part central de la pàgina que s'obre a la pantalla. Una vegada que tingui l'arxiu, executeu sense dubtar-ho i pressioni els botons en seqüència , Següent 3 vegades instal·lar i després acabat per a completar el procediment d'instal·lació i iniciar el programari immediatament.

Un cop a la pantalla principal, feu clic al botó obrir PDF situat a la part superior i, ajudant-te amb la finestra de Explorador de fitxers visualitzat, seleccioneu el document de què vol prendre el text.

En aquest punt, triï l'idioma de el document al menú desplegable llenguatge OCR, Elimini tot el text en el quadre de la dreta (el que comença amb Notes de FreeOCR ) I premeu el botó OCR per començar a extreure text de l'arxiu obert just abans, especificant si realitzar aquesta operació només a la pàgina que es mostra a la vista prèvia ( actual pàgina ) O en totes les pàgines de el document ( Totes les pàgines ).

Després d'uns moments, hauria de veure el contingut de el PDF aparèixer a la part dreta de el programa, en forma de text simple, a punt per a ser copiat i enganxat on més ho desitgi: per fer això, tot el que ha de fer és seleccionar la part amb el ratolí del seu interès i seleccioneu l'article Còpia de menú proposat. Si té la intenció de copiar tot el text que es mostra, també pot usar el botó en forma de dues fulles superposades, Ubicat a la barra central de l'programari.

Wondershare PDFElement (Windows / macOS)

Necessita programari que també sigui compatible amb Mac? Llavors podries donar l'oportunitat de Wondershare PDFElement, Un programa complet per a la gestió de PDF i compatible amb Finestres y MacOS. He de dir-li immediatament que aquesta no és una solució gratuïta, però que es pot comprar amb preus a partir de 39,95 € tarifa única; però, hi ha una versió de prova del programari, que es pot usar amb algunes limitacions, que pot veure de forma gratuïta per a comprendre si és la millor solució per a vostè.

Per obtenir-lo, connectat a aquest lloc web, feu clic al botó Prova-ho ara i, una vegada que s'hagi descarregat l'arxiu, inícielo immediatament en la seva Pc. Si aquestes en Finestres, Pot continuar amb la instal·lació fent clic als botons , instal·lar y Comenceu ara.

Si, d'altra banda, estàs en MacOS, Després d'iniciar l'arxiu dmg descarregat prèviament, premeu el botó Estic d'acord, Arrossegueu la icona de el programa a la carpeta aplicacions Mac i executa-ho, responent llavors obert avís que apareix a la pantalla (només ho ha de fer quan comença).

Una vegada que el programari s'hagi iniciat, tanca la pantalla el missatge pressionant X dalt a la dreta destral l'acord de llicència, feu clic al botó Edita PDF i ajudant-te amb el panell de Explorer / Finder proposat, seleccioneu el document de què voleu extreure el text. En aquest punt, feu clic a l'element. editar ubicat a la part superior, premeu el botó OCR i consentir la descàrrega de complement addicional prement el botó apropiat en la pantalla (pot prendre diversos minuts).

Una vegada que es completi la instal·lació de l'complement, poseu una marca de verificació al costat de la casella Imatge amb text de cerca o text editable, Segons les seves necessitats, després configuri el idioma (P. Italià ) Usant el botó canviar idiomes i, quan acabi, premeu el botó bo per començar l'anàlisi de OCR, que podria prendre uns minuts.

Tornant a la pantalla principal del PDFElement, finalment pot seleccionar el text del seu interès amb el ratolí i copiar-fent clic dret en una àrea de la selecció i triant l'element Còpia de menú proposat.

OCR en línia (web)

Si voleu extreure text d'un document PDF sense instal·lar res i, sobretot, sense gastar un sol euro, pot donar-li una oportunitat a el servei OCR en línia, Que funciona a través del navegador i es pot usar lliurement i sense registre.

