Com descarregar Aula a PC. Fins ara has abordat el tema de l'educació a distància gràcies a les aplicacions com google Aula i li ha anat bé. No obstant això, per facilitar encara més la seva tasca, li agradaria utilitzar l'ordinador i beneficiar-se de la possibilitat d'usar un ratolí i un teclat físic.

El problema és que no té la menor idea de com descarregar Classroom a PC i necessitaria més informació sobre el tema.

Com descarregar Classroom en PC pas a pas

Abans d'arribar a el cor d'aquesta guia, permeteu-me explicar-li sobre les maneres de funcionament específics de Aula de Google.

La plataforma desenvolupada per Google, si no ho sabies, accessible, així com des d'aplicacions per a smartphones i tablets, també a través de qualsevol navegador d'ordinador.

Això vol dir que per utilitzar-la en un PC no hauràs de descarregar res i pots utilitzar convenientment el programa de navegador que utilitza habitualment per visitar llocs d' Internet.

A més, no has de preocupar si fins ara has utilitzat Classroom únicament i exclusivament a través de l'aplicació. La configuració relacionada amb els cursos, treballs i qualsevol altre aspecte personal de l'servei s'emmagatzema en el núvol, de manera que simplement hauràs d'iniciar la sessió al compte de Google per trobar-ho tot també a la PC, exactament com ho va deixar.

No obstant això, si per alguna raó necessita descarregar Classroom com una aplicació independent de el navegador en el seu PC, pot considerar utilitzar un emulador de Android per a PC, Que és un programa que et permet fer una còpia de l' sistema operatiu de Google a Windows.

Serà el meu cura, durant aquesta guia, mostrar-te els passos a seguir per aprofitar les dues solucions: personalment, el meu consell és utilitzar Google Classroom directament des del navegador, evitant la instal·lació d'altres programes de tercers.

Com utilitzar Classroom en PC

Per utilitzar Classroom en PC, Com ja t'he dit, no cal descarregar res: només cal tenir disponible qualsevol navegador per navegar per Internet (p. Ex. Google Chrome) I una connexió a Internet.

Un cop complerts aquests requisits, t'has de connectar a la pàgina d'inici de l'servei i, per accedir-hi, fer clic al botó Anar a Classroom.

Quan se us demani, entreu amb les dades del compte de Google a través de la qual desitja utilitzar el servei.

Un cop finalitzada la fase d'accés, premeu el botó següent, Per accedir a la pàgina d'inici de Classroom, que canvia en funció de si ets alumne o professor.

Si ets un estudiant, Feu clic al botó (+) a la part superior, seleccioneu l'element Inscriu-te a el curs i ingressi, al camp de text proposat, el codi de el curs que li va proporcionar el mestre.

En acabar, feu clic al botó subscriure i esperi uns moments a que es carregui la classe virtual.

Tot es divideix en tres apartats fonamentals:

-Corrent, Que és la part de el curs que alberga els comentaris publicats pel professor (o pels altres alumnes), en ordre cronològic.

-Treball de el curs, En el qual hi ha les tasques i / o preguntes assignades.

-Persones, Que conté la llista de professors de el curs.

Si, per contra, té la intenció de treballar com professor, Feu clic al botó (+) a la part superior dreta i creu la seva primera classe virtual seleccionant l'element Crear curs.

Ara, si no té un compte de suite de G per a Centres Educatius i no fa servir Classroom per impartir classes que pertanyen a una escola amb alumnes, poseu la marca de verificació al costat de He llegit i entès l'avís anterior i declaro que no faré servir Classroom en una escola amb estudiants  i feu clic al botó següent, Per començar a crear el curs.

A continuació, completi el formulari proposat i feu clic al botó Crear per construir la «classe virtual».

Per convidar nous alumnes, comparteixi el codi de el curs (Es troba a la part superior, immediatament sota el nom de el mateix) i, si ho desitja, personalitzi el tema i el foto de coberta fent clic als botons corresponents ubicats a la dreta.

