Com descarregar aplicacions a Apple TV

L'Apple TV és un apreciat dispositiu de l'empresa de Cupertino gràcies a el qual, després de connectar- a la televisió, És possible accedir a diversos continguts en línia, visualitzar la pantalla iPhone, iPad y Mac a la pantalla d'inici i utilitzar les aplicacions i jocs d'interès. prenent-directament de l'App Store.

En aquest sentit, si ja ets aquí i estàs llegint aquesta guia, el més probable és que perquè hagis comprat recentment el descodificador de l'empresa de Cupertino, encara no tens les idees molt clares a l'respecte i per això t'agradaria rebre més explicacions sobre la seva operació, més precisament pel que fa a la descàrrega d'aplicacions. Com es diu? Així són exactament les coses i t'agradaria saber si et puc explicar com descarregar aplicacions en apple tv ? Dit i fet. Dóna'm uns minuts del teu preciós temps i et donaré totes les instruccions que necessitis.

En les següents línies, de fet, trobarà indicat, de forma senzilla però alhora detallada, com realitzar l'operació en qüestió. Es tracta de passos bastant senzills per als quals no es requereixen coneixements tècnics específics. ¿Després? Què tal finalment deixar de banda la xerrada i començar a estar ocupat? ¿Sip? Molt bé. ¡Procedim! Et desitjo, com sempre, feliç lectura i molta sort en tot.

  • informació útil
  • operacions preliminars
    • Connecteu l'Apple TV a Internet
    • Associar el compte d'iCloud
  • Descarregar aplicacions en Apple TV
  • En cas de dubtes o problemes

informació útil

Abans d'arribar a el cor de el tema, anem a explicar, per tant, com descarregar aplicacions en apple tv, Sembla correcte fer alguns aclariments a l'respecte. El que vull fer-los saber és que no tots els Apple TV comercialitzats fins ara per l'empresa "mossegada de l'Apple" permeten la descàrrega de l'aplicació.

Els únics que ho permeten, de fet, són els de quarta generació i Apple TV 4K, Disponible en mides de 32 GB i 64 GB, que, de fet, tenen la Botiga d'aplicacions integrat (a l'igual que l'disponible a iOS) I mitjançant el qual és possible descarregar una àmplia gamma d'aplicacions i jocs no disponibles, però, en models anteriors de el dispositiu. La compra dels models en qüestió es pot realitzar directament des del lloc d'Apple. El preu de el model «normal», que només té 32 GB, és de 159 €, mentre que els models de 32 GB i 64 GB de la versió 4K costen, respectivament, 199 € i 219 €.

L'Apple TV de tercera generació i tots els altres models anteriors en el seu lloc, inclouen un conjunt predefinit d'aplicacions, que inclouen botiga Itunes, Youtube, Netflix, Vevo es Vimeo, Que no és possible expandir, ja que no hi ha botiga que et permeti fer-ho, i no admeten jocs. Apple ja no els comercialitza directament, però a les botigues d'electrònica i en línia encara es poden trobar a preus més baixos que els models més nous.

Tots els models, però, tenen en comú la connexió a Internet via Wi-Fi o mitjançant cable Ethernet, La possibilitat de gestionar l'ús de el dispositiu mitjançant el comandament a distància apropiat (que en els Apple TV més recents és tàctil) i el suport la funció AirPlay que li permet transmetre contingut des d'iPhone, iPad i Pc a la televisió. Per a més informació, podeu consultar la meva tutorial centrat específicament en com funciona Apple TV.

operacions preliminars

Havent fet els aclariments necessaris anteriorment, per poder descarregar les aplicacions i jocs que li interessen en el seu Apple TV, hi ha alguns passos preliminars que ha de seguir: connecti el descodificador a Internet i aparella el teu amb el teu dispositiu compte d'iCloud. Si no segueix aquests passos, no podrà connectar-se a l'App Store i instal·lar jocs i aplicacions.

No obstant això, tingui en compte que aquests passos sempre són necessaris quan configura el seu Apple TV per primera vegada. No obstant això, és possible que hagi optat per ometre'ls, o pot haver desconnectat el seu Apple TV d'Internet o el seu compte d'iCloud en un altre moment.

Connecteu l'Apple TV a Internet

Si voleu connectar el seu Apple TV a Internet mitjançant Wi-Fi, tot el que ha de fer és, després d'accedir a el dispositiu i a la televisió a què està connectat, seleccionar la configuracions (aquest gris amb engranatge ) Present en el Pantalla inicial i seleccioneu l'article Xarxa al menú mostrat.

En aquest punt, seleccioneu la redacció wifi i, posteriorment, el nom de la xarxa sense fils voleu connectar des de la llista que se li mostra. Si se us demana, introduïu el contrasenya per connectar-se a la xarxa triada usant el teclat apropiat visible a la pantalla i això és tot.

Si, per contra, prefereix connectar el seu Apple TV a Internet a través d'Ethernet, el que ha de fer és inserir l'extrem del cable corresponent a l'entrada corresponent (la marcada amb el símbol de fletxa doble ) A la part posterior de l'Apple TV assegurant-se, per descomptat, que l'altre extrem estigui connectat a l' mòdem / encaminador. Això és tot!

Associar el compte d'iCloud

No obstant això, pel que fa als passos a seguir per associar el teu compte d'iCloud a AppleTV, el que has de fer és, sempre després d'accedir a el dispositiu i a la televisió a què està connectat, seleccionar el configuracions (aquest gris amb engranatge ) En Pantalla inicial, La redacció Compte present en la nova pantalla mostrada i, posteriorment, l'element icloud.

