Com descarregar fotos des de la seva telèfon mòbil a un USB. Li agradaria passar totes les seves fotos del seu mòbil a una memòria externa de l'tipus USB? És normal que no sàpiga com (encara). Els telèfons no permeten la inserció directa de dispositius d'emmagatzematge USB «clàssics», i li preocupa que aquesta sigui una operació massa avançada per les seves habilitats informàtiques.

Usant un ordinador ao algun adaptador «especial», pots fer-ho ràpidament i molt fàcil. En realitat, hi ha diversos mètodes per realitzar la transferència, i els veurem a continuació.

Com descarregar fotos des del seu telèfon mòbil Android a un USB

Té un telèfon mòbil Android i vol descarregar fotos des del seu telèfon mòbil a la memòria USB ?

És una operació bastant simple i que pot completar-se de dues maneres diferents: en el primer mètode que vaig a suggerir, necessita tenir un petit adaptador, anomenat USB OTG, Que li permet operar directament des del telèfon sense usar el PC.

Si no el té, pot comprar-ho per uns pocs euros directament a Amazon o altres botigues, prestant atenció a el model que millor s'adapti al seu telèfon. Alguns smartphones tenen un connector USB tipus B, Altres per connector USB 3.1. Pot distingir perquè aquest últim, en particular, pot inserir-se en els dos versicles.

Pel que fa a el segon mètode, però, ha d'usar un PC i tenir un Cable USB per connectar el telèfon mòbil i després realitzar una operació simple de tallar i enganxar.

A través d'USB OTG

Abans de continuar, si encara no el té, li suggereixo que instal l'aplicació File Manager +: és un dels administradors d'arxius més còmodes per Android que, amb uns pocs tocs i amb una simplicitat desarmadora, li permet moure fotos d'una posició a una altra.

Després de descarregar i instal · lar File Manager + des Play Store, Connecteu el Adaptador USB OTG al seu telèfon mòbil i inseriu, en l'altre extrem, la memòria USB en què pretens descarregar les teves fotos.

Espereu fins que aparegui una notificació pel que fa a la inserció d'un nou dispositiu USB en el seu telèfon, marqui la casella Utilitzeu sempre aquest dispositiu USB que apareix a la pantalla i selecciona el botó cancel · lar.

En aquest punt, comenceu File Manager + tocant la icona que trobi a la llista d'aplicacions instal·lades al dispositiu. Toqueu el botó permetre per atorgar-li accés a la memòria de el telèfon.

Ara, premi la icona emmagatzematge principal, Ubicat a la carpeta que conté les fotos a moure (per exemple, la carpeta que conté les fotos preses per la càmera d'el telèfon correspon a DCIM> Cambra ).

feu una toc llarg a la foto que voleu moure per accedir a la manera de selecció (des d'aquest moment, també pot tocar altres fotos per seleccionar més d'una) i premeu el botó autor  o copiar col·locat a la part inferior.

Completada aquesta operació, pressiona la icona en forma de Casa situat en la cantonada superior esquerra i a la icona Emmagatzematge USB.

Si és la primera vegada que accedeix a la seva memòria USB, dóna-li a Acceptar per permetre l'accés a l'aplicació.

Després aneu a la carpeta d'el dispositiu on voleu descarregar les fotos i toqueu el botó Agafar col·locat a la part inferior.

Si ho desitja, pot crear una nova carpeta dedicada a les seves fotos en el dispositiu USB: toqueu la icona situat a la part superior dreta, seleccioneu els elements nou y carpeta, Escriviu el nom que s'assignarà a la nova carpeta i toqueu el botó acceptar.

Pots repetir això tantes vegades com vulguis!

Si File Manager + no t'ha convençut molt, pots consultar l'aplicació Administrador d'arxius X-plore, Disponible de forma gratuïta a google Play Store.

Gràcies a la seva interfície simple i sense massa detalls, pot descarregar les seves imatges personals en uns pocs tocs!

Una vegada que l'aplicació s'ha descarregat i instal·lat des Google Joc, Executeu-lo des de la pantalla principal del dispositiu, toqueu el botó permetre per atorgar accés a la memòria interna del seu telèfon mòbil, després premeu el botó situat a la part superior dreta.

Seleccioneu l'element configuració des del menú que s'obre, desplaceu-vos cap avall fins a trobar l'element Permetre accés USB, posi la marca de verificació a la casella corresponent, doneu-li a enrere  i pressiona el botó acceptar en el panell que apareix a la pantalla.

