Des que vas canviar a Windows 10, Ha notat que alguns programes ja no poden accedir a Internet. La decisió, en la seva opinió, és de el tallafocs integrat en el sistema operatiu, De manera que va pensar en desactivar-lo. Bé, et diré, les seves sospites són correctes, però, per desactivar per complet el Firewall de Windows 10, Sense substituir-lo per una solució alternativa, és un joc d'atzar, ja que exposa la seva Pc a un risc innecessari de la intrusió des de l'exterior.

Sense un tallafocs, de fet, no se li advertirà quan un nou programa que s'executi en el seu PC intenti comunicar-se amb l'exterior i, per tant, podria córrer el risc d'atacs desagradables a la seva privacitat a l ' «espiar» el programari per detectar problemes que, gairebé amb tota seguretat, poden ser resoldre molt menys «dràstic». Si voleu un consell, en lloc de desactivar el tallafocs de Windows per complet, intenti accedir a la configuració d'aquest últim i desbloquegi l'accés a Internet només per als programes que li causen problemes: d'aquesta manera, de mantenir el sistema segur i, gairebé segur, ha de resoldre els problemes de connectivitat de l'programari que fins ara no han funcionat bé.

Coratge: pren-te cinc minuts de temps lliure i intenta seguir els meus consells. Primer li explicaré com desbloquejar la xarxa per a programes individuals bloquejats pel tallafocs de Windows 10 i després, si vol arriscar-se a desactivar completament aquesta útil eina de seguretat, li explicaré com desactivar el tallafocs de Windows 10 seguint els diversos procediments disponibles. Estic segur que a la fi podrà resoldre els seus problemes de connexió sense posar innecessàriament en risc el seu PC. Bona lectura i bona sort per a tot!

Desactivar Windows 10 només a un firewall d'aplicacions

Com es va emfatitzar àmpliament en la introducció d'aquest tutorial, desactivar completament el tallafocs de Windows 10 (sense reemplaçar-lo amb una solució alternativa) és una mala idea, ja que exposa a la Pc a riscos innecessaris.

Havent fet aquesta important premissa, em sembla correcte començar aquest tutorial explicant com desactivar el tallafocs de Windows 10 parcialment, És a dir, permetre que només una aplicació específica accedeixi a la xarxa, sense desactivar la protecció per a la resta dels programes.

Per defecte, quan un programari s'executa per primera vegada a l'ordinador i requereix accés a Internet, el tallafoc de Windows 10 ho intercepta i alerta a l'usuari, preguntant-li què fer: respondre permetre accés a la notificació que apareix a la pantalla, el tallafoc de Windows per a aquesta aplicació específica es desactiva i això permet que aquest últim accedeixi lliurement a la Xarxa.

Si no ha vist cap advertència d'aquest tipus o ha canviat d'opinió i desitja permetre l'accés a la xarxa a un programa que havia bloquejat anteriorment, feu això: feu clic al botó començament de Windows (la icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i selecciona el icona d'engranatge present a la banda esquerra de menú que es mostra a l'escriptori, per accedir a el panell Configuracions de PC.

A la finestra que s'obre, feu clic a Actualització i seguretat i puja primer Seguretat de Windows (A la barra lateral esquerra) i després a Tallafocs i protecció de xarxa. Després seleccioneu l'article permetre aplicacions a través del tallafocs que es troba a la part inferior i pressiona el botó canviar configuracions per desbloquejar l'accés a l'tauler de control de l'tallafocs de Windows 10.

Ara tot el que ha de fer és localitzar el programa que es desbloquejarà al tallafocs de Windows, col·locar la marca de verificació al costat del seu nom, assegurar-se que la marca també aparegui a la casella privat y guardar la configuració prement el botó bo.

Repetiu l'operació per a tots els programes que desitgi que tinguin accés gratuït a Internet i el tallafocs de Windows es desactivarà només per aquest últim, i continuarà protegint la resta de sistema.

