Com descarregar el iOS 14

El 16 de setembre de 2020, Apple va llançar el iOS 14, la nova versió de l' sistema operatiu del seu iPhone. Després de conèixer la bona notícia, immediatament es va precipitar a la web, buscant informació sobre les novetats que l'actualització porta en dot i, sobretot, per intentar entendre com descarregar-la i instal·lar-la en el seu «melafonino». Com a resultat, has acabat en aquesta guia meva centrada en el tema.

¿Perdó? He donat en el clau i t'agradaria saber, llavors, si realment puc ajudar-te amb el que has de fer o no. És clar que pots! Si em dones alguna cosa del teu preciós temps lliure, puc explicar-te personalment ... com descarregar el iOS 14 al teu iPhone. Però no em limitaré a això: vaig a mostrar quines són les principals característiques de el nou sistema operatiu i com utilitzar-les. En resum, a la fin hauries de tenir una imatge bastant completa de la situació.

I bé? Què et sembla si deixem la xerrada i vam començar d'una vegada? Sí? Això és genial. Posa't còmode, agafa el teu smartphone de la marca Apple i comença a centrar-te en el contingut d'aquest tutorial immediatament. Espero que a la fi estiguis feliç i satisfet. Estàs a punt?

 • Requisits per a la instal·lació de l'iOS 14
 • operacions preliminars
 • Descarregueu i instal l'iOS 14
  • procediment estàndard
  • procediment alternatiu
  • instal·lació neta
 • Principals característiques de l'iOS 14
  • reproductor
  • Aplicació de llibreria
  • Traduir l'aplicació
  • clip App
  • altres notícies

Requisits per a la instal·lació de l'iOS 14

Per començar, per poder descarregar iOS 14 en el teu «meláfono» has de assegurar-te que això pot ser instal·lat en el dispositiu que tens.

Referent a això, tingui en compte que a partir de 2019 Apple ha decidit separar el sistema operatiu de la iPhone (I el iPod Touch), que és iOS de la de l'iPad, que és iPadOS. En aquesta guia, em centraré únicament i exclusivament en com instal·lar el iOS. Pel que fa a iPadOS, si t'interessa, pots consultar la secció dedicada a ell a la pàgina web d'Apple.

Dit això, aquí baix trobarà tots els dispositius compatibles amb l'iOS 14.

iPhone

 • iPhone 11
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone XS
 • iPhone XS màx
 • iPhone XR
 • iPhone X
 • iPhone 8
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone 7
 • iPhone 7 Plus
 • iPhone 6s
 • IPhone 6s Plus
 • iPhone ES (1ª generació)
 • iPhone ES (2ª generació)

iPod Touch

 • iPod touch (7a generació)

Una vegada que estigui satisfet amb la compatibilitat del seu iPhone amb l'actualització, connectar el dispositiu a Internet a través de Wi-Fi (No és possible descarregar l'actualització a través de la connexió de dades), assegurant-se que té a la seva disposició un una connexió prou ràpida i estable. Per a més detalls, si us plau vegeu la meva guia específica sobre com connectar l'iPhone a Internet.

Per poder realitzar l'actualització, també cal que el dispositiu en el qual es descarregarà i instal·larà estigui prou carregat, és a dir, amb el la bateria en 50% d'autonomia o més... i que en la memòria interna de la mateixa hi ha ... a l'almenys 2 GB d'espai lliure. Per a més informació, llegeix els meus tutorials sobre com carregar l'iPhone i com alliberar espai en l'iPhone.

operacions preliminars

Després d'assegurar-te que la teva iPhone és realment compatible amb el iOS 14, hi ha alguns preoperacions que has de fer per fer tot bé i evitar qualsevol problema que sorgeixi.

A continuació trobareu les operacions que li suggereixo que faci abans de procedir a l'actualització.

