Com desactivar google Home Mini. Va decidir comprar l'altaveu intel·ligent «Big G», triant el model Pàgina d'inici de Google Mini. Va poder completar la primera configuració de el dispositiu i posar-lo en comunicació amb els altres dispositius intel·ligents de la casa, que ara poden controlar-se mitjançant ordres de veu. No obstant, ha notat que Pàgina d'inici de Google sempre està en funcionament i, per aquest motiu, li agradaria saber com desactivar-lo.

El vaig endevinar oi? Llavors no veig on està el problema: si vols, estic aquí per ajudar-te i explicar-te com desactivar Google Home Mini indicant totes les solucions a la seva disposició. A més d'explicar com desactivar completament el dispositiu produït per Google, li mostraré com apagar només el micròfon i com activar la manera per minimitzar les notificacions d'àudio.

Com desactivar Google Home Mini: passos previs

Abans d'entrar en els detalls d'aquesta guia i explicar com desactivar Google Home Mini, Cal fer una premissa necessària.

De fet, el dispositiu en qüestió no té un botó especial per encendre i apagar i l'única solució és desconnectar el dispositiu de la presa de corrent.

No obstant això, serà útil saber que si la seva intenció és fer que Google Home Mini estigui inactiu en algunes circumstàncies, pot apagar el micròfon per no rebre cap comentari de veu o configurar el Mode no molestar, Que li permet desactivar les notificacions de veu, àudio i brillantor dels LED de el dispositiu.

Desactiva completament Google Home Mini

Com es va esmentar anteriorment, Google Home Mini no té un botó d'apagada i l'única solució per desactivar completament el dispositiu és desconnectar el cable d'alimentació.

En aquest cas, tot el que heu de fer és desconnectar la font d'alimentació de la presa de corrent de la seva llar o, com a alternativa, desconnectar l'altre extrem del cable d'alimentació de l'entrada adequada de el dispositiu.

Quan la idea de desendollar manualment no l'entusiasma, pot considerar la compra d'un sòcol intel·ligent que li permeti aturar els dispositius connectats a la mateixa pressionant un botó, utilitzant l'aplicació de telèfon mòbil o tablet o, si el dispositiu és compatible, també a través de l'aplicació Google Home per a dispositius Android e iOS.

Si creu que aquesta és la solució que millor s'adapta a les seves necessitats, després de connectar l'endoll intel·ligent a una presa de corrent a casa seva, tot el que ha de fer és connectar Google Home Mini i després descarregar l'aplicació adequada que li permet encendre i apagar l'endoll intel·ligent des del seu telèfon mòbil i tauleta.

Si, en canvi, prefereix utilitzar l'aplicació Google Home directament, comenceu aquesta última i toc l'entrada ajustos a la part superior dreta i triï l'opció altres configuracions, Després seleccioneu la pestanya Assistent, Premi sobre l'element Inspecció de la casa i, a la secció Dispositius, Toqueu el botó +.

Després s'ubiqui el dispositiu que posseeix en la llista de dispositius compatibles i seguiu les instruccions que es mostren a la pantalla per completar la configuració.

Després de fer la connexió entre l'endoll intel·ligent i l'aplicació Google Home, accedeixi a la pantalla principal d'aquest últim, s'ubiqui l'endoll intel·ligent i premeu el botó OFF per apagar els dispositius connectats i, en conseqüència, el seu Google Home Mini.

Alternativament, pot apagar el dispositiu fent servir ordres de veu dient Apagar (nom de socket intel·ligent) : Per encendre, ja que Google Home Mini està apagat, haurà de continuar utilitzant l'aplicació o prement el botó físic a l'endoll intel·ligent. Per a més informació, llegiu el meu guia sobre com operar un interruptor remot.

Apagueu el micròfon Google Home Mini

Si la seva intenció és desactivar Google Home Mini per no fer servir ordres de veu, pot triar apagar el micròfon de el dispositiu. A el fer-ho, aquest últim no podrà escoltar-te ni respondre't, però pot usar-se com un altaveu de música.

Per apagar el micròfon Google Home Mini, mogui l'interruptor a la part posterior de l'dispositiu (prop de el cable d'alimentació) ON perquè OFF i llest.

El missatge » El micròfon està apagat »i XNUMX LED taronges aparèixer a la part superior de l'dispositiu confirmarà que ha desactivat.

En cas de dubte, pot reactivar el micròfon en qualsevol moment movent el botó corresponent OFF perquè ON. Si tot va sortir bé, els quatre LED taronges desapareixeran i apareixerà el missatge » El so de l'micròfon ha estat reactivat »Alertarà que el micròfon està funcionant novament.

Activa més modes No molestar

Activa més modes No molestar és una altra solució vàlida per fer que Google Home Mini estigui inactiu: a el fer-ho, pot desactivar el so de recordatoris i missatges i moltes altres notificacions de veu.

