Com descarregar contingut personalitzat de els Sims.   Jugar amb Els sims. Crear mobles increïbles i cases luxoses, potser amb un toc saludable d'extravagància i fantasia. És una de les teves activitats favorites? Llavors, probablement estàs buscant noves formes i solucions per fer que les seves creacions siguin encara més úniques.

Si aquest és el cas, definitivament estàs interessat a saber Com descarregar contingut personalitzat en Els Sims. Llavors he de dir-te que vas tenir una gran idea i, sobretot, que puc ajudar-te a aconseguir el teu objectiu. En aquest tutorial, de fet, et diré com descarregar i activar el famós contingut personalitzat (també conegut com mod) en les versions principals dels Sims. Si tens por de no saber prou sobre ells, tingues la seguretat que abans d'arribar a el moll de l'assumpte, et diré com funcionen i quins procediments cal seguir per arxivar adequadament.

Anem, a què estàs esperant? Si també creus que el contingut personalitzat és un toc d'originalitat en jocs com Els Sims, dedica una mica de temps lliure a llegir aquesta guia i prepara't per descobrir tot el que cal saber sobre el contingut personalitzat. Sims 4. Us desitjo una bona lectura i, sobretot, molta diversió!

Com descarregar contingut personalitzat dels Sims: Informació bàsica

Si busques informació sobre material personalitzat dels Sims, Hi ha una bona possibilitat que també hagis sentit parlar de contingut personalitzat o, més breument, CC. Si mai he escoltat o llegit aquests dos termes, t'asseguro immediatament: és exactament el mateix, però expressat amb diferents noms.

Probablement s'estigui preguntant, en essència, què s'entén per aquests termes. Bé, el material personalitzat no és més que un contingut creat per l'usuari i no pel desenvolupador de el joc (Maxis). En altres paraules, es tracta d' contingut no oficial que els fanàtics de el joc creen i comparteixen amb tots.

 Li agradaria saber si són arxius legals i compatibles? Certament si. Maxis ofereix la possibilitat que els reproductors de PC dels Sims s'insereixin contingut personalitzat amb gairebé total seguretat.

Utilitzo el terme gairebé perquè, encara que els desenvolupadors de The Sims permeten oficialment afegir contingut personalitzat, alguns d'ells, precisament perquè provenen de fonts no oficials, podrien danyar el joc o causar un mal funcionament. Per aquesta raó, el convido a continuar amb la integració de CC només si està realment preparat per assumir aquest risc i seguint acuradament els suggeriments que estic a punt de donar-li.

Si, llavors, està decidit a continuar, li suggereixo que faci un bon negoci còpia de seguretat de les seves salvaments i posar en pràctica el que vaig a explicar-te. Si no recorda com fer una còpia de seguretat dels seus arxius guardats, consulteu el meu guia sobre com guardar els jocs guardats en el seu PC.

Finalment, si no ho ha fet, instal un programa per descomprimir arxius comprimits com a 7-Cremallera o WinRAR.

Contingut personalitzat per a The Sims 4 PC

Ara que li he parlat amb més detall sobre el material personalitzat per a Los Sims i els riscos associats amb la seva instal·lació, està llest per conèixer el procediment sobre com activar-los. Comencem, per tant, des de la versió més recent dels Sims per PC, a l'veure Com descarregar contingut personalitzat per The Sims 4.

On aconseguir contingut per The Sims 4

Tot el material personalitzat que pot instal·lar en el seu còpia dels Sims 4 està disponible gratuïtament a la Xarxa. Hi ha les més variades fonts de contingut, ja que qualsevol que pugui crear-los pot posar-los a disposició a la web.

Però vagi amb compte: per aquesta raó, li aconsello que no confiï indiferentment en els llocs que trobi. Altrament corre el risc de descarregar material nociu per al dispositiu. Intenta apuntar només llocs de referència d'aquest món, que pot considerar com generalment segur.

Com a alternativa als llocs anteriors, els convido a seguir als creadors de contingut als seus blocs i comptes. tumblr. Per trobar contingut personalitzat en aquesta plataforma social, àmpliament utilitzada pels modders dels Sims, connectada a la pàgina principal de Tumblr. Feu clic a barra de cerca que està a la part superior. I escriu «El contingut personalitzat de The Sims 4», Per veure tot el contingut publicat a la plataforma.

Desafortunadament, donada la diversitat de fonts i les freqüents actualitzacions que reben aquestes plataformes, no puc ser específic en els passos necessaris per descarregar-les. Per exemple, a Tumblr simplement feu clic al imatges de contingut per descarregar i busca el botó corresponent descarregar.

Finalment, li adverteixo que alguns dels llocs que li he recomanat requereixen registre abans de poder descarregar els paquets. Així que pressiona l'entrada per crear un compte i introduïu la informació sol·licitada (per exemple, correu electrònic i contrasenya).

Instal·lar contingut personalitzat en The Sims 4

El procediment d'instal·lació de contingut personalitzat per a The Sims no sempre és el mateix. Com probablement hagi notat, els CC es poden distribuir en diferents formats. Més exactament, hi ha tres tipus de paquets d'aquests continguts.

El tipus de paquet més comú és el marcat pel format .package, Utilitzat per a contingut com cabell, Roba, accessoris i jocs de mobles. també hi ha lots de paquets , Que inclouen terrenys i cases. finalment hi ha creacions de galeries i el guió (script).

