Com desactivar Windows Defender. Windows Defensar és un programari antimalware desenvolupat per Microsoft que protegeix el sistema de tots els riscos relacionats amb la privacitat i la seguretat.

S'inclou «com a estàndard» en totes les últimes versions de l' sistema operatiu Windows, com Windows 10 i Windows 8.x, mentre que a Windows 7 es proposa com una solució externa, amb el nom de Fonaments de seguretat (Hi Defensar, però només és un antispyware de funció limitada).

Segons algunes proves comparatives conegudes, Windows Defensar és un dels millors antivirus gratuïts (I no només) i es recomana el seu ús per a tots. No obstant això, si estàs aquí i estàs llegint aquest tutorial, és perquè has decidit desactivar-: ¿és així? Bé, llavors m'ho dius a mi ajudar-te a aconseguir el teu objectiu.

Recomano: desactivi Defensar només si està 100% segur del que està fent, si no té dubtes sobre la fiabilitat del programari que està a punt de executar i / o si té un antivirus vàlid per a utilitzar. No em faig responsable de cap virus o el malware «Capturat» per la seva PC després de la desactivació de Defensar, comprèn? Si tot està clar, comencem a treballar immediatament: trobi tots els passos a seguir a continuació.

Com desactivar Windows Defensar en Windows 10

si fa servir Windows 10 i vol desactivar Windows Defensar, Sàpiga que pot procedir de diverses maneres.

Segons les seves necessitats, pot triar si desactivar l'antivirus temporalment, si afegir només alguns elements als seus excepcions (per excloure'ls de l'anàlisi) o si deshabilitar per complet.

temporalment

Per desactivar Windows Defensar temporalment, usant la funció estàndard proveïda pel programa, feu clic al botó inici de Windows (la icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i seleccioneu el icona d'engranatge que apareix a la banda esquerra de la pantalla.

A la finestra que s'obre, feu clic a la icona Actualització i seguretat > Seguretat de Windows > Protecció contra virus i amenaces des del centre de la pàgina que apareix a la pantalla.

En aquest punt, aneu a Configuració de protecció contra virus i amenaces, Posa en apagat les palanques de funcions Protecció en temps real y Protecció proveïda pel núvol i confirmi prement el botó que apareix a la pantalla.

També apareixerà una notificació que s'ha desactivat l'protecció contra virus i malware.

Com ja es va esmentar, la protecció es reiniciarà després d'uns minuts o en el cas d'un reinici de sistema.

No obstant això, en cas de canvis sobtats, pot reactivar la protecció «manualment» tornant a menú Configuració de protecció contra virus i amenaces, posant en ON  les palanques de funcions Protecció en temps real y Protecció proveïda pel núvol i responent a les advertències que apareixen a la pantalla.

permanentment

si voleu desactivar Windows Defensar permanentment, Heu d'instal·lar un altre programari antivirus: Windows deshabilitarà automàticament la protecció proporcionada per Defensar i mantindrà activa només la de l'antivirus alternatiu instal·lat a l'ordinador (ja que mantenir dues antivirus actius en el sistema és perjudicial i alenteix el rendiment general de la Pc) ..

Ja va instal·lar un antivirus alternatiu però Windows no ha desactivat Defensar? Voleu desactivar Defensar sense instal·lar un antivirus alternatiu?

En casos com aquests, pot tenir a les mans el registre i forçar la desactivació de l'Defensor. No obstant això, recomano que intentis evitar estar completament sense antivirus: equivaldria a suïcidi si el teu PC té una connexió a Internet!

Sense aquesta premissa, per desactivar Windows Defensar permanentment a través del registre, ha de utilitzar la combinació de tecles Win + R en l' teclat de PC, per obrir el panell Executar ..., I has de donar la comanda regedit (Seguit de pressionar el botó Intro i prement el botó que apareix a la pantalla).

Ara, usant el menú de navegació lateral de l' Editor de registre, Veu a el camí HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Policies Microsoft Windows Defensar, Feu clic dret en un lloc «buit» en el panell dret de l'Editor i seleccioneu els elements Nou> valor DWORD (32 bits) des del menú que s'obre.

En aquest punt, canvieu el nom de la clau acabada de crear a DisableAntiSpyware, Feu doble clic, assigneu el valor 1 i dóna-li a Retorn. Després, torna a arrencar el sistema.

