Com desbloquejar iPhone bloquejat amb Trobeu el meu iPhone

És ben sabut que ets una mica oblidadís de el teu, fins i tot una mica maldestre (en el bon sentit de el terme), però que fins i tot vaig ser tan lluny com per enviar el teu iPhone només en bloc, realment no ho esperava. No et recordaves de el codi de desbloqueig de el dispositiu, el Touch ID (o Identificació facial, En el cas de l' iPhone X) No volien saber res sobre anar i així endevinar amb la inevitable conseqüència que el teu «iPhone by» ara està desactivat.

Alarmat pel que ha passat, immediatament recurriste al teu amic més experimentat que tu en el camp tecnològic i parlant amb ell has aconseguit descobrir que és possible. desbloquejar iPhone bloquejat amb Trobeu el meu iPhone però ... com exactament? Una pregunta legítima, de fet més. Bé, com el teu amic no va poder explicar-t'ho, puc ocupar-me d'això si vols. Així que dóna'm uns minuts del teu preciós temps i jo m'encarregaré de brindar tota la informació necessària. Vols? Si? Excel·lent. Per tant, suggereixo que no ens demoremos més i ens posem mans a l'obra immediatament.

Com es diu? El teu problema no és el que acabem de descriure, sinó el fet que has de cedir el dispositiu a tercers i no saps com desactivar el bloqueig d'activació imposat per Find my iPhone per permetre que el nou propietari pugui utilitzar el telèfon intel·ligent d'Apple sense problemes . No et preocupis, en aquesta guia meva també trobaràs un passatge dedicat a aquest problema. Però ara només xerrada i actuem. Gaudeix la lectura!

Desbloca iPhone bloquejat amb Find My iPhone

Si necessita desbloquejar seu iPhone bloquejat des Find My iPhone perquè ha escrit el codi erroni i, per tant, el dispositiu ara està deshabilitat per evitar l'accés no autoritzat, sàpiga que pot tenir èxit en el seu intent tant des de la web, connectant-se a el lloc iCloud.com, com des de iOS, utilitzant un altre iPhone o iPad en què hagi iniciat sessió. el seu ID d'Apple i usant l'aplicació anomenada Find my iPhone.

Els passos a seguir en tots dos casos són gairebé completament idèntics. Per tant, si fóssiu lliure de triar quina de les dues solucions adoptar en funció de les seves preferències reals, així com dels mitjans en el seu poder. Per a més informació, seguiu llegint, trobareu tot el que s'explica a continuació.

precaució: En ambdós casos, una vegada que es completi el procediment, el seu iPhone es restaurarà al seu estat de fàbrica, de manera que, llevat que hagi realitzat una còpia de seguretat preventiva (com li vaig explicar al meu guia sobre com fer una còpia de seguretat de l'iPhone), inevitablement perdrà les dades en d'ell guardat.

De la web

Vol saber com desbloquejar seu iPhone bloquejat des Cerca meu iPhone a la web? Després, primer connecteu-vos a la pàgina web de iCloud.com escrivint l'adreça en qüestió a la barra d'adreces de navegador que generalment fa servir per navegar per la xarxa i després prement el botó Enviar en l' teclat (Alternativament, pot fer clic directament a l'enllaç que acabo de proporcionar).

Després completi el camp ID d'apple a la pantalla escrivint la direcció de correu electrònic associada amb el seu ID d'Apple i prement el botó amb el fletxa que està a la dreta. Introdueïx la contrasenya associada amb el seu compte en el nou camp que va aparèixer a la pantalla i premeu el botó amb la fletxa que està a la dreta.

Si l'autenticació de dos factors o l'autenticació de dos passos també està activa en el seu compte, doni el seu consentiment per accedir i / o escrigui els codis que se li proporcionen en els camps de la pantalla. A més, si és la primera vegada que accedeix a iCloud.com des del seu navegador, escolliu si voleu habilitar aquest últim o no. I si és la primera vegada que es connecta a el lloc d'iCloud, configuri també l'idioma italià i la zona horària.

