Té una rica col·lecció d'imatges que li agradaria transformar en un àlbum de fotos en format PDF, Perquè pugui distribuir fàcilment en línia, però no sap quin programari utilitzar. És la seva intenció de crear un document PDF a partir d'una sèrie de gràfics en el seu PC però no sap com fer-ho? No et preocupis: si vols, estic aquí per ajudar-te!

De fet, amb la guia d'avui, et vaig a explicar com crear PDF a partir d'imatges utilitzant algun programari adequat per a aquest propòsit. No obstant això, abans que pugui alarmar-se, vull calmar immediatament: és una operació molt simple. A més, és factible en totes les plataformes de programari principals: Windows i macOS, per al que fa a la Pc, i Android i iOS, per al que concerneix, en canvi, a l'esfera mòbil.

Valor: si fóssiu còmode i passi uns minuts del seu preciós temps llegint aquesta guia. Estic segur que, a la fi, es podrà dir més que satisfet amb el resultat obtingut. Dit això, no em queda més que fer que desitjar-li una bona lectura i, sobretot, bona diversió!

Com crear PDF des d'imatges en PC

Si necessites crear PDF a partir d'imatges i usar una Pc basada en Finestres, Et suggereixo que recorris a usar JPEGtoPDF : És un programa gratuït que li permet generar documents PDF a partir de tots els formats d'imatge principals: JPG, PNG, GIF, TIF, etc. És molt senzill, i no requereix instal·lació per a ser utilitzat.

Si, per tant, té la intenció de crear un PDF amb JPEGtoPDF, el primer que ha de fer és connectar-se a la pàgina de descàrrega de el programa i fer clic al botó descarregar, Ubicat al centre de la pantalla.

Quan es completi la descàrrega, feu doble clic al fitxer JPEGtoPDF.cremallera que ha descarregat al seu Pc, traieu el contingut en qualsevol carpeta i iniciï el programa JPEGtoPDF.exe.

A la finestra que s'obre, després pressiona el botó Afegeix fitxers i seleccioneu totes les imatges que voleu utilitzar per crear el seu document PDF. Alternativament, seleccioneu les imatges amb el ratolí i arrossegueu a la finestra de el programa.

Després, si cal, canvieu l'ordre en què s'organitzen les imatges seleccionant els seus noms al quadre situat a l'esquerra i pressionant els botons Mob Sel Up y Mob Sel Down. Després estableixi el gruix dels marges, completant els camps a la secció marges, I seleccioneu la posició que desitja que prenguin les imatges al PDF, marcant la casella centrat (Per centrar-los) o la caixa Cantonada superior esquerra (Per col·locar-los a la cantonada superior esquerra). Si ho desitja, també pot canviar la unitat de mesura per als diferents valors marcant les caselles a la secció Unitat de mesura (Pots triar entre polzada, centímetres y mil·límetres ), I ajust la mida de les pàgines PDF de sortida, utilitzant les opcions disponibles a la secció Mida de pàgina / Configuració de sortida.

Després de configurar totes les seves preferències, assegureu-vos que en el camp Tipus de sortida la casella està marcada PDF i això en el camp Configuració d'arxius de sortida la casella està marcada PDF únic amb nom. Després feu clic al botó Desar PDF, A baix a la dreta, i en uns segons es generarà el arxiu PDF amb les seves imatges.

Si ho creu així, pot canviar el nom de l'arxiu PDF que es generarà i la carpeta de destí d'aquest últim actuant, respectivament, en els camps Arxiu PDF únic anomenat y escriure arxius en.

Crea un PDF a partir d'imatges escanejades

buscant un programa per crear un PDF a partir d'imatges escanejades ? Bé, si ja ha escanejat i, per tant, ja ha guardat les imatges del seu interès a la PC, podeu usar el programa que li vaig recomanar al capítol anterior de l'tutorial. Si, d'altra banda, encara no ha escanejat i desitja obtenir un PDF directament de l' escàner, Pot usar-lo NAPS2.

Si mai havia sentit parlar d'ell, NAPS2 és un programa gratuït de codi obert per a Windows que li permet escanejar fotos i documents d'una manera molt simple. És compatible amb totes les versions principals de l' sistema operatiu Microsoft i també està disponible en una versió portàtil, Que no requereix instal·lació per a ser utilitzat.

Per obtenir la versió portàtil de NAPS2, connecteu-vos a la pàgina de SourceForge que allotja el programa i feu clic al botó Estic d'acord. Després seleccioneu la carpeta relacionat amb l'última versió del programari (p. ex. 6.1.2 ) I feu clic a l'enllaç naps2.xyz-portable.zip.

Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el paquet .zip obtingut, extraieu a la carpeta que triï, accedeixi a ell i iniciï el programa NAPS2.Portable.exe. Introduïu, per tant, el primera foto per escanejar a la safata de l'escàner i fer clic al botó tomografia.

Se li demanarà que creï un perfil d'adquisició personalitzat (Operació només necessària en el primer escaneig): escrigui, per tant, el nom que voleu assignar a l'perfil al camp Nom de visualització ; feu clic al botó triar dispositiu i ho indica escàner que vols utilitzar.

Un cop fet això, especifiqui el mida de pàgina el resolució en el qual pretén obtenir l'escaneig i utilitzar els indicadors relacionats amb brillantor y contrastar per ajustar aquests paràmetres. Després feu clic al botó bo i espereu que es escanegi-les.

Quan es completi l'operació, inseriu el segona foto per digitalitzar, feu clic al botó tomografia i espereu que acabi el procediment. Repetiu el mateix procediment per a totes les imatges que s'adquiriran i, quan hagi acabat, seleccioneu totes les fotos que es guardaran amb el ratolí, després feu clic al botó Desar PDF dalt.

Alternativament, pot fer clic al símbol ▼ situat a la banda de el botó tomografia (A dalt a l'esquerra) i seleccioneu l'element Escaneig en sèrie des del menú que s'obre, per a realitzar exploracions seqüencials automàtiques, triant si iniciar l'adquisició de la següent imatge manualment o si iniciar-la automàticament en funció d'un temporitzador. Més detalls sobre això estan disponibles en el meu manual sobre com escanejar diverses pàgines en PDF.

Com crear PDF a partir d'imatges en Mac

Si tens un Mac, Sàpiga que no necessita programes de tercers per crear arxius PDF a partir d'imatges: tot el que necessita és preestrena, L'aplicació per veure imatges i PDF inclou «estàndard» en macOS.

Per tant, si voleu crear un PDF a partir de les imatges en el seu Mac, el primer que ha de fer és obrir el primera foto que voleu incloure al PDF a Vista prèvia: si això no succeeix automàticament quan fa doble clic a la icona de l'arxiu, feu clic amb el botó dret en ell i seleccioneu els elements Obrir amb> Vista prèvia de menú que se't proposa.

Una vegada que la imatge es mostra a Vista prèvia, seleccioneu l'element miniatures de menú vista, A la part superior, i arrossegament totes les altres imatges que voleu inserir en el seu PDF a la barra que va aparèixer al lateral. Un cop fet això, reordenar com millor li sembli, utilitzant el ratolí.

Finalment, feu clic a qualsevol dels miniatures a la barra lateral Vista prèvia, premeu la combinació de tecles cmd + un en el seu teclat Mac, per ressaltar tots i seleccionar l'element impressió de menú expedient, A dalt a l'esquerra, per obrir la pantalla d'impressió.

A la finestra que en aquest moment s'obrirà, s'expandeixi el menú desplegable PDF baix a l'esquerra; seleccioneu l'article Guardar com PDF, Indica la carpeta en què exportar el document final i confirmar l'exportació de el document.

Recordeu que si ho necessita, també pot convertir una sola imatge en un PDF: per fer-ho, eviti afegir més imatges a la secció Miniatura per a la secció Vista prèvia.

Crea un PDF a partir d'imatges escanejades

desitjar crear un PDF a partir d'imatges escanejades a Mac ? Llavors sàpiga que, fins i tot en aquest cas, és possible fer servir preestrena : Utilitat per defecte de MacOS per veure imatges i PDF.

Per tant, per continuar, comenci preestrena, Inseriu a l'escàner el primera foto per digitalitzar i vaig anar a menú Arxiu> Importa des (escàner de nom / multifunció) dalt a l'esquerra.

A la finestra que s'obre, s'esbossi l'àrea d'adquisició, Al dibuixar un rectangle a la vista prèvia de la fulla, indiqui al menú tipus que estàs escanejant un imatge i seleccioneu l'opció PDF des del menú desplegable Format.

Després especifiqui el resolució en el qual voleu escanejar, utilitzant el menú desplegable apropiat, poseu una marca de verificació al costat de l'element Fusionar en un document i, si ho creu convenient, actuï sobre les altres opcions disponibles per ajustar les propietats de la imatge com millor li sembli.

Finalment, feu clic al botó. tomografia, Per començar a escanejar i mostrar la imatge obtinguda. Després d'això, ingressi el segona foto per a ser adquirit a l'escàner, feu clic al botó tomografia, Per començar a digitalitzar i repetir el procediment per a totes les imatges a escanejar.

