Has recuperat XNUMX Pc que ho has fet servir durant molt de temps i, amb la intenció de fer una ullada als documents que et quedaven dins, la encendre. Intentant iniciar sessió en Windows 10 No obstant això, es va adonar que ja no recorda la contrasenya per accedir a sistema, de manera que està a punt de renunciar a la possibilitat de no recuperar els seus arxius antics.

Com es diu ¿Això és correcte? Llavors em complau informar-li que està en el lloc correcte, en un moment que no podria haver estat millor! De fet, explicaré a continuació per fil i per signe Com desbloquejar Windows 10 en cas de contrasenya oblidada, però no només: també li mostraré com desbloquejar el compte d'administrador de Windows 10, com desbloquejar les actualitzacions de sistema i, finalment, com desbloquejar la Botiga Microsoft.

Llavors, sense perdre un moment extra, si fóssiu còmode i llegiu amb atenció tot el que he de dir-li sobre el tema: estic segur que, a la fi d'aquesta guia, podrà enfrontar i resoldre perfectament el problema que té lloc i que, sobretot, podràs fer-ho amb total autonomia. Dit això, ¡només puc desitjar-los bona lectura i bona sort per a tot!

Com desbloquejar comptes d'usuari de Windows 10

Si és la teva intenció desbloquejar comptes d'usuari de Windows 10, Seguiu les instruccions que li vaig a donar en els següents paràgrafs, en els quals explicaré com desbloquejar Windows 10 en cas de contrasenya oblidada i com desbloquejar el compte d'administrador de Windows, adquirir privilegis elevats i realitzar canvis «profunds» en el sistema ( operació potencialment arriscat i per les conseqüències de les quals no assumeixo cap responsabilitat, que quedi clar).

Com desbloquejar Windows 10 amb una contrasenya oblidada

Si ha oblidat la contrasenya del seu compte de Windows 10, hi ha diverses possibilitats que pugui desbloquejar el seu perfil d'usuari. Abans de continuar, vull deixar en clar un aspecte fonamental: les indicacions que segueixen han d'usar-sol i només per desbloquejar comptes per a les que té permisos d'accés, I no violar la PC d'altres. No em faig responsable l'ús indegut que pugui fer de les tècniques que li explicaré.

Tot clar? OK, comencem. Si és la seva intenció desbloquejar un Compte sense connexió de Windows 10, Creat a la Pc i no combinat amb comptes de Microsoft, pot usar un programari com Kon-Boot: és un programa pagament que li permet iniciar sessió en Windows ometent l'entrada de la contrasenya: costa $ 27 de (Llicència personal) i ha de copiar en una memòria USB per a ser utilitzada.

nota: Kon-Boot li permet ometre l'entrada de la contrasenya d'usuari, però no té efecte en arxius xifrats amb BitLocker. Per tant, aquests arxius continuaran sent inaccessibles, fins i tot després de desbloquejar el compte.

Per obtenir Kon-Boot, connectat a la pàgina web que li he informat abans, feu clic al botó Comprar ara situat immediatament sota de la redacció Kon-Boot per a Windows Llicència Personal i completi el procediment en pantalla per fer el pagament a través de PayPal. Una vegada que es completi la transacció, ha de rebre l'enllaç per descarregar els arxius necessaris al correu electrònic associat amb el compte utilitzada per al pagament.

Abans de començar la descàrrega, desactivi el antivirus en el seu Pc, ja que pot detectar Kon-Boot com un fals positiu i evitar que descarregui el programa.

Un cop descarregat el paquet.cremallera de Kon-Boot, extraieu els fitxers en una carpeta de la seva elecció, per tant, connecteu-vos a la PC memòria USB per utilitzar per executar el programa. Recordeu que la clau no ha de contenir arxius importants, ja que vindrà formatat en les etapes posteriors

Després d'inserir la clau a la PC, iniciï l'executable KonBootInstaller.exe que va extreure prèviament de l'arxiu Kon-Boot, seleccioneu la memòria USB per utilitzar al menú desplegable Unitats USB disponibles, Feu clic al botó Instal·lar en memòria USB (amb suport UEFI) i, per concloure, respondre a avís que apareix a la pantalla.