Si tot va sortir bé, veu a menú Configuració> Actualització i seguretat> Seguretat de Windows> Protecció contra virus i amenaces.

Windows Defensar estarà deshabilitat o inaccessible perquè «La seva organització gestiona la protecció contra virus i amenaces».

En cas de dubtes, per activar Windows Defensar novament, obriu l'Editor de el Registre i elimini la clau DisableAntiSpyware que va crear anteriorment fent clic dret sobre ell i seleccionant l'element Eliminar des del menú que apareix.

Els canvis tindran efecte només després de reiniciar el sistema i fer clic al botó reprendre en el panell de gestió de Defensor.

Desactiva Windows Defensar només per a alguns arxius

Si no desitja desactivar Windows Defensar per complet, però desitja que el programari no escanegi alguns arxius específics, pot aprofitar el sistema d'excepcions d'aquest últim.

Entreu, per tant, a la configuració d'Defensar com vaig explicar abans, aneu a Protecció contra virus i amenaces> Configuració de protecció contra virus i amenaces i feu clic a l'element Afegir o eliminar exclusions situat a la part inferior de la pàgina que s'obre.

Per acabar, premeu el botó (+) Afegir una exclusió i trieu si voleu afegir un arxiu, una  carpeta, un tipus d'arxiu específic o un procés.

En els primers dos casos, utilitzeu el panell de navegació de l'Explorador d'arxius per seleccionar l'arxiu o carpeta per afegir a les excepcions.

En el cas de l' «tipus d'arxiu», al seu lloc, escriviu l'extensió per afegir a les excepcions i feu clic al botó afegir.

En el cas dels processos, escriviu el nom de l'procés que s'exclourà de l'escaneig i premeu el botó afegir.

En cas de dubtes, per eliminar un element de les excepcions, torneu a menú Protecció contra virus i amenaces> Configuració de protecció contra virus i amenaces Defensor, feu clic al nom de l'excepció agregada prèviament i feu clic al botó Treure. confirma responent a l'advertència que apareix a la pantalla.

Deshabiliteu Windows Defensar en Windows 7 i Vista

si fa servir Windows 7 o Windows Vista i vol saber com desactivar la versió de Defensar per a les edicions anteriors de sistema operatiu Microsoft, tot el que ha de fer és fer clic al botó de Inici de Windows, buscar el programa en el camp de recerca de el menú que apareix a la pantalla i seleccionar el primer resultat de cerca.

En aquest punt, veu a ajustos, Seleccioneu l'article Protecció en temps real des de la barra lateral esquerra, elimini la marca de l'entrada Habilitar protecció en temps real i guardi els canvis fent clic primer al botó Desar Canvis (A baix a la dreta) i després dalt .

En cas de dubtes, tot el que ha de fer és tornar a l'formulari ajustos, seleccioneu l'entrada Protecció en temps real des de la barra lateral esquerra, marqui l'ítem Habilitar protecció en temps real i feu clic primer Desa els canvis i després en .

Si vols desactivar el programari antispyware limitat inclòs «estàndard» a Windows 7, feu clic al botó Inici, buscar Windows Defender a la barra de cerca ràpida i feu clic a l'element Windows Defender que apareix a la columna esquerra de menú Inici.

A la finestra que s'obre, feu clic a la pestanya Instruments, Després en OPCIONS i seleccioneu l'article administrador a la barra lateral esquerra.

En aquest punt, elimini la marca de l'entrada Utilitza el programa i feu clic a Desar i després en per desar els canvis i desactivar Windows Defensar.

Si encara fa servir Windows XP (Dolent! És un sistema operatiu obsolet i no molt segur!), Té dues opcions disponibles: desactivar la protecció en temps real de Windows Defensar, com es fa en Windows 7 i Vista, o desinstal·lar completament llevant de la Pc.

En el primer cas, tot el que ha de fer és accedir a la pantalla principal de Windows Defender fent doble clic a la seva icona a l'àrea de notificació (a la banda de l'rellotge de Windows), aneu a Eines> Opcions i eliminar la marca de l'entrada Utilitzeu Windows Defender (Situat a la part inferior).

Per desinstal·lar completament el programa, feu clic al botó Inici i aneu a Panell de control.

A la finestra que s'obre, feu clic a Instal·lació de l'aplicació, seleccioneu Windows Defender de la llista de programes en el seu PC i primer feu clic al botó treure i després en per començar a desinstal·lar-lo.