 • fer una còpia de seguretat del teu iPhone en iCloud - tocar la icona de Paràmetres (El que té la forma de roda dentada ) A la pantalla d'inici de l'iOS, feu clic al el teu nom col·locats a la part superior i després en les veus icloud e Còpia de seguretat d'iCloud. Després, toca al Còpia de seguretat ara.. També pot configurar l'execució automàtica de la còpia de seguretat, fent aparèixer EN l'interruptor Còpia de seguretat d'iCloud. Per a més detalls, llegeix la meva guia sobre com fer una còpia de seguretat del teu iPhone.
 • Fer una còpia de seguretat del teu iPhone al teu ordinador - connectar l'iPhone a l'ordinador amb el cable subministrat, obrir iTunes (En Windows, en què primer ha de ser descarregat i instal·lat) o el Cercador (En un Mac, Sempre que estigui fent servir MacOS 10.15 Mojave o posterior, com fa servir iTunes a la versió anterior com al Windows), feu clic al icona de l'smartphone present a l'esquerra i feu clic al Còpia de seguretat ara.. Per a més detalls, podeu consultar el meu post específic sobre com fer una còpia de seguretat del seu iPhone.
 • Desar fotos i vídeos a l'ordinador - Connecta el teu iPhone a l'ordinador amb el cable apropiat i segueix les instruccions que et vaig donar al meu guia específica sobre com descarregar fotos d'iPhone.
 • Actualització del programari d'iTunes o Finder - si estàs fent servir Windows, obre el programa Actualització del programari d'Apple i, si està disponible, executar l'actualització des d'allà. Si utilitzeu MacOS High Serra 10.13 o versions anteriors (en versions posteriors s'ha d'utilitzar el Finder), obriu el Mac App Store... feu clic a l'entrada ... Actualitzacions i, si cal, premeu el botó actualització. Si utilitzeu Mac OS 10.15 Mojave o posterior, després de connectar el seu iPhone a ordinador per cable, si hi ha una actualització disponible per al programari necessari per a la connexió, veurà un avís i podrà procedir a l'actualització prement el botó instal·lar. Per a més informació, consulta la informació del meu article sobre com actualitzar iTunes.

Descarregueu i instal l'iOS 14

En aquest punt, diria que finalment estem allà: pot procedir anant a descarregar i instal·lar iOS 14 en el seu dispositiu! Pots trobar totes les instruccions sobre què fer aquí mateix.

Tingueu en compte, però, que hi ha dues formes diferents de descarregar l'iOS 14: el primer sistema, que és el estàndard així com la més recomanada, preveu la descàrrega i instal·lació de l'actualització directament des del iOS; el procediment alternatiu L'iPhone està disponible per descarregar l'actualització de l'ordinador (a través d'iTunes o el Finder) i instal·lar-la en el dispositiu per al qual està destinada, oferint també la possibilitat de restaurar completament l'iPhone mitjançant l'eliminació de dades i aplicacions, per tal de realitzar una instal·lació neta de el sistema operatiu.

procediment estàndard

El primer sistema per descarregar noves actualitzacions de l'iOS, així com el més popular, és anar a l'acció directament des de l'iPhone. Et diré com procedir, no és difícil.

Per començar, agafa el teu smartphone d'Apple, desbloquéalo, s'accedeix a la pantalla d'inici i toca la icona de Paràmetres (El que té la forma de roda dentada ). A la pantalla que veu ara, premi primer a l'element General llavors en això Actualització del programari. Després, veuràs un avís indicar si l'actualització està disponible o no.

Quan el iPhone hagi detectat l'actualització, si us plau procedeixi amb la descàrrega i instal·lació prement en el Descarregueu i instal que està en el fons. A continuació, escriviu el codi de desbloqueig de el dispositiu i tocar les veus accepta e Acceptar i instal·lar per acceptar els termes i condicions d'Apple.

En aquest punt, la descàrrega de l'actualització començarà i tot el que has de fer és esperar que el procediment acabi. Recordeu que pot portar força temps, considerant el pes de iOS 14 (més de 2 GB de dades) i que pot haver altres persones descarregant l'actualització a el mateix temps.

Una vegada que la descàrrega s'hagi completat, premeu el botó instal·lar ara si és la seva intenció d'instal·lar el iOS 14 immediatament. No obstant això, si voleu procedir més endavant, feu clic al instal·lar després (Si ha habilitat la instal·lació automàtica d'actualitzacions, també se li demanarà que introdueixi el codi de desbloqueig de el dispositiu i es realitzarà un intent d'instal·lació durant la nit, si l'iPhone s'està carregant i amb suficient autonomia).