La bona notícia és que els procediments d'instal·lació per a aquestes tres categories de paquets no difereixen molt. Com veurà, simplement procedeixi a un emmagatzematge de lotus correcte per instal·lar-los bé.

Per tant, comença el procediment d'instal·lació. Obrint amb el seu programa de descompressió l'Arxiu CC descarregat: dins trobareu un o més arxius amb format .package o en formats .ts4script, .bpi, .blueprint o .trayitem. A més d'aquests formats, dins dels paquets pots trobar arxius de text . Txt o imatges.  Tots aquests són insignificants, ja que només contenen informació addicional de el creador.

Falta molt poc

Ara, mantingui el paquet amb el contingut personalitzat obert i mentrestant aneu a la carpeta de mods dels Sims 4. Per trobar la ruta en qüestió, feu clic al botó començament Windows (la icona de la bandera situat a la cantonada inferior esquerra de la pantalla) i escriviu, a la barra de cerca, el terme «Documents».

Per tant, seleccioneu la icona de la carpeta documents present en els resultats de cerca i, dins, troba la carpeta anomenada Arts  electròniques. Ara ingressi la carpeta Els sims 4 i finalment en  mods.

Després procedeixi fent clic a la icona paquet que vas deixar obert a la barra de tasques (la que està en la part inferior que també conté el botó Inici) i selecciona el contingut amb format .package. Arrossegueu-los a la carpeta mods. En aquest punt, es pot dir que el procediment d'instal·lació està complet.

No obstant això, si el seu paquet de contingut personalitzat no conté arxius .package, sinó arxius .bpi, trayitem y .blueprint, Has de transferir-los a la carpeta safata, Sempre identificable a la carpeta Els sims 4.

Què fer en el seu lloc amb els arxius .ts4script ? Aquest format conté modificacions que introdueixen o modifiquen la mecànica de el joc, com la de carreres, animacions i interaccions. Modifiquen, per tant, el comportament de el joc.

La instal·lació d'scripts succeeix de la mateixa manera que es veu per als arxius .package, és a dir, s'han de moure a la carpeta mods, Amb l'única diferència que s'han d'habilitar per separat. No obstant això, t'explicaré sobre això en el proper capítol de la guia.

Habilitar contingut personalitzat en The Sims 4

Si heu arribat a aquest punt en el tutorial, li diré que ja ha passat per la part més difícil de l'procediment. Per què et dic això? La resposta és que la seva còpia de The Sims 4 PC ja permet contingut personalitzat i només s'ha d'habilitar des del menú d'opcions.

Per continuar, simplement inicia el joc i accedeix a l' Opcions de joc. Des d'aquest menú, haurà de buscar l'article Habilitar contingut personalitzat i modificacions dins del menú més. Si també voleu activar scripts, marqui la casella Modificacions de script permeses. F inalment feu clic al botó Aplica els canvis.

Perfecte: ara només cal que reiniciar el joc. D'aquesta manera, la propera vegada que ingressi als Sims, ¡el contingut prèviament instal·lat finalment estarà actiu!

Desactiva el contingut personalitzat en The Sims 4

En el desafortunat cas que es trobi amb contingut personalitzat danyat, el que pot fer que els seus Sims 4 no es puguin reproduir o siguin inestables, o si només desitja tornar a la versió original dels Sims sense cap material personalitzat, això és el que ha de fer.

En primer lloc intenta desactivar el contingut exactament com els va habilitar, o actuant en el menú amb les opcions de el joc. Busqui l'element en aquest últim Habilitar contingut personalitzat i modificacions i feu clic en el quadre a la banda per desmarcar-. Després d'això, recorda reiniciar el joc i verifiqui que els continguts hagin estat inhabilitats.

Si, tot i la desactivació, encara té problemes, probablement haurà de desinstal·lar els Sims i després reinstal·lar, Per al procediment complet, et deixo amb els meus tutorials sobre com desinstal·lar programes i com instal·lar Els Sims.

Com descarregar material personalitzat The Sims 4 PS4

¿Ha seguit llegint aquesta guia fins aquest capítol perquè està buscant una manera de Descarregar material personalitzat en The Sims 4 per PS4 ? Vaig pensar en dedicar aquest capítol a la versió de consola per donar una mica de llum sobre el suport de mods i CCs en aquesta versió de l'famós simulador de vida.

Bé, la realitat és que malauradament no hi ha suport, al menys quan escric aquesta guia, per a aquest tipus de contingut. Maxis, el desenvolupador de el joc, i EA Games, el seu editor, van triar no inclou la possibilitat de jugar amb contingut personalitzat en consoles : Per aquesta raó, no hi ha manera d'instal·lar-los i usar-los. Em sap greu.

Com descarregar material personalitzat The Sims Freeplay

Pel que fa a la versió de consola, també per a la versió Els Sims Freeplay destinat a dispositius mòbils Android y iOS, no hi ha suport oficial per a les modificacions i contingut personalitzat.

En resum, de forma molt similar a l'activació dels trucs., Així com la possibilitat de tenir diners infinit, El desenvolupador i l'editor de el joc van preferir excloure la possibilitat d'habilitar contingut personalitzat.

Et adverteixo que pots navegar per la web per buscar versions modificades de The Sims Freeplay per Android. No obstant això, també has de saber que és material potencialment perillós per al teu dispositiu. Si ja va instal·lar aquest tipus de contingut no oficial, li suggereixo que l'elimini el més aviat possible i realitzi una anàlisi antimalware en el teu dispositiu.

Fins aquí el post sobre Com descarregar contingut personalitzat dels Sims.