Hi ha dues limitacions que s'han de complir per utilitzar aquest servei: la primera es refereix a la mida de l'arxiu PDF original, que no ha d'excedir el 15 MB, Mentre que el segon es refereix a el nombre de pàgines convertides en el moment, Que no ha d'excedir el 15. No obstant això, és possible evitar aquesta última restricció registrant de forma gratuïta en el servei.

Havent fet aquesta premissa necessària, és hora de passar a l'acció: primer, connectat a aquesta pàgina web, feu clic al botó seleccionar arxiu per triar el document PDF del seu interès, seleccioneu l'idioma Italià des del primer menú desplegable, seleccioneu el format de guardar text ( Paraula, sobresortir o text simple ) Des del segon menú desplegable i premeu el botó convertir per començar a extreure text.

A la fi de l'procés, el text extret de el PDF està disponible tant en l'àrea immediatament sota el botó de conversió com en forma d'arxiu, en el format triat just abans, que pot descarregar fent clic al botó Descarregar l'arxiu de sortida.

Altres programes per extreure text de PDF (OCR)

Fins ara, he enumerat dues de les que considero les millors solucions per a extreure text de PDF. Per ser justos, ha de saber que hi ha molts altres programaris que poden extreure text de l' escàner i / o diversos tipus de documents, inclosos els PDF, a través del reconeixement òptic d'imatges: he parlat d'ells en detall en el meu guia per a programes per OCR.

Aplicació per a copiar text des de PDF

necessitat copiar text de PDF a través del seu telèfon mòbil o tauleta a la seva disposició i no sap com fer-ho? Estic aquí per ajudar-: en les següents seccions, tinc la intenció de mostrar-li com fer-ho utilitzant algunes de les aplicacions més populars per Android y iOS, Generalment ja disponible en els terminals en qüestió.

Visor de PDF de Google / Drive (Android)

Les dues primeres aplicacions de les que vull parlar-te són les Visor de PDF de Google i el Drive PDF viewer, Tots dos instal·lats per defecte en gairebé tots els dispositius Android. No obstant això, també pot descarregar el lector de PDF de Google des Play Store de forma gratuïta. Encara que els dos noms són diferents, bàsicament les dues aplicacions són idèntiques i, per tant, funcionen pràcticament de la mateixa manera.

Llavors, per començar, obriu l'arxiu PDF del seu interès amb un dels dos lectors en qüestió: si no té altres aplicacions PDF instal·lades al dispositiu, simplement toqueu el document per obrir-lo; alternativament, pot ser que hagi d'indicar que voleu utilitzar el Visor de PDF de Google / Drive des del panell de selecció que apareix a la pantalla.

En aquest punt, faci un toc prolongat a la primera paraula que vols copiar, fins a l'aparició de dos petits cursors circulars que denoten el començament i el final de la selecció, després arrossegueu el control lliscant cap a la dreta fins ultima paraula el que pretén copiar i, per copiar tot, toqueu l'element seleccionar situat a la part superior oa la icona en forma de fulles superposades, Situat a la cantonada superior dreta.

Per enganxar el text així copiat, comenceu l'aplicació del seu interès, torneu a executar un toc prolongat a ' àrea d'escriptura i tocar la veu Agafar (O la icona en forma de carpeta porta-retalls ) Que hauria d'aparèixer a la pantalla.

Safari (iOS)

Estàs utilitzant un iPhone o un Protectors, El document PDF que li interessa obrir està en un lloc web i no sap com copiar el text directament des del navegador safari ? Confia en mi, és molt més simple del que sembla!

Per començar, faci un toc prolongat a la primera paraula que té la intenció de copiar, fins a l'aparició de cursor a augment, Després arrossegueu el dit a el terme en qüestió i, posteriorment, aixequi'l de la pantalla per mostrar el cursors de selecció.

Un cop fet això, moveu el cursor cap a la dreta fins al darrer terme del seu interès i toc l'entrada Còpia per emmagatzemar la selecció al porta-retalls de iOS. Això és tot!

