Com desbloquejar tots els campaments a Monster Hunter Rise. Monster Hunter Rise és el nou joc vídeo de rol de la sèrie desenvolupat per Capcom de moment només disponible per a Nintendo Switch. En aquest nou títol a més d'explorar els campaments principals de cada mapa, també podeu desbloquejar altres secundaris completant una sèrie de missions, a continuació ho expliquem tot sobre com desbloquejar tots els campaments a Monster Hunter Rise.

Si vols saber més sobre el títol fes un cop d'ull a la nostra guia amb més solucions com menjar a Monster Hunter Rise.

Com desbloquejar tots els campaments a Monster Hunter Rise i punts de viatge ràpid

A Monster Hunter Rise hi ha cinc zones a explorar, un cop estiguis en ells és possible que trobis amb un o dos campaments secundaris en què confiar per viatjar més ràpid. Encara que per desbloquejar-los no n'hi ha prou amb conèixer la seva ubicació exacta.

Quan trobis un campament el reconeixeràs per la presència d'una foguera apagada, has de tornar al poble de Kamura i parlar amb el comerciant Kagero. Et sol·licitarà una missió per a cada campament secundari trobat, que generalment consisteix a matar petits monstres propers. Un cop completat, el nou camp estarà disponible, això et facilitarà la teva aventura en poder viatjar ràpidament. En aquesta guia, us indicarem on trobar tots els campaments secundaris a Monster Hunter Rise.

tots els campaments a Monster Hunter Rise

 • Temple oblidat

En temple oblidat només hi ha un campament secundari situat just a sobre de l'Àrea 10 del mapa, a l'extrem nord al costat d'una muntanya. Per completar la missió parla amb Kagero et demanarà caçar 8 Izuchi.

 • Illes gelades

A Illes gelades trobaràs dos campaments secundaris:

  • El primer és entre les àrees 6 i 7, ho reconeixeràs perquè és una vall envoltada d'aigua. Kagero t'encomanarà la tasca de eliminar a 8 zamitas propers.
  • El segon campament, se situa al nord-est, entre les àrees 10 i 8. S'hi identifica per una formació rocosa. Porta a Kagero pells càlides i 4 ossos per desbloquejar-lo.
 • Plans sorrencs

Aquí també hi ha dos campaments secundaris:

  • El primer es localitza entre les àrees 7 i 3 a prop d'unes ruïnes. Kagero et demanarà eliminar a 8 Kestodon a prop.
  • En canvi, el segon està al nord-est, a la dreta de l'àrea 8 i sota l'àrea 9. L'identificaràs per un oasi. Torna a Kamura amb el que et demani Kagero un 1 pell de Lagombi i 2 ossos de monstre.

Aixecament del caçador de monstres

 • bosc inundat

Al Bosc Inundat només tindràs un campament per descobrir i explotar, entre les àrees 11 i 6 sobre una formació rocosa molt alta. Després mata 8 Wroggi al bosc i Kagero us donarà l'autorització per construir el campament.

 • Grutes de lava

A les fascinants Grutes de lava trobaràs dos campaments secundaris.

  • El primer està ubicat al nord-est, sobre l'àrea 10, a prop del volcà. També en aquest cas Kagero et demanarà que caces petits monstres al mapa, en aquest cas 8 Uroktor, per poder-lo fer servir.
  • El segon campament està entre les àrees 6 i 7 al costat d'una muntanya rocosa. Després torna a Kamura, on el comerciant et demanarà que li aconsegueixis 1 pell de Tetranadon i 2 ossos.

Si segueixes aquests passos sabràs com desbloquejar tots els campaments a Monster Hunter Rise per utilitzar-los com a punts de viatge ràpid. Si necessites ajuda pots consultar més consells i trucs aquí totes les armes a Monster Hunter Rise.