Com descarregar aplicacions gratuïtes. Després d'usar-lo durant anys i anys, el seu telèfon mòbil de confiança recentment ho va deixar: la bateria ja no funciona i el telèfon mòbil definitivament està trencat. Per tant, ha comprat un nou telèfon mòbil i ara li agradaria saber com descarregar l'aplicació gratis per enriquir el seu dispositiu tecnològic amb eines i característiques personalitzades addicionals.

La gran majoria dels telèfons mòbils i tauletes més moderns estan basats en plataformes Android  (sistema operatiu desenvolupat per google) Mentre que iPhone y iPad es basen en iOS, El sistema operatiu d'Apple.

Per a cada un d'ells, hi ha una botiga virtual disponible a través de la qual es poden pagar diverses aplicacions. No obstant, si segueix els consells que li vaig a donar, pot comprendre Com descarregar l'aplicació gratis en molt poc temps i poder enriquir el seu dispositiu amb moltes aplicacions noves sense haver de gastar ni un cèntim, tot òbviament d'una manera completament legal.

Com descarregar aplicacions gratuïtes per Android

Si voleu descarregar aplicacions de forma gratuïta en un dispositiu Android, El primer que ha de fer és accedir a Play Store de Google (símbol d'un triangle de color ), La botiga virtual a través de la qual pot buscar aplicacions per descarregar.

Per accedir-hi, simplement toc la seva icona a la pantalla d'inici del seu telèfon mòbil o tauleta. Alternativament, també pot trobar la seva icona a la pantalla on hi ha icones de totes les aplicacions instal · lades al dispositiu.

Després pressioni primer sobre l'element Aplicació situat a la part superior esquerra de la pantalla oberta per poder veure la llista de totes les aplicacions i jocs en primer pla, Publicada en Google Joc Botiga.

Com podeu veure, hi ha diversos botons que pot pressionar, cada un d'ells corresponent a una determinada categoria: Jocs, No es perdi, vista prèvia d'accés, família, classificacions.

Per tant, es tracta de tecles d'accés directe per a facilitar l'accés a certes categories d'aplicacions i jocs en PlayStore.

Per explorar les aplicacions de manera més àmplia, premeu un d'aquests elements ubicats a la part superior de la pantalla.

Així que accedeix a les categories, Per veure una llista completa d'aplicacions segons la categoria a la qual pertanyen, en No t'ho pots perdre, Per consultar el rànquing de les aplicacions i jocs més populars, en família, Per fer una ullada a les aplicacions dissenyades per a tota la família, en Taula de posicions, Per esbrinar quines són les aplicacions i els jocs que generen més ingressos ( aplicacions més rendibles ) I els pagaments més populars ( aplicacions més venudes )

A l'fullejar els diversos elements que acabo d'indicar, se li mostrarà una llista molt llarga d'aplicacions i, si fa clic a una d'elles en particular, la vista prèvia de la mateixa aplicació.

D'aquesta manera, podrà descobrir independentment quines aplicacions estan en pagat i per tant tenir una indicació de l'preu i el que són gratis.

Has trobat una aplicació que t'agrada i és gratis? Molt bé! Per descarregar-lo, tot el que ha de fer és pressionar la seva icona per obtenir una vista prèvia de l'aplicació del seu interès i assegurar-se que el botó  instal·lar estigui present a la part superior dreta de la nova pantalla que s'obrirà.

Si està disponible, vol dir que l'aplicació és gratuïta. Després premeu el botó instal·lar i després en Estic d'acord. D'aquesta manera, l'aplicació que ha triat es descarregarà immediatament al dispositiu.

En cas que el botó no estigui present instal·lar definitivament ha de trobar un botó que indiqui el preu de l'aplicació.

En aquest cas específic, pots entendre que és una aplicació per una tarifa. Això vol dir que per poder usar-lo, haurà de comprar-lo i, per tant, no podrà descarregar-lo de forma gratuïta al dispositiu.

Alternativament, una altra excel·lent manera de descarregar una aplicació gratuïta en Android és buscar manualment aplicacions gratuïtes per descarregar, utilitzant el camp de cerca situat a la part superior de la pantalla Google Play Store. després escriu aplicacions gratuïtes i després premeu el botó que representa una lupa que hi haurà aparegut en el teclat del dispositiu.

D'aquesta manera, podrà veure una llista completa amb totes les aplicacions que es poden descarregar de forma gratuïta al dispositiu Android.

Vas trobar l'aplicació que estaves buscant i per sort és gratis? Un cop hagueu identificat l'aplicació que voleu descarregar al seu telèfon mòbil, primer premi seva vista prèvia i toqueu el botó instal·lar situat a la part superior dreta.

A la pantalla que s'obre, pressioni acceptar per començar a descarregar l'aplicació al dispositiu.

Posteriorment, la descàrrega de l'aplicació triada s'iniciarà en el seu dispositiu i pot començar a usar-la immediatament, una vegada que finalitzi el procediment d'instal·lació.

També vull explicar-te com pots descarregar aplicacions gratuïtes per Android també a través del teu Pc.

