Com descarregar GIF de Pinterest. Has vist uns GIF animats en aquesta xarxa de fotos i vols usarlascon teus amics en xats, fòrums i altres xarxes però no saps com es fa.

Si t'estàs preguntant com descarregar GIF de Pinterest perquè tens dubtes sobre com és possible utilitzar la xarxa social en qüestió per descarregar imatges, segueix llegint. En els següents paràgrafs trobaràs les instruccions pas a pas per registrar-te a Pinterest (si encara no ho has fet) i, sobretot, sobre com descarregar GIF des de l'aplicació oficial de l'servei per Android e iOS o des d'un ordinador, utilitzant qualsevol navegador per navegar per Internet.

Com descarregar GIF de Pinterest pas a pas

Registra't a Pinterest

Si la teva intenció és descarregar GIF de Pinterest, Suposo que ja coneixes i gaudeixes d'aquesta popular xarxa social, que se sol utilitzar per a la possibilitat de trobar noves idees en forma d'imatges. En aquest cas, sabrà que per a visualitzar i descarregar els continguts a la plataforma cal estar registrat a la mateixa.

En cas que encara no ho hagi fet, pot registrar-se fàcilment a Pinterest des telèfons mòbils i tauletes, descarregant l'aplicació oficial de l'servei per Android o iOS, o des d'una Pc, connectant-se a seu lloc web.

Llavors, per registrar-se a Pinterest des de la seva telèfon mòbil o tauleta, descarregui l'aplicació des Play Store d'Android (visitant l'enllaç que et vaig donar fa un moment i pressionant els botons Instal·lar / Acceptar ) O de l'App Store d'iOS.

Un cop descarregada l'app, completi la creació d'un compte, ingressant la seva adreça de correu electrònic en el camp de text visible a la pantalla (en iOS per veure-ho primer ha de pressionar el botó Continuar amb el seu correu electrònic ) O pressionant els botons continuar amb Facebook o continuar amb google, Per continuar i personalitzar el seu perfil triant el nom visualitzat i apuntant els temes del teu interès, Per veure el contingut segons les seves necessitats.

No obstant això, si vol continuar des d'una Pc, una vegada que es mostri la pàgina d'inici de la xarxa social, utilitzi els camps de text que veu a la pantalla ( correu electrònic, crear una contrasenya, edat ) Per indicar les dades sol·licitades, després feu clic a següent.

També pot registrar a través de perfil Facebook o Google, pressionant els botons de Continuar amb Facebook o Continuar amb Google.

Descarregueu GIF de Pinterest des telèfons mòbils i tauletes

Per descarregar GIF de Pinterest a un telèfon mòbil / tauleta, Has d'utilitzar l'aplicació oficial de la xarxa social per Android o iOS. Un cop iniciat, inicia sessió amb les credencials del teu compte, per poder veure totes les imatges a la xarxa social i així procedir a la recerca de GIF per descarregar.

Per iniciar sessió, toqueu el botó Iniciar sessió, Després ingressi correu electrònic es contrasenya en els camps corresponents i torni a prémer Iniciar sessió o toca els botons Inicia sessió amb Google o Inicia sessió amb Facebook, En cas que s'hagi registrat amb ells.

Una vegada que vegi la pantalla principal de Pinterest, utilitzeu el motor de cerca a la part superior i escriviu el terme GIF, Per identificar totes les imatges animades a la plataforma.

Un cop hagueu trobat el que li interessa, toqueu, premeu el botó amb el símbol (...) situat a la part superior i, al menú contextual, pressiona l'element descarregar imatge.

El GIF es guardarà en la memòria del seu dispositiu, és a dir, en l'aplicació de Foto de iOS o en l'aplicació galeria de fotos d'Android. Per tant, per veure-ho, tot el que ha de fer és obrir l'aplicació de galeria de mitjans per defecte al dispositiu.

Alternativament, en iOS, si no voleu utilitzar l'aplicació Pinterest, pot descarregar els GIF connectant-se a la pàgina web oficial de Pinterest a través del navegador ( Safari ) I iniciant sessió amb les dades del seu compte, com es va indicar anteriorment.

Un cop fet això, utilitzeu el camp de text que veu dalt per escriure el terme GIF i localitzi les imatges animades del seu interès.

Si heu trobat una imatge que li interessa, toqueu, després mantingui el dit sobre ella i feu lliscar el dit de baix a dalt.

Ara, al menú contextual, feu clic a l'element Desar imatge, Per descarregar el GIF en l'aplicació Foto d'iOS.

En Android no és possible realitzar aquest procediment alternatiu i per tant és necessari utilitzar l'aplicació pinterest.

Descàrrega GIF de Pinterest al teu Pc

Per descarregar GIF de Pinterest fins i tot des d'una PC d'haver-se registrat prèviament a la xarxa social, a través dels procediments indicats en el capítol anterior.

Si ja es va registrar, es va connectar a el lloc oficial de Pinterest utilitzant un navegador per navegar per Internet (com Google Chrome), Premeu el botó Iniciar sessió que veus a la part superior dreta i usa els camps de text que veus a la pantalla ( correu electrònic o número de telèfon es contrasenya ), Per iniciar sessió amb les seves credencials. Premeu el botó Iniciar sessió.

Si ha registrat un compte a Pinterest a través del compte Facebook o en google, Clic al botó Continuar amb Facebook o Continuar amb Google.

Ara, utilitzeu el motor de cerca de dalt per escriure la paraula GIF i així identificar totes les imatges animades a Pinterest.

Si heu trobat el que li interessa descarregar feu clic per veure-ho, després feu clic dret i premeu en Guarda la imatge com (Windows) o Desa la imatge amb nom (Mac US) . Has vist el fàcil que és guardar GIF de Pinterest?

precaució: Els GIF descarregats de Pinterest poden tenir drets d'autor, així que no els facis servir sense permís en llocs o, pitjor encara, en projectes comercials. Utilitzeu-en àrees personals, com xats privats amb amics i familiars.