Després d'iniciar el procediment d'instal·lació de iOS 14, l'iPhone farà gairebé tot pel seu compte: si es reiniciarà i trigarà uns 15 minuts a completar-se. Mentrestant, a la pantalla veureu un barra de progrés per la qual cosa es pot veure fàcilment on és el procediment.

Quan la instal·lació es completi, l'iPhone s'encendrà normalment i se li demanarà que desbloquejar- per codi. A continuació, premi el botó continua e acceptar els termes i condicions d'Apple. Llavors segueix el curt tutorial introductori proposta, a través de la qual se li presentarà l'iOS 14 ia través de el qual podrà configurar algunes característiques de sistema operatiu, i ja està fet. Després, trobaràs totes les teves dades, aplicacions i configuracions com les vas deixar.

procediment alternatiu

També pots descarregar el iOS 14 a través del teu ordinador, utilitzant iTunes (A Windows) o el Cercador (En un Mac, usant macOS 10.15 Mojave o posterior, ja que les versions anteriors han d'usar-iTunes com al Windows).

Per a això, connecti el seu iPhone a l'ordinador amb el cable subministrat i obri iTunes o el Finder, després feu clic al icona de l'smartphone que apareix a l'esquerra. En aquest punt, feu clic al Busca les actualitzacions i, quan es detecti l'iOS 14, premi el botó Descarregar i actualitzar. Si prefereix instal·lar l'actualització més tard, premi el botó Només descàrrega..

Recordeu que, si segueix el procediment en qüestió, la descàrrega de l'iOS 14 pot ser més «completa» que el que es pot fer directament des de l'iPhone, ja que es descarrega la versió completa de sistema operatiu i no la que inclou només els arxius necessaris per a l'actualització i que es distribueix a través d'OTA.

Una vegada que es completi el procés de descàrrega, s'iniciarà el següent automàticament la instal·lació d'iOS 14 en l'iPhone. En aquest moment, l'iPhone reiniciat i llavors hauràs de seguir el curt tutorial de configuració inicial que se li proposarà, com vaig explicar a la fi de el pas anterior. Després, pots finalment començar a utilitzar el dispositiu actualitzat de nou i trobaràs totes les teves dades, aplicacions i configuracions.

instal·lació neta

Si creus que cal, també pots descarregar el iOS 14 reseteando el sistema operatiu des de zero, eliminant totes les teves dades, aplicacions i ajustos, bàsicament retornant l'iPhone a l' estat de la fàbrica però amb l'última versió de iOS.

Per fer això, primer desactivi el Troba meu iPhone en iOS. Així que, agafa el «meláfono», desbloquéalo, veu a la pantalla d'inici, selecciona la icona de Paràmetres (El que té la forma de roda dentada ) I premi al el teu nom a la part superior, després seleccioneu l'element On està que Troba meu iPhone i porta a col·lació OFF l'interruptor al costat de l' Troba meu iPhone en la següent pantalla.

Després de completar els passos anteriors, connecti el seu iPhone a Pc, obriu iTunes (A Windows) o el Cercador (En un Mac, usant macOS 10.15 Mojave o posterior, ja que les versions anteriors han d'usar iTunes com al Windows), seleccioneu el icona de l'smartphone present i feu clic al Restaurar l'iPhone. Llavors podrà dur a terme la instal·lació neta de l'iOS 14.

Una vegada que el procés s'hagi completat, després d'haver associat el seu compte d'iCloud amb el dispositiu, vostè pot eventualment recuperar les seves dades sincronitzat amb el núvol (fotos, vídeos, música, documents, dades d'aplicacions, etc.). Per a més detalls sobre això, pots consultar el meu guia sobre com restaurar l'iPhone.

Principals característiques de l'iOS 14

Has completat el procediment per descarregar el iOS 14 i t'estàs preguntant que el principals característiques de el nou sistema operatiu de l'iPhone? Llavors segueix llegint. Els trobaràs just a sota.

reproductor

Entre les principals novetats introduïdes en el iOS 14, cal destacar la possibilitat d'afegir directament a la pantalla d'inici i Widget d'interès, perquè sempre puguis tenir a mà - o millor dit, tocar! - la informació que necessita (per exemple, el pronòstic de el temps, la reproducció de música, les cites de calendari, etc.).

