Has comprat recentment un Protectors, Vas començar a practicar una mica amb iOS, el sistema operatiu mòbil d'Apple, però de moment, no tens clar com crear carpetes per organitzar fotografies, documents i qualsevol altra cosa. Llavors diria que has vingut a la guia correcta en el moment correcte!

En les següents línies, de fet, aniré a explicar-te com crear una carpeta a iPad per organitzar aplicacions a la pantalla d'inici, documents, fotos i vídeos. Després, també explicaré com fer el mateix amb les bústies configurats en Mail i amb els marcadors de Safari. En resum, a la fi tindrà una imatge bastant completa de la situació i podrà crear carpetes sense cap problema.

Llavors? Sí, pots saber el que segueixes fent allà? Col · loqui còmodament, feu una minuts de temps lliure només per a vostè i immediatament comenci a enfocar-se en llegir tot el següent. Ah, gairebé ho oblido: no té absolutament res de què preocupar-se, els passos que pot seguir es poden realitzar en qualsevol versió d'iPad i iOS entre les més recents.

Com crear una carpeta a l'escriptori de l'iPad

Per començar, descobrim com crear una carpeta a iPad en Escriptori o, millor dit, a la pantalla d'inici, de manera que pugui agrupar aplicacions i organitzar-les de la millor manera possible, per tenir una pantalla d'inici més ordenada.

Per dur a terme l'operació en qüestió, tot el que necessita fer és prendre l'iPad, desbloquejar-, pressionar la icona de la primera aplicació a la pantalla d'inici que voleu inserir a la carpeta que està a punt de generar i arrossegar l'última sobre la icona de la segona aplicació del seu interès. Un cop fet això, es crearà immediatament una carpeta a l'escriptori i se li afegiran les dues aplicacions seleccionades.

Recordeu que el nom de la carpeta es configura automàticament, segons la categoria de les aplicacions incloses en ella. Si voleu canviar-lo, utilitzeu el camp apropiat a l'crear la carpeta o, després, mantingui pressionat per uns moments en el camp apropiat en la part superior i escriviu el nom que prefereixi. per guardar els canvis, espereu uns moments fins que les icones acabin de «ometre».

Si ho desitja, també pot afegir més aplicacions a la carpeta, arrossegant en aquest últim les icones d'aplicacions que li interessen i deixant-los anar quan s'obri la carpeta, al quadre corresponent. En cas de dubte, pot eliminar les aplicacions agregades a la carpeta creada, obrir aquesta última, mantenir pressionat la icona de l'aplicació del seu interès i arrossegar fora de el quadre corresponent.

Recordeu que les carpetes creades també es poden moure. Per fer això, tot el que ha de fer és pressionar-i, mentre continua pressionant, arrossegueu-lo a el lloc a la pantalla d'inici que triï (o el Dock).

Per suprimir una carpeta, al seu lloc, ha d'eliminar totes les aplicacions que continuen, com vaig explicar algunes línies amunt. Després de fer això, la carpeta s'eliminarà automàticament.

Com crear una carpeta d'arxius en iPad

Interessat en comprendre com crear una carpeta a iPad per organitzar la seva expedient dins? En aquest cas, només fa servir l'aplicació expedient. Si no ho sabia, aquesta és l'aplicació per defecte per administrar arxius en dispositius mòbils d'Apple, que la companyia de la «poma mossegada» ha posat a disposició a partir de iOS 11.

Per usar-lo, pren la iPad, desbloquéalo, s'accedeix a la pantalla d'inici i toca la icona de l'aplicació en qüestió (la que té el fons blanc i la carpeta blava ). Si no pot trobar-lo, òbviament és perquè ho desinstal·lar. Per solucionar això, descarregueu novament connectant-se a la secció corresponent de l'App Store, premeu el botó Obtenir / Instal·lar i autoritza la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o contrasenya.

Una vegada que aparegui la pantalla principal d'Arxiu, aneu a la secció Navega, Tocant l'element rellevant situat a la part inferior dreta i indicant la posició en la qual crear la carpeta en el seu iPad, mitjançant el menú de l'esquerra. Si el menú no està visible, seleccioneu primer l'element ubicació situat a la part superior esquerra. Recordeu que, per defecte, File només permet l'accés a iCloud Drive, Però si altres aplicacions de dispositius que admeten la integració amb el gestor de fitxers d'Apple estan instal·lades al dispositiu (p. Ex. Dropbox ), També els veurà aparèixer en la llista de llocs disponibles.

