Com crear una ratlla de Gmail És possible que després de tant de temps conservant el mateix compte de Gmail, necessitis un rentat de cara. És a dir, començar de zero i tornar-te més selectiu amb els contactes que t'envien emails o evitar correus publicitaris pels que ja has deixat de interessar. Aquest és el sentit d'aquesta entrada de parada Creativa: fer creu i ratlla.

Quan creus un compte nou de Gmail, la pantalla principal estarà més neta que les llunes de l' Cotxe d'un concessionari. google ofereix un dels millors serveis de correu electrònic de tots els disponibles en el mercat, amb un límit de 10 GB d'emmagatzematge gratuït i la possibilitat d'augmentar la capacitat a un cost baix. A més, la seva aparença visual és més professional que altres opcions com Hotmail o Yahoo.

També necessitaràs crear un compte si acabes d'adquirir un Android. El mètode és molt senzill i anem a explicar-t'ho d'una manera tan esquemàtica que podràs fer-ho sense cap complicació.

Passos per obrir un compte de Gmail

Només hauràs de fer XNUMX:XNUMX senzilles tasques per gaudir de la teva nova compte de el servei de correu electrònic de Google. Aquests són els passos que has de seguir:

1. Visita la pàgina de registre de Google.

Punxa en aquest enllaç i seràs dirigit directament a el lloc on et demanaran introduir les dades del teu compte. No diràs que no t'ho hem posat fàcil, eh? Si has d'ajudar a algú a crear un compte i no està present, digues-li que pot arribar a aquest punt amb una senzilla recerca per Internet.

2. Introdueix el teu nom, el del teu compte i la contrasenya

Per obrir un compte nou, Google necessita una informació bàsica : Nom, cognoms, nom d'usuari i password. La contrasenya hauràs de teclejar-dues vegades per confirmar-la. És cert que no tens l'obligació de posar el teu nom real, però tingues en compte que els destinataris dels teus missatges també veuran el nom que heu introduït. Pren aquesta decisió sent conscient.

3. Busca una adreça de correu única

Aquest apartat és opcional, però està justificat. És bastant possible que no aconsegueixis l'adreça de correu que heu pensat en primer lloc perquè Google porta donant aquest servei des de 2004. Sobretot si es tracta d'un nom comú. potser necessitis esforçar-te una mica més a l'hora de triar-ho i posar-hi imaginació. Et recomanem incloure una inicial, la teva professió o una sèrie de nombres que puguis recordar amb facilitat. És important que ho facis perquè també et servirà per evitar que suplantin la teva identitat. També has de saber que Google obvia els punts en els noms de correu electrònic, de manera que no apareixeran si els introdueixes.

Sabràs si el nom del teu compte està disponible quan canviïs el nom d'usuari. Una advertència t'informarà de l'existència en el seu base de dades. Desapareixerà quan introdueixis un nom que no utilitzi ningú. Aquest és el senyal que la teva elecció està disponible.

Google potser necessiti confirmar la teva identitat a través del teu nombre de telèfon mòbil. En aquest cas, rebràs un codi d'autenticació en el teu dispositiu.

Com crear un compte de Gmail-2

4. Omple les dades personals

I ja tens un compte nou de Google. L'únic que et falta per començar a funcionar amb ella és omplir alguns quadres més. Dos d'ells són opcionals: no és obligatori introduir el teu número de telèfon o adreça de correu electrònic de recuperació, tot i que no estaria malament que ho fessis per impedir que et bloquegin el compte en el futur. També podràs anul·lar l'opció de rebre un missatge per usar el teu número de telèfon amb el compte de correu. Fes clic al botó habilitat per a tal fi.

5. Secció de Privacitat i Condicions

Una tasca súper senzilla i obligatòria. Marca les caselles que t'indiquen que acceptes complir amb les normes de Google i accepta que la informació es tracti d'acord amb la seva política de privacitat interna.

trobaràs altres dues configuracions extra a la teva disposició: aturar la personalització d'anuncis i evitar que l'historial web i de YouTube es vinculin al compte que acabes de crear. Per això, s'habilita el menú desplegable «Més opcions» i punxa en les caselles de verificació.

ja pots gaudir gratis del teu compte de Google i de la seva adreça de Gmail gràcies a Parada Creativa. Si vols obrir-lo, també podràs fer-ho punxant en la icona de Gmail a la cantonada superior dreta de l' navegador de Google. Fins la propera!