Com desbloquejar un nombre bloquejat

En els últims dies ha pres mesures per bloquejar alguns números en el seu telèfon perquè li molesten massa. No obstant això, si es troba aquí ara, em sembla clar que ha canviat d'opinió i, per tant, li agradaria comprendre m'agrada desbloquejar un nombre bloquejat.

¿M'equivoco? No, aquí està. Així que fem això: deme uns minuts del seu valuós temps i permeteu-me oferir tota la informació sobre el tema que necessita. Veuràs que no només en molt poc temps sabràs perfectament bé com procedir, tant en un telèfon intel·ligent com a un telèfon fix, sinó que, a la fi, també estaràs content i satisfet amb el que han après. ¿Deixa-ho ser?

Ah, gairebé m'oblido ... òbviament anant a desbloquejar un número de telèfon no rebràs cap avís cap a les trucades i missatges que hagi rebut aquest últim anteriorment, ni es notificarà d'això a la numeració en qüestió. Si us plau, tingui això en compte en cas que intenti comunicar-se amb el número «ofensiu». Ara, però, simplement xerri i posem-nos mans a l'obra. Et desitjo, com de costum, una bona lectura.

 • Com desbloquejar un nombre bloquejat en el seu telèfon mòbil
  • Desbloquejar un nombre bloquejat a Android
  • Desbloquejar un nombre bloquejat a iPhone
 • Com desbloquejar un nombre bloquejat en el seu telèfon d'escriptori
  • Desbloqueja un nombre bloquejat des de la configuració del teu telèfon
  • Desbloquegi un nombre bloquejat amb la seva companyia telefònica
  • Donar-se de baixa de l'Registre Públic d'Oposicions
 • Com desbloquejar un nombre bloquejat a Què tal

Com desbloquejar un nombre bloquejat en el seu telèfon mòbil

Per començar, intentem entendre com desbloquejar un nombre bloquejat prèviament en el telèfon intel·ligent.

Trobi tota la informació que necessita a continuació. L'operació és factible tant en Android com en iOS, O més aviat en l'iPhone. Res complicat, no et preocupis!

Desbloquejar un nombre bloquejat en Android

Si tens un mòbil Android i estàs interessat en entendre com bloquejar les trucades entrants, El primer pas que has de donar és prendre el dispositiu, desbloquejar-lo, accedir a la pantalla d'inici de la mateixa o a la caixa i iniciar el marcador (el teclat numèric).

A continuació, toqueu la pestanya Directori (O en això Telèfon ) Després premeu el botó (...) situat a la part superior dreta i seleccioneu l'element configuracions (O la redacció Configuració de trucades ) Al menú que s'obre.

En aquest punt, toqueu la redacció Números de bloc (O dalt Rebuig de trucada vine Llista de rebuig automàtic ) Després premeu el botó (-) situat al costat de l' nominatiu o al nombre (Si no està present a la llibreta d'adreces) que desitja desbloquejar i llest. Alternativament, afegiu la marca de verificació al costat de el nom o els noms de les persones el número de telèfon havia decidit bloquejar, toqueu el botó (...) situat a la part superior dreta i després premeu en l'element Eliminar adjunt a el menú que se li mostra.

Pel que fa a el desbloqueig de números per rebre SMS, fes el següent: obre el aplicació predeterminada per enviar i rebre missatges tocant el parent icona (Normalment és el que té el historietes ), Pressiona el botó (...) a la dreta i seleccioneu l'element contactes bloquejats al menú que apareix. A la següent pantalla, s'ubiqui el contacte per desbloquejar i tocar l'element desbloquejar al costat del seu nom.

Nota: Atès que hi ha diverses versions d'Android en circulació i que els fabricants de telèfons mòbils sovint s'apliquen personalitzacions a l' sistema operatiu, Les indicacions que acabo de donar-los poden ser lleugerament diferents per al dispositiu. Bàsicament, els menús per accedir i els passos a seguir són sempre els mateixos, però els elements poden canviar lleugerament.

Desbloquejar un nombre bloquejat a iPhone

Vas bloquejar un número de telèfon teu iPhone ¿I ara li agradaria saber com desbloquejar-? Cap problema, t'ho explicaré tot. Primer, prengui el seu dispositiu, desbloquéelo i accedeixi a la pantalla d'inici, i després toqueu la icona de configuracions (El que té la forma de roda d'engranatge ) I seleccioneu l'element Telèfon o això Missatges.

Ara, feu clic a la redacció contactes bloquejats, Toca l'element Edita situat a la part superior dreta de la nova pantalla mostrada, idèntica a la nominatiu relacionat amb la persona la numeració va bloquejar prèviament o, si no està present a la llibreta d'adreces, directament nombre telèfon, premeu botó circular vermell va aparèixer a la seva esquerra i després en el botó desbloquejar que se li mostra a la dreta.

A més de com acabo d'indicar, pots desbloquejar un nombre bloquejat al teu «iPhone» pressionant la icona de l'aplicació Contactes (El que té el directori telefònic ) Que troba a la pantalla d'inici, tocant a nom de pila de l'contacte del seu interès que troba a la llibreta d'adreces de iOS i després a la redacció desbloquejar contacte present a la part inferior de la targeta d'aquest últim. Fet!

Com desbloquejar un nombre bloquejat en el seu telèfon d'escriptori

També en el telèfon fix pot desbloquejar un nombre bloquejat. El tràmit es pot realitzar directament des del telèfon en ús (si la funció és compatible) o contactant amb el servei d'atenció a client de l'operador telefònic de referència.