Arxiu (iOS)

També es pot fer un discurs absolutament similar per que fa a l'obertura d'arxius PDF a través de l'aplicació expedient de iOS : El procediment és pràcticament idèntic a l'vist fa unes poques línies!

Llavors, en la pràctica, tot el que ha de fer és veure el document que li interessa cridant des de l'aplicació Arxiu, fent un toc prolongat a la primera paraula del seu interès per veure el cursor a augment i moveu-vos amb el seu dit perquè apareguin els cursors de selecció. Finalment, arrossegueu el cursor dret fins al final de la selecció i toqueu l'element Còpia present en el panell retràctil.

Com a regla general, gairebé totes les aplicacions d'administració de PDF li permeten copiar text des de documents utilitzant les tècniques que es veuen a dalt. Per tant, si no està satisfet amb els visors predeterminats d'Android i iOS i desitja descobrir alguna alternativa que millor s'adapti a les seves necessitats, pot consultar la meva guia d'aplicacions per llegir arxius PDF: estic segur que no se sentirà decebut.

En cas de problemes

Quan intenta copiar text d'un arxiu PDF i enganxar-lo en un arxiu de Word (o qualsevol altre document), obté personatges il·legibles ? Llavors probablement estigui bregant amb un problema de codificació de caràcters: si les fonts utilitzades en els arxius PDF no tenen taules Unicode i no utilitzen la codificació estàndard per a l'assignació de caràcters, pot trobar aquest tipus de problema. Les solucions aplicables són diferents: ara recomano algunes que podrien ser d'utilitat.

  • Utilitzeu l'eina «Verificació preliminar» a Adobe Acrobat - si fas servir Acrobat Reader, El famós programari d'Adobe per veure, crear i editar arxius PDF (per una tarifa, amb una subscripció mensual, després dels primers 7 dies de prova gratuïta), pot intentar resoldre el problema dels caràcters «estranys» després de copiar i enganxar usant l'eina verificació preliminar inclòs en aquest últim. Per accedir-hi, obriu el PDF en què es produeix el problema de «caràcters estranys», seleccioneu la pestanya Instruments dalt a l'esquerra i feu clic primer a l'element producció impresa (Al menú que s'obre) i després en verificació preliminar (A la barra lateral dreta). En la següent finestra, selecciona la pestanya perfils, Expandeix l'article correccions PDF i feu doble clic a l'opció Incrusta fonts que falten que apareix a continuació. Per tant, seleccioneu la carpeta en la qual guardar el document de sortida, assigneu un nom i feu clic al botó Desar per a completar el procediment Si les fonts que falten al PDF estan presents en el sistema, s'incorporaran a el document, el que ja no hauria de causar problemes a l'copiar i enganxar textos.
  • Utilitza una impressora PDF - si la solució que acabem d'esmentar no va donar el resultat desitjat, pot intentar generar un nou document a partir de el PDF que presenti problemes a l'copiar i enganxar a través d'una impressora PDF, per exemple doPDF (Del que et vaig parlar en el meu tutorial sobre com desar en PDF). Per tant, obriu el document del seu interès amb qualsevol programa adequat per a aquest propòsit, recorda la funció de premsa de menú expedient i imprimeix el fitxer fent servir la impressora virtual PDF. El document que obtingui no hauria de patir el problema relacionat amb «caràcters estranys» després de copiar i enganxar.
  • Utilitza un programari de OCR - en casos «extrems», pot resoldre els problemes relacionats amb els caràcters copiats de el PDF realitzant una cerca OCR (reconeixement òptic de caràcters) de la mateixa i després «extrapolant» els caràcters escrits que es mostren a la pantalla. Hi ha molts programes de OCR: només ha de triar el que més li agradi i utilitzar-lo d'acord amb les instruccions que trobarà en el meu tutorial dedicat a el tema.