Com desbloquejar SI iPad. Després de pensar-acuradament durant diversos dies, finalment va decidir comprar el seu primer iPad amb una targeta SIM de dades perquè pugui accedir a Internet des del dispositiu sense haver de tenir una xarxa sense fils a la seva disposició. Immediatament va extreure la tauleta de l'paquet de vendes i va inserir la seva targeta a l'interior, per començar a experimentar amb les diverses funcions.

És una pena que s'hagi adonat que la SIM està bloquejada i que per poder desbloquejar-la, has d'ingressar el PIN corresponent. Per això avui li vaig a ensenyar c om desbloquejar la Sim de l'iPad

Com desbloquejar SIM iPad pas a pas

informació preliminar

Abans d'arribar a el moll de el tema i explicar com desbloquejar el iPad SIM, Sembla correcte fer alguns aclariments a l'respecte.

Per començar, tingui en compte que l'aparició de la redacció indica el fet que la targeta està bloquejada en la seva tauleta de marca Apple i que necessita escriure el codi corresponent per poder desbloquejar- no implica de cap manera la impossibilitat d'ús de el dispositiu.

Per ser precisos, quan la SIM no es desbloqueja, és possible aprofitar totes les funcions de la tauleta, excepte aquelles que, com deduïbles, estan connectades a la targeta en sentit estricte, per tant, a la xarxa de dades mòbils.

En conseqüència, en el cas d'una SIM bloquejada, no podrà navegar per Internet utilitzant la connexió de dades disponible per la seva operador telefònic.

Una altra cosa que vull emfatitzar és que l'única manera de desbloquejar la SIM inserida en la tauleta és recuperar el codi rellevant i escriure-ho quan se li demani.

No obstant això, si no ho ha modificat, el PIN que s'usarà per desbloquejar la targeta és el codi compost per XNUMX dígits que trobes en codi PIN o PIN en l' targeta de plàstic   de l'paquet de vendes SIM.

Per desbloquejar la SIM a l'iPad

Després de fer els aclariments abans esmentades, ara arribem a centre de l'assumpte i ens permeten descobrir com exactament hem de procedir per poder desbloquejar la SIM inserida dins de l'iPad.

Llavors, després d'encendre el seu iPad, tot el que heu de fer és esperar uns moments perquè la pantalla aparegui a la pantalla SIM bloquejadaPer escriure el PIN de la seva targeta en el camp apropiat en el centre i toc en acceptar.

Després haurà d'esperar uns segons per permetre que l'iPad es connecti a la xarxa telefònica de la seva SIM. El notaràs per l'aparició de les línies del senyal en la part superior dreta de la pantalla i les inicials en relació amb el tipus de connectivitat utilitzada (p. ex. LTE ). Més tard, finalment pot començar a aprofitar la xarxa de dades de la targeta des de la tauleta Apple.

Si, d'altra banda, en el moment de l'aparició de la finestra per a la sol·licitud d'entrada de PIN, ha pressionat l'element cancel · lar, Per poder seguir fent servir la tauleta sense haver d'ingressar el codi, pot desbloquejar la targeta de la següent manera. Pressiona la icona de ajustos (El que té la forma de engranatge ) Que es troba a la pantalla d'inici de iOS, A l'entrada dades cel·lulars present a la part esquerra de la nova pantalla mostrada i en la redacció PI.

Un cop fet això, veurà novament la finestra on pot introduir el PIN de la SIM. Després, procedeixi de manera similar al que li he mostrat algunes línies més, o escriviu el codi per desbloquejar la targeta en el camp apropiat visible a la pantalla i toqueu l'element acceptar col·locat a la dreta.

Deshabilitar la sol·licitud d'ingrés de PIN

Li molesta haver de desbloquejar l'iPad SIM cada vegada que encén el dispositiu i li agradaria saber com fer-ho per desactivar definitivament la sol·licitud d'ingressar el codi en qüestió?

Pren el iPad, desbloquéalo, pressiona la icona de ajustos (El que té engranatge ) Present a la pantalla d'inici de iOS. Seleccioneu dades cel·lulars des del costat esquerre de la nova pantalla que es mostra.

En aquest punt, pressiona PIN situat a la dreta, posi dalt la palanca de OFF al costat de PIN i escriviu el PIN de la targeta SIM inserida en l'iPad al camp adjunt a la finestra emergent corresponent a la pantalla i toqui el text final situat a la part superior.

Quan dubteu, pot activar novament i en qualsevol moment el PIN de la SIM inserit en el seu iPad anant a Configuració> Dades mòbils> PIN SIM > O N l'interruptor situat a la banda de l'article PIN a la part dreta de la pantalla. Escrigui el codi de la seva targeta en el camp corresponent adjunt a la finestra emergent en pantalla i després toc finalitzar.

Canviar el PIN

Per a més informació, també m'agradaria explicar com canviar el PIN associat amb la targeta SIM inserida en la seva tauleta de marca Apple. D'aquesta manera, si va ser la seva intenció deshabilitar perquè la combinació numèrica actualment en ús és massa difícil de recordar, pot resoldre-la fàcilment inserint una memorització més simple.

Per realitzar la tasca en qüestió, tot el que ha de fer és agafar l'iPad, desbloquejar-, pressionar la icona de ajustos (El que té engranatge ) Present a la pantalla inicial i seleccioneu la redacció dades cel·lulars que es troba a la banda esquerra de la nova pantalla que es mostra.

Ara pressiona a PIN - que està a la dreta- seleccioni l'opció Canvia el PINPer escriure el PIN actualment associat amb la targeta en el camp apropiat adjunt a la finestra emergent a la pantalla i toqueu l'element final que es troba a la part superior.

Després, introduïu el PIN nou que desitja usar i confirmeu els canvis que acaba de fer tocant l'element finalitzar. Va ser fàcil, no?