Després de llegir el meu tutorial sobre com funciona Instagram, Vas intentar registrar-te a aquesta famosa xarxa social i immediatament ho vas gaudir molt. Ara no passa un dia en què no prengui la seva telèfon mòbil i doni un «passeig» per les fotos, vídeos i històries publicades per les persones que segueix. No obstant això, ara s'ha trobat amb un problema que li resulta realment molest: tractar de trobar l'aplicació d'Instagram en el seu Protectors, Això no està disponible i, per tant, es veu obligat a utilitzar la xarxa social exclusivament des del seu telèfon mòbil, que òbviament té una pantalla molt més petita que la de la tauleta d'Apple i, per tant, no permet un ús particularment satisfactori de fotos i vídeos.

Què passa si et dic que et perds un got d'aigua? Sí, ho has llegit bé, perquè encara que l'aplicació d'Instagram no és oficialment compatible amb iPad, És possible implementar un petit «truc» i instal·lar la mateixa manera en la tauleta d'Apple. El «truc», si volem dir-ho així, consisteix a descarregar la versió d'Instagram optimitzada per iPhone i instal·lar-la en iPad, a través d'algunes configuracions que es troben directament a l'App Store (la botiga per a aplicacions d'iPhone i iPad). No és el màxim des del punt de vista de la usabilitat (ja que l'aplicació està adaptada a la pantalla d'l'iPad, que és més gran que la de l'iPhone i, per tant, està «ampliada»), però funciona.

Alternativament, per no perdre massa en termes d'usabilitat, pot accedir a la versió web d'Instagram des de Safari i crear un enllaç ràpid a la xarxa social per posar a la pantalla d'inici, com si fos la icona de l'aplicació. Instagram. Com ho fas T'ho explicaré en un moment. Ara anem en ordre i vegem primer Com descarregar Instagram a iPad aprofitant la aplicació per a iPhone: T'asseguro que això és realment un joc de nens!

Descarregar Instagram a iPad

Si vols descarregar Instagram a iPad, El primer pas que ha de prendre és obrir el App Store toca la icona «A» estilitzat sobre un fons blau que pots trobar a la pantalla d'inici del teu tauleta. En aquest punt, seleccioneu la pestanya Cercar que es troba a la part inferior dreta, escriviu "Instagram" a la barra de cerca a la part superior i premeu el botó Cercar en l' teclat de l'iPad, perquè pugui començar a buscar aplicacions que coincideixin amb els termes escrits.

Com ja hauràs notat en el passat, algunes aplicacions produïdes per Instagram estan disponibles en els resultats de cerca (p. Ex. boomerang y Hiperlapse ), Moltes aplicacions de tercers dedicades a augmentar els seguidors (moltes de les quals han d'evitar, com et vaig explicar en el meu manual sobre com augmentar els seguidors a Instagram), però no l'aplicació oficial d'Instagram.

Això succeeix perquè, per defecte, l'App Store només mostra aplicacions que estan optimitzades per iPad, i Instagram en aquest moment no. Per veure aplicacions optimitzades per a iPhone i tenir l'oportunitat de descarregar Instagram a iPad, ha de tocar l'element Filtres situat a la part superior esquerra i seleccioneu l'opció primer suports i després l'opció només iPhone des del menú que s'obre.

Ara, s'ubiqui Instagram a la llista d'aplicacions disponibles i procedeixi a la seva instal·lació pressionant el símbol de núvol (O al botó obtenir, Si mai ha instal·lat l'aplicació en el seu iPhone) col·locada al costat de la seva icona. És possible que se us demani que verifiqui la seva identitat mitjançant Touch ID o ingressi la contrasenya d'ID de Apple.

Si no pot trobar Instagram a la llista d'aplicacions disponibles, intenti obrir la col·lecció xarxes socials: Les bases proposat per l'App Store, desplaceu-vos pel menú que s'obre per ubicar Instagram i continuï amb la instal·lació de l'aplicació, pressionant el símbol de núvol (O al botó obtenir ) Col·locat a la banda de la seva icona. També en aquest cas, és possible que se us demani que verifiqui la seva identitat a través de Touch ID o la contrasenya d'Apple ID.

Si ni tan sols pots localitzar la col·lecció Xarxes socials: les bases a la botiga d'aplicacions, intenti recuperar Instagram de la llista d'aplicacions que va descarregar amb el seu ID d'Apple (només és possible si va descarregar Instagram prèviament en el seu iPhone amb el mateix ID d'Apple configurat en l'iPad).

Per continuar, seleccioneu qualsevol pestanya en l'App Store (excepte la Cercar ) I toca la teva foto de perfil situat a la part superior dreta. En el quadre que s'obre, toca l'element adquisitiu, Seleccioneu la pestanya tots buscar "Instagram" en el camp de text situat a la part superior i continuï amb la instal·lació de l'aplicació d'Instagram pressionant el símbol de l' núvol col·locat a la banda de la seva icona.

