Com desbloquejar mòbil trobat? Encara que no sigui una cosa que passi cada dia, hi ha persones que corren amb la sort de trobar-se un telèfon mòbil al carrer. TOT sembla ser color de rosa fins que intentem encendre el mòbil i ens adonem que està bloquejat.

El primer que imaginem és que de res serveix haver-nos trobat un telèfon bloquejat, Però avui et volem compartir una excel·lent notícia: I es que si és possible desbloquejar un mòbil trobat. No perdis detall de el següent tutorial i aprèn a com es fa.

Índex

Així pots desbloquejar un cel·lular trobat

Els telèfons mòbils van arribar per revolucionar a tot el món. Ara és molt més fàcil mantenir-nos comunicats gràcies a aquest tipus d'aparells tecnològics.

Avui en dia és possible emmagatzemar en els telèfons mòbils una gran quantitat de dades, Que van des imatges i vídeos fins contrasenyes i informació privada. Tot això va portar al fet que els sistemes operatius s'incorporessin noves mesures d'protecció, per exemple establir un codi PIN, desbloque fàcil, patró i contrasenya.

El problema es presenta quan oblidem la clau i no trobem com accedir a la informació de telèfon. Si t'està passant una situació similar, llavors presta atenció a com pots desbloquejar el teu mòbil en pocs minuts.

Restabliment complet

Quan oblidem la clau d 'accés del nostre mòbil, Generalment comptem amb diverses alternatives per recuperar la contrasenya perduda. Una de les més efectives és utilitzar la nostra adreça de correu electrònic, ja que aquí et enviarà una clau o codi especial per desbloquejar l'equip.

Ara bé, Què passa quan el telèfon no és de nosaltres? Pots passar que et trobis un mòbil al carrer i estigui bloquejat. En aquests casos tot sembla estar perdut, però tranquil. Podries optar pel hard reset i deixar el telèfon com a nou.

El hard reset llueix com la millor opció en aquests casos en què el telèfon bloquejat no és de la nostra propietat. Amb aquest mètode aconseguiràs formatar l'equip i deixar-lo com de fabrica.

El procés a seguir dependrà molt de el model de l'cel·lular, Però els passos a seguir solen ser molt similars per a tots els casos. Pots formatar directament des del mòbil o fer-ho des de l'ordinador amb l'ajuda d'algun programa especialment.

Desbloquejar mòbil trobat

Pot passar que per algun motiu de la vida t'hagis trobat un cel·lular al carrer. La mala notícia és que aquest equip pot estar bloquejat, de manera que no pots accedir a la informació emmagatzemada en el mòbil.

El més recomanable en aquests casos és treure qualsevol sistema de protecció que tingui el mòbil, i per a això el que es pot fer és un hard reset, en poques paraules un reinici de fàbrica.

Amb el hard reset vas a aconseguir eliminar tota la informació de l'cel·lular, Incloent el sistema de bloqueig. D'aquesta manera podràs accedir a l'equip i gaudir-ne sense cap contratemps. Recorda que pots contactar a l'amo de l'equip i lliurar-. Busca a la llista de contactes algun nombre i comunica't amb aquesta persona.