Desactivar Windows 10 en un servidor de seguretat completa

Encara hi ha la possibilitat de desactivar el tallafocs de Windows 10 només per a algunes aplicacions, està disposat a desactivar completament aquest sistema de seguretat? Com vulgui, però reitero el concepte que, al meu entendre, aquesta és una mala idea: si no reemplaça el tallafocs de Windows amb un altre tallafocs, exposarà el seu PC a riscos de seguretat innecessaris. Estàs disposat a continuar de totes maneres? Bé, aquí hi ha els diversos procediments que pot seguir per arribar al seu objectiu.

Configuracions de PC

El mètode més simple per desactivar el tallafocs de Windows 10 és actuar a través d' panell de configuració de el sistema operatiu de Microsoft. Després feu clic al botó començament (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i selecciona el icona d'engranatge present a la banda esquerra de menú que apareix a l'escriptori.

A la finestra que s'obre (el panell de configuració de Windows 10), feu clic a la icona anomenat Actualització i seguretat ; després seleccioneu l'article Seguretat de Windows des de la barra lateral esquerra i pujar Tallafocs i protecció de xarxa.

El. S'obrirà Centre de seguretat de Windows Defender, Aquest és el panell de configuració de les eines de seguretat incloses en Windows (el antivirus de Windows Defensar, el tallafocs de Windows, etc.). Per tant, escollir el perfil de xarxa actualment utilitzat en la seva Pc (és el marcat per l'escriptura actiu EXEMPLE Per xarxa privada ), Pujar apagat la palanca relativa a la funció firewall de Windows Defender i respondre a l'advertència que apareix a la pantalla.

Després, si està present, desmarqueu la casella Bloquegeu totes les connexions entrants, incloses les de la llista d'aplicacions permeses, Per desactivar el filtrat de l'trànsit entrant en totes les aplicacions instal·lades en la Pc.

En cas de dubte, podrà reactivar el tallafocs de Windows 10 tornant a l' Centre de seguretat de Windows Defensar, Seleccionant el perfil de xarxa actiu en el seu equip i en moviment de nou en la palanca relativa a la funció Firewall de Windows Defensar (L'opció per bloquejar les connexions entrants no està activada per defecte, de manera que no recomano habilitar-la, llevat que tingui necessitats específiques a l'respecte).

Panell de control

Com segurament sabrà, en Windows 10 encara hi ha tauler de control clàssic, El que ja hi era en els dies de Windows XP (Que després es revisarà de manera important en Windows Vista). Bé, és possible desactivar el tallafoc també a través d'aquest últim.

Per desactivar el tallafocs de Windows 10 a través del panell de control clàssic, feu clic al botó començament Windows (la icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla), busqui «Panell de control» al menú que apareix i selecciona la primera aparició present en els resultats de cerca.

A la finestra que s'obre, feu clic a Sistema i seguretat, Després puja Firewall de Windows Defensar i seleccioneu l'article habilitar / desactivar Firewall de Windows Defensar des de la barra lateral esquerra. Per tant, col·loqui la marca de verificació al costat de l'element Deshabilitar el Firewall de Windows Defensar (no recomanat) en la secció Configuracions de xarxa privada i pressiona el botó bo per desar els canvis

Si ho desitja, també pot desactivar el firewall per a xarxes públiques, però en aquests casos l'operació es desanima encara més, ja que les xarxes públiques són molt més perilloses que les privades (pel que augmentaria el risc de patir atacs d'extern).

Símbol de sistema

És vostè un fan de la línia de comandaments? Llavors s'alegrarà de saber que pot desactivar el tallafoc de Windows 10 també a través de Símbol de sistema, Evitant així navegar pels molts menús de el panell de configuració de PC o el tauler de control clàssic de sistema operatiu Microsoft.

Per emetre ordres relacionats amb el tallafocs, ha d'obrir la sol·licitud com a administrador. Després feu clic al botó començament Windows (la icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla), busqui cmd al menú que s'obre, feu clic dret a la icona Símbol de sistema seleccioni el icona d'engranatge presentar els resultats de cerca i seleccioneu l'element executar com a administrador des del menú contextual.

