Recentment va comprar un nou telèfon mòbil o tauleta: molt content amb l'elecció realitzada, va córrer a casa per poder experimentar immediatament totes les funcions, però, un cop activat, ¿va trobar algun problema a l'descarregar l'aplicació? No et preocupis: si vols, puc ajudar-te i explicar-te com descarregar l'aplicació en telèfons mòbils i tauletes d'una manera molt simple.

A més, si està interessat en ell, també puc mostrar com descarregar aplicacions a PC i televisors intel·ligents: altres dispositius per als quals ara hi ha disponibles centenars d'aplicacions, adequades per a tots els gustos i necessitats, tant gratuïtes com de pagament. Els asseguro que, en qualsevol cas, és obvi. A més, també li donaré alguns «consells» sobre com estalviar en la compra d' aplicacions pagues, Aprofitant les promocions recurrents que es poden trobar a les botigues de Android i iOS.

Coratge: pots saber que encara estàs parat allà? Preneu-vos uns minuts de temps lliure, poseu-vos còmode i dedicat a llegir aquesta guia. Veurà que, a la fi, em donarà una raó per la qual la descàrrega de l'aplicació és en realitat una operació molt simple de completar. Li desitjo una bona lectura i, donat el tema d'aquest article, ¡especialment una bona descàrrega!

Com descarregar aplicacions en telèfons mòbils i tauletes

Anem a veure primer Com descarregar aplicacions en telèfons mòbils i tauletes. El procediment a seguir és molt simple: només ingressi a la botiga inclosa en el dispositiu ( Play Store en Android y App Store en iPhone / iPad ), Identifiqui l'aplicació del seu interès i comenci a baixar o compra, utilitzant el botó corresponent.

Perquè la descàrrega de l'aplicació sigui reeixida, d'associar un compte amb el dispositiu (un compte de google per Android Play Store o un ID d'Apple per a la botiga d'aplicacions d'iPhone i iPad). Per a la compra d'aplicacions pagues, llavors, també cal associar un mètode de pagament vàlid, com un targeta de crèdit / dèbit o un compte de PayPal.

Un altre consell que m'agradaria donar-li, per evitar descarregar aplicacions o jocs que no compleixin amb les seves expectatives, és revisa els comentaris deixat per altres usuaris, que estan en les mateixes pàgines de descàrrega que els mateixos. Tot clar fins ara? Bé, llavors ¡procedim!

Com descarregar aplicacions en Android

perquè descarregar aplicacions en Android, El primer que ha de fer és accedir a Play Store per Google, tocant la icona amb el símbol de color ▶ ︎ a la pantalla inicial o al calaix del seu telèfon mòbil (és a dir, la pantalla on hi ha icones de totes les aplicacions instal·lades en el dispositiu).

A continuació, premeu sobre l'element Aplicació situat a la part inferior de la pantalla, per mostrar la llista d'aplicacions en primer pla. Per explorar-se de manera més ordenada, pot pressionar els elements situats a la part superior de la pantalla.

A l'pressionar la pestanya categories, Per exemple, pot veure'ls segons la seva categoria, mentre toca l'element No t'ho pots perdre, Pot veure el que es considera essencial.

Per baixar una aplicació, tot el que ha de fer és pressionar la seva targeta preestrena i després en el botó per descarregar, Present a la pàgina descriptiva que s'obre més tard.

Recordeu que les aplicacions gratuïtes i de pagament estan disponibles a Play Store. En el cas d'aplicacions gratuïtes, després de prémer la vista prèvia de l'aplicació, simplement haurà de prémer el botó instal·lar i esperi la descàrrega i instal·lació automàtica de la mateixa.

En el cas d'aplicacions pagues, en lloc de botó instal·lar, Trobareu un botó que indica el preu de compra aplicació: pressionant sobre ella, pot confirmar la transacció i així iniciar la descàrrega i instal·lació de l'aplicació. Si alguns passos no són clars per a vostè, li suggereixo que llegeixi la meva guia sobre com comprar Google Joc.

Una altra excel·lent manera de descarregar aplicacions en Android és escriure camp de recerca situat a la part superior de Play Store, el nom de l'aplicació que voleu descarregar i, per tant, comenci a buscar aquesta última (prement el botó que representa un lupa va aparèixer en el teclat).