Una vegada que es completi la creació de la clau USB, feu clic al botó bo, Retiri la unitat USB, aneu a la PC que va a desbloquejar i inseriu la unitat flash en ella. Després encengui la Pc, ingressi a sistema UEFI prement el botó proporcionat pel sistema (p. ex. F2 o F12 ), I canvieu el seqüència d'inici (menú bota ) I estableix i com la unitat principal dispositius USB.

Després veu a menú seguretat y desactivar l'arrencada segur intervenir en l'ítem específic; quan acabis guardar la configuració i reinicieu el PC. Per obtenir més informació sobre com accedir i configurar BIOS / UEFI, el convido a que doneu un cop d'ull a la guia que vaig crear sobre el tema.

Si heu fet tots els passos correctament, en el pròxim reinici hauria de veure la pantalla de benvinguda de Kon-Boot (Una pantalla negra amb escriptura Kon-Boot per a Windows ): Quan això passa, premeu qualsevol tecla del teclat i espereu que la Pc s'iniciï, després feu clic a l'element Opcions d'accés adjunt a la pantalla d'inici de sessió de Windows, trieu voler accés per contrasenya, Si cal, feu clic a camp d'entrada de contrasenya i premeu el botó seus per iniciar sessió en Windows.

La màgia està completa: ¡va aconseguir ingressar a Windows sense haver d'ingressar la contrasenya anterior! En aquest punt, pot realitzar les operacions que consideri més apropiades: canviar la contrasenya del compte, recuperar dades, crear comptes addicionals, etc.

Com es diu No vaig trobar Kon-Boot útil perquè va configurar l'accés amb un Compte en línia de Microsoft i ja no recorda la seva contrasenya i PIN d'accés? No hi ha problema: en aquest cas, quan arribi a la pantalla d'inici de sessió de Windows, feu clic a l'element Opcions d'accés addicionals, Especifiqui voler accés per contrasenya prement el botó apropiat, després seleccioneu l'element He oblidat la contrasenya.

En aquest punt, cal que la direcció del compte de Microsoft associada amb la PC estigui especificada en el quadre de text, feu clic al botó Següent i indica com rebre el codi de restabliment de contrasenya: a través de e-mail o mitjançant número mòbil. Quan acabis, fes clic al botó Envia el codi, Especifiqui l'últim en el camp que se li proposa més tard, després seguiu les instruccions que es mostren a la pantalla per continuar amb el restabliment de la contrasenya.

En cas de problemes, pot restablir la contrasenya del seu compte de Microsoft seguint els passos que li vaig donar a la meva guia de recuperació de contrasenya de l'Outlook.

Una vegada que es completi el procediment, reinicieu el PC i entreu a Windows amb la contrasenya que acaba d'establir; Si utilitzeu un PIN i l'ha oblidat, feu clic a l'element Opcions d'accés ubicat a la pantalla d'inici de sessió, trieu entreu amb la contrasenya del seu compte de Microsoft (La icona de quadre de text amb cursor ), Després introduïu la nova contrasenya establerta anteriorment.

Per obtenir més informació sobre com desbloquejar comptes de Windows 10, pot fer una ullada a el tutorial temàtic que vaig fer especialment per a vostè.

Com desbloquejar l'administrador de Windows 10

La funcionalitat de control de compte d'usuari (UAC) de Windows 10 no és molt agradable i, per desactivar totes aquestes finestres d'advertència que li notifiquen quan un programa pot realitzar canvis en el seu PC, li agradaria activar el compte administrador ? Després ha arribat a la secció que és adequada per a vostè.

Aquest compte, oculta per defecte, permet a l'usuari actuar sense molèsties en totes les parts de l' sistema operatiu, Incloses les més delicades, sense rebre missatges d'advertència / confirmació sobre els possibles efectes dels procediments aplicats. Això, com ja es va esmentar, pot representar un risc potencial, ja que permet canvis «profunds» en el sistema operatiu, que també podrien comprometre el seu funcionament.

Activa el compte d'administrador de Windows és molt simple: primer, feu clic dret al botó començament Windows, feu clic a l'element Windows PowerShell (Administrador) ubicat al menú contextual que apareix a la pantalla, feu clic al botó i, havent aconseguit la finestra de PowerShell, Donar l'ordre administrador d'usuari net / actiu: si, Seguit de pressionar la tecla seus , Per habilitar el compte d'administrador.