L'aplicació es descarregarà al dispositiu però, navegant pel Google Play Store des de la Pc, usant qualsevol navegador per navegar, com Chrome, Firefox, Internet Explorer o Safari, pot començar a descarregar una aplicació al seu telèfon mòbil de forma remota. Com fer-ho Ho explicaré en detall en les següents línies.

Si voleu utilitzar aquest mètode alternatiu per descarregar aplicacions gratuïtes per Android des de la seva Pc, primer feu clic aquí: podràs connectar-te a Play Store.

En cas que se li demani, entreu amb el seu compte de Google ingressant e-mail y contrasenya.

Un cop hagueu iniciat sessió a Google Play Store, aprofiteu per visitar les aplicacions de forma similar al que va fer abans d'utilitzar l'aplicació instal·lada en el seu telèfon mòbil Android.

Un cop hagueu identificat l'aplicació gratuïta que voleu descarregar, instal·lar-la en el seu telèfon mòbil, usant el control remot, És molt simple.

Primer toc el nom de l'aplicació per poder obtenir una vista prèvia. A la pantalla de vista prèvia de l'aplicació, feu clic al botó instal·lar.

Ara triï el dispositiu en el qual voleu instal·lar l'aplicació des del menú que veurà a la pantalla i després premeu el botó de nou instal·lar.

Com descarregar aplicacions gratuïtes per iOS

És propietari d'un dispositiu mòbil amb la marca Apple i voleu descarregar aplicacions gratuïtes per al seu iPhone o iPad? Cap problema, puc explicar immediatament com descarregar aplicacions gratuïtes per iOS.

El primer que ha de fer és accedir clarament a App Store del dispositiu, la botiga virtual a través de la qual pot descarregar aplicacions en tots els dispositius equipats amb iOS.

Després premeu la icona d'App Store a la pantalla d'inici (icona blau amb el símbol d'una A. al centre) després a la Taula de posicions que pots veure situat a la part inferior de la pantalla.

En la nova pantalla que pot veure, pot pressionar l'element gratis que es troba a la part superior. En aquest punt, se li mostrarà una àmplia llista d'aplicacions gratuïtes que després pot instal·lar i utilitzar de forma gratuïta al dispositiu.

Has vist una aplicació gratuïta que t'agradaria descarregar? Descarregar aplicacions gratis a iOS és molt simple.

Primer, premeu la icona de l'aplicació per obtenir una vista prèvia. Ara pressiona el botó obtenir que pot trobar al costat de l'aplicació del seu interès i després toqueu el botó instal·lar.

En aquest punt, si se us demana, introduïu la contrasenya del compte d'Apple (o confirmi la instal·lació pressionant la Touch ID) i deixeu que el procés de descàrrega i instal·lació de l'aplicació es completi correctament.

Una altra forma excel·lent de descarregar aplicacions de forma gratuïta a iPhone i iPad és pressionar la icona en forma de lupa que trobarà a la part inferior dreta de la pantalla de l'App Store.

En el camp de text en la part superior, haurà escriure aplicació gratuïta i després confirmeu la recerca prement el botó Cercar des del teclat del teu dispositiu.

D'aquesta manera, pot veure la llista completa d'aplicacions que es poden descarregar i instal·lar de forma gratuïta en el seu dispositiu iOS. Un cop hagueu identificat l'aplicació gratuïta que voleu descarregar, premi la seva icona i el botó obtenir situat a la part superior dreta.

Confirmeu la vostra disposició a descarregar l'aplicació prement el botó instal·lar i verificar la seva identitat ingressant la contrasenya o mitjançant el Touch ID de la seva dispositiu Apple.

En aquest punt, la descàrrega de l'aplicació triada començarà en el seu dispositiu i pot començar a usar-la immediatament, una vegada que es completi el procediment d'instal·lació.

També sàpiga que també pot descarregar aplicacions gratuïtes per iOS des de la seva Pc accedint a iTunes a través de qualsevol navegador dissenyat per a la navegació, com Chrome, Firefox, Internet Explorer o Safari.

Per descarregar aplicacions gratuïtes de iOS de la seva Pc, primer feu clic aquí per connectar-se a la versió web d'iTunes, pressiona l'element Taula de posicions situat a la part superior dreta i feu clic a aplicacions gratis.

Després se li mostrarà una llista d'aplicacions descarregables gratuïtes en el seu iPhone o iPad. Per descarregar l'aplicació de forma gratuïta, simplement pressioni l'element Veure en iTunes corresponent a l'aplicació del seu interès.

En aquest punt, si iTunes està en el vostre Pc, el programari s'iniciarà automàticament i se li mostrarà la pantalla relacionada amb l'aplicació que ha triat. Per començar a descarregar l'aplicació, premeu el botó obtenir.

D'aquesta manera, trobarà l'aplicació descarregada i instal·lada en el seu dispositiu iOS tan aviat com estigui connectat a Internet. Alternativament, pot iniciar iTunes manualment per descarregar aplicacions gratuïtes. Només selecciona l'article Aplicació des del menú desplegable a la part superior esquerra de programari. Un cop hagueu identificat les aplicacions gratuïtes, pot continuar com s'indica.

Si, d'altra banda, iTunes no està instal·lat al seu PC abans que pugui dur a terme el pas que acabo d'indicar, haurà de descarregar el programari pressionant descarregar adjunt a la pàgina web visualitzada.