En aquest punt, respongui a la sol·licitud d'execució ràpida i emetre, dins d'aquest últim, un dels comandaments que s'enumeren a continuació.

 • Per desactivar el tallafocs de Windows 10 per al perfil de xarxa en ús - netsh advfirewall set currentprofile state off.
 • Per inhabilitar el tallafoc de Windows 10 per a tots els perfils de xarxa - netsh advfirewall set allprofiles state off.
 • Per desactivar el tallafocs de Windows 10 per a la xarxa de domini - netsh advfirewall set domainprofile state off.
 • Per desactivar el tallafocs de Windows 10 per a la xarxa privada - netsh advfirewall set privateprofile state off.
 • Per desactivar el tallafocs de Windows 10 per a la xarxa pública - netsh advfirewall set publicprofile state off.

En cas de dubte, pot reactivar el tallafocs de Windows 10 utilitzant les següents comandes (bàsicament, és suficient reemplaçar «activat" a "desactivat" en les ordres que li he explicat anteriorment).

 • Per activar el tallafocs de Windows 10 per al perfil de xarxa en ús - netsh advfirewall set currentprofile state on.
 • Per activar el tallafocs de Windows 10 per a tots els perfils de xarxa - netsh advfirewall set allprofiles state on.
 • Per activar el tallafocs de Windows 10 per a la xarxa de domini - netsh advfirewall set domainprofile state on.
 • Per activar el tallafocs de Windows 10 per a la xarxa privada - netsh advfirewall set privateprofile state on.
 • Per activar el tallafocs de Windows 10 per a la xarxa pública - netsh advfirewall set publicprofile state on.

Windows PowerShell

Restant sobre el tema de la línia de comandament, a continuació també trobareu les ordres per desactivar el tallafocs de Windows que actua com a Windows PowerShell, El «Avís d'esteroides» inclòs en Windows 10. Pot trobar el Windows PowerShell amb una simple cerca al menú començament, Però recordeu iniciar el programari com a administrador, com es va veure anteriorment amb l'indicador.

 • Per inhabilitar el tallafoc de Windows 10 per a tots els perfils de xarxa - Set-NetFirewallProfile -Enabled False.
 • Per desactivar el tallafocs de Windows 10 per a la xarxa de domini - Set-NetFirewallProfile -Profile Domain -Enabled False.
 • Per desactivar el tallafocs de Windows 10 per a la xarxa privada - Set-NetFirewallProfile -Profile Private -Enabled False.
 • Per desactivar el tallafocs de Windows 10 per a la xarxa pública - Set-NetFirewallProfile -Profile Public -Enabled False.

Aquests, en canvi, són els comandaments a usar en cas de dubtes per reactivar el tallafocs de Windows 10 (bàsicament, és suficient per reemplaçar «Veritable" a "Fals" en les ordres que li he il·lustrat abans).

 • Per activar el tallafocs de Windows 10 per a tots els perfils de xarxa - Set-NetFirewallProfile -Enabled True.
 • Per activar el tallafocs de Windows 10 per a la xarxa de domini - Set-NetFirewallProfile -Profile Domain -Enabled True.
 • Per activar el tallafocs de Windows 10 per a la xarxa privada - Set-NetFirewallProfile -Profile Private -Enabled True.
 • Per activar el tallafocs de Windows 10 per a la xarxa pública - Set-NetFirewallProfile -Profile Public -Enabled True.

Després de donar les ordres, pot verificar l'estat de l'tallafocs de Windows 10 fent clic a la icona escudo present a l'àrea de notificació de Windows (a baix a la dreta, a la banda de el rellotge de sistema). Això obrirà el Centre de seguretat de Windows Defensar, Dins el qual se li mostrarà l'estat de l'tallafocs, ja sigui actiu o no.