Com descarregar Warzone Call of Duty Warzone PS4

Ets fanàtic de l'gènere shooter i en particular de les sèries històriques anomenat de el deure, Que ara s'ha convertit en una mena de «culte» per als Lovers de el món dels videojocs. Sempre vas voler acostar-te a una de les últimes entregues de la sèrie Activision però a la fi sempre et vas rendir a causa dels alts preus dels diferents jocs. No obstant això, ha descobert l'existència d' Zona de guerra, Un joc gratuït que sembla particularment interessant.

Per tant, sembla que ha arribat la teva oportunitat de jugar un Call of Duty multijugador, i sense haver de desemborsar ni un cèntim. No obstant això, al no estar molt familiaritzat amb les descàrregues digitals (sempre ha preferit les còpies físiques dels jocs), necessitaria orientació sobre com descarregar Call of Duty Warzone en PS4, És a dir, la seva fiable consola de jocs.

No hi ha problema: aquest tutorial aquí específicament per dur-lo a seu objectiu en el menor temps possible. Per tant, si està llest per descarregar el títol d'Activision en la seva consola, feu una minuts de temps lliure i seguiu les instruccions ràpides a continuació. No em queda res per fer, excepte desitjar-te una bona lectura i que et diverteixis.

  • Com descarregar Call of Duty Warzone en PS4
    • Connecta la PS4 a Internet
    • Inicieu sessió en PSN
    • Com instal·lar Call of Duty Warzone PS4

Abans d'entrar en els detalls de l'procediment en com descarregar Call of Duty Warzone en PS4, Crec que podria estar interessat en obtenir més informació sobre aquest títol.

Bé, després de l'èxit de títols de Battle Royale com Fortnite y Apex Legends, Activision ha decidit llançar un joc completament gratis ambientat en l'univers de Call of Duty.

En definitiva, el somni de molts gamers s'ha fet realitat: pots jugar un Call of Duty Online, lluitant contra moltes altres persones, sense ni tan sols haver de tenir una subscripció a PlayStation Plus.

De fet, els partits batalla real de Call of Duty Warzone preveuen la «coexistència» dins el mapa de 150 jugadors. els armes Són a terra o dins de l' altaveus escampats pel mapa i l'objectiu final és ser el últim supervivent, Com en la tradició més clàssica de l'gènere Battle Royale.

Call of Duty Warzone és essencialment XNUMX:XNUMX forma online gratuïts de Call of Duty Modern Warfare, Títol llançat per PS4 a la fi de 2019. De fet, a l'descarregar Warzone, l'usuari ja tindrà disponible tot Modern Warfare, però per desbloquejar Òbviament hauràs de comprar-lo en PlayStation Store.

En qualsevol cas, en alguns esdeveniments Activision ha permès als usuaris de Warzone jugar a certs modes en línia de Modern Warfare. A més, no es preocupi, no haurà de desemborsar un cèntim per aconseguir el seu objectiu.

Com descarregar Call of Duty Warzone en PS4

Després d'explicar què és, diria que està a punt per prendre mesures i descarregar Call of Duty Warzone en la seva consola. A continuació trobareu tota la informació rellevant, començant per la connexió a Internet de la PlayStation 4.

Connecta la PS4 a Internet

El primer requisit per instal·lar Call of Duty Warzone en PS4 és connectar la consola a internet, Triant si fer-ho a través Cable d'ethernet oa través d'un vermell Wi Fi.

Si va a utilitzar un Cable d'ethernet, Tot el que necessites fer és connecta la PS4 a l' encaminador i, com a molt, fes XNUMX comprovar la connexió. En cas que tingui un disponible en el seu lloc xarxa Wi Fi, Pot continuar anant, començant des de la pantalla principal de la consola, al barra d'eines i premeu el botó X icona de el controlador configuracions (La caixa d'eines).

Després, dirigeix-te a el camí Xarxa> Configura connexió a Internet> Utilitza Wi-Fi> Típica, Tria el teu xarxa Wi Fi i entra el relatiu clau d'accés.

D'aquesta manera, la consola realitzarà una comprovar la connexió, Indicant qualsevol problema amb vermell o el Estadístiques relacionat amb la velocitat.

Inicieu sessió en PSN

Després de connectar la consola a Internet, ha de fer el iniciar sessió en PSN (PlayStation Network) Per poder accedir a les «meravelles» de PlayStation Store, la botiga digital des de la que després pots descarregar Call of Duty Warzone.

Si ja vas jugar en línia des del teu PS4, ja tens un compte de PSN. En qualsevol cas, no et preocupis: tot és molt senzill fins i tot en cas que hagis de crea un de nou. De fet, simplement has d'anar a el camí Configuració> PlayStation Network> Administració de comptes i seleccioneu l'opció primer Inicieu sessió en PlayStation Network i després això ¿Nou a PlayStation Network? Crea un compte.

Un cop fet això, el sistema li dirà com procedir amb la adreces que apareixerà a la pantalla. El procediment és molt senzill, però si tens algun problema pots consultar el meu guia sobre com accedir a PlayStation Network.

Com instal·lar Call of Duty Warzone PS4

En aquest punt, després de connectar la consola a Internet i connexió a PlayStation Network, descarregui i instal·lar Call of Duty Warzone en PS4 és un joc de nens.

De fet, només premeu el botó X icona de el controlador PlayStation Store (La bossa de la compra), present al menú principal de la PS4.

Després d'això, toqueu l'element Cercar, Que està a la part superior, escriviu «COD Warzone» i seleccioneu la casella de verificació de Warzone Call of Duty Warzone. Ara només has de pressionar el botó descarregar i el sistema començarà a fer descarregar de el joc. L ' la instal·lació passarà automàticament, Perquè no hagis de fer res més.

rebràs un correu electrònic que et agrairà per fer una «compra» en PlayStation Store: no et preocupis, és només un terme genèric que s'usa en el missatge, en realitat no se't cobrarà. El joc és gratis.

Un cop realitzada la instal·lació, trobarà el caixa de joc a la pàgina d'inici de PlayStation 4, simplement premeu el botó X del coixinet de dalt per començar Warzone Call of Duty Warzone.

Perfecte, has aconseguit el teu objectiu i ara pots jugar en els servidors. No obstant això, atès que estàs interessat en la sèrie de trets d'Activision, m'agradaria recomanar alguns dels meus altres tutorials que podrien ser per a tu: la meva guia de el millor Call of Duty i la de com descarregar Call of Duty Mobile.