Va concedir els permisos i va tornar a la pantalla principal de l'aplicació, pressiona l'element Memòria interna, Aneu a la carpeta que conté les seves fotos, estableixi la marca de verificació en les caselles al costat de les fotos (o carpetes de fotos) que voleu moure, i després toqueu el botó Copiar a l'portapapers que trobi a la barra dreta i, si voleu moure les fotos (i no només copiar-), marqueu la casella de verificació Moure manera (eliminar arxius d'origen ).

Un cop hagueu seleccionat les fotografies que voleu descarregar, desplaceu-vos cap avall i toqueu la icona USB, Trieu la carpeta en què descarregarà les seves imatges (si cal, pot crear-ne de noves prement el botó crear carpeta present a la barra lateral) i toqueu el botó Agafar.

per ordinador

Li sembla que la transferència amb el cable OTG és massa complexa i preferiria actuar de la manera clàssica, usant la Pc?

No es preocupi, és molt més simple del que sembla: tot es redueix a una simple operació de copiar i enganxar, o a l'ús d'algunes eines integrades en el sistema operatiu.

Per ser clars, si tens una PC amb Windows, connecteu el telèfon mòbil a la Pc mitjançant el cable USB i repetiu la mateixa operació amb el seu dispositiu.

Prengui el telèfon mòbil Android, obriu el àrea de notificació lliscant des de la part superior a la part inferior de la pantalla, toqueu la notificació relacionada amb Opcions d'USB i estableixi la marca de verificació a la carpeta Transferències d'arxius.

Finalment verifica que l'article Depuració d'USB (Present en Configuració> Opcions de desenvolupador ) No està seleccionat i, si ho està, tregui la marca de verificació de la casella.

Si no veieu aquest menú, és probable que no s'hagi activat, de manera que no té res a témer. Si no troba l'element «Opcions de desenvolupador» al menú d'Android, vol dir que no ha activat aquesta opció en el seu telèfon mòbil i, per tant, no es pot habilitar la depuració d'USB.

En aquest punt, mou-te a Pc, obriu el Explorador de fitxers (La icona de la carpeta a la barra de sota), seleccioneu la icona Aquesta PC / Pc des de la barra lateral esquerra de la finestra que es va obrir i feu doble clic a la icona del seu telèfon.

Encara amb un doble clic, seleccioneu la icona de la Memòria interna (o SD, Si les fotos es guarden a la microSD) i després la carpeta DCIM : Copieu (o tall) totes les fotos que li interessi descarregar, feu clic a la icona de la memòria USB situada a l'esquerra, aneu a la carpeta on voleu moure les imatges (o creï una nova) i enganxeu com de costum.

Si té un Mac i no un PC amb Windows, la forma més fàcil de descarregar fotos des del telèfon mòbil al seu dispositiu és usar l'eina Adquisició d'imatges, Ja present en el sistema operatiu.

Així que connecta'l telèfon mòbil per a Mac usant el cable USB, accedeixi a l'àrea de notificació d'Android, premeu el banner Opcions d'USB i estableixi la marca de verificació a la casella Transferència de fotos (PTP).

En aquest punt, aneu a l' Mac, Connecti la memòria USB, obriu el Àrea d'execució (Fent clic a la icona de l'coet ubicat al No obstant això, ), Seleccioneu la carpeta més i feu clic a la icona de l'eina.

Espereu uns segons, seleccioni el seu telèfon a la barra de l'esquerra (pàg. Ex. MotoG3 ), Després feu clic a la imatges que li interessi (pot usar la selecció múltiple mantenint pressionada la tecla cmd mentre fa clic a les fotos), s'expandeixi el menú desplegable Importa a col·locat a la part inferior i triï el llapis de memòria USB per descarregar les imatges.

Després feu clic a Importació per adquirir les imatges seleccionades oa Importa tot per capturar totes les fotos al dispositiu.

Alternativament, pot obrir una finestra al descobridor, Seleccioneu la memòria USB de la barra lateral i arrossega les fotos directament a ell.

Una vegada que es completa la còpia, si ho desitja, pot eliminar les fotos del seu telèfon mòbil amb el mètode que consideri adient.

Com descarregar fotos des del seu telèfon mòbil iPhone a un USB

Teniu un iPhone i no tens idea de com descarregar fotos al teu Pc? No es preocupi, aquesta és una operació molt simple i que pot completar encara que no és particularment expert.