Després premeu en la redacció Iniciar sessió i escriu el teu direcció d'iCloud usant el teclat en pantalla. Després seleccioneu el botó Seguir a la part inferior, escriviu el contrasenya associat amb el seu compte i premeu el botó Iniciar sessió sempre situat a la part inferior.

En aquest punt, en funció de les seves preferències i necessitats, pot decidir si habilitar o no la Sincronització de la pantalla d'inici en tots els Apple TV en la seva possessió triant l'opció que prefereixi en resposta a l'advertència que veu a la pantalla.

Després torna a la pantalla Compte i verifiqui que hagi iniciat la sessió al compte d'iCloud per iTunes i App Store també. De fet, en correspondència amb l'article rellevant, ha de mostrar la seva adreça de correu electrònic. Si no és així, premeu el text iTunes i App Store, Al botó Iniciar sessió i inicieu sessió amb el compte corresponent procedint de la mateixa manera que vaig indicar anteriorment.

Descarregar aplicacions en Apple TV

En aquest punt, diria que estem allà: finalment pots entrar en acció descarregant les aplicacions en Apple TV. Per fer això, primer encengui el descodificador de Cupertino i el televisor a què està connectat aquest últim, després seleccioneu el Botiga d'aplicacions (aquest blau clar amb «A» impresa al centre ).

Un cop fet això, es trobarà davant de la pantalla principal de la botiga, anomenada primer pis, Amb tot el contingut destacat i els que actualment ofereix Apple en evidència. Si, per contra, desitja veure les diferents aplicacions disponibles per rànquing, seleccioneu la pestanya posicions a la part superior i explori les diferents llistes (p. ex. Jocs, Entreteniment etc.) dividits al seu torn en categories Top gratuït, Top per una tarifa es màxim rendible a la part superior de la pantalla.

També podeu veure les aplicacions en l'App Store per Apple TV per categories seleccionant l'element Categories, De fet, des de la part superior de la pantalla i després la categoria del seu interès de la llista de la dreta.

Està buscant una aplicació específica però no la troba? Després seleccioneu l'article Cercar situat a la part superior de la pantalla i utilitzeu el camp apropiat al centre per buscar per nom, escrivint usant el teclat virtual que se li mostra. En qualsevol cas, si desitja algun consell sobre quines aplicacions descarregar, pot consultar la meva revisió dedicada específicament a les aplicacions d'Apple TV.

En tots els casos, quan trobi una aplicació que voleu baixar, només heu de seleccionar la corresponent per a realitzar l'operació en qüestió. icona i, en la següent pantalla, la qual té la descripció de l'aplicació escollida, la informació relacionada amb la mateixa i les pantalles, prémer el botó Instal·lar en pc (En el cas de contingut gratuït o contingut que ofereix compres dins de l'aplicació) o en el qual té la preu. Si cal, autoritzi també la descàrrega ingressant el contrasenya relacionats amb el seu compte d'Apple. Per a algunes aplicacions, més, és possible obtenir una vista prèvia de com funciona (a través d'un vídeo de demostració específic), prement el botó avanç que trobes adjunt a la targeta de l'aplicació.

totes les aplicacions descarregades i instal·lades seran visibles en el Pantalla inicial Apple TV i pot iniciar-los seleccionant el corresponent icona. També s'enumeraran les aplicacions descarregades a l'Apple TV en ús, en els seus dispositius iOS (en el cas de les aplicacions també disponibles en una versió per tvOS, el sistema operatiu Apple TV) i en els altres descodificadors de Cupertino connectats al mateix compte. a la secció Comprar App Store, sempre accessible seleccionant l'element rellevant en la part superior de la pantalla.

¿Ha descarregat una o més aplicacions en el seu Apple TV però ara ha canviat d'opinió i desitja desinstal·lar? Per descomptat que es pot fer. Per fer això, aneu a l' Pantalla inicial de l'Apple TV, busqui el icona de l'aplicació de referència, seleccioneu-, premi amb el superfície tàctil de l'comandament a distància de el dispositiu i es manté premut durant uns instants, fins que comença a «saltar».

A continuació, premeu el botó Reproduir pausar sempre present en el comandament a distància i seleccioneu l'element Eliminar al menú que apareix a la pantalla. Després confirmi quines són les seves intencions prement el botó de nou Eliminar i aquesta fet.

Per a més informació, va assenyalar que des del mateix menú visible després de pressionar el botó Reproduir pausar també pots crear Carpetes per organitzar les aplicacions descarregades o per canviar l'aplicació seleccionada en una carpeta existent.

En cas de dubtes o problemes

¿Ha seguit les meves instruccions sobre com descarregar aplicacions en Apple TV en detall però encara no ha aconseguit realitzar l'operació correctament? Tenint en compte la situació, el que puc suggerir és que mireu la secció de suport d'Apple TV al lloc web d'Apple, perquè pugui rebre ajuda de manera específica.

Si no pot fer front a la situació fent-ho, pot intentar posar-se en contacte directe amb el atenció al client d'Apple, per rebre assistència personalitzada. Això es pot fer de diverses maneres: per telèfon, a través del web o en persona. Tots els sistemes són igualment vàlids. Per tant, si fóssiu lliure de triar quin adoptar, segons les seves necessitats i preferències.

Si creus que necessites més informació sobre què fer, pots llegir el meu guia dedicada específicament a com contactar amb Apple, a través de la qual vaig procedir a parlar-te de l'assumpte amb més detall.