Com desbloquejar canals de iPhone telegram. Segur que utilitzes telegram en el teu  iPhone. I no només per xatejar amb els teus amics, sinó també, i sobretot, per seguir els temes que t'interessen, a través dels nombrosos canals disponibles a la plataforma. No obstant això, fa uns dies, alguna cosa estranya està passant. Ja no pots accedir als seus canals favorits i t'agradaria saber si hi ha una manera de tractar amb això.

Aquesta és precisament la situació i t'agradaria entendre si puc ajudar-te? Per descomptat, si, Déu no ho vulgui! Si em dones uns minuts del teu temps lliure, t'ho puc explicar Com desbloquejar canals de Telegram en iPhone de la manera més simple i immediata possible (dins dels límits als quals nosaltres, els usuaris, hem en qualsevol cas sotmetre'ns).

Col · loqui tan meravellosament còmode, prengui el seu «melafonino» i immediatament comenci a concentrar-se en les instruccions que trobarà a continuació. Espero sincerament que, a la fi, puguis considerar-te feliç i satisfet amb el que has après i que, per descomptat, finalment puguis accedir als canals que tant estimaves.

Com desbloquejar canals d'iPhone Telegram: el que has de saber abans.

Abans d'entrar en el tutorial paradescubrir Com desbloquejar canals de Telegram en iPhone és el meu deure fer alguns aclariments sobre els canals d'aquesta popular plataforma i els procediments que es poden posar en pràctica.

Per començar, intentem comprendre exactament què són els canals de Telegram. En el cas que encara no tinguis idees molt clares referent a això, els canals són essencialment converses grupals -similars en alguns aspectes als grups de WhasApp, per exemple. Però, tenen algunes diferències.

Els canals van ser dissenyats per a ser llegides per una àmplia audiència. Que poden interactuar amb el publicat pel propietari i qualsevol administrador, però no poden parlar «lliurement». Els canals solen girar entorn a un tema en concret i és sobre això del que es parla. Per exemple: un canal de Gangues de Roba.

Llavors cal fer una distinció clara entre els canals públics i als privats. Els primers tenen un nom d'usuari, poden trobar-pràcticament qualsevol persona i tots poden seguir-los. Els segons, en canvi, estan tancats i per poder seguir-los ha de ser agregat directament pel propietari o pels administradors. O has de tenir un enllaç d'invitació.

Raons de el bloqueig de canal.

Dit això, la impossibilitat d'accedir a un determinat canal passa quan, per diverses raons (per exemple, compartir material amb drets d'autor o violació de les regles de la plataforma), Apple ho bloqueja, el que impedeix el seu ús en iOS i macOS.

En aquest cas, a l'intentar accedir a canal d'interès des d'un dispositiu Apple, es mostra el següent missatge: «Aquest canal no està disponible a causa de (motivació) «. No obstant això, molt sovint passa que un canal de Telegram pot bloquejar-se fins i tot per error, de manera que tractar d'entendre com sortejar l'obstacle és indubtablement molt útil.

En aquest sentit, cal especificar que actualment no hi ha un sistema per desbloquejar canals en el sentit estricte de el terme. No obstant això, és possible utilitzar algunes simples tàctiques que li permetin accedir de totes maneres.

Com desbloquejar canals de Telegram en iPhone

Sense els aclariments abans esmentades, anem a el moll de l'assumpte i descobrim, junts, com desbloquejar els canals de Telegram en l'iPhone. O, millor dit, com accedir-hi per igual, fins i tot quan estan bloquejats. Pots fer-ho explotant dues llacunes diferents, Que es descriuen a continuació.

Primer mètode per desbloquejar canals de Telegram.

Si desitja accedir a un canal de Telegram bloquejat des del seu iPhone, el primer mètode que suggereixo és utilitzar el servei a través del web, directament des del dispositiu. A partir d'aquí, no tindrà el més mínim problema per accedir als canals que li interessen.

Llavors, el primer pas fonamental que ha de prendre és prendre nota de la nom de canal que vols mostrar, pren el iPhone, Desbloquéalo, veu a la pantalla d'inici i comença safari. En qualsevol cas, l'aplicació que fa servir habitualment per navegar per la xarxa des de la seva telèfon mòbil.

