Com derrotar Lady Dimitrescu en Resident Evil Village. En el transcurs d'aquesta aventura, et trobaràs amb diferents criatures a les quals s'ha de fer front, Algunes d'aquestes baralles no seran senzilles, pel que hem creat aquesta guia perquè puguis completar el joc i coneguis com derrotar a Lady Dimitrescu en Resident Evil Village.

Lady Dimitrescu és un gegantesc vampir que et perseguirà en tot moment mentre estiguis dins el castell. Es tracta d'un dels «quatre senyors» de la vila, a més de ser la primera cap de el joc. Però si necessites més ajuda et pot interessar la nostra guia com és Lady Dimitrescu en Resident Evil Village.

eliminar Lady Dimitrescu a Resident Evil Village

Com derrotar Lady Dimitrescu en Resident Evil Village, guia completa

L'enfrontament per com derrotar Lady Dimitrescu en Resident Evil Village es produeix immediatament després de desafiar a les seves filles Bela, Daniela i Cassandra, No és una baralla amb un alt grau de dificultat. Si vols saber com derrotar filles de Lady Dimitrescu en Resident Evil Village pots fer-li una ullada a aquesta guia.

La baralla comença dins el castell de Lady Dimitrescu i requerirà molta concentració, ja que és un desafiament amb un dels personatges principals de Resident Evil Village. La baralla comença amb un intercanvi de cops entre tu i Lady Dimitrescu, fins que Lady Dimitrescu canvia de forma i bloqueja el camí cap a la torre.

L'única manera de fer mal és colpejar no a el drac, sinó a la part de el cos amb bales. La baralla requerirà gran quantitat de munició, pel que recomanem anar al cim i utilitzar el rifle de franctirador F2 et resultarà molt útil en aquesta baralla. El dany a Lady Dimitrescu augmenta si és colpejada durant el vol, per la qual cosa l'arma més adequada és un rifle de franctirador com ja hem esmentat. La segona part d'aquesta baralla de caps es jugarà al sostre de l'castell, però la criatura transformada et seguirà i destruirà tot per seguir-te, així que estigues alerta per esquivar els seus moviments.

Com es mata a Lady Dimitrescu

Com es mata a Lady Dimitrescu?

Una forma efectiva de seguir reduint la vida de la mare, Bela, Daniela i Cassandra és seguir colpejant i corrent dins el sostre per no perdre vides. Per pertorbar el teu avanç hi haurà grups de mosques, pel que hauràs d'esperar que desapareguin. Després de patir nombrosos cops, Lady Dimitrescu es confondrà i intentarà colpejar-, només posa't a cobert amb el sostre. Hauràs d'esperar el moment adequat per colpejar-ja que augmentarà la seva velocitat, després d'una dotzena de bales hauria de quedar KO i disminuir tota la seva energia, t'has merescut la recompensa, és un misteriós flascó brut.

Llest! Esperem que aquesta guia t'hagi estat útil com derrotar Lady Dimitrescu en Resident Evil Village, si tens dubtes amb altres parts de el joc et recomanem que consultis altres guia relacionades com resoldre el trencaclosques de el piano Resident Evil Village.