El tauler de control de el curs, per a la manera professor, consta de quatre àrees temàtiques: corrent, Dedicada a la publicació instantània de continguts; Treball de el curs, És a dir, la secció que acull la tasca dels estudiants; Persones, Que és l'àrea que conté la llista de professors i alumnes pertanyents a el curs, i Sponsored, Que permet avaluar els estudiants i gestionar el seu «registre virtual».

Independentment de com utilitzeu Google Classroom, pot canviar la configuració de el curs / notificació en qualsevol moment fent clic al botó en forma de engranatge situat a la part superior dreta.

Per accedir a les pàgines relacionades amb cursos actius, Al calendari personal i tasca realitzada / per assignar, Fes clic al botó ☰ situat a la part superior esquerra.

Com descarregar Classroom en un PC amb Windows 10

Estàs acostumat a fer servir Classroom des del teu telèfon mòbil o tauleta i també t'agradaria tenir una versió idèntica en el teu PC?

Si és així, pot descarregar Aula en PC amb Windows 10 i en versions anteriors de sistema operatiu de Microsoft ajudant-te amb un emulador d'Android, com BlueStacks.

De fet, aquest programari li permet crear un entorn virtual equipat amb el sistema operatiu Android, A través del qual pot descarregar, instal·lar i utilitzar aplicacions exactament com si estigués en presència d'un telèfon mòbil o tauleta animats pel sistema operatiu de Google; Bluestacks és gratuït i compatible amb Windows 10 (I versions anteriors), així com amb macOS.

Per obtenir-lo, connecteu-vos al seu lloc web oficial, feu clic al botó Descàrrega Bluestacks i esperi el paquet d'instal·lació de programari (p. ex. BlueStacksInstaller_XXXX.exe ) Es descarrega en el seu PC.

Ara, iniciï el fitxer obtingut, feu clic als botons Sip > Instal·lar en pc i esperi pacientment que s'instal·li el programa.

Un cop finalitzada la instal·lació, l'emulador hauria d'iniciar automàticament; si no, executeu-lo manualment, utilitzant la icona que s'ha creat mentrestant al menú inici.

En el primer inici, se li demanarà que iniciï la sessió al compte de Google per configurar Play Store i Play Services.

Després de fer clic als botons Registrar-se>   Iniciar sessió, Ingressi les dades d'inici de sessió de la seva compte Google a través del qual vol utilitzar Classroom, feu clic al botó Confirmar per iniciar sessió i prémer el botó accepto per acceptar els termes de servei de Google.

Després d'aquest pas també, triï si vol activar la copa de dades a Google, torni a fer clic a accepto i esperi uns moments a que es carregui la pantalla principal.

Quan això passi, feu clic a la barra de cerca a la part superior, escriviu les paraules Aula de Google dins d'ell i feu clic al primer resultat proposat, per obrir la pantalla de l'aplicació.

En aquest punt, només has de pressionar el botó Instal·lar en pc i espereu que es completi la descàrrega i instal·lació de l'aplicació.

Finalment, feu clic a la pestanya Home / Inici situat a la part superior de la finestra Bluestacks, aneu a la pestanya Biblioteca (A dalt a l'esquerra), perquè pugui accedir a les aplicacions instal·lades i fer clic a la icona Aula de Google, Per iniciar l'aplicació que acaba de descarregar.

Això és tot: només has de fer clic al botó Inici i, després de seleccionar el compte de Google per utilitzar, continuï usant el servei exactament com ho faria en un telèfon mòbil o tauleta Android.

En acabar, tot el que ha de fer és tancar Bluestacks fent clic a (X) col·locat a la part superior dreta i després a No, tanca Bluestacks. La propera vegada que inicieu l'emulador, trobarà novament la icona de Google Classroom a la pestanya Biblioteca.