El iPad que posseeix ara té alguns anys sobre les seves espatlles i està començant a caminar penosament, això s'ha de dir. No obstant això, per canviar-no es parla, a el menys no ara, pel que li agradaria entendre com fer front a aquestes circumstàncies, encara que és rar, en les que la tauleta de la companyia Cupertino s'alenteix fins i tot anant a bloquejar-se. Com es diu Així són exactament les coses, ¿li agradaria saber si puc ajudar-lo o no? Per descomptat, si, Déu no ho vulgui! Si em dones uns minuts del teu preciós temps lliure, així com la teva atenció, puc assenyalar-te d'una manera simple però detallada. com desbloquejar iPad bloquejat.

T'agrada Vostè? Genial! Per tant, suggereixo no perdre més temps parlant i començar a donar-nos coses immediatament. Poseu-vos còmode, prengui el seu dispositiu de «poma mossegada» i llegiu totes les instruccions sobre què fer a continuació. Puc assegurar-li que a el fer-ho podrà fer front a la majoria dels casos.

Què? No vol saber això, però com desbloquejar la seva tauleta Apple després de escriure el codi de desbloqueig en el dispositiu diverses vegades seguides i incorrectament? Cap problema, ja ho havia pensat. Precisament per aquest motiu, a la fi de l'article trobareu un paràgraf dedicat a el tema. Llavors? Aquestes llest Excel·lent, procedim. Els desitjo, com sempre, una bona lectura.

Per què es bloqueja l'iPad?

Abans d'explicar-li com desbloquejar un iPad bloquejat, sembla correcte indicar quines són les circumstàncies i les raons que poden causar que passi aquesta situació.

Si el que vols dir amb bloc és sobtat incapacitat per sortir de la pantalla d'una aplicació determinada o el fet que la tauleta d'Apple ja no respon a les ordres, La falla és generalment atribuïble a qualsevol conflictes interns i errors així com una «obstrucció» de la memòria, No l'espai d'emmagatzematge sinó la RAM. Després s'ha de considerar que si el dispositiu és un taní datat, Els components de la mateixa ja no poden respondre de manera impecable i, per tant, fins i tot això podria ocasionar, de tant en tant, algun bloqueig.

Quan l'iPad falla per qualsevol dels motius anteriors, el dispositiu generalment pot reiniciar. En aquests casos, la pantalla de cop i volta es posa negra i s'apaga, Després d'uns segons apareix el logotip d'Apple i després d'ingressar el codi de desbloqueig tot torna a l'operació normal. Quan això no succeeix, és possible intervenir «manualment» realitzant una reinici forçat i / o alliberant la RAM ocupada.

Si, per contra, el seu iPad es ha bloquejat després d'escriure. Massa vegades seguides codi de desbloqueig malament i en la pantalla de l'dispositiu aparèixer un missatge que indica, de fet, que la tauleta ha estat desactivada, sabem que és essencialment una mesura de seguretat empresa per Apple. La cosa, però, es resol fàcilment amb l'ajuda de iTunes.

Es pot fer un discurs d'alguna manera similar si el logotip d'apple a la pantalla i no sembla insinuar que desaparegui fins i tot després d'hores i hores d'espera. La falla es deu a algun error intern en el sistema i, encara que pot espantar i fer-li pensar en el pitjor, per resoldre-ho només necessita connectar el dispositiu a la Pc i usar la funció de restauració d'iTunes.

Desbloquegi l'iPad bloquejat

Ara que té idees més clares sobre per què l'iPad pot fallar, vegem com hem de procedir, cas per cas, per solucionar-ho. Troba totes les explicacions que necessites a continuació.

reinici forçat

El teu iPad està encallat en una pantalla determinada o ja no respon? Pot arreglar tot fent un bon reinici forçat.

Per tenir èxit, has de mantenir-lo durant uns deu segons i a el mateix temps Botó d'encesa de el dispositiu (situat a la part superior, al costat dret en comparació amb la càmera frontal) i el Hendió Casa (El d'una forma circular col·locada al centre, sota de la pantalla).

A el fer-ho, la pantalla es tornarà negra, s'apagarà completament i veurà aparèixer el logotip d'Apple. En aquest moment, pot deixar anar les tecles i haurà d'esperar al fet que el sistema operatiu iOS es carregui des de zero. Després, introduïu el codi de desbloqueig de la tauleta (si la té activada) i qualsevol PIN de la SIM inserida en ella (si és el model Cel·lular), després de les quals, si tot va sortir bé, finalment podrà utilitzar normalment dispositiu.

El procediment, ja que va tenir l'oportunitat de verificar-se, és molt simple. En qualsevol cas, si creu que necessita més informació referent a això o si, de totes maneres, reinicia la tauleta forçada, li interessa saber quins altres sistemes estan disponibles per reiniciar l'iPad (per exemple, quan la tecla d'inici o el botó d'encesa estan trencat) pot consultar el meu tutorial dedicat específicament a el tema: com reiniciar l'iPad.

Alliberar la memòria

El seu iPad sovint s'ha bloquejat durant uns segons o s'ha tornat més «desigual» del que és habitual? La cosa s'ha de presumiblement a el fet que, per diverses raons, el dispositiu no està duent a terme una gestió correcta de RAM (una operació que generalment és perfectament capaç de fer). Per resoldre-ho, pots alliberar-ho tu mateix a mà gràcies a un simple truc. Em preguntes quin? T'ho diré de seguida!

