Com desactivar Cerca el meu iPhone sense contrasenya

Després de canviar el seu telèfon mòbil, Ha decidit vendre la seva iPhone i restaurar-per esborrar totes les dades que conté. Per tant, ha intentat desactivar Trobar la meva iphone però va descobrir que ja no recorda la contrasenya de la seva ID d'Apple, que és necessària per completar l'operació. És aquest realment el cas? Bé, llavors no es desesperi i seguiu les instruccions que estic a punt de donar-li.

Si es pren uns minuts del seu temps, puc explicar com desactivar Troba el meu iPhone sense contrasenya actuant tant des del dispositiu en la seva possessió com de forma remota i, en alguns casos, sense haver de escriure la contrasenya actual de la seva ID d'Apple. A més, et mostraré el procediment per establir una nova indicant totes les solucions que pots considerar per tenir èxit en el teu intent.

Anem, posa't còmode, dedica't a llegir els següents paràgrafs i tria el procediment que creguis que més s'adapta a les teves necessitats: després de posar-ho en pràctica seguint les instruccions a continuació, segur que podràs desactivar el servei antirobatori d'Apple al teu iPhone. . Feliç lectura i molta sort en tot!

  • desactivar Cercar meu iPhone a través de la recuperació de contrasenya
    • Compta amb autenticació de dos factors
    • Comptes sense autenticació de dos factors
  • Desactivar Cerca meu iPhone de forma remota amb la recuperació de contrasenya

Desactivar Cerca meu iPhone a través de la recuperació de contrasenya

La solució més ràpida per desactivar Cercar meu iPhone sense contrasenya és iniciar el procediment de recuperació de contrasenya. A el fer-ho, pot desactivar la funció antirobatori de l'iPhone sense conèixer la clau d'accés al seu compte d'iCloud, fins i tot si l'autenticació de dos factors està habilitada.

Compta amb autenticació de dos factors

L'autenticació de dos factors és la millor manera de garantir la màxima seguretat per al seu compte d'iCloud. Si està habilitat, li permet restablir la contrasenya només després de verificar la seva identitat a través d'un dispositiu associat amb el seu ID d'Apple o el seu número de telèfon.

Per desactivar Cercar meu iPhone en un ID d'Apple amb l'autenticació de dos factors habilitada, entreu a configuracions de iOS pressionant la icona roda d'engranatge present a la pantalla d'inici del seu dispositiu, pressiona el seu nom de pila i toca l'element icloud. Si, per contra, tens un dispositiu amb iOS 10.2 o anterior, accedeix a l' configuracions i feu clic a l'opció icloud.

Ara, toca l'element Trobar la meva iphone, Mogui la palanca al costat de l'opció Trobar la meva iphone de EN a APAGAT i, a la pantalla Contrasenya d'ID d'Apple que s'ha obert, introduïu una contrasenya incorrecta, després premeu el botó dues vegades consecutives desactivar i toca l'opció Restablir la contrasenya. Si té un codi d'accés habilitat, simplement introduïu a la pantalla per restablir la contrasenya Codi d'accés.

Altrament (o si no recorda el codi), confirmi el seu número de telèfon escrivint en el camp Número de telèfon, Després pressiona el botó vinga present a la part superior dreta i toqueu el botó Restablir amb número de telèfon.

En uns moments, rebrà un SMS amb un codi de verificació: si no s'ingressa automàticament en el camp codi de verificació, Introdueix-manualment per accedir a la següent pantalla.

Després procedeixi escrivint el codi de seguretat que ha configurat en un dels altres dispositius associats amb el seu ID d'Apple i premeu el botó vinga, Després premeu la nova contrasenya als camps Contrasenya es confirmació i toca el botó vinga per completar el procediment. Com pot veure, la palanca al costat de l'element Trobar la meva iphone s'ha mogut automàticament a APAGAT sense haver d'escriure la contrasenya nova o antiga.

Si, d'altra banda, ja no té accés al seu número de telèfon i no pot restablir la seva contrasenya seguint les instruccions anteriors, introdueix el número de telèfon a la pantalla Confirma número de telèfon, Després pressiona la veu No tens accés al teu número registrat? i tria l'opció restablir des un altre dispositiu.

A la següent pantalla, pot veure l'escriptura S'ha enviat un missatge amb instruccions a [nome dispositiu] : Després accedeixi a el dispositiu indicat i seguiu les instruccions que es mostren.

Prenguem un exemple pràctic: si el dispositiu aparellat és una Mac, Pot veure la notificació a la part superior dreta Restablir la contrasenya. Per tant, ha de pressionar sobre l'element Exposició i en el botó Restablir la contrasenya, Escriviu la nova contrasenya en els camps Nova contrasenya es Confirmar contrasenya, Pressiona el botó Seguir dues vegades consecutives i completi el procediment de restabliment de contrasenya. Finalment, prengui el seu iPhone i repetiu el procediment de desactivació d'Find My iPhone, escrivint el nou contrasenya conjunt.

Comptes sense autenticació de dos factors

Si l'autenticació de dos factors no hi ha suport per el seu compte, entreu en configuracions iOS, toca la teva nom de pila i pressioni sobre els elements icloud es Trobar la meva iphone. Ara, mogui la palanca al costat de l'element Trobar la meva iphone de EN a APAGAT i, en la nova pantalla que s'ha obert, escriviu una contrasenya incorrecta, premeu el botó dues vegades desactivar i toca l'element Restablir la contrasenya.

