Com Desactivar actualitzacions automàtiques Windows 10. Windows 10 rep constantment actualitzacions de Microsoft per afegir noves funcions i millorar l'experiència dels seus usuaris. No obstant això, no totes les actualitzacions beneficien al nostre sistema operatiu.

En aquest article volem ensenyar-te a desactivar les actualitzacions automàtiques. Aprendràs a fer-ho a través de Windows i mitjançant programes externs.

Com funcionen les actualitzacions de Windows 10

Abans de començar, cal que comprenguis per què cal desactivar les actualitzacions d'aquesta manera.

Al Windows 10, a diferència del que succeïa amb versions anteriors de el sistema, no és possible desactivar de forma nativa teves actualitzacions amb un sol botó. A través de la configuració, només pots definir el millor moment perquè ocorrin o posposar-les.

Com Desactivar actualitzacions automàtiques en Windows 10 sense instal·lar res

Amb les advertències anteriors en ment, hi ha dos mètodes possibles per bloquejar l'actualització de Windows 10. El primer implica aturar el servei que executa Windows per actualitzar-lo. Segueix aquests passos:

  1. Prem les tecles Win + R i ingressa la comanda: services.msc.
  2. Busca l'element Windows Update a la llista i fes doble clic.
  3. En el tipus d'inici, deixa-ho com «Desactivat».
  4. Fes clic a 'Aplica> D'acord » i reinicia el teu ordinador.

actualització de Windows

Windows ja no buscarà actualitzacions automàticament. Per reprendre la recerca d'actualitzacions automàtiques, simplement torna a realitzar els passos anteriors i deixa el «Tipus d'inici» com a «Automàtic».

Desactivar actualitzacions automàtiques amb programes

StopUpdates10

Per facilitar-te la tasca i tenir una garantia addicional que les actualitzacions de Windows 10 no tornaran a produir-se si el teu consentiment, una alternativa és utilitzar programes, com StopUpdates10.

Mira com fer-lo servir:

  1. Accedeix a la pàgina de el programa StopUpdates10.
  2. Quan arribis, fes clic a «Descarregar StopUpdates10».
  3. Executa l'arxiu dins de l'arxiu ZIP i instal·la el programa.
  4. A l'executar-lo, simplement fes clic a «Aturar les actualitzacions de Windows!».

A diferència de l'altra opció sense instal·lacions, StopUpdates10 bloqueja alguns processos addicionals de Windows, que no necessàriament depenen de Windows Update. A més, monitoritzes el que es fa en ells per assegurar-se que no estiguin activats.

Per rebre les actualitzacions novament, simplement obre el programa i fes clic al botó «Restaurar actualitzacions de Windows».