Com crear una sessió privada a GTA

Has comprat un joc de la sèrie. GTA i, després de completar les maneres per a un jugador, estàs dedicant el teu temps lliure als Online. Però cada vegada que ingresses a el joc, et transporten a sessions plenes de jugadors que no coneixes i, per aquesta raó, vols saber. com crear una sessió privada a GTA. Així són les coses, oi?

Llavors et alegrarà saber que, a la guia d'avui, trobaràs tota la informació que necessites per poder assolir el teu objectiu. Específicament, li mostraré com iniciar un lobby de sessió privada, ja sigui sol, amb els amics o amb membres del seu equip. A més, li mostraré com iniciar fàcilment activitats de sessió privada.

Com es diu? No pots esperar per començar a llegir aquesta guia i divertir-te com vulguis a GTA Online? Així que no perdem més temps preciós: poseu-vos còmode i presti molta atenció als consells que li donaré en els propers capítols. Dit això, només he de desitjar-te una bona lectura i, sobretot, que ho passis bé!

 • Com crear una sessió privada a GTA Online
  • Crea una sessió solitària
  • Crea una sessió per invitació
  • Crea una sessió d'amics tancada
  • Crea una sessió de tripulació
  • Crea una empresa de privadament

Com crear una sessió privada a GTA Online

vols tant crear una sessió privada a GTA, Llavors et trobes en el joc en GTA Online només amb persones que ja coneix però que no sap com procedir en aquesta direcció? En aquest cas, has de saber que hi ha diverses solucions que pots posar en pràctica i que et permetin evitar estar a la sala principal amb estranys. ¿Quina? Trobareu tots els detalls en els següents capítols.

Et adverteixo que tots els procediments que et mostraré a la resta d'aquesta guia es referiran a la manera Online de GTA 5 accessible des Història. A l'ingressar directament a la manera en línia des de la pantalla principal de GTA 5, es el portarà a una sessió pública.

Crea una sessió solitària

Entre els diferents tipus de sessions que pots crear en GTA Online, hi ha la de solitari. Aquesta manera et permet entrar a la sala principal sense que cap altre jugador tingui accés. D'aquesta manera, podrà explorar el mapa de GTA Online i realitzar determinades activitats sense que altres jugadors li molestin.

El desavantatge d'això és que moltes empreses estaran tancades per a tu. Per exemple la xarxa Securoserv no estarà disponible en sessions no públiques: en aquest cas, no podràs fer servir la Pc per iniciar les missions de CEO, de les que t'he parlat en detall en aquesta guia. Tampoc se li notificarà de cap activitat nova iniciada per altres jugadors.

per crear una sessió en solitari en GTA Online, des de la manera Història de GTA 5, accedeixi a menú de pausa de el joc i navegui fins a la pestanya en línia. Al menú lateral, seleccioneu l'element Juga GTA Online i tria l'opció Sessió solitària.

Quan se li mostri l'advertiment, premeu la tecla i espera el GTA Online. Sens dubte, els temps de càrrega han de ser molt més curts del que normalment s'espera per a la sessió pública. Un cop hagis entrat en el món de el joc, podràs realitzar totes les activitats disponibles a la sessió privada.

Crea una sessió per invitació

Si vols jugar sol però no vols que et excloguin d'algunes de les activitats disponibles a GTA Online, com ja et vaig explicar en el capítol anterior, pots crear un sessió per invitació.

Aquest és una manera que li permet ingressar a la sala principal pel seu compte, però amb la capacitat de convidar a altres jugadors a unir-se a la sessió. No tens limitacions sobre els tipus d'activitats que pots realitzar, però les vinculades a sessions públiques certament quedaran excloses.

De tota manera, per crear una sessió només per invitació, començament GTA 5 en mode Història i accedeixi a menú de pausa. En aquest punt, seleccioneu els elements Online> Jugar GTA Online> Sessió només amb invitació i premeu el botó , Per confirmar.

