L'actualització de l' sistema operatiu del seu PC és una operació fonamental: li permet protegir la seva Pc de les últimes falles de seguretat i aprofitar les noves característiques que poden accelerar i / o millorar el seu treball diari. Dit això, un no s'ha de subestimar els petits i grans problemes que poden sorgir a l'instal·lar actualitzacions per a sistemes complexos com Windows.

En alguns casos, de fet, les actualitzacions per a Windows poden provocar l'aparició d'errors no desitjats a la PC, la falla d'alguns dispositius (per problemes relacionats amb els controladors) i l'aparició d'altres problemes que, especialment en les PC utilitzades en l'entorn professional, poden per representar un gat molt lleig per ser pelat. Lamentablement ni tan sols Windows 10, La versió més recent de sistema operatiu de Microsoft, està exempta d'aquest risc i les seves actualitzacions poden representar un problema potencial.

Si té un PC equipada amb Windows 10, La fa servir principalment per a treballar i no vol córrer riscos innecessaris relacionats amb la instal·lació d'actualitzacions, pot bloquejar temporalment l'activitat de Windows Update i desactivar les actualitzacions automàtiques de Windows 10 en només uns pocs clics. Repeteixo: aquesta és una operació altament desaconsellada: de fet, per raons de seguretat, faria bé en instal·lar cada actualització llançada per Microsoft, però si té necessitats específiques a l'respecte, puc ajudar-lo. A continuació trobareu tota la informació sobre com bloquejar, posposar o alentir les actualitzacions automàtiques de Windows 10: per favor, aprofiti bé!

Configuració d'actualització de Windows

si fas servir Windows 10 1903 (en actualització de maig de 2019) o una versió posterior de sistema operatiu de Microsoft, pot desactivar les actualitzacions automàtiques de Windows 10 o, millor dit, posposar la instal·lació de forma contínua actuant directament des de la configuració de Windows Update. Aquesta possibilitat s'ofereix en totes les edicions de el sistema, incloent-hi la Casa. En canvi, altres opcions més avançades, com veurem en breu, estan reservades per a les edicions Pro / Enterprise.

Per posar en pausa Windows Update, simplement premeu el botó començament (La icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i feu clic a la icona engranatge present al menú que s'obre, per accedir a el panell Configuracions de PC. A la següent pantalla, seleccioneu l'element Actualització i seguretat i es trobarà immediatament davant del menú d'Administració de Windows Update amb, entre les moltes opcions, també l'anomenada Suspendre actualitzacions per 7 dies : Feu clic i Windows interromprà les activitats relacionades amb les actualitzacions durant 1 setmana.

Si voleu posposar la pausa, pot fer clic en l'element Suspendre-hi via altres 7 dies, Per un màxim de 5 vegades (per tant, per un màxim de 35 dies). Si, d'altra banda, canvia d'opinió i desitja reprendre les activitats de Windows Update, ha de fer clic al botó reprendre actualitzacions.

Alternativament, pot posposar la descàrrega i instal·lació d'actualitzacions de Windows fins a una data específica (fins a 35 dies a partir del dia actual), fent clic a l'element opcions avançades i seleccionant la data del seu interès al menú desplegable seleccionar data (A la part inferior de la pàgina que s'obre). Còmode, oi?

Procediment alternatiu (només Windows 10 Pro / Enterprise)

si fas servir Windows 10 Pro o Enterprise, Pot aprofitar la configuració que li permet desactivar les actualitzacions automàtiques, o millor, posposar durant mesos, fins i tot un any.

Per ajustar la configuració de Windows Update i posposar la instal·lació de les actualitzacions de Windows 10 Pro / Enterprise, feu clic al botó començament (La icona de la bandera de Windows situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i accedeixi a l'menú ajustos seleccionant la icona engranatge que està a l'esquerra

A la finestra que s'obre, puja Actualització i seguretat seleccioneu Windows Update des de la barra lateral esquerra, feu clic a l'enllaç opcions avançades situat a la part inferior i ajusta la configuració relacionada amb Windows Update segons les seves preferències.

