Un amic teu et va mostrar com va aconseguir personalitzar el seu iPhone gràcies a Cydia i ¿també vols provar-ho? Llavors sàpiga que ha d'enviar al seu estimat «melafonino» a un procediment d'alliberament anomenat jailbreak.

El jailbreak és un procés mitjançant el qual explotem algunes vulnerabilitats de iOS, el sistema operatiu d'iPhone i iPad, per adquirir drets d'administrador en el dispositiu i instal·lar Cydia. A l'adquirir drets d'administrador, és possible instal·lar aplicacions de fonts externes a l'App Store (com a la nota de Cydia) i pot personalitzar el seu dispositiu més a fons del que normalment fa Apple.

Cydia, a l'contrari del que comunament es creu, no és una botiga d'aplicacions «piratejades». És més aviat el «portal» a través de el qual els usuaris amb dispositius amb jailbreak poden descarregar ajustos, és a dir, aplicacions que li permeten personalitzar iOS de manera profunda i modificar tots els paràmetres que normalment estan fora dels límits. És clar? Encara estàs convençut procedir? Bé, anem a fer-ho ràpidament i vegem com fer jailbreak com descarregar Cydia... per altra banda, les dues operacions es realitzen a el mateix temps i és impossible dur a terme la segona sense haver completat la primera.

informació important

Abans d'alliberar el seu iPhone o iPad, necessita saber algunes coses importants. En primer lloc, el jailbreak no és oficialment compatible amb Apple (ni molt menys!). És un procediment legal, però desafortunadament invalida la garantia del producte. Això vol dir que si desbloqueges el dispositiu, abans que puguis ajudar, has d'eliminar el jailbreak formateándolo en mode DFU. Troba tota la informació que necessites en la meva guia de temes.

Una altra cosa important que has de saber és que el jailbreak no és compatible amb totes les versions de iOS. Apple, com es va esmentar, s'oposa a aquest procediment i, per tant, intenta fer-ho inviable llançant actualitzacions contínues per al seu sistema operatiu. A l'hora de escriure, L'última versió de iOS que pot ser desbloquejada per jailbreak és 9.3.3.

Si realitza un jailbreak i després actualitza a l'última versió de iOS, Cydia es desinstal automàticament i perd tots els seus ajustos (a no ser que també hi hagi un jailbreak disponible per a la nova versió de iOS).

Finalment, cal tenir en compte que algunes aplicacions, com Sky Go i Infinity, reconeixen el jailbreak i deixen de funcionar. O més aviat, eviten la reproducció dels seus continguts per evitar que un ajust passi per alt els seus sistemes de protecció i, per tant, «pirategi» pel·lícules, sèries, etc.

Operacions preliminars: suport

Aclarit la situació pel que fa a la garantia d'Apple i actualització de iOS, diria que podem passar a l'acció ... o gairebé. Abans de realitzar el jailbreak i instal·lar Cydia, De fet, és una bona idea crear una còpia de seguretat de la seva iPhone / iPad (perquè pugui restaurar tot en cas que alguna cosa surti malament).

Per guardar aplicacions, configuracions i arxius en el seu iPhone (o el seu iPad), seguiu aquest procediment simple: connecti el dispositiu a la Pc usant el cable Lightning / Dock, esperi que comenci iTunes i respondre no a sol·licituds d'actualitzacions de programari.

En aquest punt, feu clic al icona d'iPhone / iPad situat en la cantonada superior esquerra, va anar a menú Arxiu> Dispositius iTunes selecciona l'element Transferir compres des d'iPhone (O iPad) per copiar totes les aplicacions que ha descarregat de l'App Store al seu Pc però que encara no s'han sincronitzat amb el seu PC. L'operació hauria de prendre uns segons.

Una vegada que aquest pas acabar, seleccioneu l'element resum des de la barra lateral esquerra, feu clic al botó Còpia de seguretat ara i espereu que es faci una còpia de seguretat del dispositiu. També en aquest cas, l'operació hauria de durar uns segons (com a màxim uns minuts). Si també voleu desar les dades de Health i HomeKit, poseu la marca de verificació al costat de l'element Codificació de suport d'iPhone / iPad i estableixi una contrasenya per xifrar la seva còpia de seguretat.

Com instal·lar Cydia

Ara estem realment allà! Després de guardar totes les dades en el seu iPhone / iPad, descarregueu el programari per alliberar el dispositiu i utilitzeu-lo per instal·lar Cydia.