D'aquesta manera, se li mostrarà directament l'aplicació del seu interès i les relacionades amb ella. Després d'identificar l'aplicació per descarregar, pressiona la seva targeta de vista prèvia i després toca el botó instal·lar (O al botó amb el preu ), Per començar a descarregar-lo i instal·lar-lo.

Recordeu que en Android també pot descarregar aplicacions de fonts externes a Play Store. Per obtenir més informació a l'respecte, li recomano que llegeixi la guia en la qual li explico amb més detall com fer-ho .. No obstant això, li adverteixo que aquest és un procediment en gran mesura arriscat i que no ho recomano: les aplicacions de fonts diferents de Play Store, de fet, poden contenir codi maliciós i causar danys en termes de privacitat i funcionament de el dispositiu en el qual estan instal·lades.

Com descarregar aplicacions en iPhone

Si ho desitja descarregar aplicacions per a iPhone o iPad, El primer que ha de fer és accedir a App Store pressionant la icona blau amb el «A» blanc estilitzat present a la pantalla d'inici.

Després toca la veu Aplicació col·locat a la part inferior, desplaceu-vos per la nova pantalla que es mostra, premeu el nom de la categoria del seu interès, per exemple nens, Jocs, lloc de diaris o educació, (Per veure la llista de totes les categories disponibles, toqueu l'element llista completa ) I espereu que es mostri la pantalla de presentació de les principals aplicacions (i col·leccions) que pertanyen a la categoria seleccionada.

Quan trobi l'aplicació que li interessa, per descarregar-la en iOS, premeu la seva icona (Per veure la pàgina de descripció), després en el botó obtenir i confirmi la descàrrega a través de ID de cara, Touch ID o col·locant el Contrasenya d'ID d'Apple associat amb el dispositiu.

Recordeu que les aplicacions gratuïtes i de pagament estan disponibles a l'App Store. En el cas d'aplicacions pagues, en lloc de botó obtenir, Trobareu un botó que indica el preu del mateix: pressionant se li demanarà que escrigui contrasenya associat amb el seu compte d'Apple o, si és compatible, per confirmar la seva disposició a fer la compra utilitzant el ID de cara o de l' Touch ID. Si algun dels passos no li resulta clar, li suggereixo que llegeixi la meva guia sobre com comprar a iTunes.

En aquest punt, l'aplicació que ha triat descarregar / comprar es descarregarà al dispositiu i la seva icona s'afegirà automàticament a la pantalla d'inici de iOS, perquè pugui iniciar-lo i usar-lo.

Una altra excel·lent manera de descarregar aplicacions en iPhone i iPad és buscar directament l'aplicació del seu interès. Per fer això, has d'obrir el App Store, Premi la icona en forma de lupa situat a la part inferior dreta, escriviu el nom de l'aplicació del seu interès en el camp Cercar i toca el botó Cercar, Va aparèixer en el teclat.

Després se li mostrarà el resultat de la recerca amb l'aplicació del seu interès i les relacionades amb ella. Un cop hagueu identificat l'aplicació que voleu descarregar, premeu el botó obtenir o el que indica el preu del mateix i procedir com ja he explicat.

També hi ha llocs que li permeten instal·lar aplicacions en iPhone i iPad a través del navegador Safari o programes per descarregar en el seu PC: manteniu-vos allunyat! En molts casos, es tracta de solucions que transmeten malware o, en qualsevol cas, programari no verificat.

Com descarregar aplicacions pagues gratis

Com vaig dir en els paràgrafs anteriors, tant en Android com en iPhone hi ha aplicacions pagues. Et preguntes si és possible descarregar-gratis? La resposta a aquesta pregunta és «Ni», en el sentit que normalment no és possible descarregar aplicacions pagues de forma gratuïta (excepte algunes aplicacions disponibles en versions limitades sense cost).

No obstant això, no és estrany trobar promocions i iniciatives que li permetin comprar aplicacions i jocs a preus molt reduïts o fins i tot a un cost zero. Si voleu esbrinar on trobar aquestes promocions i com usar-les, llegeixi la meva guia sobre com descarregar aplicacions pagues gratis.

Com descarregar aplicacions a l'ordinador

Anem a veure ara com descarregar aplicacions a la PC utilitzant les botigues predeterminades de Windows 10 y MacOS que, a més d'Android i iOS, li permeten descarregar tot tipus de programes (o jocs) de manera segura i convenient. Feliç lectura i gaudeix!