A la pantalla Perdut la contrasenya, Verifiqui que la ID d'Apple que es mostra sigui correcta i premeu el botó vinga, Després escolliu una de les opcions de restabliment de contrasenya disponibles a Utilitzeu preguntes de seguretat es Utilitza correu electrònic.

En el primer cas, ingressi el seu data de naixement i toca el botó vinga, Escriviu la resposta a les dues preguntes de seguretat (establertes a l'crear el compte d'iCloud) al camp Resposta i premeu el botó vinga situat a la part superior dreta. Introdueïx la nova en els camps Contrasenya es confirmació, Pressiona els botons vinga es final i Find My iPhone es desactivarà automàticament.

Si va triar l'opció Utilitza correu electrònic, Les instruccions per restablir la contrasenya s'enviaran per correu electrònic. Després obri el correu electrònic rebut i toqueu l'element reiniciar per connectar-se a el lloc d'Apple, després introduïu la nova contrasenya en els camps Nova contrasenya es Confirmar contrasenya i toca el botó Restablir la contrasenya.

A l'escollir aquesta opció, el servei Find My iPhone no es desactivarà automàticament, però haurà d'iniciar sessió de nou. configuracions d'iOS, pressiona el teu nom de pila, Seleccioneu els elements icloud es Trobar la meva iphone, Mogui la palanca per Trobar la meva iphone de EN a APAGAT i introduïu la nova contrasenya.

Desactivar Cerca meu iPhone de forma remota amb la recuperació de contrasenya

Si el dispositiu a què vols dir apagar Find My iPhone ja no està en el seu poder, té una solució més dràstica disponible: inicialització remota. Amb la funció de reinici remot que ofereix el servei Find My iPhone, pot restaurar el dispositiu al seu estat de fàbrica i, en conseqüència, desactivar el servei antirobatori d'Apple des d'una PC o un altre dispositiu mòbil d'Apple.

Per inicialitzar el seu iPhone de forma remota, connecteu-vos a la pàgina web d'iCloud i premeu el botó de veu Heu perdut la ID o contrasenya d'Apple?, Després premeu la seva ID d'Apple en el camp [protegit per correu electrònic], Introduïu el codi de seguretat al camp Escriu els caràcters de la imatge. i feu clic al botó Seguir.

A la següent pantalla, poseu la marca de verificació al costat de l'element la contrasenya per indicar que voleu reiniciar la vostra contrasenya i premeu el botó Seguir, Després escolliu si voleu iniciar el procediment de recuperació per correu electrònic o mitjançant les preguntes de seguretat: col·loqui la marca de verificació al costat de l'element Rebre un correu per rebre les instruccions a l'adreça de correu electrònic associada amb el seu ID d'Apple; en cas contrari, poseu la marca de verificació al costat de l'opció Respon les preguntes de seguretat per ingressar les respostes que va proporcionar a l'crear el seu ID d'Apple. Havent fet la seva elecció, feu clic al botó Seguir.

Si ha triat restablir la contrasenya per correu electrònic, premeu el botó reiniciar contingut en el missatge rebut i, en la nova finestra oberta, escriviu dues vegades el Nova contrasenya i feu clic al botó Restablir la contrasenya.

Si, per contra, ha optat per respondre a les preguntes de seguretat, introdueixi la seva data de naixement en el camp Data de naixement i premeu el botó Seguir, Després introduïu el resposta a les dues preguntes secretes i pressiona el botó de nou Seguir. Finalment, introdueix el teu nova en els camps Nova contrasenya es Confirmar contrasenya, Clic al botó Restablir la contrasenya I això és. Per a més informació, llegiu el meu guia sobre com recuperar la contrasenya d'iCloud.

Després de configurar la nova contrasenya del ID d'Apple, connectat a la pàgina principal de el lloc d'iCloud, ingressi les seves dades d'inici de sessió en els camps ID d'apple es Contrasenya i premeu la icona de fletxa per iniciar sessió en el seu compte.

Ara, pressiona la veu troba iPhone, Fes clic a l'opció Tots els dispositius present a la part superior i després seleccioneu el dispositiu del seu interès per veure-ho al mapa. A la nova pàgina oberta, pressiona l'element Inicialitzar l'iPhone (La icona de la paperera situat a la dreta), confirmi la seva intenció fent clic a l'opció inicialitzar i entra al nou contrasenya creat just ara.

El procediment d'inicialització, com es va esmentar anteriorment, restaurarà el dispositiu a l'estat de fàbrica i l'usuari en el seu poder haurà de procedir amb la primera configuració com si l'iPhone s'acabés de comprar, creant així una nova ID d'Apple o usant una a el seu poder.

Una vegada que es completa la inicialització, pot decidir mostrar el seu número de telèfon o un missatge de text útil perquè el nou propietari de el telèfon comprengui el que li està succeint al seu iPhone. Per fer això, en el quadre que es mostra a la dreta, introdueix el número de telèfon en el camp nombre i premeu el botó vinga, Després introduïu un missatge de text al camp Si us plau ingressi un missatge i feu clic a l'entrada final per confirmar la teva intenció.

La inicialització de l'iPhone començarà tan aviat com el dispositiu estigui connectat a Internet: Fins llavors, veureu el missatge inicialització pendent amb possibilitat de cancel·lar l'operació prement el botó Sol·licitud per a interrompre la inicialització. Tan aviat com comenci la inicialització, veureu el missatge iniciat [tempo] i apareixerà el botó Eliminar del compte : El pressioni per completar la desactivació de Find My iPhone de forma remota.

Si no té una Pc a mà, pot iniciar de forma remota la inicialització de l'iPhone usant l'aplicació Find My iPhone disponible per a iPhone i iPad.