A continuació, s'han de posar en pràctica altres passos diferents en el cas que tingui la intenció de cancel·lar el registre realitzat en el passat en el Registre Públic d'Oposicions. En qualsevol cas, no es preocupi: a continuació trobareu explicat com procedir en tots els casos.

Desbloqueja un nombre bloquejat des de la configuració del teu telèfon

Si el que tens és un telèfon fix amb menú de ajustos (Com un telèfon sense fil, per exemple), per desbloquejar un nombre bloquejat només necessita accedir-hi, aneu a la secció relacionada amb gestió de trucades telefòniques, S'ubiqui la secció dedicada a llista negra, Introdueix el números o NOMS (Si està present a la guia telefònica de el dispositiu) del seu interès i obriu el menú a través del qual fer-ho llançament.

Per exemple, en telèfons sense fil pertanyents a la gamma Gigaset, Per desbloquejar un nombre prèviament inserit en la llista negra només premeu el botó no molestar (El que té el mà petita ) En el teclat, seleccioneu l'element llista negra de menú a la pantalla i confirmi la selecció pressionant el centre de botó direccional al marcador (el teclat numèric), seleccionant Edita, números bloquejats i després la redacció Eliminar l'entrada. Després, només heu de seleccionar el nombre per desbloquejar i pressionar el botó per confirmar l'execució de l'operació.

Desbloquegi un nombre bloquejat amb la seva companyia telefònica

Si, d'altra banda, té un telèfon fix que no té un menú de configuració, el més probable és que hi hagi bloquejat un nombre determinat en el passat a l'comunicar-se amb atenció al client del operador telefònic de la teva línia. Per tant, per a realitzar l'operació inversa, o per desbloquejar un nombre determinat, haurà, fins i tot en aquest cas, realitzar una sol·licitud explícita al seu operador de xarxa fixa.

Si no sap com posar-se en contacte amb el servei d'atenció a client del seu operador, pot consultar les meves guies sobre el tema, les que trobarà a continuació, per saber com procedir.

 • Si el seu operador és TIM, Llegiu el meu article sobre com puc parlar amb un operador TIM.
 • Si el seu operador és Vodafone, Llegiu el meu article sobre com parlar amb un operador de Vodafone.
 • Si el seu operador és Fastweb, Llegiu el meu article sobre com parlar amb l'operador Fastweb.
 • Si el seu operador és Infostrada, Llegiu el meu article sobre com parlar amb l'operador de vent.

Un cop en contacte amb el servei d'atenció a client, sol·liciti-ho explícitament Desactivació «remota» de la restricció de trucades aplicat a números específics (que haurà d'indicar).

Tingues en compte que, ja que a diferència del que es pot fer accedint a la configuració de el telèfon, el servei de bloqueig de nombres en aquests casos pot ser de pagament i pot implicar l'ús de contestador automàtic, passant a desbloquejar un o més nombres. prèviament inclòs en la llista negra és possible que ja no hagi de pagar el cost de l'servei (Si realment ho va iniciar amb una còpia de seguretat) I és possible que es vegi la secretària aquesta desactivada (Si t'haguessin activat per aprofitar la cosa).

Donar-se de baixa de l'Registre Públic d'Oposicions

Si en canvi el teu problema fos única i exclusivament el trucades publicitàries i per això et vas inscriure en el Registre Públic d'Oposicions - el servei gratuït patrocinat pel Ministeri de Desenvolupament Econòmic que li permet treure el seu número de telèfon de la disponibilitat dels operadors de centre, com li vaig explicar en detall en el meu guia sobre com evitar trucades publicitàries - però ara que ho has pensat, t'informo que pots cancel·lar la sol·licitud realitzada en qualsevol moment.

Per a això, haurà de tornar a posar-se en contacte amb el Registre Públic de Oposicions i ha de facilitar la codi d'usuari que se li va proporcionar en el moment de l'registre a través de correu electrònic o manera telefònic. Si ho ha perdut, també pot recuperar el codi d'usuari trucant a el número gratuït 800 265 265 des del número de telèfon registrat. Pot posar-se en contacte amb el Registre Públic d'Oposicions per a la revocació de diverses formes, com s'indica a continuació.

 • mitjançant Internet, Omplint el mòdul accessible a través d'aquesta pàgina web.
 • mitjançant Telèfon, Trucant a el nombre 800 265 265.
 • mitjançant correu registrat, Descarregant el corresponent formulari d'aquesta pàgina web, imprimint-, emplenant i enviant-lo a l'adreça Responsable de l'Registre Públic d'Oposicions - Subscriptors «- Oficina Nomentano de Roma - Apartat de correus 7211-00162 Roma RM amb fotocòpia d'un document d'identificació vigent.
 • mitjançant fax, Sempre descarregant, imprimint i omplint el formulari de dalt i enviant-lo a l'nombre 06 54224822 amb fotocòpia de document identificatiu vigent adjunt.
 • mitjançant correu electrònic, Descarregant, imprimint i omplint sempre el formulari que acabo d'indicar i enviant-lo a l'adreça de correu electrònic [protegit per correu electrònic].

Com desbloquejar un nombre bloquejat a WhatsApp

Vas acabar en aquest tutorial meu perquè estaves interessat en entendre com desbloquejar un nombre bloquejat a l'aplicació WhatsApp ? Doncs bé, fins i tot en aquest cas és un procediment bastant senzill de realitzar i per a la implementació no es requereixen habilitats tècniques particulars. Simplement canvieu la configuració de l'aplicació. Per a tots els detalls de l'cas, et remeto a llegir el meu guia enfocada específicament en com desbloquejar els contactes de WhatsApp.