A l'hora d'escriure, les últimes versions de iOS que es poden jailbreak són 9.2 i 9.3.3. Si hi ha instal·lada una versió posterior de sistema operatiu Apple en el seu terminal (per exemple, iOS 10), Ho sento però no pot realitzar el procediment de desbloqueig en aquest moment. Una altra cosa molt important a tenir en compte és que aquest jailbreak només és compatible amb dispositius iOS de 64 bits de, És a dir, iPhone 5s i posterior, iPhone ES, iPad Air i posterior i Mini iPad 2 i posterior.

El programari per a realitzar el jailbreak en iOS 9.2 i 9.3.3 es diu Cydia Impactor, és gratuït i és compatible amb Windows i MacOS i Linux. Per descarregar-lo a la seva Pc, connecteu-vos al seu lloc web oficial i feu clic a l'entrada de el sistema operatiu en el vostre PC: Finestres si fas servir Windows, Mac OS X si fa servir macOS i així successivament.

Ara necessita un altre arxiu: un paquet .ipa per instal·lar en el seu iPhone o iPad a través de Cydia Impactor. Per descarregar-lo a la seva Pc, connecteu-vos a la pàgina web de Pangu i feu clic primer al botó Descàrrega i ajuda que es troba al centre de la pàgina i després a l'enllaç descarregar (A dalt, a la pantalla que s'obre). Si l'enllaç no funciona, proveu descarregar l'arxiu .ipa fent clic aquí.

Ara ha de extreure Cydia Impactor de l'arxiu que el conté (el programa és portàtil, no necessita instal·lacions per funcionar). Si fa servir un PC amb Windows, obriu el paquet cremallera que va descarregar de la pàgina web de Cydia Impactor i va extreure el contingut en qualsevol carpeta. Si teniu una Mac, obriu el paquet dmg que va descarregar de la pàgina web de Cydia Impactor i va extreure el programari a la carpeta aplicacions des de macOS.

En aquest punt, connecti l'iPhone o l'iPad a la PC, si cal, autoritzi la comunicació entre els dos dispositius responent afirmativament a la sol·licitud d'iOS i iniciï Cydia Impactor. Si fa servir un PC, per iniciar Cydia Impactor simplement feu doble clic al fitxer Impactor.exe. Si teniu una Mac, ha de fer clic amb el botó dret a la icona de impactador i necessites seleccionar l'article obert des del menú que apareix.

Ara ve la part més important! Assegureu-vos que el nom del seu iPhone o iPad es mostri correctament al menú desplegable Impactor, prengui l'arxiu NvwaStone_1.1.ipa, Arrossegueu-lo a la finestra de l'aplicació i, en les finestres que s'obren, ingressi el adreça de correu electrònic de la seva ID d'Apple i després el contrasenya necessari per accedir a aquest últim. Si per raons de seguretat no desitja utilitzar el seu compte real d'Apple, pot crear una ad hoc seguint el meu tutorial sobre com crear comptes d'iCloud.

En aquest punt, feu clic al botó boEspereu uns moments perquè es processi el fitxer ipa i accedeixi a l'menú Configuració> General> Administració de dispositius (o perfils ) Del teu iPhone o iPad. Si tot va sortir bé, hauria de trobar un nou perfil corresponent a la ID d'Apple que va ingressar en Impactor en el vostre dispositiu.

Després seleccioneu el perfil corresponent al seu ID d'Apple i pressioni primer sobre l'element Autoritzar (adreça de correu electrònic) i després en el botó autoritzar per iniciar l'activació de l'perfil seleccionat (que li permetrà instal·lar Cydia en el seu dispositiu). Es requereix una connexió a Internet per completar l'operació.

Finalment, comença l'aplicació pangu que hauria d'haver aparegut a la pantalla d'inici de iOS i pressiona primer a bo (Per permetre l'enviament de notificacions) i després en començament. Apagueu la pantalla del seu iPhone o iPad i esperi una notificació d'Pangu per advertir sobre el jailbreak.

Això és tot! Ara tens un iPhone amb jailbreak i Cydia a punt per utilitzar. per començar Cydia, Tot el que ha de fer és seleccionar el seu icona a la pantalla d'inici de iOS i esperar uns moments a que es preparin tots els arxius necessaris per al funcionament d'aquesta botiga alternativa (aquesta operació és necessària només des del primer inici).

ADVERTÈNCIA! El certificat instal·lat a través de Cydia Impactor venç l'anunci Abril 2017, De manera que abans d'aquesta data haurà de ser reemplaçat per altres arxius .ipa (que actualment no estan disponibles). També sàpiga que cada vegada que torna a arrencar el seu iPhone o iPad necessitarà reactivar el jailbreak iniciant l'aplicació pangu, Prement el botó començament i apagant la pantalla del dispositiu. Sense aquests passos, no podrà utilitzar ni Cydia ni els ajustos prèviament instal·lats al dispositiu.