En realitat, té a el menys dues formes de procedir: la primera implica la presència d'una Pc i eines integrades en Windows i / o MacOS, El segon en el seu lloc fa ús de adaptadors per a l'expansió de la memòria de el telèfon.

per ordinador

Si tens el sistema operatiu Windows, El primer que has de fer és instal·lar iTunes (Si encara no ho ha fet) perquè la Pc pugui reconèixer correctament l'iPhone.

Per continuar, aneu a la pàgina web d'iTunes, premeu el botó descarregar i, una vegada que es completi l'operació, iniciï el paquet que acaba de descarregar (p. ex. iTunes64setup.exe ).

Feu clic al botó Següent, Tregui la marca de verificació de la casella Utilitza iTunes com a reproductor predeterminat per a arxius d'àudio (Pot deixar-ho si voleu utilitzar aquest programa per obrir arxius d'àudio), després feu clic als botons instal·lar, dues vegades i final.

Finalment fes clic al botó Estic d'acord per compartir les dades de la teva biblioteca amb Apple, o en no gràcies d'una altra manera.

Després d'això, connecta l'iPhone a la Pc usant el cable USB / Lightening i desbloquegi la pantalla, toqueu el botó autoritzar, Ingressi iTunes a codi de seguretat de la seva iPhone i esperi uns segons perquè es reconegui el telèfon mòbil.

En aquest punt, pot tancar iTunes (o seguir les instruccions de la pantalla per realitzar la primera sincronització).

Ara, la forma de procedir és completament similar al que vam veure fa uns moments amb Android: obri una finestra a Explorador de fitxers (La icona de la carpeta groga a la barra de sistema), feu clic a la icona Aquesta PC / ordinador que apareix a la barra esquerra, feu doble clic a la icona iPhone i repeteixi l'operació amb les carpetes Emmagatzematge intern, DCIM y 100Apple, finalment el mida (O copieu, si no desitja eliminar del seu telèfon) les fotografies que voleu descarregar.

Encara des de la barra lateral de l'explorador d'arxius, feu clic a la icona que indica la seva memòria USB, aneu a la carpeta on voleu descarregar les fotos (o creï una nova) i enganxar-los usant el menú de context de Windows o la combinació de tecles CTRL+V.

Si té un Mac, La forma més fàcil de procedir és utilitzant l'eina integrada Image Acquisition .

Per continuar, connecta l'iPhone a l'ordinador, després feu clic a la icona Àrea d'execució, A la carpeta més i finalment en Adquisició d'imatge.

Una vegada que el programa ha començat, selecciona el nom de el telèfon a la  barra lateral, Seleccioneu les fotos per descarregar amb el ratolí (també amb el botó cmd per fer una selecció múltiple), feu clic al menú desplegable Importa a i seleccioneu l'entrada per a la seva memòria USB.

Finalment, feu clic a Importa  per descarregar les fotos seleccionades o en Importa tot per descarregar completament la galeria d'iPhone.

Alternativament, pot descarregar totes les fotos que vulgui seleccionar amb el ratolí i arrossegant en la memòria USB.

Feu doble clic a la icona relacionat amb la memòria que apareix a l'escriptori, creu (si ho necessita) una carpeta en la qual allotjar les fotos i, finalment, arrossegament les fotos directament des Adquisició d'imatges  a la finestra de l' cercador.

A través de dispositius d'emmagatzematge Lightning o concentradors portàtils

Abans d'explicar com descarregar fotos des del seu telèfon mòbil a el dispositiu de manera «directa», vull dir-li que aquest tipus de transferència no és possible amb els dispositius d'emmagatzematge USB comuns que està acostumat a utilitzar.

Això vol dir que necessita un detall per continuar Hendió equipat amb entrada llampec (Dissenyat específicament per l'iPhone) o un Dispositiu d'emmagatzematge Wi-Fi o concentrador d'arxius portàtil.

Aquí hi ha algunes solucions que són particularment adequades per al seu propòsit.

Un cop hagi comprat el que creu que és més adequat, tot el que ha de fer és instal·lar la aplicació complementària (Disponible a l'App Store) dins del seu iPhone i seguiu les instruccions de la pantalla per descarregar les seves fotos.

Desafortunadament, en aquest cas, no puc ser més específic.

Apple no accepta la instal·lació de «memòries externes» en els seus telèfons Apple (entre altres coses incompatibles, de forma nativa, fins i tot amb microSD), per la qual cosa no hi ha procediments iOS «Estàndard» per descarregar fotos. les aplicacions específiques connectat a cada dispositiu pot ser molt diferent entre si, però, en principi, el que ha de fer és triar les imatges per descarregar des de la pantalla principal de l'aplicació i confirmar la voluntat de transferir-les.