A continuació, li suggereixo que assigni una contrasenya a l'perfil recentment habilitat escrivint la comanda administrador d'usuari net contrasenyaNova, Sempre seguit pressionant la tecla seus , Reemplaçant _NuovaPassword_ amb la clau d'accés que voleu utilitzar per a la seva compte. A partir d'aquest moment, podrà ingressar al compte d'administrador directament des de la pantalla d'inici de sessió de Windows.

En cas de dubte, pot desactivar el compte d'administrador d'una manera igualment simple: entreu a Windows 10 usant un compte amb privilegis elevats (que no sigui el compte d'administrador), obriu una finestra de PowerShell en mode Administrador com et vaig mostrar anteriorment, després escriu la comanda administrador d'usuari net / actiu: no, Seguit de pressionar la tecla seus .

Si necessita més informació sobre aquest procediment, el convido a llegir el meu guia sobre com convertir-se en administrador a Windows 10, en el qual he tractat el tema amb gran detall.

Com desbloquejar l'actualització de Windows 10

Després d'una actualització recent, va notar que Actualitzacions de Windows 10 Ja no es descarreguen i instal·len regularment? Llavors és possible que hagin estat bloquejats per Windows Update. En versions recents de Windows 10, de fet, és possible posposar la descàrrega i instal·lació d'actualitzacions per un període màxim de 35 dies.

Per assegurar que les actualitzacions de sistema no s'hagin bloquejat d'aquesta manera, feu clic dret al botó començament de Windows, entra ajustos (La icona d'ajustos), després feu clic a les seccions Actualització i seguretat y Windows Update.

Pareu molta atenció a la següent finestra: si s'han suspès les actualitzacions, hauria d'aparèixer un avís pel que fa a aquesta configuració a la part superior de la finestra. Per desbloquejar Windows Update, feu clic al botó reprendre actualitzacions i el joc està a punt: després d'uns moments, la recerca, descàrrega i instal·lació de les actualitzacions disponibles haurien de començar automàticament.

Si no es resol el problema, pot utilitzar l'eina de solució de problemes de Windows Update, que es pot descarregar de forma gratuïta des del lloc web de Microsoft: després de completar la descàrrega, iniciï l'arxiu obtingut (p. Ex. wu10.diagcab ) I feu clic al botó Següent perquè el programa detecti i resolgui automàticament els problemes relacionats amb les actualitzacions de Windows.

A la fi de l'anàlisi i qualsevol procediment de resolució, feu clic al botó prop, Reinicieu el PC i intenti descarregar les actualitzacions de sistema novament (anant a Configuració> Actualització i seguretat> Actualització de Windows i fent clic al botó Cerca actualitzacions ).

Per obtenir més informació sobre els procediments de desbloqueig de Windows Update, li remeto al meu guia específica sobre el tema.

Com desbloquejar aplicacions de Windows 10

Si el teu problema és desbloquejar una aplicació de Windows 10 que, per alguna raó, segueix funcionant malament, de manera que aquesta és la secció de l'tutorial més adequada per al seu cas. En els següents paràgrafs, li explicaré, de fet, com restaurar completament un programa que ja no funciona i, posteriorment, com resoldre els problemes de la Botiga Microsoft, restablint la seva configuració.

Com desbloquejar una aplicació

perquè desbloquejar una aplicació en Windows 10 que funciona malament (o ja no funciona), procedent de la següent manera: feu clic dret a Botó d'inici (El banderí Windows situat a la part inferior esquerra), triï l'element ajustos des del menú que apareix, després vaig anar a les seccions Aplicació y Aplicació i característiques (Esquerra)

A continuació, desplaceu-vos cap avall de la pàgina per ressaltar el quadre. Aplicació i característiques, Trobi l'aplicació que ja no funciona (p. Ex. Col·lecció Solitari de Microsoft ), Feu clic en el seu nom i després en l'element opcions avançades que hauria d'aparèixer a la pantalla.

