Com desactivar Amazon Music d'Alexa

Sempre que preguntis el teu Eco d'Amazon tocar música, Alexa, L'assistent de veu que anima el dispositiu en qüestió, et diu que les cançons sol·licitades es reproduiran a través d' Amazon Música mentre li agradaria escoltar-los des Spotify, Apple Music o una altra plataforma de transmissió? No es preocupi, és un problema que es pot solucionar molt fàcilment.

Si voleu reproduir contingut musical de la seva Amazon Echo utilitzant un altre servei de transmissió de música que no sigui l'oficial d'Amazon, tot el que ha de fer és prendre cinc minuts de temps lliure i seguir les meves instruccions: de fet, el trobareu explicat tot seguit al els detalls més petits com desactivar Amazon Music d'Alexa.

Ja et conte que es tracta d'una operació molt senzilla: l'única cosa que has de fer és accedir als paràmetres de l'aplicació Alexa, anar a l'apartat dedicat a la música i configurar des d'allà teu servei de streaming favorit, eliminant la preferència per Amazon Music. . Per conèixer tots els detalls, segueix llegint.

  • Com eliminar Amazon Music d'Alexa
    • Des telèfons mòbils i tauletes
    • de Pc
  • Com desactivar Amazon Music

Abans d'arribar a el cor de l'tutorial, anem a explicar com desactivar Amazon Music d'Alexa, Hi ha informació preliminar sobre el servei de transmissió de música de l'gegant de l' comerç electrònic que tinc el deure de proporcionar-los.

Primer de tot cal dir que avui existeixen bé tres versions d'Amazon Music, Cada un amb diferents costos i característiques: aquí estan tots els detalls de el cas.

  • Amazon Music Gratis - és la versió bàsica de el servei de lliure accés per a qualsevol persona amb un compte d'Amazon, sense haver de registrar-se per cap subscripció. Li permet reproduir cançons de llistes de reproducció i estacions de ràdio de forma gratuïta, fins i tot en dispositius Echo. No obstant això, hi ha algunes limitacions: les cançons es reprodueixen en una seqüència aleatòria, no sempre és possible ometre pistes i hi haurà interrupcions comercials mentre s'escolten.
  • música d' Amazon Prime - com es pot deduir fàcilment de el mateix nom, és la versió de el servei de transmissió de música d'Amazon inclosa en la subscripció d'Amazon Prime que, a un cost de 36 euros / any o 3,99 euros / mes (amb una prova gratuïta de 30 dies per a nous subscriptors), li permet obtenir entrega gratuïta en un dia en molts productes, accés a la plataforma de transmissió de vídeo Amazon Prime i altres beneficis. Pel que fa a la reproducció de música, s'ofereix accés a 2 milions de cançons, la música es pot descarregar localment a telèfons mòbils i tauletes, i no hi ha pausa comercial entre cançons. També és possible reproduir cançons individuals, àlbums, estacions de ràdio o llistes de reproducció sense límits de temps, escolta o «salts». L'única cosa a tenir en compte és que la reproducció està limitada a un sol dispositiu alhora.
  • Amazon Music Unlimited - és la versió «completa» d'Amazon Music i és totalment independent de l'servei Amazon Prime. Ofereix la possibilitat d'escoltar més de 60 milions de cançons, playlists temàtiques i estacions de ràdio personalitzades, tot sense publicitat i amb la possibilitat de descarregar el contingut del teu interès offline. La subscripció individual costa 9,99 € / mes, la subscripció familiar (a la qual es poden combinar un màxim de sis comptes) costa 14,99 € / mes i la d'un sol dispositiu Echo costa 3,99 € / mes. En tots els casos, hi ha un període de prova gratuït de 30 dies. Per a més detalls, pot llegir el meu guia específica sobre el tema.

Una altra cosa a tenir en compte és que no es pot desactivar Amazon Music directament des d'un dispositiu Echo. El que es pot fer és intervenir des aplicació Alexa perquè telèfon mòbil / Tauleta o des del panell d'administració web d'Alexa, des d'una Pc, i reemplaci el servei de transmissió en qüestió per un altre.

Només en el cas concret de l'ús d'Amazon Prime Music i Amazon Music Unlimited es podrà sol·licitar la desactivació completa de el servei (per tant, no només en Tiro, sinó en general), que, però, serà substituït per Amazon Music Free.

