Com descarregar i instal·lar un APK des de Google Play. Hi ha ocasions en què hem acudir a aplicacions de tercers que cobreixin les nostres necessitats. Ja sigui perquè l'aplicació no és compatible amb la nostra situació geogràfica o simplement per no arribar a acords corporatius entre desenvolupadors i la botiga oficial, ens veiem obligats a descarregar arxius APK. A continuació t'expliquem com fer-ho des de Google Play.

En articles anteriors hem parlat sobre com instal·lar aplicacions Android bloquejades a la teva regió o com instal·lar aplicacions de tercers en Android. Avui, però, ens centrarem en mostrar com descarregar i instal·lar un arxiu APK des de Google Play Store.

Índex

Com descarregar un APK des de Google Play

descarregar i instal·lar un APK des de Google Play

Per descarregar un Apk des de google play de forma correcta, hauràs de dirigir a alguna plataforma que et permeti realitzar la descàrrega.

Des de parada Creativa et recomanem que facis servir Evozi. Des d'aquest lloc web, només hauràs de seguir els següents passos:

  1. Escriu el nom de l'paquet o ingressa la URL de l'aplicació per descarregar-lo.
  2. després feu clic al botó blau.
  3. Quan la pàgina s'actualitzi, simplement transfereix el fitxer APK al teu telèfon amb un cable USB, Google Drive o Telegram.

Com instal·lar un APK

Com ja hem esmentat en altres articles, Android està configurat per defecte per no acceptar arxius * .apk descarregats per l'usuari. Per canviar això, dirigeix-te a Configuració> Seguretat . En Administració de dispositius, veuràs fonts desconegudes. Activa aquesta opció. Recordeu que aquesta ruta pot canviar en altres dispositius, però només busqui fonts desconegudes a Configuració, hauries de trobar la ruta.

Després d'això, simplement descarrega el APK de Google Drive, Telegram o instal un Gestor de fitxers per buscar l'arxiu en l'emmagatzematge intern.

Això ha estat tot !. Esperem que aquest article t'hagi resultat útil. Si ara vols aprendre a instal·lar Fortnite sense l'App Store, Continua navegant per parada Creativa.