Per continuar, prengui el seu telèfon mòbil o tauleta, comproveu que estigui connectat a la mateixa xarxa Wi-Fi a la qual està connectat Google Home Mini i iniciï l'aplicació Pàgina d'inici de Google, Després premeu la icona Casa present en el menú a continuació i toca el dispositiu Pàgina d'inici de Google.

Ara feu clic a la icona roda d'engranatge a la cantonada superior dreta, s'ubiqui la secció Configuracions de el dispositiu, Toca l'element no molestar i mou la palanca a la banda de l'opció no molestar de OFF perquè ON.

Alternativament, pot triar activar el mode nocturn el que permet no només programar l'activació i desactivació de la manera «No molestar», sinó també administrar l'àudio de les notificacions i la brillantor de l'LED.

Per activar el mode nocturn, a la pantalla Configuracions de el dispositiu, Tria l'opció Mode nocturn, Mogui la palanca relativa de OFF perquè ON i toca la icona d'un llapis col·locat a la banda de les entrades Des de les hores y en hores per configurar l'interval de temps d'activació.

Després indiqui els dies de la setmana en què s'activarà el mode nocturn, tocant les opcions L, M, M, G, V, S y D (Les inicials dels dies de la setmana), ajusta el volum i la brillantor dels LED movent els cursors sota de les opcions Brillantor LED en mode nocturn y Volum màxim en manera nocturna i triï si també activar la manera no molestar movent la palanca relativa de OFF perquè ACTIVAT.

Com restablir Google Home Mini

La teva intenció és tancar completament Google Home Mini Déu t'ha anomalies o simplement necessites forçar el dispositiu a apagar? En aquest cas, pots fer un reajustament  que li permet restaurar les dades de fàbrica de Google Home.

No obstant això, abans de continuar, ha de saber que aquest procediment implica la eliminació de totes les dades associat amb Google Home Mini.

Això vol dir que haurà de repetir el procediment de configuració inicial i haurà de tornar a connectar tots els dispositius prèviament associats (per exemple, endolls intel·ligents, llums, termòstats, interruptors, etc.)

Havent fet aquesta premissa necessària, si la seva intenció és restablir Google Home Mini, Llevant el dispositiu i sostingui durant aproximadament 15 segons el botó de reinici, Ubicat a la part inferior de el dispositiu, en correspondència amb el cable d'alimentació.

Un missatge de veu confirmarà l'inici de procediment de reinici de el dispositiu: esperi, després, per reiniciar Google Home Mini, comenceu l'aplicació Google Home en el seu telèfon mòbil o tauleta i seguiu les instruccions que es mostren a la pantalla per repetir el procediment de configuració. En aquest cas, el meu guia sobre com configurar Google Home podria ser útil.

Apaga la TV amb Google Home Mini

Si et preguntes si és possible apagar el televisor amb Google Home Mini, La resposta és sí, sempre que tingui Chromecast (un altre dispositiu produït per Google que li permet enviar transmissions d'àudio i vídeo al seu televisor a través d'una tecnologia sense fils anomenada Google Cast) i un televisor amb tecnologia HDMI-CEC i amb la funció CEC (Control d'electrònica de consum) activada.

Primer, després entreu a ajustos del seu televisor i assegureu-vos que la funció CEC estigui activada: segons el model de televisor que tingui en el seu poder, aquesta opció podria identificar-se mitjançant diferents expressions, com HDMI-Link, HDMI-CEC, EasyLink, enllaç digital, enllaç Kuro etcètera

Ara, connecta Chromecast a la Entrada HDMI de la TV, després pren el Cable USB subministrat amb Chromecast i inseriu un extrem a l'entrada de el dispositiu apropiat i l'altre extrem a la font d'alimentació. Finalment, prengui aquest últim i connecteu-lo a un endoll.

Ha de saber que pot alimentar Chromecast (model estàndard, no Ultra) fins i tot el connecteu a un Entrada USB de la tele. No obstant això, a fer-ho, no podrà encendre aquest últim utilitzant les ordres de veu de Google Home ja que Chromecast no s'encendrà amb el televisor apagat.

Ara, comenceu l'aplicació. Pàgina d'inici de Google per Android o iOS, premeu el botó afegir, Seleccioneu l'opció Configura dispositiu i toques l'element Configura nous dispositius, Per connectar Chromecast a Google Home.

Premeu el botó Següent per començar a escanejar dispositius i esperar que es detecti Chromecast, després premeu el botó següent.

Assegureu-vos que codi que es mostra a la pantalla de la televisió és idèntic a què es mostra en el seu telèfon mòbil i segueixi l'assistent per completar la connexió.

Després d'activar la funció CEC i connectar Chromecast, està a punt per encendre i apagar el televisor amb Google Home Mini.

Per fer això, tot el que heu de fer és dir una ordre entre » OK Google, Apaga el televisor "O" Hola Google, apaga (nom de el dispositiu) »O» OK Google, encén el televisor »O» Hola Google, encén (nom de el dispositiu) «, On (nom de el dispositiu) és el nom assignat a Chromecast.