Per començar, pren la tauleta Apple i desbloquéala perquè puguis accedir a la pantalla d'inici de la tauleta. Després premeu i continuï pressionant Botó d'encesa (Ubicat a la part superior de la part dreta en comparació amb la càmera frontal) fins que vegeu l'interruptor aparèixer a la pantalla desplaçar per apagar.

Després deixeu anar el Botó d'encesa i després premeu i continuï pressionant Botó d'inici (El d'una forma circular col·locada al centre, sota de la pantalla). En uns instants, tornarà a la pantalla d'inici de el dispositiu i la RAM de l'iPad es buidarà com si el dispositiu acabés de reiniciar-se. Les aplicacions que s'estaven executant finalitzaran (però continuaran apareixent en multitasca pressionant dues vegades en el Botó d'inici o recordar aquest últim lliscant de baix a dalt a la pantalla de l'iPad per desbloquejar) i tots es tornaran a carregar quan s'obrin.

Surt de la pantalla d'inici

Si la seva tauleta Apple s'ha detingut en el logotip d'Apple quan s'encén el dispositiu o si la pantalla en qüestió apareix de cop i volta, pot desbloquejar l'iPad bloquejat usant el iTunes (En Mac està disponible «estàndard», mentre que a dalt Finestres ha de descarregar-se per separat, com vaig indicar en el meu article sobre com instal·lar iTunes). Vegem exactament com procedir.

Prengui el seu iPad, connecteu-lo a la seva Pc amb el cable dedicat i espereu que aparegui la pantalla d'iTunes en el seu escriptori. Mentrestant, deixeu que l'iPad entri en mode de recuperació mentre manté pressionada la tecla Hendió poder (Ubicat a la part superior, al costat dret en comparació amb la càmera frontal) i el Hendió Casa (El qual té una forma circular col·locada al centre, sota de la pantalla) per uns moments.

Després d'això, a la pantalla de la tauleta veurà el logotip d'iTunes i apareixerà un cable sobre un fons negre. A l'escriptori de la Pc apareixerà una advertència en lloc que iTunes indiqui que ha ocorregut un problema amb el dispositiu i que, en conseqüència, s'ha d'actualitzar o restaurar-se. Seleccioneu per tant refrescar si vol intentar instal·lar iOS novament sense eliminar les dades o restaurar si prefereix tornar el dispositiu a l'estat de fàbrica, però descarregant l'última versió de iOS disponible per al mateix. Tingueu en compte que en alguns casos pot ser que no sigui possible actualitzar el dispositiu.

Si ha seguit les instruccions anteriors, iTunes no s'inicia després de connectar l'iPad al seu Pc, iniciï el programari cridant des de la barra Dock a Mac o fent doble clic a la icona de l'escriptori en Windows i després feu clic al icona que representa un iPad a la cantonada superior esquerra de la finestra d'iTunes i pressiona el botó restaurar iPad ... que està a la dreta Accepti les condicions d'ús de iOS fent clic primer Restaurar / Restaurar y refrescar, Després en Següent i finalment dalt Estic d'acord.

nota: Si la descàrrega de l'última versió de iOS compatible amb el seu iPad pren més de 15 minuts, el dispositiu sortirà de la manera de recuperació i haurà de repetir el procediment descrit en aquest pas des del principi.

Torneu a habilitar el dispositiu

Si heu escrit el codi de desbloqueig incorrecte per a la seva tauleta Apple massa vegades i hi ha un missatge a la pantalla de el dispositiu que indica que s'ha deshabilitat, sempre necessitarà el va esmentar iTunes. Vegem com es fa servir també en aquesta circumstància.

Per començar, connecta el teu iPad a la PC usant el cable apropiat i espera al fet que iTunes s'iniciï (si no tens un Mac i si encara no l'has instal·lat, pots llegir les instruccions sobre què fer que et vaig donar en el pas anterior). Si no s'inicia per si sol, pot fer-ho fent clic a la icona adjunt a la barra Dock a Mac o a l'escriptori en Windows.

Després, esperi que s'iniciï i completi el procés de sincronització de l'iPad, després feu clic a icona que representa un iPad que està en la part superior esquerra de la finestra d'iTunes, verifiqui que la pestanya estigui seleccionada resum que sempre està a la part esquerra de el programa (i si aquest no és el cas, seleccioneu vostè mateix) i feu clic al botó Restaurar iPad ... col·locat a la dreta. Per tant, accepta les condicions d'ús de iOS pressionant primer a Restaurar / Restaurar y refrescar, Després en Següent i fins Estic d'acord.

Un cop fet això, la descàrrega de l'última versió de iOS estarà disponible immediatament per a la seva tauleta Apple i la descàrrega es completarà (la durada de l'procediment depèn essencialment de la velocitat de la connexió a Internet de la xarxa a la qual està connectat) veurà aparèixer un missatge que li notificarà de el fet que el dispositiu ha estat restaurat a l'estat de fàbrica.

Per finalitzar el procediment, indiqui, seleccionant des de la pantalla de l'iPad, si prefereix definir el dispositiu com un nou o desitja restaurar les seves dades, aplicacions i configuracions des d'una còpia de seguretat realitzada prèviament. Una vegada que s'hagin completat aquests últims passos, el seu iPad finalment es rehabilitarà i podrà començar a usar-lo com sempre ho ha fet.

Per a més informació a l'respecte i descobrir quines altres pràctiques pot ser possible començar a viure en el dispositiu en situacions com aquestes, li suggereixo encaridament que llegeixi el meu article dedicat només a com desbloquejar el iPad deshabilitat.

nota: Per utilitzar iTunes com he indicat en aquest pas, és essencial que hi hagi usat el programari per sincronitzar l'iPad a l'almenys una vegada.