Els serveis de música que es poden utilitzar amb Alexa, com a alternativa a la solució que ofereix directament Amazon, són actualment aquests: Apple Music, Deezer, Spotify, [TIMMUSIC] (https: //www.a ranzulla.it/timmusic-come -funziona-1022013.html) I TuneIn

Com eliminar Amazon Music d'Alexa

Havent fet els aclariments necessaris anteriorment, anem a el moll de l'assumpte i descobrim, per tant, com desactivar Amazon Music d'Alexa. A continuació trobareu explicat com fer-ho tant des del telèfon mòbil com des de la tauleta, utilitzant el aplicació per Android y iOS / iPadOS, Que des d'una Pc, a través del versió web de el servei.

Des telèfons mòbils i tauletes

Si està interessat en comprendre com desactivar Amazon Music d'Alexa actuant pel seu compte telèfon mòbil o tauleta, El primer que ha de fer és iniciar aplicació Alexa al dispositiu, prenent aquest últim i seleccionant l'rellevant icona (El que té el logotip de Assistent de veu d'Amazon ) Que trobarà a la pantalla inicial o al calaix d'aplicacions.

Si encara no ha descarregat l'aplicació en qüestió en el seu dispositiu, si feu servir Android, Visita la secció corresponent de Play Store i premeu el botó Instal·lar en pc. Si aquesta usant iPhone / iPad, Visita la secció corresponent de l'App Store, premeu el botó obtenir, Així que en això Instal·lar en pc i autoritzar la descàrrega a través de identificació facial, identifición de toc o Contrasenya d'ID d'Apple. Després iniciï l'aplicació prement el botó Obre va aparèixer a la pantalla.

Ara que veu la pantalla principal de l'aplicació Alexa, entreu en el seu compte d'Amazon (si cal), i després toqueu el botó amb el línies horitzontalment situat a la part superior esquerra i seleccioneu l'element configuracions al menú que apareix.

En aquest punt, seleccioneu la redacció Música que trobes en correspondència amb la secció Preferències d'Alexa, Toca l'element serveis per defecte i seleccioni, corresponent a les seccions Biblioteca de música per defecte es estació per defecte, El servei de transmissió de música que voleu canviar Amazon Music (p. Ex. Spotify o Música d'Apple ).

Si el servei de transmissió de música amb el qual voleu canviar Amazon Music no està disponible a la llista, primer afegiu-lo tocant l'element Connectar un nou servei que trobes a la pantalla Configuració> Música de l'aplicació seleccionant el logo de l'servei del teu interès i després proporcionar el cartes credencials y permisos necessari.

de Pc

També és possible desactivar Amazon Music d'Alexa des Pc, Accedint a el panell d'administració web corresponent. Per tant, iniciï el navegador que fa servir habitualment per navegar per la xarxa des del seu PC (per exemple, Chrome), aneu a la pàgina d'inici de l'servei i entreu en el seu compte d'Amazon (si cal).

Ara que veu la pantalla d'inici d'Alexa web, feu clic a l'entrada configuracions que trobi al menú de la part esquerra i seleccioneu la redacció Contingut musical i multimèdia que troba a la dreta, en correspondència amb la secció Preferències d'Alexa.

En la nova pantalla que ara se li mostra, feu clic al botó Seleccionar serveis de música predefinits, Després seleccioni, corresponent a les seccions Biblioteca de música per defecte es Servei d'estació per defecte, El servei de música que voleu utilitzar com a alternativa a Amazon Music (p. Ex. Spotify o Música d'Apple ) I guardi els seus canvis fent clic al botó final.

Si no pot trobar el que li interessa entre els serveis de música disponibles, afegiu-lo per endavant tot seleccionant l'element Música, vídeos i llibres que trobes al menú de la part esquerra d'Alexa web, després s'ubica la secció Música, A la dreta, feu clic al Nom de l'servei que li interessi entre els enumerats, premeu el botó habilitar i proporcionar el cartes credencials relacionat amb el compte associat ei permisos necessari.

Com desactivar Amazon Music

Vols desactivar Amazon Music d'Alexa en el sentit que vulguis eliminar la subscripció a Amazon Prime Music o Amazon Music Unlimited i fer transbord a el pla bàsic d'Amazon Music? Per descomptat que es pot fer.

Pel que fa a Amazon Prime Music, a l'ésser un servei que s'ofereix en conjunt amb la subscripció a Amazon Prime, has desactivar la subscripció a aquest últim, tal com vaig explicar en detall en el meu guia específica sobre com desactivar Amazon Prime.

Si per contra t'havies subscrit a Amazon Music Unlimited, per poder desactivar has d'anar i actuar directament sobre aquest últim, tal com vaig explicar en detall en el meu manual sobre com desactivar Amazon Music.