Recordeu que els ginys ja estaven presents anteriorment, però només es podia accedir-hi desplaçant-se a la dreta de la pantalla d'inici de l'iPhone (on encara es poden mantenir).

Per afegir ginys a la pantalla inicial, premeu en qualsevol lloc sense icones de la pantalla inicial, premeu la tecla (+) que apareix a la cantonada superior esquerra i selecciona el giny que t'interessa de la llista. També hi ha un giny especial anomenat Una col·lecció intel·ligent que mostra automàticament certs ginys d'acord amb els teus hàbits i l'hora del dia.

Després de completar els passos anteriors, seleccioneu el format de giny que prefereixi entre els proposats i premi el botó Afegir el giny ... col·locats en el fons. A continuació, mogui el giny a el punt de la pantalla d'inici que li interessi, toc en ell i, mentre segueix mantenint el dit, arrossegueu-lo i premi el botó final a dalt a la dreta.

Els widgets també es poden apilar, sempre que siguin de la mateixa mida, perquè després es puguin mostrar en la mateixa caixa mitjançant el desplaçament. Per a això, simplement arrossega els diferents widgets entre si.

Recordeu que per a alguns widgets és possible canviar la seva configuració. Per fer això, simplement toca a ells durant molt de temps i tria l'opció Edita el giny de menú que s'obre. Per eliminar el giny, si tens dubtes, simplement tria l'opció Eliminar el giny que sempre apareix en el mateix menú.

Aplicació de llibreria

Abans de l'iOS 14, per veure les diverses aplicacions instal·lades en l'iPhone, havies de desplaçar-te per les diverses pàgines de la pantalla d'inici. Amb l'arribada de Aplicació de llibreria introduït amb la nova versió de sistema operatiu, aquesta situació pot canviar radicalment.

Es tracta, en efecte, d'un nou espai que es troba a la fi de totes les pàgines de la pantalla d'inici i gràcies a el qual el sistema operatiu organitza automàticament les aplicacions per categories, en una única vista fàcil i intuïtiva, fent aparèixer les que considera més útils per a l'usuari en aquell moment concret.

Per accedir a l'App Library, només has de desplaçar-te a la dreta en l'última pàgina de la pantalla d'inici, però també pots accedir més ràpid ocultant algunes pàgines. Per a això, hauràs de tocar molt de temps en un lloc sense icones de la pantalla d'inici, tocar al punts present a la part inferior, treure la marca de verificació de les pàgines per amagar i seleccionar el final dalt a la dreta dues vegades seguides.

També pot decidir si les noves aplicacions s'instal·len en el iOS directament en l'App Library i pot determinar si s'activa o desactiva la insígnia per a les notificacions de les aplicacions de la biblioteca. Per fer això, feu clic al Paràmetres (El que té la forma de roda dentada ) A la pantalla inicial, seleccioneu el Llar d'esgrima de la pantalla mostrada i prendre mesures sobre les opcions disponibles.

Traduir l'aplicació

Amb l'arribada de iOS 14, la nova aplicació també ha aparegut en l'iPhone. Traduir desenvolupat directament per Apple i sens dubte li donarà a el traductor de google un temps difícil. Com pots endevinar fàcilment pel nom mateix, és una aplicació que converteix el teu dispositiu en un veritable traductor portàtil, i us permeten escriure o parlar en un idioma i traduir-lo a un altre. De moment, suporta 11 idiomes diferents i també la traducció offline (després de descarregar els modismes d'interès).

Per utilitzar-lo, seleccioneu el icona de l'aplicació (El que té el globus i les lletres ) Que es troba a la pantalla d'inici, després seleccioneu l'idioma d'origen i de destinació utilitzant els menús de la part superior i escriviu el text a traduir en el quadre de la part inferior. Alternativament, feu clic al micròfon i començar a parlar per poder escoltar la traducció.

