Com desbloquejar el teu compte de Chatroulette. T'han enviat un missatge dient-te que t'han bloquejat el compte? Si és així, probablement hagis incomplert alguna de les seves normes o has ofès a algun dels altres usuaris. Si no, és que hi haurà hagut un error en el sistema. En aquest cas, hauràs d'esperar un mínim de 3 dies (de vegades, setmanes o fins i tot mesos) per poder tornar a fer servir la pàgina.

Com desbloquejar el teu compte de Chatroulette: diferents mètodes

Les solucions que avui et proposem són a l'abast de tots. No són gens difícil i podràs implementar-les en cinc minuts.

Aquí t'expliquem com utilitzar TOR.

Eliminar les galetes de flash

Aquesta web utilitza flash galetes per identificar les persones. Són arxius similars a les galetes de l' navegador, Però que afecten les aplicacions que utilitzen Flash Player. Així que per saber com desbloquejar el teu compte de Chatroulette i evitar el bloqueig, només cal que eliminar aquestes dades del teu ordinador.

Connecteu-vos a Adobe.com des del navegador (per exemple, Chrome) I utilitzeu el quadre que apareix al centre de la pantalla per veure una llista de les galetes de flash en el seu PC. Identifica els relacionats amb chatrulette.com a la llista, seleccioneu i feu clic primer al botó Eliminar lloc web i amb  Confirmar per eliminar del teu ordinador.

Fins i tot és millor eliminar totes les galetes de flash guardades en el seu sistema fent clic als botons eliminar tot y Confirmar.

Ara, si et connectes de nou a la web de Chatroulette, no hauria d'haver cap problema.

Canviar l'adreça IP

Si no ha funcionat el mètode anterior, prova a canviar la teva adreça IP perquè la web de videoxat no pugui identificar-te. Per això, apaga el teu router amb el botó que té darrere i torna a engegar.

O també pots entrar al panell de control intern de l' mòdem/ Router i fer des d'allà: obre el navegador que utilitzis habitualment per navegar per la xarxa i escriu la IP de l'mòdem / router a la barra d'adreces de navegador, sol correspondre a 192.168.0.1 o 192.168.1.1.

Si veus un formulari que et demana que escriguis el teu nom d'usuari i contrasenya, prova amb la combinació admin / admin o admin / contrasenya que són les que vénen per defecte.

Un cop hagis entrat al tauler de control de l'dispositiu, fes clic al botó per reiniciar el router, que sol trobar-se en les seccions de Administració o Eines de sistema de el panell, i espera que el mòdem / router es torna a arrencar i torni a establir la connexió a Internet.

Utilitzar un servidor intermediari

Si utilitzes una connexió a Internet amb una adreça IP estàtica, De manera que encara reiniciïs el mòdem / router aquesta segueixi sense canviar, pots provar a utilitzar un servidor intermediari web. Els proxies, per dir-ho de forma senzilla, són ordinadors remots que s'interposen entre el dispositiu utilitzat per a navegar per la Xarxa i els llocs que es visiten, el que permet als usuaris d'Internet dissimular la seva veritable ubicació geogràfica i la seva adreça IP.

Entre els diversos serveis de proxy web disponibles al mercat, el que més ens agrada és Whoer.net. És gratuït (però té una versió de pagament amb més opcions), té una interfície senzilla, funciona amb qualsevol navegador i permet apoderar d'un mateix triant entre diferents localitzacions: França, Holanda, Rússia, Suècia, Regne Unit i Estats Units.

Per utilitzar-lo, aneu a la pàgina d'inici de Whoer.net i introduïu l'adreça completa de Chatroulette, https://chatroulette.com, al camp de l'esquerra.

A continuació, utilitzeu el menú desplegable de la dreta per seleccionar el servidor a utilitzar. Si prefereix que el servidor s'estableixi de forma aleatòria, deixi seleccionada l'opció Servidor aleatori. A continuació, fes clic al botó Go! situat més a la dreta, i en uns instants estaràs a la pàgina d'inici de Chatroulette.

Utilitzar una VPN

Com a alternativa a l'ús d'un servei de proxy web, pot considerar l'ús d'una VPN. Es tracta d'un sistema que actua com a intermediari entre l'ordinador de l'usuari i els llocs (o serveis), ocultant la veritable adreça IP i, per tant, la veritable identitat de l'usuari d'Internet (la connexió pot aparèixer com a procedent d'un altre país) i protegint el tràfic entrant i sortint.

Entre els diversos serveis VPN disponibles al mercat, li suggereixo que provi TunnelBear. És un programa per a Windows i macOS, molt fàcil d'usar i totalment gratuït, fins arribar a l'llindar mensual de 500 MB. Per sortejar aquesta limitació, has de subscriure a una subscripció de pagament (9,99 $ / mes o 59,99 $ / any).

 

Aquestes són les opcions que et recomanem des parada Creativa per poder tornar a fer servir Chatroulette sense haver d'esperar al fet que desbloquegin el teu compte. Com has pogut veure, cap d'elles és excessivament difícil.