Una vegada que hagi assolit la posició del seu interès, premeu i continuï pressionant en una part buida de la pantalla, seleccioneu l'element Nova carpeta des del menú que apareix i escriviu el nom que voleu assignar a la carpeta que està a punt de crear (en el camp apropiat). Després, toqueu l'element final (A dalt a la dreta) i llest.

Per afegir un o més arxius dins la carpeta creada, aneu a la posició on trobi els elements del seu interès: pot fer-ho procedint com li vaig indicar unes línies més amunt o, alternativament, pot buscar per paraules clau, aprofitant el camp especial a la part superior.

En aquest punt, premi l'element seleccionar situat a la part superior dreta, seleccioneu els fitxers que voleu moure, premeu l'element moviment situat a la part inferior i arribar a la posició on havia creat prèviament la carpeta. Per confirmar les seves intencions, premi l'element moviment situat a la part superior dreta.

Si en lloc de moure un o més arxius prefereix copiar-los, procedeixi de la següent manera: mantingui pressionat durant uns moments l'element del seu interès i seleccioneu l'element Còpia des del menú que apareix. A continuació, obriu la carpeta creada anteriorment, premeu i mantingueu pressionat durant uns moments en un punt buit de la mateixa i seleccioni l'opció Agafar de menú acaba d'aparèixer.

Si, d'altra banda, desitja modificar la carpeta canviant el nom, eliminant, etc. premeu i mantingueu pressionat per uns moments a la icona de la carpeta, després seleccioneu l'operació que desitja realitzar al menú que apareix. Pots triar entre: Còpia, duplicar, canviar nom, moviment, Eliminar, Guardar com a favorit, etiqueta y informació.

Com crear una carpeta de fotos a iPad

T'agradaria organitzar el teu? imatges en carpetes, o més aviat en àlbums, en el teu iPad però no saps com fer-ho? Després seguiu les instruccions sobre què fer en aquest pas.

Primer, prengui la seva tauleta, desbloquéela, aneu a la pantalla d'inici i premeu la icona de l'aplicació Fotos (la qual té el fons blanc i la flor multicolor ), Que és l'aplicació predeterminada per administrar imatges i vídeos en iOS.

Una vegada que vegi la pantalla principal de l'aplicació, aneu a la secció imatges, Seleccionant l'element apropiat a la part inferior esquerra, toqueu el text seleccionar (A dalt a la dreta), seleccioneu les imatges que voleu afegir a l'àlbum que està a punt de crear i premeu l'element afegir col·locat a la part superior esquerra.

Ara, toca l'element nou àlbum, Escriviu el títol que voleu assignar a l'àlbum i premi el botó Desar. Un cop fet això, pot veure l'àlbum acabat de crear a la secció àlbum aplicació.

Per afegir més imatges a l'àlbum que va crear, en el seu lloc, va anar a la secció imatges de l'aplicació, feu clic a l'element seleccionar situat a la part superior, seleccioneu les fotos del seu interès, premi l'element afegir situat en la cantonada superior esquerra i toca la vista prèvia de l'àlbum creat anteriorment.

Si voleu canviar el nom que va assignar a un àlbum en particular, procedeixi de la següent manera: aneu a la secció àlbum aplicació, premi sobre l'element veure-ho tot situat a la part superior dreta i després en aquest editar que està a la part superior, sempre a la dreta. Després, feu clic al nom de l'àlbum que voleu editar, escriviu el nou títol i toqueu l'element final, Ubicat a la part superior, per guardar els canvis.

Si canvia d'opinió, pot eliminar els àlbums que va crear anant a la secció àlbum aplicació, tocant l'element veure-ho tot col·locat a la part superior dreta, després a la redacció editar (Sempre present a la cantonada superior dreta), pressionant botó circular vermell que trobes en la correspondència de l'àlbum i seleccionant el botó Eliminar. Recordeu que les fotos adjuntes a l'àlbum no s'eliminaran, però seguiran sent visibles a la col·lecció de fotos.

Com crear una carpeta de vídeo en iPad

I pel que fa a jo vídeo ? Com es crea una carpeta que conté els vídeos que li interessen? Fins i tot en aquest cas, només necessites fer servir l'aplicació imatges, Com es veu junts en el pas anterior. Les operacions que necessita realitzar són pràcticament les mateixes que li vaig mostrar per a les fotografies, però, com es pot endevinar, només haurà d'anar als vídeos.

Com crear una carpeta de correu a iPad

Ara vegem com crear una carpeta en l'iPad en l'aplicació correu, Després una carpeta per organitzar els correus electrònics rebuts o enviats amb els comptes de correu electrònic configurades en iOS.