Si ho fa, iniciarà sessió en GTA Online en una sessió en la qual estarà sol, però pot convidar jugadors. Com fer? Des del menú d'el joc, aneu a la pestanya Amics, Introdueix el nom de l'amic convidar i seguir endavant botó d'invitació, Per enviar la sol·licitud d'entrada. Fàcil, oi?

Crea una sessió d'amics tancada

UNA sessió d'amics tancada és conceptualment una manera similar a l'vist en el capítol anterior, relacionat amb la sessió només per invitació: en tots dos casos, el resultat és que només els amics podran participar en la sessió que ha creat.

La diferència substancial entre les dues maneres, però, es basa en el fet que en la sessió tancada d'amics teus amics poden entrar lliurement, sense que hagis de enviar-cap invitació. Això vol dir que qualsevol persona de la llista d'amics de GTA Online tindrà accés gratuït a la teva sessió de joc.

Si bé la sessió de només invitació és més convenient, ja que li permet jugar sol i decidir a quins amics unir-se, el sessió d'amics tancada pot ser una alternativa vàlida si té problemes per enviar invitacions.

A el fer-ho, els teus amics podran accedir lliurement a la teva sessió sense haver d'esperar que es rebi la invitació que, en cas d'algun error de servidor, pot ser que no arribi mai.

Per accedir a aquesta sessió, des de la manera Història de GTA 5, Accedeixi a menú de pausa i seleccioneu elements Online> Jugar GTA Online> Sessió d'amics tancada, Després confirmant tot amb la tecla .

Perquè els seus amics accedeixin a la sessió que acaba de crear, hauran d'obrir el menú d'el joc de GTA Online, Seleccioneu la pestanya Amics, Localitza el teu sobrenom i després premeu el botó apropiat per entrar a la sessió.

Crea una sessió de tripulació

Si ets part d'un tripulació i vols jugar sol amb membres de la mateixa, pots crear una sessió privada amb ells. ¿Com? ¡De la mateixa manera que et vaig explicar en els capítols anteriors!

Tot el que has de fer és iniciar la manera Història de GTA 5 i després seleccioneu els elements En línia> Jugar a GTA Online de menú. En aquest punt, té dos tipus de sessions disponibles: Sessió de tripulació es Sessió de tripulació tancada.

El primer mode ( Sessió de tripulació ) Et permet crear una sessió a la qual poden unir-se jugadors tant de la teva pròpia tripulació com d'altres. El límit màxim de tripulacions que poden accedir a la sessió s'estableix en 4.

la manera Sessió de tripulació tancada en canvi, li permet que només els membres que formen part del seu equip s'uneixin a la sessió. El tipus de sessió a crear depèn de quines siguin les teves necessitats i les activitats que hauràs de realitzar amb el teu tripulació.

Crea una empresa de manera privada

Si per contra el teu objectiu és crear una activitat que puguis jugar sol o només amb els amics, en els següents paràgrafs t'explicaré en detall com fer-ho.

Primer, iniciï el menú d'el joc i seleccioneu la pestanya en línia. En aquest punt, al menú lateral, triï els elements Activitats> Iniciar activitats> Creat per Rockstar i utilitzi les categories que se li mostren per identificar l'activitat en la qual voleu provar sort.

Després de seleccionar-lo, premeu el botó en l'alerta que veurà i esperi que es carregui el menú de configuració de tasques. Després de personalitzar la missió per jugar, usant els paràmetres que se't mostren, pressiona l'element confirmar configuració, Per accedir a la secció relativa a les invitacions.

Ara, per jugar una activitat sol o amb els teus amics, estableix el valor Tancat a l'article Sala d'espera i després triar qui participarà en l'activitat. les opcions Els meus amics es Els membres de la meva tripulació li permet accedir, respectivament, a la llista d'amics i membres de la tripulació a què pot convidar a l'activitat que vol jugar.

D'aquesta manera, només pots jugar l'activitat amb persones que coneixes, sense necessàriament haver d'estar amb estranys. En cas que l'activitat pugui iniciar-sol, simplement pressioni l'opció Obres de teatre, Sense enviar cap invitació.