Un cop hagueu connectat, feu clic a la icona troba iPhone (El que té el fons gris i el radar), espera uns moments a que es carregui el servei i després et trobaràs davant d'un mapa amb la posició geogràfica de l'iPhone i la de qualsevol un altre dispositiu de la «Apple mossegada» connectat al seu ID d'Apple. Després seleccioneu la inscripció Tots els dispositius que es troba a la part superior de la pàgina, després feu clic a nom del teu iPhone (P. ex L'iPhone d' ) Al menú que apareix i, en el quadre de la dreta, esculli l'opció Inicialitzar l'iPhone.

Finalment, escriviu la contrasenya d'ID d'Apple i triï si vol rebre un missatge a el final de l'operació i / o mostrar un missatge personalitzat a la pantalla de l'aparell. Un cop fet això, el teu iPhone quedarà immediatament restaurat al seu estat de fàbrica i en la pàgina web d'iCloud veuràs un avís que indica que el telèfon intel·ligent de l'empresa de Cupertino ha estat inicialitzat i que per tant tot el procediment posat en pràctica ha estat reeixit.

Continuant des de la pantalla del seu iPhone, haurà de decidir si voleu configurar el dispositiu com un de nou. o si restaurar dades, aplicacions i configuracions des d'una còpia de seguretat realitzada prèviament.

des iOS

Si, per contra, no tens la possibilitat de connectar-te a la web d'iCloud des del teu ordinador o en qualsevol cas si prefereixes actuar des de iOS, tot el que has de fer és agafar un altre del teu dispositiu mòbil de la marca Apple (per exemple , un iPad), desbloquéelo (per favor, observi el codi!), accedeixi a la pantalla d'inici i premeu la icona de l'aplicació Trobar la meva iphone (El que té el fons gris i el radar).

Una vegada que es mostra la pantalla de l'aplicació, escriviu la contrasenya per a la seva ID d'Apple (si cal) i després premeu nom del teu iPhone (P. ex L'iPhone d' ) A la llista a la part inferior (en iPhone) o en el que se li mostra pressionant primer a fletxa dalt a l'esquerra (en iPad) i després aturi en l'article comportament a la part inferior de la pantalla i al botó inicialitzar iPhone que està a la dreta.

Per completar tot el procediment, ingressi la contrasenya del seu ID d'Apple i triï si vol rebre un missatge a el final de l'operació i / o mostrar un missatge personalitzat a la pantalla de l'aparell. En aquest punt, el seu iPhone es restaurarà al seu estat de fàbrica ia la pantalla de el dispositiu que utilitzeu veurà aparèixer una advertència que indica el fet que l'iPhone s'ha inicialitzat i tot el procediment s'ha realitzat correctament.

Després prengui el seu iPhone i directament des d'ell pot decidir si voleu configurar el dispositiu com un nou o si restaurar dades, aplicacions i configuracions des d'una còpia de seguretat.

Eliminar el bloqueig d'activació de Cerca meu iPhone

Passem ara a l'procediment que s'implementarà per desbloquejar un iPhone bloquejat per Cercar meu iPhone a l'eliminar el bloqueig d'activació, El qual s'activa automàticament quan es configura el servei en qüestió en un dispositiu Apple i que evita que aquest últim sigui utilitzat il·legalment per tercers no autoritzats, però que si es deixa actiu també impedeix el correcte ús de el dispositiu en cas de transferència periòdica de l' mateix als altres.

L'operació es pot realitzar des de la web (si no tens l'iPhone a mà) o directament des de iOS (si òbviament l'iPhone encara està en el teu poder). Trobi més detalls sobre què fer a continuació.