  • Mitjançant el menú desplegable Trieu quan instal·lar actualitzacions, Pot decidir si vol instal·lar actualitzacions canal semestral o de l' canal semestral (dirigit). La diferència rau en el fet que les actualitzacions de l' «canal semestral» es proven per al seu ús generalitzat en les empreses (per tant, es llancen una mica més tard que les de l' «canal semestral objectiu», que fa als usuaris consumidors ).
  • Mitjançant el menú desplegable Una actualització de característiques inclou noves característiques i millores. Es pot posposar pel següent nombre de dies, Pot establir el nombre de dies ( max 365 ) Per als quals posposen la instal·lació d'actualitzacions que inclouen noves funcions, com la Actualització de creadors o l'Actualització de creadors de tardor.
  • Mitjançant el menú desplegable Una actualització de qualitat inclou millores de seguretat. Es pot posposar pel següent nombre de dies, Pot establir el nombre de dies ( max 30 ) Per al qual posposar la instal·lació d'actualitzacions de seguretat. Personalment, no li aconsello que posposi aquest tipus d'actualització durant molt de temps.

Finalment, a la part final de la pantalla, hi ha la palanca suspendre actualitzacions que, si està activat, li permet suspendre totes les actualitzacions per al dispositiu en ús per un període de 35 dies. Si voleu desactivar la recepció de qualsevol tipus d'actualització durant 35 dies, mogui la palanca a en i pots dormir profundament sobre les activitats de Windows Update.

Algunes actualitzacions, com les relacionades amb Windows Defender, Se seguiran instal·lant per garantir la seguretat de sistema.

Si ho desitja, pot posposar la instal·lació d'actualitzacions de qualitat i actualitzacions de funcions actuant també a través de Editor de polítiques de grup local.

Després premeu la combinació de tecles Win + R en l' teclat de la Pc, per obrir la finestra executar ..., Escriviu la comanda gpedit.msc i donar seus . Això obrirà l'Editor de directives de grup local.

En aquest punt, utilitzeu la barra lateral esquerra per anar a Política de Pc local> Configuració de la Pc> Plantilles administratives> Components de Windows> Windows Update> Windows Update per a empreses i feu doble clic a la icona Seleccioneu el moment per rebre actualitzacions de qualitat. A la finestra que s'obre, col·loqui la marca de verificació al costat de l'opció habilitat i usa el camp Després de el llançament d'una actualització de qualitat, el rebut s'ha de posposar pel següent nombre de dies (A baix a l'esquerra) per especificar la quantitat de dies durant els quals pensa posposar la instal·lació d'actualitzacions de qualitat ( max 30 ) I feu clic al botó bo perquè guardar els canvis

Després, feu doble clic a la icona Seleccioneu el temps per rebre versions de vista prèvia i actualitzacions de funcions. A la finestra que s'obre, col·loqui la marca de verificació al costat de l'opció habilitat i utilitzeu els menús situats a la part inferior esquerra per seleccionar el tipus d'actualitzacions que es rebran (p. ex. canal semestral, Canal semestral (dirigit) o versió preliminar per rebre versions no finals de Windows) i el nombre de dies de la seva ajornament ( max 365 ). Finalment fes clic al botó bo per desar els canvis

Utilitat Mostrar o Ocultar actualitzacions

Microsoft ha llançat una utilitat, anomenada Mostra o oculta actualitzacions, Que li permet seleccionar actualitzacions de sistema «no desitjades» i evitar la seva instal·lació, ocultant-de Windows Update.

Per usar-lo, enllaç a aquesta pàgina de la web de Microsoft i feu clic a l'element descarregui el paquet de solució de problemes «Mostra o oculta actualitzacions». Una vegada que es completi la descàrrega, obriu el fitxer wushowhide.diagcab fent doble clic i, en la finestra que apareix a la pantalla, feu clic primer Següent i després en Amaga actualitzacions.

Després situeu la marca de verificació al costat dels noms de les actualitzacions que voleu amagar de Windows Update i feu clic primer Següent i després en prop per desar els canvis

Si canvia d'opinió, pot tornar a posar a disposició una actualització oculta en Windows Update iniciant el programa wushowhide.diagcab, Fent clic als botons Següent y Mostra actualitzacions ocultes i seleccionant l'actualització per «desbloquejar». Després fes clic als botons Següent y prop i llest

Configurar una connexió a el consum

Si el mètode per inhabilitar les actualitzacions automàtiques de Windows 10 que ja t'he proposat no t'ha cridat especialment l'atenció i, per tant, encara estàs buscant una solució per lluitar amb el que et suggereixo que activis l'opció dedicada a connexions a el consum, O aquesta característica particular que Microsoft ha decidit incloure en el seu sistema operatiu més recent i que va a picar a tots aquells que tenen una connexió amb una quantitat limitada de dades (per exemple, les connexions de tecles 4G o mòdems portàtils)).