Per fer això, tot el que ha de fer és prendre el seu iPad, desbloquejar-lo, accedir a la pantalla d'inici i tocar la icona de l'aplicació en qüestió (la que té el fons blau clar i el sobre blanc ). Si no pot trobar l'aplicació, òbviament és perquè la desinstal·lar. Per solucionar això, descarregueu novament des de la secció corresponent de l'App Store, tocant el botó Obtenir / Instal·lar i autoritzant la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o contrasenya.

Després seleccioneu l'article editar ubicat al menú a l'esquerra de la pantalla principal de Correu. Si no pot veure el menú, primer feu clic a l'element Caselle que sempre està a l'esquerra, a la part superior. A continuació, toqueu la redacció editar col·locat a la part superior i pressioni l'element Nova caixa situat sota.

En aquest punt, escriviu el nom que voleu assignar a la carpeta que està a punt de crear en el camp nom, Seleccioneu l'adreça de correu electrònic de referència a través de menú Posició de la caixa (Ex. icloud ) I toc primer l'element Desar i després en aquest final (Tots dos col·locats a la part superior).

Per moure els seus correus electrònics a la carpeta acabada de crear, aneu a la ubicació on es troben els missatges del seu interès (per exemple, al correu enviat), premi l'element editar situat en la cantonada superior esquerra, seleccioneu els correus electrònics als quals voleu anar, premeu l'element moviment que es troba a la part inferior i indica la carpeta creada prèviament des del menú que s'obre.

Si, d'altra banda, desitja moure un sol missatge a la vegada, feu lliscar el dit de dreta a esquerra, premeu el botó (...) que se't mostra, tria l'opció moure missatge des del menú que s'obre i selecciona la carpeta de referència.

Quan dubteu, sempre pot eliminar la carpeta creada fent el següent: pressioni l'element editar situat a la part superior esquerra de la pantalla principal del Correu, toca el nom de la carpeta que va crear, pressiona l'element eliminar quadre i confirmi les seves intencions tocant el botó Eliminar en resposta a el missatge que apareix a la pantalla. No obstant això, tingui en compte que si ho fa, qualsevol missatge a la carpeta serà eliminat del compte.

Com crear una carpeta preferida en iPad

Interessat en comprendre com crear una carpeta a l'iPad per organitzar favorit de safari ? Res podria ser més simple. Et diré com fer-ho immediatament.

Per començar, pren la iPad, desbloquéalo, veu a la pantalla d'inici i fes clic a la icona de l' navegador d'Apple (el que té brúixola ). Una vegada que es mostra la pantalla d'el navegador, premeu la icona que representa el llibre situat en la cantonada superior esquerra i selecciona la pestanya amb la icona de llibre des del menú que s'obre.

En aquest punt, toqueu l'element favorits adjunt a el menú que es mostra i després en aquest editar. Per tant, escollir la redacció Nova carpeta situat a la part inferior, escriviu el nom que voleu assignar a la carpeta en el camp títol, Toca l'element favorits que trobes sota de la capçalera ubicació pressioni fletxa per tornar i tocar el botó final, Per aplicar els canvis.

Un cop hagi creat la seva carpeta, per guardar els seus llocs favorits dins d'ella, ha de procedir de la següent manera: aneu a el lloc que li interessa, premeu botó per al compartir (El que té el quadrat i la fletxa ) Situat a la part superior dreta i toca l'element Afegir a favorits, Al menú que apareix. Després toca l'element Desar per confirmar quines són les teves intencions.

Bé: repetiu els passos que acabo de mostrar per a cada lloc que voleu incloure a la carpeta de favorits. Després, premeu la icona que representa el llibre situat a la part superior esquerra de la pantalla de Safari, seleccioneu la pestanya amb el llibre al menú que s'obre, feu clic a l'element favorits i en el nom de la carpeta i pot veure tots els llocs guardats en ella. Per enllaçar als del seu interès, feu clic en el seu nom.

En cas de dubte, pot eliminar els llocs agregats a favorits en qualsevol moment anant a menú relacionat com li vaig explicar anteriorment, tocant l'element editar col·locat a la part inferior, pressionant botó circular vermell col·loqui a la banda de el nom de el lloc que li interessa i toqueu el botó Eliminar. A continuació, premeu sobre l'element final col·locat sota.

Per eliminar la carpeta, al seu lloc, vaig anar a menú de favorits, premi l'element editar situat sota, en botó circular vermell a la banda del seu nom i en el botó Eliminar que veus aparèixer. Finalment, toca l'element final que es troba sota.