De la web

Si voleu eliminar el bloqueig d'activació imposat per Find my iPhone per al seu iPhone actuant des de la web, el primer que ha de fer és connectar-se a la pàgina web de iCloud.com escrivint el seu ID d'Apple i la contrasenya associada als camps corresponents de la pantalla, fent clic al botó amb el fletxa i procedint com vaig explicar a el principi de la guia.

Un cop hagueu connectat, feu clic a la icona configuracions (El de l'engranatge) i pressiona nom del teu iPhone (P. ex L'iPhone d' ) A la llista que apareix a la secció Els meus dispositius. En el quadre que va aparèixer en pantalla, pressiona "X" que es troba al costat de nom del teu iPhone i aquesta fet. ¿Més fàcil que això?

des iOS

Per desfer-se el bloqueig d'activació de iOS i, per tant, permetre que el nou usuari de el dispositiu pugui usar-lo sense problemes, ha de portar un iPhone, desbloquejar-lo, accedir a la pantalla d'inici, pressionar la icona de configuracions (El que té l'equip), després en El teu nom a la part superior de la pantalla que se li mostra, en icloud vine Trobar la meva iphone.

Finalment, continua APAGAT l'interruptor a la banda de l'article Trobar la meva iphone en la següent pantalla, escriviu la contrasenya del seu ID d'Apple en el camp corresponent a la pantalla, premeu desactivar i aquesta fet.

Com a alternativa a l'procediment que acabem de veure junts, pot tancar sessió directament des iCloud al dispositiu. Per fer això, sempre accedeixi a la configuració d'iOS pressionant la icona corresponent a la pantalla d'inici com es veu a dalt, després premeu El teu nom a la part superior de la pantalla apareix, desplaceu-vos cap avall i premeu fora.

Després completi el procediment ingressant la contrasenya per a la seva ID d'Apple en el camp corresponent que es mostra, pressioni desactivar i confirmi la seva voluntat de tancar la sessió al compte d'iCloud.

En cas de més problemes

¿Ha seguit servilment les meves instruccions sobre com desbloquejar l'iPhone bloquejat per Find My iPhone, però va fracassar en el seu intent? ¿Ha sorgit algun problema durant la construcció per al que encara no ha trobat una solució? Bé, si aquest és el cas, li suggereixo que es posi en contacte amb el Suport d'Apple per tractar d'afrontar juntament amb ells quines són les seves dificultats.

Depenent de les teves preferències pots fer l'operació en qüestió de diverses formes, les que trobes indicades a continuació i que t'he explicat amb més detall encara en el meu assistent dedicat a com contactar amb Apple.

  • per telèfon - Truqui a el número gratuït 800 915 904 directament des de la seva telèfon mòbil o telèfon fix i seguiu les instruccions de la guia de veu. La trucada és gratuïta i el nombre està actiu de dilluns a divendres de 8:00 a 19:45.
  • en línia - Connecteu-vos a la pàgina corresponent per obtenir assistència en línia situada en el lloc web oficial d'Apple, seleccioneu el icona d'iPad i segueixi el procediment guiat que se li proposa per indicar el tipus de problema trobat i obtenir l'ajuda que necessita.
  • Aplicació de suport d'Apple - Descarregueu el Apple Support en iOS (no ha de ser l'iPhone), iníciela, connecteu-vos al seu ID d'Apple, seleccioneu el teu iPhone de la llista de dispositius per als que desitja obtenir ajuda i veureu una llista que conté nombrosos elements. Després toqui el que li interessi i continuï seguint les instruccions a la pantalla.
  • Refilo - Visita el compte verificat @AppleSupport més i enviï un tweet o un missatge directe explicant quins són els problemes que està experimentant. En poc temps veuràs que obtindràs una resposta.
  • botiga Apple - Aneu a una de les diverses botigues Apple de la zona per sol·licitar assistència «en persona». Si no sap on és la apple Store més propera, consulteu la llista a la pàgina de Internet corresponent.