Sovint et trobes manejant Documents PDF que tenen restriccions relacionades amb la impressió i edició, Que no li permeten imprimir el seu contingut, fusionar-los o dividir-los o modificar-los lleugerament afegint anotacions i subratllant? Desafortunadament passa, però afortunadament aquests límits es poden superar fàcilment.

només fa servir PDFUnlock!, Un servei en línia gratuït que sense instal·lar cap tipus de programari a l'ordinador pot eliminar totes les limitacions principals de PDF en només uns segons. aquí com desbloquejar un PDF usar-lo. Funciona amb tots els navegadors i sistemes operatius.

Si vols esbrinar com desbloquejar un PDF, Tot el que heu de fer és connectar-se a la pàgina web PDFUnlock! i feu clic al botó Navega que es troba al centre de la pàgina per seleccionar el document protegit que es desbloquejarà des de qualsevol carpeta al seu PC.

Un cop hagueu seleccionat l'arxiu per desbloquejar, feu clic al botó Desbloquejar! i esperi uns segons perquè el servei processi el PDF eliminant les proteccions. Quan se us demani, comenci a descarregar el document desbloquejat ( nomefile.unlocked.pdf ) I obri aquest últim amb qualsevol lector de PDF perquè pugui veure que s'han eliminat totes les limitacions en la versió original de el document.

Recorda això amb PDFUnlock! pot eliminar les proteccions relacionades amb la impressió o edició de el document ( contrasenya de propietari ) Però no pot ometre les contrasenyes de protecció que li permeten veure el fitxer només després d'ingressar una paraula clau.

necessitat desbloquejar un PDF que conté informació confidencial, com dades personals, números de comptes bancaris, etc. podeu fer servir PDFUnlock! a través d'una connexió segura, de manera que totes les dades transmeses a l'servei estiguin encriptades i siguin impossibles d'interceptar per persones malicioses.

per utilitzar PDFUnlock! a través d'una connexió segura, tot el que ha de fer és fer clic a l'element El seu arxiu conté una cosa personal o confidencial? Penseu utilitzar una connexió segura col·locat sota el botó Navega a la pàgina principal de el lloc. La resta de l'procediment segueix sent el mateix que es va veure anteriorment.

¿Va cometre un error a l'seleccionar l'arxiu per desbloquejar? PDFUnlock! li permet posar remei a aquesta situació i restablir la selecció de el document sense tornar a carregar tot el lloc, simplement feu clic a l'element restablir formulari i llest