A l'activar la funció en qüestió, la descàrrega de dades en segon pla es bloqueja tant per al sistema operatiu com per a les aplicacions (A fi d'evitar costos sorpresa per a l'usuari) i, per tant, també es posposa la descàrrega d'actualitzacions. Còmode, oi? Després, immediatament veiem com usar-los.

Per desactivar les actualitzacions automàtiques de Windows 10 utilitzant la funció dedicada a les connexions a el consum, el primer pas que ha de seguir és pressionar en el camp de recerca situat a la banda de el botó començament, A la barra de tasques. després escriu ajustos i feu clic al primer resultat de la llista, el qual es troba sota de l'element millor partit (O pressiona la icona de l' engranatge situat a l'esquerra de menú).

En la nova finestra que s'obrirà, feu clic a xarxa i Internet, Després de la qual cosa troba l'article Wi-Fi o Ethernet des de la barra lateral situada a l'esquerra (segons el tipus de connexió que faci servir) i feu clic en ella.

A la pantalla que es mostrarà en aquest punt, feu clic al nom de l' connexió en ús o en l'article opcions avançades situat sota el nom de la xarxa Wi-Fi a la qual està connectada seu PC, s'ubiqui l'element Establir com connexió a el consum i feu clic a l'interruptor corresponent perquè aparegui EN.

A més de realitzar aquests passos, cal «instruir» a la Pc sobre què fer quan es consumeix la connexió. Per fer això, has de tornar a entrar ajustos feu clic a Dispositius i després en Impressores i escàners. Després vos que l'opció Descàrrega amb connexions de consum i llest

Una altra operació que t'aconsello que facis és anar a menú Configuració> Actualització i seguretat, Seleccioneu l'article Windows Update des de la barra lateral esquerra i verifiqui que l'opció Si aquesta política està habilitada, les actualitzacions es descarregaran automàticament, fins i tot en connexions de consum. està desactivat al menú opcions avançades. D'aquesta manera, estarà segur que Windows Update no «anul·larà» la configuració relacionada amb les connexions de consum i no s'iniciarà.

Clarament, en cas que reconsideri i si el truc que acaba de veure és desactivar les actualitzacions automàtiques per a Windows 10, ja no li interessa saber que sempre pot tornar sobre els seus passos.

Per desactivar la funció que li permet desactivar les actualitzacions automàtiques de Windows 10, tot el que ha de fer és tornar a accedir a la secció Xarxa i Internet de la configuració de Windows 10, pressioni sobre l'element Wi-Fi ubicat a la barra lateral, feu clic a opcions avançades, Seleccioneu la xarxa sense fils a la qual està connectada la Pc i aparegui OFF l'interruptor sota de l'article Establir com connexió a el consum.

Deshabilitar el servei d'actualització de Windows

Si voleu desactivar completament Windows Update i després descarregar automàticament les actualitzacions per a Windows 10, pot aturar el servei que l'administra.

Per fer això, premeu la combinació de tecles Win + R en el teclat de la Pc, per obrir la finestra Executar ..., Escriviu la comanda services.msc i donar seus . S'obrirà el panell d'administració de serveis de Windows.

En aquest punt, feu doble clic a la icona de servei Windows Update i, a la finestra que s'obre, configuri el menú desplegable Tipus d'inici en discapacitat. Després feu clic al botó aplicar per guardar la configuració i pressiona el botó aturar per aturar immediatament el servei relacionat amb les actualitzacions de Windows.

Ara s'ha d'assegurar que Windows no torna a arrencar el servei relacionat amb Windows Update sense el seu consentiment. Després passar a la targeta Restauració, Configurar els menús desplegables primer intent, segon intent y intents posteriors en cap acció, Escriviu el valor 9999 en els camps Restabliu el compte d'intents fallits més tard y Reinicia el servei més tard (Aquest camp serà gris si tria «Sense acció» en el camp «Primer intent») i fa clic a aplicar y bo per desar els canvis

Missió complerta! Ara el servei relacionat amb Windows Update està completament deshabilitat i Windows no hauria de reiniciar-(excepte en casos excepcionals). En qualsevol cas, li aconsello que no adopti aquesta mesura, ja que també bloqueja la recepció d'actualitzacions de seguretat, que, com s'ha reiterat diverses vegades, són d'importància fonamental.