En conclusió, feu clic a la finestra principal de preestrena, Assegureu-vos que a la barra lateral esquerra hi ha miniatures de totes les fotos escanejades, que van anar a menú Arxiu> Desa, A dalt a l'esquerra i guardi l'arxiu final, seleccionant l'opció PDF al menú desplegable Format.

Si algun passatge no li resulta clar i / o obtenir més informació sobre com escanejar més pàgines en PDF, consulteu el tutorial que vaig dedicar a el tema.

Creu arxius PDF a partir d'imatges en línia

Si, per una raó o una altra, no pot usar els programes que he suggerit fins ara, sàpiga que pot crear arxius PDF a partir d'imatges, fins i tot en línia, utilitzant alguns serveis web que funcionen directament des del navegador. Un exemple? iLovePDF, Que li permet editar y convertir arxius PDF en línia d'una manera molt simple i també protegeix la privacitat dels usuaris (de fet, els arxius carregats en els seus servidors s'eliminen en unes poques hores). El servei es pot utilitzar de forma gratuïta i sense registre.

Per crear arxius PDF a partir d'imatges amb iLovePDF, vinculat a aquesta pàgina de el servei i arrossegueu el imatges voleu inserir en el seu PDF a la finestra de el navegador (només s'admeten arxius JPG), reorganitzar les fotos, ajustar les altres preferències i fer clic al botó Convertir PDF (A baix a la dreta), per obtenir el seu document.

Com crear PDF des de fotos en dispositius mòbils

Com es diu Actualment no té una Pc a mà i, per tant, li agradaria saber si és possible crea arxius PDF a partir d'imatges des del teu mòbil ? Per descomptat, si: a l'usar algunes solucions gratuïtes per Android y iOS, És possible aconseguir aquest resultat d'una manera bastant simple. Ara explicaré en detall com procedir.

Crea arxius PDF a partir d'imatges en Android

Si fas servir una terminal Android, Pot crear arxius PDF a partir d'imatges utilitzant Convertidor d'imatge a PDF, Una aplicació gratuïta disponible a Play Store que li permet convertir múltiples imatges en arxius PDF individuals. El seu funcionament és realment molt intuïtiu.

Després de descarregar l'aplicació en el seu telèfon mòbil / tauleta i iniciar-la, premeu el botó (+), Situat a la part inferior dreta i, si cal, confirma l' permisos sobre l'accés a la memòria.

Un cop fet això, seleccioneu el imatges per convertir en PDF, tocant sobre ells miniatures, I premeu el botó fet, A dalt a la dreta, per confirmar.

En aquest punt, si ho desitja, pot reordenar les imatges col·locant-les en l'ordre que prefereixi utilitzar al PDF final: per fer-ho, feu clic a la icona amb el tres línies horitzontals situat a la part superior dreta, moveu el miniatures amb el dit i pressiona el botó , A dalt a la dreta, per confirmar els canvis realitzats.

Finalment, feu clic a la icona arxiu PDF (Sempre a dalt a la dreta), assigni un nom per al document que es generarà, triï quin grau de compressió aplicar a les imatges ( sense compressió no aplicar cap compressió; Sota, Per una baixa compressió; 1/2, Per un mitjà o compressió alt, Per a una compressió alta), marqui les caselles Protecció amb contrasenya y Aplicar escala de grisos si ho desitja, respectivament, apliqui una contrasenya o creï un document en escala de grisos i premeu el botó bo, A la part inferior dreta, per iniciar l'exportació de PDF.

L'operació es completa pressionant el icona per compartir col·locat en correspondència amb el PDF generat, pot exportar aquest últim en una de les moltes aplicacions al dispositiu.

Crea arxius PDF a partir d'imatges en iPhone

Si tens un iPhone (O un Protectors ), Pot transformar les seves fotos en un document PDF sense instal·lar aplicacions externes.

Primer, inicia l'aplicació imatges d'iOS, premeu l'element seleccionar situat a la part superior dreta i toca miniatures de les imatges que voleu incloure en la seva PDF, per seleccionar-les.

En aquest punt, premi icona per compartir situat a la part inferior esquerra (el quadrat amb la fletxa dins) i selecciona l'opció impressió des del menú que s'obre.

Quan vegi que la pantalla d'impressió apareix a la pantalla, separi dos dits miniatura de la primera foto (com si volgués engrandir): d'aquesta manera, s'obrirà un PDF amb totes les imatges que hagi seleccionat prèviament.

Per exportar el document, premeu icona per compartir situat a la cantonada superior dreta (el quadrat amb la fletxa dins), seleccioneu l'opció Guardar a arxiu des del menú que s'obre, indiqui la carpeta en què exportar el PDF i premeu el botó afegir a dalt a la dreta. ¿Més fàcil que això?