L'aplicació també et permet afegir traduccions específiques als teus favorits tocant al estrella present sota els termes traduïts ia la qual es pot accedir posteriorment seleccionant sempre la icona de l' estrella baix a la dreta. En el seu lloc, premi la icona amb el llibre sota de la traducció pots accedir a l'diccionari.

clip App

Una altra nova característica digna d'esment en l'iOS 14 és el clip App. Aquestes són, en diners, aplicacions «alleugerides». Permeten, de fet, descobrir noves aplicacions de marca o un producte en particular sense haver de instal·lar-los directament, per no ocupar espai innecessari en el dispositiu. Com a exemple pràctic, són útils per al lloguer d'un sol Cotxe o per al pagament ocasional de cafè.

Per facilitar l'accés a l'App Clip sense necessitat d'un nou compte, s'admet la funció «Inicia sessió amb Apple» i s'introdueix la integració amb Apple Pay. A més, per a les aplicacions App Clip, Apple ha desenvolupat un nou format QR que utilitza una funció visual i també NFC. El seu funcionament és simple: arribes a un lloc, llegeixes el codi amb la càmera de l'iPhone o la funció NFC i llest. Tingues en compte que també es poden afegir Clip Apps des de Safari, Mapes i Missatges.

altres notícies

A més de les principals característiques que ja he esmentat, l'iOS 14 inclou diverses altres notícies menors però tot i així són dignes d'atenció, ja que milloren l'experiència de l'usuari. A continuació trobareu una llista dels que crec que són més interessants.

 • Siri - L'assistent virtual d'Apple ara no ocupa tota la pantalla quan està activat, sinó que presenta un nou disseny limitat a una caixa i un botó d'activació que no cobreix completament el contingut mostrat. A més, Siri pot ara prendre més respostes del web.
 • Safari - s'ha introduït un botó perquè els usuaris sàpiguen què rastrejadors han estat bloquejats o què contrasenyes han estat involucrades en una violació de dades. També hi ha una traducció integrada de les pàgines web i s'ha millorat el rendiment amb un motor JavaScript més ràpid.
 • Aplicació de salut - s'ha introduït el monitoratge de la son i una nova llista que ajuda a controlar diversos paràmetres de salut i seguretat en una sola pantalla.
 • Home App i HomeKit - S'han fet millores per a la llar intel·ligent, amb la introducció de maneres de control per als dispositius connectats amb nous consells, i un renovat Centre de Control, que permet un accés més ràpid als accessoris i escenes.
 • Privacitat - sempre que una aplicació té accés a l'micròfon o la càmera, es mostra un indicador de gravació (groc o verd). També pots compartir la ubicació aproximada amb una aplicació en lloc de la ubicació exacta, mentre que l'accés limitat a la biblioteca de fotos et permet compartir només certes imatges amb una aplicació quan aquesta requereix accés a les fotos.
 • App On és - s'ha introduït el suport a productes i accessoris de tercers.
 • Aplicació de missatges - pots accedir més ràpidament als missatges importants fixant les converses a la part superior. S'ha afegit suport per a mencions i respostes incorporades i pots personalitzar les converses establint una foto de grup amb una imatge o un emoji. A més, les noves opcions de Memoji a Missatges són més inclusives i diverses.
 • Aplicacions per defecte - Ara pots configurar clients de correu electrònic o navegadors de desenvolupadors externs com predeterminats en tot el sistema.
 • crida a - Les trucades telefòniques tradicionals i FaceTime tenen un nou disseny compacte que permet a l'usuari no perdre de vista el que estava fent abans de rebre una trucada.
 • Picutre en imatge - Amb aquesta funció, pots seguir veient un vídeo mentre realitzes altres operacions a la pantalla d'inici o altres aplicacions. En aquestes circumstàncies, la pel·lícula va automàticament a PIP i pots canviar la seva mida, arrossegar-la i moure-la a un costat per a amagar-la mentre l'àudio segueix reproduint-se.
 • carkey - Aquesta és una funció que converteix el teu iPhone en una clau digital per desbloquejar i arrencar cotxes compatibles. Utilitza el xip NFC de l'iPhone i també pot compartir temporalment amb familiars i amics.
 • AirPods - Ara pots canviar entre diversos dispositius d'Apple automàticament. A més, s'ha afegit a l'AirPods Pro un àudio espacial amb seguiment dinàmic del cap per a una experiència auditiva immersiva.

Per a més informació sobre les funcions de iOS 14, consulta la secció corresponent a la pàgina web oficial d'Apple.