Un cop hagueu completat la instal·lació d'Instagram a iPad, trobarà la icona de l'aplicació a la pantalla d'inici, com si fos una aplicació per a la famosa tauleta d'Apple.

Fes servir Instagram en l'iPad

Ara pot començar a utilitzar Instagram en la seva tauleta. Una vegada que s'inicia l'aplicació, si és massa petita, amplíela prement el botó 2x col·locat a la cantonada inferior dreta de la pantalla de l'iPad.

Després premeu el botó Continuar com (el teu nom) per iniciar sessió a través del seu compte de Facebook oa l'entrada entrar (Centre inferior) per iniciar sessió amb nom d'usuari i contrasenya. Si encara no té un compte d'Instagram, toqueu l'element Fes-amb telèfon o correu electrònic i completi els formularis que se li proposen per accedir a la xarxa social (com li vaig explicar al meu tutorial sobre com registrar-se a Instagram).

Un cop hagis iniciat sessió, permet que Instagram t'envie notificacions, Responent afirmativament a les advertències relatives que apareixen a la pantalla i després ... comença a usar Instagram com sempre ho ha fet en el seu iPhone o en el seu telèfon mòbil Android.

A la cantonada superior esquerra pots trobar la icona de càmera, A través del qual pot crear fotos i vídeos per afegir a la seva història o compartir amb usuaris específics (per al primer ús, ha de permetre que l'aplicació accedeixi a la càmera i al micròfon, pressionant els elements respectius); a la part superior dreta hi ha el safata d'entrada amb missatges privats, mentre que en el mig de la pantalla hi ha històries i l'alimentació amb fotos i vídeos publicat per les persones que segueixes.

Finalment, a la part inferior de la pantalla, pot trobar icones per accedir a la pantalla principal d'Instagram (el Casa ); explori el contingut més popular de moment i busqui fotos i vídeos (el lupa ); publicar noves fotos i vídeos en el feed (el símbol (+) ); veure notificacions (el cor ) I administrar el seu perfil personal (el homenet ).

Si encara no és molt pràctic en l'ús d'Instagram i desitja algun consell a l'respecte, li recomano encaridament que llegeixi el meu guia sobre com funciona Instagram.

Usa Instagram Web a iPad

La visualització «ampliada» d'Instagram a iPad no li permet gaudir plenament de les fotos i vídeos publicats per les persones que segueix? Llavors, si puc donar-te un consell, connecta't a Versió web de l'servei a través de safari i crea un enllaç a aquest últim a la pantalla d'inici del seu iPad: d'aquesta manera, obtindrà una icona d'Instagram com el de l'aplicació, però que es referirà a la versió web de l'servei (que veu a resolució completa i no mostra imatges «ampliades» ).

Les úniques limitacions d'Instagram Web en comparació amb l'aplicació oficial d'Instagram es relacionen amb la producció de contingut: de fet, no tots els filtres i funcions de edició de fotos a l'aplicació estan disponibles i no és possible carregar vídeos. Sense aquesta premissa necessària, ¡som-hi!

per utilitzar Web d'Instagram en l'iPad, comenci safari, Connecteu-vos a Instagram.com i entreu en el seu compte prement el botó entrar i després pressionant Continuar amb Facebook (Per iniciar sessió a través del seu compte de Facebook) o completant el formulari amb nom d'usuari i contrasenya. Si encara no té un compte d'Instagram, toc l'entrada Fes-utilitzant l'adreça de correu electrònic i el número de telèfon i completi els formularis que se li proposen (com també es veu en el meu manual sobre com registrar-se a Instagram). Si se us demana, accepta memoritzar les credencials d'accés, d'aquesta forma no haurà d'iniciar sessió en cada obertura d'el servei.

Després d'iniciar sessió, toca la icona compartir (El quadrat amb la fletxa dins, a dalt a la dreta) i seleccioneu l'element Afegir a casa des del menú que s'obre. Per tant, triï el nom per assignar a la connexió d'Instagram que s'afegirà a la pantalla d'inici escrivint en el camp de text que apareix a la pantalla i els temes en l'element afegir per completar el treball.

Missió complerta! Ara tot el que has de fer és tornar a la pantalla d'inici del teu iPad i trobar la icona allà Web d'Instagram : Pressionant, Safari s'obrirà automàticament i se li mostrarà la versió web d'Instagram, la interfície és pràcticament idèntica a la de l'aplicació, de manera que és inútil aprofundir més en aquest tema (si es requereix informació específica, llegiu el meu tutorial sobre com funciona Instagram).

En cas de dubtes, si ho desitja, pot eliminar l'enllaç a Instagram Web des de la pantalla d'inici del seu iPad com si fos una aplicació real, i després fer un toc prolongat en la seva icona i prement el botó (X) que apareix en aquest últim.