En aquest punt, aneu a la pàgina web de Telegram i entreu en el seu compte en el famós servei de missatgeria escrivint el seu nombre de  Telèfon en el camp apropiat, tocant l'element Següent que es troba a la part superior dreta. Després, escrivint el codi rebut per missatge a l'aplicació Telegram en el camp sota de l'entrada Escriu el teu codi.

Després de l'accés, toqueu el símbol lupa situat a la part superior dreta, escriviu el nom de canal de Telegram a la qual vols accedir al camp Cerca. Seleccioneu el suggeriment més pertinent entre les que apareixen a la llista. Un cop fet això, finalment pot tenir accés a l'canal. Va ser fàcil, no?

segon mètode

Com a alternativa a l'mètode descrit en el capítol anterior, pot intentar accedir als canals de Telegram que estan bloquejats en el seu iPhone posant en pràctica un segon procediment. No obstant això, només pot seguir si ja està subscrit a l'canal a què vol accedir. Tingueu en compte també que, malauradament, el sistema en qüestió no sempre és efectiu.

Per començar, pren el iPhone, Desbloquéalo, s'accedeix a la pantalla d'inici i toca el Icona de l'aplicació Telegram. Després seleccioneu la conversa en relació amb el canal de Telegram del seu interès i espereu que aparegui el missatge que indica que el canal està bloquejat.

En aquest punt, tancament l'aplicació Telegram, torneu a la pantalla d'inici, toqueu la icona de l' ajustos (El que té un engranatge ) I desactiva la connexió Wi-Fi i / o la connexió de dades (segons el que estigui habilitat en el seu dispositiu). Tocant, respectivament, els elements Wi-Fi y Telèfon mòbil y DESACTIVAT, els interruptors que trobi a les pantalles.

A més de la forma que acabo d'indicar, pot desactivar la connexió Wi-Fi i la donada per Centre de control d'iOS. Per accedir, feu lliscar des de la cantonada superior dreta de la pantalla cap avall (en iPhone X i models posteriors) o desplaçant de baix a dalt (en tots els altres models d'iPhone).

Després premeu el botó amb el tacs de wifi i / o en el qual té antena, Perquè de color es tornin transparents, per desactivar, respectivament, la connexió Wi-Fi i la connexió de dades.

Ara, obriu l'aplicació Telegram novament al dispositiu, seleccioneu la conversa en relació amb el canal que li interessa i, si tot està en la direcció correcta, finalment hauria de poder accedir als continguts que conté. Lamentablement, però, quan torni a activar la connexió a Internet, El canal tornarà a estar inaccessible.

En cas de dubtes o problemes.

Has seguit servilment les meves instruccions sobre com desbloquejar els canals de Telegram en l'iPhone però, durant el treball, van sorgir alguns obstacles que ho has pogut superar?

Bé, ateses les circumstàncies, la millor suggeriment que puc donar-li és fer una ullada a la secció de preguntes freqüents de Telegram. Aquí pot trobar nombroses preguntes amb respostes llistes que podrien ser d'utilitat.

A més dels navegadors, les preguntes freqüents de Telegram també són accessibles directament a través de l'aplicació Telegram per iOS. Per accedir-hi, simplement obriu l'aplicació Telegram. Toc l'element ajustos que hi ha a la part inferior dreta de la pantalla principal i després en l'element Preguntes freqüents Telegram.

Si no continua com acabo d'indicar que pot resoldre, li suggereixo que consideri la possibilitat d'enviar un missatge a el personal de Telegram. Per fer-ho, visiteu la pàgina web corresponent, escriviu el missatge (preferiblement en anglès) que voleu enviar, al camp de text situat sota de la capçalera Si us plau descrigui el seu problema. Introduïu el vostre adreça de correu electrònic en el camp sota de la redacció El seu correu  electrònic, Indiqui el seu número de telèfon en el camp sota de la capçalera El seu número de telèfon.  Y , per concloure, feu clic al botó blau Presentar.

Espero haver-servit d'ajuda. Visiteu la nostra web per veure més guies sobre Telegram i altres eines i aplicacions.