Com crear un punt d'accés wifi

Té un familiar que té una botiga, bar o restaurant i li ha demanat que l'ajudi perquè li agradaria instal·lar un Punt d'accés wifi al seu restaurant per permetre que els seus clients es connectin a Internet lliurement? Voleu crear un punt d'accés públic a Internet utilitzant el encaminador de la seva llar? Això no és tan difícil com moltes persones imaginen.

Per descomptat, si no està familiaritzat amb la PC i més en particular amb la configuració dels encaminadors, li serà impossible fer-ho, però amb una mica de bona voluntat fins i tot els no «molt experimentats» poden aprendre. com crear un punt d'accés wifi utilitzant res més que un encaminador molt comú, un firmware optimitzat i un servei en línia creat ad hoc. Què dius, vols provar? Puc suggerir com fer-ho.

Si vols esbrinar com crear un punt d'accés wifi, Primer has d'instal·lar el firmware DD-WRT en el teu router sense fil reemplaçant-ho pel de el dispositiu original, d'aquesta manera optimitzaràs el router explotant el màxim tot el seu potencial i, amb uns trucs que veurem en breu, podràs transformar-lo en un punt d'accés públic per Internet sense fils.

Per aplicar el firmware DD-WRT al seu encaminador, primer s'ha d'assegurar que sigui compatible amb el programari. Després connecteu-vos a la pàgina del lloc web oficial de DD-WRT amb la llista d'encaminadors compatibles amb el firmware i assegureu-vos que el dispositiu estigui 100% donat suport. Si no és així, és millor comprar un que sigui totalment compatible amb el firmware si no vol arriscar-se a perdre el temps i danyar el seu encaminador.

Com crear un punt d'accés Wifi

Una vegada que la compatibilitat de l'encaminador amb el Firmware DD-WRT, Ha de descarregar aquest últim i en el vostre encaminador. Els mètodes d'instal·lació de l'firmware varien d'encaminador a encaminador, per la qual cosa ha de seguir les instruccions que trobarà en el lloc de DD-WRT o realitzar una recerca en google de l'mecanisme d'actualització de l'firmware del seu encaminador. Per descarregar la versió de DD-WRT optimitzada per al seu encaminador, connectat a aquesta pàgina web, escriviu el nom de el model del seu encaminador en el camp de text situat al centre de la pantalla i feu clic al nom de el dispositiu.

Una vegada que hagi reemplaçat el firmware de la seva encaminador, pot continuar amb el procediment per a com crear un punt d'accés wifi registrant-se en HotSpotSystem, Un servei Online gratuït (amb plans de pagament per als que vulguin crear hotspots wifi de pagament) que s'integra amb el firmware de l'router i permet crear una pantalla de benvinguda per als que es connecten a l'hotspot wifi a què està associat.

Després connectat a la pàgina web HotSpotSystem, feu clic a l'element Subscriure, Poseu la marca de verificació al costat de l'element hotspot SPLASH en el pla gratuït de el servei i feu clic al botó Continueu amb el PAS 2: Registreu el vostre ubicació. A la pàgina que s'obre, de realitzar un pas obligatori que consisteix a denunciar HotSpotSystem en el seu perfil de Twitter, després feu clic al botó Iniciar sessió, Converteixi en seguidor de l'servei al Twitter fent clic al botó segueix segueix i feu clic a l'enllaç primer Solucions Wi-Fi HOTSPOT, PROGRAMARI HOTSPOT, Facturació HotSpot - HotSpotSystem.com i després en el botó Continueu amb el PAS 2: Registreu el vostre ubicació per enviar l'anunci de sistema HotSpot a Twitter i continuar creant el compte.

Arribat a aquest punt, omple el formulari que se't proposa amb les dades de el lloc on necessites instal·lar el hotspot wifi i continua amb el tràmit omplint un altre formulari en el qual has de especificar l'usuari i contrasenya per accedir a l'servei (l'usuari s'inclourà en la URL de la pàgina de benvinguda de l'hotspot wifi). Quan hagi completat tot, feu clic a enviar i entreu immediatament al servei utilitzant les dades que ha triat prèviament per personalitzar tots els aspectes de la pàgina d'inici del seu punt d'accés wifi.

Ara tot el que ha de fer és completar el treball i connectar el firmware de la seva encaminador a HotSpotSystem. Després connecteu-vos a al tauler de control intern de la seva encaminador, ingressant la seva adreça (per exemple, 192.168.1.1) en qualsevol navegador, I aneu a la secció Serveis> Hotspot. Poseu la marca de verificació al costat de l'article Sistema de hotspot, Escriviu el nom d'usuari triat en HotSpotSystem en el camp Nom d'usuari de l'operador, posar habilitats a opcions configuracions especials es Iniciar sessió a la pàgina de benvinguda, Selecciona el Nombre d'ubicació en 1 i guardi la configuració fent clic al botó Desar ajustos que es troba a la part inferior de la pàgina.

¡Acabat! Ara tens el teu propi punt d'accés wifi personalitzat complet amb una pantalla de benvinguda. Ja que no era impossible?