Per verificar si el servei de Windows Update està realment detingut, pot tornar a el panell d'administració de serveis, feu doble clic a l'entrada Windows Update i comprova- estat del servei (Que hauria d'estar en detingut ).

Per restaurar el funcionament correcte de Windows Update, configureu el Tipus d'inici en manual o automàtic i feu clic al botó s'inicia. Després veu a la pestanya Restauració i configura els valors predeterminats que eren abans de realitzar canvis en el servei.

Notificació de canvi per a la programació de reinici (versions anteriors de Windows 10)

Si uses un versió de Windows 10 anterior a 1709 (Actualització de Fall Creators), Pot aprofitar la funció de notificació per a la planificació de reinici, que li permet instal·lar actualitzacions només després d'una notificació de la seva disponibilitat i tenir la possibilitat de posposar la instal·lació d'algunes actualitzacions durant diversos mesos.

Per aprofitar aquesta solució, el primer pas que ha de prendre és pressionar el camp de recerca situat a la banda de el botó començament, A la barra de tasques, escriviu Configuració de Windows Update i feu clic al primer resultat que se li mostra, el que es troba immediatament sota de l'entrada millor partit.

A la finestra que en aquest punt s'obrirà per pressionar la veu opcions avançades després feu clic al menú sota de l'element Triau la manera com instal·lar les actualitzacions i seleccioneu l'opció Notificació per reiniciar l'horari.

Tenint en compte el fet que en Windows 10 no hi ha una funció disponible que li permeti desactivar les actualitzacions automàtiques per complet, tingui en compte que a l'seleccionar aquesta opció, les actualitzacions disponibles per al sistema operatiu es descarregaran per igual, però d'una manera «més suau». En altres paraules, a l'seleccionar aquesta opció, se us demanarà que programi un reinici per completar la instal·lació de les actualitzacions i, en el cas d'una connexió a Internet no plana, no es descarregaran.

Per seguir intervenint en les actualitzacions de Windows, li suggereixo que marqui la casella al costat de l'element. endarrerir actualitzacions. Marqueu aquest element. Algunes de les noves funcions disponibles per al sistema operatiu no es descarregaran ni s'instal·laran durant diversos mesos.

A més de les actualitzacions automàtiques de Windows, el procediment de descàrrega automàtica d'actualitzacions també es pot interrompre per altres productes de Microsoft. Per fer això, només necessita assegurar-se que no hi hagi una marca a la casella al costat de l'element Descarregueu actualitzacions d'altres productes de Microsoft durant l'actualització de Windows.

Òbviament, si després ha de tornar a pensar-ho i si va ser la seva intenció cancel·lar el procediment per desactivar les actualitzacions automàtiques de Windows 10, sempre pot tornar sobre els seus passos. Per restaurar tot a la configuració per defecte, torneu a la secció Configuració d'actualització de Windows feu clic a opcions avançades, Seleccioneu l'article Automàtic (recomanat) des del menú desplegable situat sota de la capçalera Triau la manera com instal·lar les actualitzacions i elimini la marca que va agregar a la banda de l'element Descarregueu actualitzacions d'altres productes de Microsoft durant l'actualització de Windows i a la banda de l'article actualitzacions retards.

Canvi d'horari comercial

Si el seu objectiu no és desactivar completament les actualitzacions automàtiques de Windows 10, sinó evitar reiniciar la Pc en els moments en què normalment treballa, pot aprofitar la funció Canvi d'horari comercial, Que està present en totes les edicions de el sistema operatiu Microsoft.

Per accedir, feu clic al botó. començament (La icona de la bandera de Windows situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i vagi a menú ajustos seleccionant la icona engranatge que està a l'esquerra A la finestra que s'obre, puja Actualització i seguretat seleccioneu Windows Update des de la barra lateral esquerra i feu clic a l'enllaç Canvi d'horari comercial.

Ara, usa els camps Hora d'inici y hora final per configurar els horaris en què generalment comença i acaba de treballar a l'ordinador, feu clic al botó Desar i Windows Update no li molestarà en aquest interval de temps per instal·lar actualitzacions i / o reiniciar el seu PC.