iTunes és un programari multimèdia molt popular desenvolupat per Apple. Molts el coneixen com un simple reproductor de música: Un reproductor que gràcies a la integració amb iTunes Store li permet comprar música en línia, però en realitat és molt més.

Amb el naixement de l' iPhone y iPad, ITunes s'ha transformat en un programari molt més complex; un programari a través del qual pot administrar dispositius iOS des del seu PC, sincronitzar dades entre iPhone, iPad i Pc, crear còpies de seguretat, restaurar dispositius iOS en cas de necessitat i molt més. A més, després de l'llançament de Apple Music, ITunes s'ha convertit en el client oficial a través de el qual pot accedir a el servei de transmissió de música d'Apple des de la seva Pc.

En resum, si vostè és un usuari d'Apple i desitja administrar millor els seus dispositius, li agradi o no, no pot fer-ho sense iTunes. Aquí està la raó per la qual sóc aquí avui i, si ho necessito, estic a punt per explicar com descarregar iTunes a la PC: aquesta és una operació extremadament simple de completar, així que no ens perdem més en la xerrada i anem directament a l'acció: trobi tots els passos que ha de seguir a continuació.

requisits mínims

iTunes és compatible amb la gran majoria de PC i Mac a casa nostra. En qualsevol cas, abans de descarregar el programa, vos que el seu PC compleixi amb els requisits mínims necessaris per al seu funcionament.

  • maquinari: un PC amb processador Intel o AMD a 1 GHz amb suport per SSE2 i 512 MB de RAM; una Mac basada en Intel.
  • Sistema operatiu: Windows 7 o posterior; macOS 10.9.5 o posterior.
  • Espai en disc: 400 MB.

Tens tot el necessari perquè iTunes funcioni? Perfecte, després veu directament a el següent pas de la guia i descobreix com instal·lar el programari en el teu PC.

Descàrrega d'iTunes per a Windows

iTunes està disponible tant per Windows com per macOS. Al Windows està disponible com a descàrrega gratuïta. No obstant això, en macOS, atès que és el sistema operatiu desenvolupat per Apple per als seus PC, està preinstal·lat com «estàndard».

Si fa servir un PC amb Windows i no sap com descarregar iTunes per tant connectat a la pàgina web d'Apple i feu clic al botó blau descarregar. També deixi el camp d'adreça de correu electrònic en blanc.

La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar (p. Ex. iTunes6464Setup.exe ) I, a la finestra que s'obre, feu clic primer Següent i després en instal·lar, , y final, Per a completar el procés d'instal·lació d'iTunes.

Ara està a punt per utilitzar iTunes per administrar la seva biblioteca de música i els seus dispositius iOS. Cal dir que el programa no es troba entre els més intuïtius de l'món, però si segueixes els meus tutorials dedicats a ell, hauries de poder entendre ràpidament com funciona.

Per trencar immediatament el gel i aprendre el funcions bàsiques del programari, llegiu la meva guia sobre com utilitzar iTunes. Després d'això, li suggereixo que aprofundeixi en el tema de l'administració de la biblioteca de música a l'descobrir com afegir cançons a iTunes a través de la botiga inclosa en el programari, important-des d'un CD de música o descarregant d'Apple Music.

Pel que fa a jo dispositius iOS, Si desitja aprendre com administrar-los des de la seva Pc, consulteu els següents tutorials.

Actualitza iTunes en Windows

Si ja va instal·lar iTunes en el seu PC i simplement desitja actualitzar el programa a l'última versió disponible, tot el que ha de fer és anar a menú començament Windows i invocar el programa Actualització de programari d'Apple.

A la finestra que s'obre, si hi ha actualitzacions disponibles, poseu la marca de verificació al costat de l'element iTunes i feu clic primer Instal·lar 1 element i després en , Per iniciar el procés d'actualització d'iTunes. Si algun dels passos no li resulta clar, llegiu el meu guia sobre com actualitzar iTunes.

Descàrrega d'iTunes per a Mac

Uses una Mac? Després vas trobar iTunes preinstal·lat en el teu PC. No obstant això, en cas de problemes, pot necessitar descàrrega iTunes manualment i reinstal·lar. Com ho fas Ho explicaré immediatament, però primer he de donar-li informació important.

Començant amb macOS 10.15 CatalinaApple ha eliminat iTunes del seu sistema operatiu i el «s'ha dividit» en tres noves aplicacions: música, Podcast y TV, Deixant la gestió de dispositius iOS / iPadOS a descobridor. Per tant, no és possible descarregar iTunes.

El mateix passa amb macOS 10.14 Mojave, on iTunes està present però és una part integral de sistema operatiu, per tant, es pot instal·lar / reinstal·lar només restaurant completament macOS.

En versions anteriors de macOS és possible actuar més lliurement. El primer pas que ha de prendre és connectar-se a la pàgina web d'Apple i feu clic al botó blau descarregar, Per descarregar el programa en el seu Mac (també deixi en blanc el camp d'adreça de correu electrònic).

La descàrrega està completament oberta, fent doble clic, l'arxiu que acaba de descarregar ( iTunesxx.dmg ) I iniciï l'executable Instal·la iTunes que es troba dins.

A la finestra que s'obre, primer fes clic al botó seguit, Dues vegades seguides i després en això instal·lar, Escriviu el contrasenya de l'administració de MacOS (la que fa servir per accedir a sistema) i enviar per completar el procés d'instal·lació d'iTunes.

A la fin de la instal·lació, pot començar a usar iTunes com s'explica en els tutorials que he esmentat anteriorment (el funcionament del programari és idèntic en Windows i macOS).

Actualitza iTunes a Mac

Si no té problemes per instal·lar iTunes però simplement voleu actualitzar el programari a l'última versió, obriu el Mac App Store, Veu a la targeta actualitzacions (Situat a la part superior dreta) i instal les actualitzacions disponibles per iTunes.

Les actualitzacions per iTunes, macOS i totes les aplicacions instal·lades a través de Mac App Store han de descarregar-se automàticament. Si no, obrir Preferències de sistema, Seleccioneu la icona relacionat amb App Store i, si no hi és, poseu la marca de verificació al costat dels elements Cerca actualitzacions automàticament, Descarregui les actualitzacions disponibles en segon pla, Instal·lar actualitzacions d'aplicacions y Instal·lar arxius de dades de sistema i actualitzacions de seguretat.

En aquest punt, el seu Mac està configurada per verificar i descarregar automàticament actualitzacions per iTunes, així com per al sistema operatiu i per a totes les aplicacions descarregades mitjançant Mac App Store.

Si té dificultats en el procés d'instal·lació d'iTunes en el seu Mac, intenti consultar les meves tutorials sobre com actualitzar iTunes i com desinstal·lar iTunes en el qual li vaig explicar com actualitzar i com eliminar el programari multimèdia d'Apple de la seva Pc i després restaurar-lo.