Com descarregar aplicacions en Windows 10

perquè descarregar aplicacions en Windows 10, Truqueu a l' Botiga de Microsoft fent clic a la icona de bossa de compres ubicat a la barra de tasques (la barra negra a la part inferior de la pantalla) o al menú Inici (el que s'obre fent clic a la icona de la bandera, a la part inferior esquerra).

Un cop que ingressi a la botiga, trieu si voleu explorar les aplicacions ressaltades pressionant els endolls Aplicacions més populars, En primer pla, Col·leccions etcètera o navegant per la pestanya Aplicació (A dalt a l'esquerra). Alternativament, feu clic al botó Cercar, A la part superior dreta, i escrigui, en l'apropiat camp de recerca, El nom de l'aplicació que li interessa.

Feu clic, si cal, a la icona de l'aplicació del seu interès, per anar a la seva pàgina de descàrrega, premeu el botó obtenir i esperi a que comenci la seva instal·lació. Quan acabi, feu clic al botó. s'inicia, Per obrir el programa que acaba de descarregar.

Si ho desitja, pot afegir la icona de l'aplicació a menú ràpid Inici: per fer això, simplement premeu el botó Afegir a l'inici i ja està.

Recordeu que a Windows 10 també pot descarregar aplicacions de fonts externes a Microsoft Store. En aquest cas, el procediment a seguir per poder instal·lar-los varia segons el tipus d'aplicació que voleu descarregar.

En general, simplement descarregui el paquet d'instal·lació des del lloc web oficial de l'desenvolupador de programari, inícielo i seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla (que generalment consisteixen en fer clic sempre en Endavant / Següent ). Més informació aquí ..

Com descarregar aplicacions en Mac

perquè descarregar aplicacions en Mac, El primer que ha de fer és iniciar el Mac App Store fent clic a la icona blau que representa el «A» blanc estilitzat ubicat al bar moll o en Plataforma de llançament.

Després d'això, escriviu el nom de l'aplicació que li interessa camp de recerca, Ubicat a la part superior esquerra, feu clic a l'aparició corresponent i després en el icona de l'aplicació vols descarregar.

Una vegada que estigui a la pàgina de descàrrega de el programa, feu clic al botó Obtenir / Instal·lar o al botó amb el preu (Si és una aplicació paga) i, si cal, confirmi la seva descàrrega inserint el contrasenya el seu ID d'Apple o mitjançant Touch ID (Si el teu Mac té un).

A el fer-ho, l'aplicació es descarregarà automàticament a la carpeta aplicacions de macOS i estarà immediatament llest per utilitzar.

Fins i tot en macOS és possible descarregar aplicacions de fonts de tercers: per fer això, generalment ha d'anar a la pàgina web de l'desenvolupador de referència i fer clic al botó de descàrrega.

Un cop completada la descàrrega, ha d'obrir el paquet .dmg obtingut i arrossegament la icona de el programa a la carpeta aplicacions. En altres casos, però, ha d'obrir un executable i segueixi el procediment d'instal·lació que es proposa a la pantalla, com succeeix amb els programes «clàssics» per a Windows. Més informació aquí ..

Com descarregar aplicacions en Smart TV

Recentment vas comprar XNUMX TV intel·ligent ¿I ara t'agradaria saber què fer per descarregar aplicacions en ell? El procediment a seguir pot variar significativament segons la marca i el model de la televisió en el seu poder i, sobretot, segons el sistema operatiu en ús.

No obstant això, en general, per tenir èxit en aquest objectiu, ha d'haver connectat el Smart TV a Internet i després d'accedir a la botiga de referència (p. Ex. Smart Hub a Samsung Smart TV, Botiga de contingut LG a LG Smart TV, Play Store en televisors Sony i altres fabricants animats per Android TV, etc.), identifiqui l'aplicació que li interessi i comenci a descarregar-la.

Busqui informació detallada sobre com descarregar aplicacions en Samsung Smart TVLG i Philips, també consulteu les guies que acabo de vincular amb vostè. Si, d'altra banda, està buscant un estudi més genèric, llegiu el meu tutorial sobre com descarregar aplicacions en Smart TV.