En aquest punt, desplaceu-vos a la següent finestra fins que aparegui el botó aturar, Feu clic per finalitzar l'execució de el programa, després feu clic dues vegades en el botó restablir per restaurar-ho a la configuració inicial. Recorda que, d'aquesta manera, es perdran tots els paràmetres de l'aplicació (P. Ex., Accessos realitzats, puntuacions eventuals, associacions amb el compte de Microsoft, configuracions personalitzades, etc.).

nota : Si no veus la veu de la opcions avançades, Vol dir que està intentant actuar en un programa «clàssic» i no en una aplicació de Windows 10. En aquest cas, ha d'intentar restaurar la configuració desinstal·lant el programa i instal·lant novament, com s'explica en aquest tutorial.

Com restaurar Microsoft Store

Si, en canvi, és el Botiga de Microsoft perquè no funcioni correctament, pot seguir tres camins diferents: el primer és fer servir el procediment que li vaig esmentar anteriorment, específicament intervenir en l'aplicació Botiga de Microsoft.

El segon, en canvi, consisteix a usar una ordre especial de Windows 10 per restaurar la Botiga. Per tant, premeu la combinació de tecles Win + R, Per accedir a el panell d'execució d'ordres, escriviu la paraula WSReset.exe en el camp de text que apareix a la pantalla, premeu el botó seus i esperi uns segons perquè es completi l'operació. Per concloure, reinicia el teu PC i verifica que el comportament de la botiga ha tornat a la normalitat.

Si fins i tot aquest mètode no funciona, tot el que has de fer és provar restaurar Microsoft Store desinstalándolo i després reinstalándolo, a través d'una sèrie de comandes que es donaran a través d' PowerShell, La consola «directa» que li permet realitzar una sèrie d'operacions delicades en el sistema operatiu. Però he de advertir-li que aquest procediment no és completament segur i que podria causar problemes. comportament inesperat en algunes àrees de sistema operatiu : Continuï plenament conscient dels riscos que enfronta. No diguis que no t'ho vaig advertir!

De qualsevol manera, feu clic dret al Botó d'inici Windows, tria l'element Windows PowerShell (administrador ) des del menú que se li proposa i premeu el botó , Per passar el control de seguretat de Windows. Després, emeti la comanda Get-AppxPackage -name WindowsStore seguit pressionant la tecla seus , Després copieu la informació corresponent a la redacció iNSTALLLOCATION (Que hauria de ser alguna cosa com C:Program FilesWindowsAppsMicrosoft.WindowsStore_11904.1001.1.0_x64__8wekyb3d8bbwe), Enganxeu-lo en un arxiu de text i deseu-lo, ja que necessitarà aquesta cadena més endavant.

Posteriorment, encara usant PowerShell, desinstal Microsoft Store emetent la comanda Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore | Remove-AppxPackage, Sempre seguit pressionant la tecla seus . Seguint aquesta comanda, la botiga de Microsoft hauria de desaparèixer de la Pc.

En aquest punt, torneu a instal·lar la botiga, que fa la comanda Add-AppxPackage -register "(PercorsoInstallazione)" -DisableDevelopmentMode a la finestra de PowerShell i pressionant la tecla Enter. Recordeu reemplaçar la ruta d'instal·lació amb la cadena que havia copiat prèviament a l'arxiu de text: en general, ha d'obtenir una ordre semblant a què es mostra a continuació.

Add-AppxPackage -register "C: Program FilesWindowsAppsMicrosoft.WindowsStore_11904.1001.1.0_x64__8wekyb3d8bbwe" -DisableDevelopmentMode

Una vegada que finalitzi el procediment d'instal·lació, reinicieu el PC: si tot va sortir bé, hauria de poder tornar a utilitzar Microsoft Store sense problemes.

Com desbloquejar la barra d'aplicacions de Windows 10

Necessites desbloquejar la barra de tasques de Windows 10 per moure'l a una altra part de la pantalla o, de nou, per reorganitzar les barres de menú en ell? Cap problema: fer-ho és molt més fàcil del que pots imaginar!

Per continuar, identifiqui un punt buit a la barra en si (que no sigui l'àrea de el rellotge), feu clic amb el botó dret sobre ell, tregui la marca de verificació de l'entrada Bloquejar la barra de tasques, Ubicat al menú proposat, simplement fent clic i llest: a partir d'aquest moment, pot «arrossegar» la barra de l'aplicació on es senti més apropiat, o intervenir en qualsevol barra d'eines que heu afegit.

Per evitar canvis accidentals, pot bloquejar-novament seguint exactament els mateixos passos que li acabo de mostrar.