Si fa servir un iPhone o iPad amb una versió iOS entre 8.1.3 i 8.4, ha d'usar TaiG per fer jailbreak. El procediment a seguir és pràcticament idèntic a què acabem de veure junts per Pangu: ha de descarregar el programa, iniciar-lo, connectar l'iPhone / iPad a la PC i seguir les instruccions de la pantalla.

Com utilitzar Cydia

Felicitacions! Vas tenir èxit en descarregar Cydia en el teu dispositiu Apple i ara pots divertir personalitzant iOS com mai abans ho havies fet.

Quan Cydia s'inicia per primera vegada, la pantalla es posarà negra durant uns segons, després de la qual cosa apareixerà el logotip d'Apple i l'iPhone o iPad tornarà a la pantalla d'inici: no es preocupi, és normal, passa perquè Cydia ha de completar l'organització de tots els teus arxius

Superi aquest petit «xoc» inicial, comenceu Cydia novament pressionant la seva icona (el quadre sobre un fons marró) i premeu el botó primer pis per navegar pels paràmetres disponibles segons el seu gènere. hi ha el eines per començar en el qual es recopilen alguns dels millors ajustos per a aquells que són principiants amb el jailbreak, i eines de privacitat i seguretat, La configuració del personalització d'icones I així successivament.

Si no troba res interessant o els menús estan buits (pot succeir), torneu a la pantalla d'inici de Cydia i mireu els ajustos enumerats en el costat dret de la pantalla (p. Ex. Extensions útils per iPad o Productes d'iPad ) O seleccioneu la pestanya Cercar que es troba a la part inferior dreta i busca un ajust que pugui interessar (com ho fa amb les aplicacions en l'App Store).

Un cop hagueu identificat un ajust que li interessi, per instal·lar en el seu iPhone / iPad ha de pressionar primer el seu nom, després el botó editar situat a la part superior dreta i finalment dalt confirmació. A la fin de la instal·lació, se li pot demanar que reiniciar el SpringBoard de iOS pressionant un botó especial. Fàcil, oi? En alguns casos, en lloc de botó editar, A la cantonada superior dreta hi ha el menú editar que s'amaga dins de la comanda per instal·lar l'ajust.

Alguns ajustos no són gratuïts, són gratuïts. Per comprar-los, ha de crear un compte en Cydia i associar-la amb un mètode de pagament vàlid (per exemple, un compte de PayPal). Dirigeix-te a la pantalla d'inici de l'portal, pressiona administrar compte i seleccioneu l'opció Connecta't amb Facebook o l'opció Inicia sessió amb google per registrar-se

Com podrà obtenir més informació sobre el tema de jailbreak, no tots els ajustos s'emmagatzemen a la mateixa botiga: Cydia és només una interfície per accedir a diverses fonts on els ajustos estan realment allotjats (l'anomenat reposició ). Per afegir un nou repositori a Cydia, aneu a la pestanya fonts aplicació i pressiona el botó primer editar col·locat a la part superior dreta i després a dalt afegir. Després escriviu l'adreça de la font per afegir a Cydia, «toc» en afegir font i llest

Finalment, sembla correcte recordar-li que actualitzi els seus ajustos: les «aplicacions» descarregades de Cydia s'actualitzen sovint, a l'igual que les aplicacions descarregades de l'App Store. Per actualitzar els instal·lats en el seu iPhone / iPad, aneu a la targeta notícies de Cydia i pressiona el botó actualització situat a la part superior dreta.

Com tornar a descarregar Cydia

En cas d'eliminació no desitjada, és possible reinstal·lar Cydia en iOS realitzant el jailbreak novament o descarregant el paquet .deb de l'aplicació des d'aquí (ha d'esbrinar quin és el paquet de Deb de Cydia més adequat per al seu dispositiu) i instal·lar-amb un gestor de fitxers com Filza Alternativament, si el seu iPhone / iPad està instal·lat OpenSSH, Pot utilitzar programari com Putty per accedir a el dispositiu a través de SSH (La combinació de nom d'usuari i contrasenya que s'ha d'escriure és root / alpí ) I instal Cydia amb els següents ordres.

  • apt-get update
  • apt-get install Cydia
  • killall -9 trampolí Springboard

Si cap dels procediments anteriors funciona, pot intentar seguir les instruccions de la meva manual sobre com instal·lar Cydia.